Kentucky

Kentucky

Son dakika Kentucky haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kentucky ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kentucky haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kentucky

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kentucky gelişmeleri de dahil olmak üzere 285 kentucky haberi bulunmuştur. Tüm kentucky haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?
Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi? 2024'te gözlemlenecek tam güneş tutulması, astronomi tutkunlarının merakla beklediği bir olay. Güney Pasifik Okyanusu üzerinde başlayacak olan bu görsel şölen, Meksika'nın Pasifik kıyılarından itibaren izlenebilecek. Ancak tam ve en etkileyici görüntü, ABD'nin 13 eyaletinden geçen rotada yaşanacak. Peki, Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?
15.03.2024 Gündem
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Mamak İlçe Belediye Başkanı Adayı Asım Balcı oldu
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Mamak İlçe Belediye Başkanı Adayı Asım Balcı oldu AK Parti Ankara Mamak Belediye Başkanı Adayı olarak Asım Balcı adayı gösterdi. Peki, Asım Balcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.01.2024 Gündem
Ülke bu görüntülerle çalkalanıyor: İhbar yerine giden polisler şaşkına döndü
Ülke bu görüntülerle çalkalanıyor: İhbar yerine giden polisler şaşkına döndü ABD'de polis kamerasına yansıyan bir kurtarma operasyonu ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. Terk edilmiş evden gelen çığlık seslerine yönelen polis ekipleri gördükleri manzara karşısında şoke oldu.
23.08.2023 Dünya
İşlemediği suç kalmayan 'Kaos Kraliçesi'nin sabıka fotoğrafları sosyal medyada viral oldu
İşlemediği suç kalmayan 'Kaos Kraliçesi'nin sabıka fotoğrafları sosyal medyada viral oldu ABD'de yaşayan 23 yaşındaki Rayanna Belle Brock pek çok suçtan 11 kez tutuklandı. Genç kadının sabıka fotoğrafları sosyal medyada viral oldu. 'Kaos Kraliçesi' adıyla anılan genç kadının suç geçmişi ülkede büyük yankı uyandırdı.
26.07.2023 Dünya
Kentucky’de silahlı saldırı: 5 ölü, 6 yaralı
Kentucky’de silahlı saldırı: 5 ölü, 6 yaralı ABD’nin Kentucky eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Polis, saldırganın etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
10.04.2023 Dünya
'Çıldırmış Ayı'nın gizemi yıllar sonra çözüldü! Filmlere konu olan olayın detayları şaşkınlık yarattı...
'Çıldırmış Ayı'nın gizemi yıllar sonra çözüldü! Filmlere konu olan olayın detayları şaşkınlık yarattı... ABD'nin Tennessee eyaletinin Knoxville şehrinde yaşanan bir hikayeden esinlenerek kurgulanan Cocaine Bear filmi, Türkiye'de Çıldırmış Ayı ismiyle vizyona girdi. Elizabeth Banks'in yönettiği filmin başrollerinde Keri Russell, O'Shea Jackson Jr. ve Ray Liotta yer alıyor.
28.03.2023 Dünya
6 yaşındaki çocuk bu görüntüden sonra yok oldu! Annesinin intihar notundaki detay...
6 yaşındaki çocuk bu görüntüden sonra yok oldu! Annesinin intihar notundaki detay... Annesinin okuldan aldığı 6 yaşındaki çocuk, bir anda yok oldu. Son kez otelde güvenlik kameralarına yansıyan o görüntüden sonra küçük çocuktan bir daha haber alınamadı. Annesinin korkunç sonu, intihar notu ve ipuçları, olayı ilginçleştirmeye yetti. Yıllar sonra yaşanan bir gelişme ise aileyi isyan ettirdi.
21.01.2023 Dünya
ABD’de etkili olan kar fırtınasında can kaybı 22’ye yükseldi
ABD’de etkili olan kar fırtınasında can kaybı 22’ye yükseldi ABD'de etkili olan kar fırtınası nedeniyle birçok eyalette meydana gelen kazalarda ve aşırı soğuklarda hayatını kaybedenlerin sayısı 22'ye yükseldi.
