Kent Ormanı

Kent Ormanı

Son dakika Kent Ormanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kent Ormanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kent Ormanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kent Ormanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kent ormanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 190 kent ormanı haberi bulunmuştur. Tüm kent ormanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Adana
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
İstanbul'da orman yangını kontrol altına alındı
İstanbul'da orman yangını kontrol altına alındı Sultangazi'de çıkan orman yangını kontrol altına alındı.
24.09.2023 Yaşam
Sultangazi Kent Ormanı'nda yangın!
Sultangazi Kent Ormanı'nda yangın! Sultangazi Kent Ormanın'nda yangın çıktı. Yangın helikopterlerinin havadan müdahalesiyle alevler kısa sürede kontrol altına alındı.
3.09.2023 Gündem
İstanbul Sultangazi'de orman yangını
İstanbul Sultangazi'de orman yangını İstanbul Sultangazi'de orman yangını kontrol altına alındı.
28.07.2023 Gündem
Merrell Belgrad Ultra Trail 2023 kayıtları açıldı
Merrell Belgrad Ultra Trail 2023 kayıtları açıldı Her yaştan koşu severi buluşturmaya hazırlanan Merrell Belgrad Ultra Trail için kayıtlar açıldı.
10.07.2023 Diğer Sporlar
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı?
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Ormanda piknik ve mangal yasak mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Yaz dönemiyle birlikte yangınların önüne geçilebilmek için ormanlık alanlara giriş yasakları uygulanmaya başlandı. İstanbul’un da yer aldığı birçok şehirde ormanlara giriş yasağı uygulanıyor. Vatandaşlar ise ormanlarda mangal yapıp yapmayacaklarını araştırıyor. Peki, Mangal yasak mı, ormanlara giriş vat mı?
29.06.2023 Gündem
YBY Woods’ta Mark Eliyahu rüzgârı esecek!
YBY Woods’ta Mark Eliyahu rüzgârı esecek! YBY Woods, İstanbul’un en büyük sahnesinde başarılı isimleri ağırlamaya devam ediyor. Dünyaca ünlü kamança sanatçısı Mark Eliyahu, 2 Haziran’da Kemerburgaz Kent Ormanı’nda Türkiye’deki sevenleriyle buluşuyor.
24.05.2023 Kültür Sanat
Bakan Kasapoğlu: İzmir'in 50 yıllık özlemini bugün gerçekleştiriyoruz
Bakan Kasapoğlu: İzmir'in 50 yıllık özlemini bugün gerçekleştiriyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir İnciraltı’nda Göztepe Spor Kulübünün Amatör Sporlar Yerleşkesi’nin yapılacağını müjdesini verdi. Bakan Kasapoğlu, “50 yılın özlemini bugün gerçekleştiriyoruz. İzmir'in bu önemli sorununu birlikte çözüyoruz. 600 bin metrekare bir alan burası. Yeşil alan, eğitim ve spor alanlarıyla yeni bir vizyondan bahsediyorum.” dedi.
10.05.2023 Gündem
Outdoor ve müzik festivali İstanbul’da olacak
Outdoor ve müzik festivali İstanbul’da olacak Uluslararası “outdoor, kamp, spor ve müzik” festivali WOLFEST, doğa ve spor tutkunları ile buluşmaya hazırlanıyor. Bu sene 9-11 Haziran tarihlerinde İstanbul Kemerburgaz Kent Ormanı’nda gerçekleştirilecek.
12.04.2023 Kültür Sanat
Bakan Yanık: Otel konforunda öğrenci yurtları, öğrenim destekleri gibi hizmetlerle gençlerimizi destekliyoruz
Bakan Yanık: Otel konforunda öğrenci yurtları, öğrenim destekleri gibi hizmetlerle gençlerimizi destekliyoruz AK Parti İstanbul İl Başkanlığının ‘Yüz Yüze 100 Gün’ programı kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Beylikdüzü Yakuplu Kent Ormanı’nda gençlerle bir araya geldi. Bakan Yanık, “Öğrenim kredilerinde de ihtiyaç sahibi olup olmadığına bakmaksızın, gelir testine tabi tutmaksızın bütün kardeşlerimize bu krediyi veriyoruz. Bundan sonra faiz de almayacağız. Otel konforunda öğrenci yurtları, öğrenim destekleri gibi hizmetlerle gençlerimizi destekliyoruz” dedi.
12.08.2022 Siyaset
Orman yangınlarına karşı dronlu denetim
Orman yangınlarına karşı dronlu denetim Denizli'de polis ekipleri, yangın ve sabotaj ihtimaline karşı kent merkezine yakın ormanlarda havadan dron destekli denetim yapıyor. Asayiş ekipleri de orman içinde devriye görevi yürütüyor.
8.07.2022 Yaşam
19 Mayıs İzmir Konser takvimi 2022! İzmir’de Teoman ve Madrigal konseri ne zaman, saat kaçta olacak?
19 Mayıs İzmir Konser takvimi 2022! İzmir’de Teoman ve Madrigal konseri ne zaman, saat kaçta olacak? Milli Mücadele’nin 103’üncü yılına İzmir'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Festivali düzenlenecek. Peki, İzmir’de Teoman ve Madrigal konseri ne zaman, saat kaçta olacak? İşte 19 Mayıs İzmir Konser takvimi…
17.05.2022 Kültür Sanat
İzmir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlarda piknik ve mangal yakmak yasak mı? İşte İzmir’de girişin yasak olduğu ormanların listesi!