25.12.2022 Dünya
ABD'de kar fırtınasının neden olduğu kazalarda can kaybı 17'ye yükseldi
ABD'de kar fırtınasının neden olduğu kazalarda can kaybı 17'ye yükseldi ABD'de etkili olan kar fırtınası nedeniyle birçok eyalette meydana gelen kazalarda hayatını kaybedenlerin sayısı 17'e yükseldi.
24.12.2022 Dünya
dvlottery.state.gov Green Card başvurusu! Green Card başvurusu nasıl yapılır? Green Card başvuru ekranı
dvlottery.state.gov Green Card başvurusu! Green Card başvurusu nasıl yapılır? Green Card başvuru ekranı Green Card başvuruları başladı. Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı ikamet etme hakkı sağlayan Green Card başvuruları, 5 Ekim - 8 Kasım 2022 tarihlerinde alınacak. Peki, Green Card başvurusu nasıl yapılır? İşte dvlottery.state.gov Green Card başvurusu…
5.10.2022 Gündem
Green card nedir? Green card başvuru tarihi ne, Amerika green card başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?
Green card nedir? Green card başvuru tarihi ne, Amerika green card başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? Green card başvuru tarihi, şartları ve başvurusunun nasıl yapılacağı merak ediliyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde kalıcı olarak ikamet etme hakkı ve çalışma hakkı tanıyan Green Card başvuruları için az bir süre kaldı. Yeşil Kart olarak da bilinen Green card başvuru tarihleri ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından açıklandı. Peki, Green card nedir? Green card başvuru tarihi ne, Amerika green card başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?
4.10.2022 Gündem
ABD'de sel felaketi! Can kaybı artıyor
ABD'de sel felaketi! Can kaybı artıyor ABD’nin Kentucky eyaletinde şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen sel felaketindeki can kaybının 35’e yükseldiği açıklandı.
2.08.2022 Dünya
Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında?
Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında? Amerika Birleşik Devletleri'nde Kentucky Üniversitesi'nde Makine Mühendisliği Eğitimi alan iş insanı Sadettin Saran zaman zaman gündeme geliyor. Peki, Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında?
22.07.2022 Gündem
Bebek olarak kaybolan kadın 41 yıl sonra bulundu!
Bebek olarak kaybolan kadın 41 yıl sonra bulundu! Filmleri aratmayan olay ABD'de yaşandı. Oklahoma eyaletinde yaşayan bir kadın kendisiyle ilgili gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte bir anda kendini gazete manşetlerinin üst sıralarında buldu. 'Bebek Holly' olarak kaybolan kadın 41 yıl sonra bulundu ve hayatıyla ilgili akılalmaz gerçeği öğrendi...
10.06.2022 Dünya
Yıllar sonra karşılaştığı kardeşi çocuklarının annesi oldu
Yıllar sonra karşılaştığı kardeşi çocuklarının annesi oldu ABD'de yaşanan olayda küçük yaşta başka aileye evlat verilen Mark MacDonald, yıllar sonra kız kardeşini buldu. Çocuğu olamadığı için taşıyıcı anne sistemiyle çocuk sahibi olmak isteyen McDonald'ın yardımına uzun zaman sonra bulduğu kız kardeşi yetişti.
4.04.2022 Dünya
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Fenerbahçe’nin başkan adayları kimler?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Fenerbahçe’nin başkan adayları kimler? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, Fenerbahçe başkanlık adayları kimlerdir? İş insanı Sadettin Saran’ın kulübe başkan adaylığını "Bir sonraki kongrede aday olacağım. Fenerbahçe, şu anda fark yaratabileceğimiz bir yer." kelimeleriyle açıklaması sonrası Fenerbahçe başkanlık seçiminin ne zaman olacağı sorgulanmaya başlandı.
17.12.2021 Gündem
ABD'deki hortum felaketinde son durum! Can kaybı 100’ü geçti
ABD'deki hortum felaketinde son durum! Can kaybı 100’ü geçti ABD’nin başta Kentucky eyaleti olmak üzere çevre eyaletlerde de etkili olan hortumda can kaybının 100’ü aştığı ifade edildi. Kentucky Valisi Andy Beshear, 18 ilçenin hortum nedeniyle hasar gördüğünü belirtti.
13.12.2021 Dünya
ABD'de hortum felaketinde bilanço ağırlaşıyor
ABD'de hortum felaketinde bilanço ağırlaşıyor ABD’nin Kentucky, Illinois, Arkansas, Tennessee ve Missouri eyaletlerinde yaşanan hortum felaketinde can kaybı 93’e ulaşırken, Kentucky eyaletinde ise can kaybının en az 80 olduğu aktarıldı.
12.12.2021 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan hortum ve fırtınanın vurduğu ABD'ye taziye mesajı
Dışişleri Bakanlığı'ndan hortum ve fırtınanın vurduğu ABD'ye taziye mesajı Dışişleri Bakanlığı, ABD'de etkili olan hortum ve fıtınada yaşanan can kayıpları nedeniyle, ABD halkı ve hükümetine taziye dileklerini iletti.
11.12.2021 Gündem
Hortum nasıl oluşur? Hortum neden olur?
Hortum nasıl oluşur? Hortum neden olur? ABD'de Arkansas, Illinois, Kentucky, Missouri ve Tennessee olmak üzere beş eyalette en az 24 kasırga bildirildi. ABD'nin Arkansas eyaletine bağlı Monette kentinde şiddetli fırtına ve yağış etkili olurken kentin farklı noktalarında hortumlar meydana geldi. ABD'nin Kentucky eyaletini vuran bir kasırganın ardından en az 50 kişinin öldüğü açıklandı. Hortumlar korku dolu anlara neden oldu. Peki, Hortum nasıl oluşur? İşte detaylar…
11.12.2021 Gündem
ABD hortum felaketi! En az 50 kişi öldü
ABD hortum felaketi! En az 50 kişi öldü ABD'nin Kentucky eyaletini vuran bir kasırganın ardından en az 50 kişinin öldüğü açıklandı. Kasırgada birçok yapı hasar gördü. Kentucky valisi Andy Beshear ölü sayısının 100'leri geçebileceğini belirtti.
11.12.2021 Dünya
Kaçırılırken 'Yardıma ihtiyacım var' işaretini yapan genç kız böyle kurtarıldı!
Kaçırılırken 'Yardıma ihtiyacım var' işaretini yapan genç kız böyle kurtarıldı! ABD’nin Kentucky eyaletinde 61 yaşındaki şüpheli tarafından kaçırılan 16 yaşındaki genç kız, kaçırılma sırasında TikTok’ta gördüğü yardım işaretini kullandı. Otoyolda seyir esnasında yardım işaretini tanıyan bir motosiklet sürücüsü, polisi arayarak genç kızın kurtarılmasında rol oynadı.
8.11.2021 Dünya
Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır? Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi…
Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır? Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi… ABD'de 37 eyalette yüzlerce kişiyi hasta eden 'salmonella' salgınının arkasında Meksika'dan ithal edilen soğanlar çıktı. Yetkililer "Aldığınız soğanların nereden geldiklerini bilmiyorsanız hemen çöpe atın. Bu soğanlarla temas etmiş olabilecek tüm yüzeyleri yıkayın ve sterilize edin" uyarısında bulundu. Söz konusu uyarının ardından “Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi…
21.10.2021 Gündem
Ford ve SK Innovation'dan elektrikli araç yatırımı
Ford ve SK Innovation'dan elektrikli araç yatırımı ABD'nin Tennessee ve Kentucky eyaletlerinde kurulacak 3 batarya fabrikası ile bir montaj tesisinde yaklaşık 11 bin kişiye yeni istihdam sağlanacak.
28.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medya devlerinden flaş hamle: O hesaplar kapanacak!
Sosyal medya devlerinden flaş hamle: O hesaplar kapanacak! ABD'li Twitter, Facebook ve Youtube gibi sosyal medya şirketleri Kovid-19 salgınıyla ilgili kritik bir karar aldılar. Karara göre bu şirketler salgınla ilgili yanlış bilgiler paylaşan ve yayan hesapları tek tek kapatacak.
11.08.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kentucky ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kentucky haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.