İzmir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlarda piknik ve mangal yakmak yasak mı? İşte İzmir’de girişin yasak olduğu ormanların listesi! İzmir Valiliği tarih verip duyurdu! Ormanlık alanlara giriş yasaklanıyor! Giriş yasağı olan ormanlar tek tek paylaşıldı. Kararda, piknik yapmak, mangal yakmak ve mola ile ilgili de önemli önemler de yer alıyor. Peki, İzmir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlarda piknik ve mangal yakmak yasak mı? İşte İzmir’de girişin yasak olduğu ormanların listesi!
6.05.2022 Gündem
Yasak geliyor! Valilik duyurdu, 1 Haziran'da başlıyor
Yasak geliyor! Valilik duyurdu, 1 Haziran'da başlıyor Resmi açıklama valilik tarafından yapıldı. Yasak kararı alındı. 1 Haziran'da başlıyor. 30 Ekim tarihine kadar devam edecek. Uymayanlar cezai yaptırımla karşılaşacak. İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, orman yangınlarının önüne geçmek amacıyla, 1 Haziran-30 Ekim tarihleri arasında ormanlık alanlara giriş yasaklanacağı belirtildi.
6.05.2022 Gündem
Pamukkale’de bayram bereketi
Pamukkale’de bayram bereketi Ramazan Bayramı tatilinde yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği önemli noktalardan biri de Pamukkale oldu.
4.05.2022 Yaşam
Sultangazi'de bulunan cesedin kayıp hemşire Muhammet Aslan'a ait olduğu ortaya çıktı
Sultangazi'de bulunan cesedin kayıp hemşire Muhammet Aslan'a ait olduğu ortaya çıktı Sultangazi Kent Ormanı'nda kayıp hemşire Muhammet Aslan'ı arama çalışmaları sırasında bir ceset bulundu. Olay yerine çağrılan yakınları cesedin kayıp hemşire Muhammet Aslan'a ait olduğunu teşhis etti.
20.04.2022 Yaşam
Sultangazi'de kayıp hemşire Muhammet Aslan'ın cesedi bulundu!
Sultangazi'de kayıp hemşire Muhammet Aslan'ın cesedi bulundu! Sultangazi Kent Ormanı'nda kayıp hemşire Muhammet Aslan'ı arama çalışmaları sırasında bir ceset bulundu. Olay yerine çağrılan yakınları cesedin kayıp hemşire Muhammet Aslan'a ait olduğunu teşhis etti.
20.04.2022 Yaşam
Kemal Kılıçdaroğlu: İstanbullara hizmet etmenin güzelliğini hep beraber yaşıyoruz
Kemal Kılıçdaroğlu: İstanbullara hizmet etmenin güzelliğini hep beraber yaşıyoruz Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yapımına devam edilen Dudullu-Bostancı Metro Hattı'nda test sürüşüne katıldı. Anadolu Hisarı'ndaki restorasyon çalışmalarında incelemede bulundu. Kılıçdaroğlu, "İstanbul’un ciddi bir tarihi dokusu var. Bu tarihi dokuyu ortaya çıkarmak için de olağanüstü çaba harcıyor. Orada da bazı engellemeler var ama ne olursa olsun tüm engelleri aşıp İstanbullara hizmet etmenin güzelliğini hep beraber yaşıyoruz." dedi.
15.04.2022 Siyaset
İstanbul’da piknik yapabileceğiniz 11 tabiat ormanı ve köyü
İstanbul’da piknik yapabileceğiniz 11 tabiat ormanı ve köyü Türkiye’nin en büyük ve kalabalık şehri olan İstanbul, şehir hayatının vazgeçilmezi olan kaos ve stresi de beraberinde getiriyor. Daha az yeşil alan gördüğümüz, plaza ve gökdelenlerin her geçen gün arttığı bu metropolde, güneş ışığı, ağaçlarla ve kuş sesleriyle baş başa olabileceğimiz yerler de azalıyor.
23.03.2022 Galeri
Ormanda korkunç cinayet! 3 çocuğunun annesini av tüfeği ile kafasından vurdu
Ormanda korkunç cinayet! 3 çocuğunun annesini av tüfeği ile kafasından vurdu Uşak’ta 3 çocuğunun annesi olan karısını av tüfeğiyle öldüren şahıs, aynı silahla kendisini ağır yaraladı.
15.02.2022 Yaşam
İBB'den sömestr etkinlikleri! Yarıyıl tatilinde ne yapsak? İstanbul'da etkinlikler başlıyor!
İBB'den sömestr etkinlikleri! Yarıyıl tatilinde ne yapsak? İstanbul'da etkinlikler başlıyor! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yarıyıl tatiline giren öğrenciler için birbirinden renkli programlar hazırladı. 2021-2022 eğitim yılının ilk dönemini geride bırakan çocuklar, şehrin dört bir yanındaki etkinliklerle doyasıya eğlenecek. Buz pistinden havuz keyfine, bisiklet eğitiminden konserlere kadar pek çok etkinlik, İstanbul’daki tüm çocukları bekliyor. Peki, İstanbul'da çocuk etkinlikleri nerede yapılacak? İstanbul'da yarıyıl etkinlikleri nerede? İşte İBB'den sömestr etkinlikleri!
22.01.2022 Eğitim
Yasaklar geri dönüyor! Sahte PCR testine dikkat
Yasaklar geri dönüyor! Sahte PCR testine dikkat Koronavirüs aşısı olmayanlar hafta başı itibarıyla konser, sinema, tiyatro gibi toplu etkinliklere katılmak, şehirlerarası uçak, tren, otobüs yolculuğu yapabilmek için ‘negatif sonuçlu PCR testi’ göstermek zorunda. Uygulamanın aşı sürecini hızlandıracağı düşünülürken, sahte test uygulamaları gündeme geldi. Peki sahte PCR testi mümkün mü? Türkiye’de yaklaşık 15 milyon aşısız olduğuna dikkati çeken uzmanlar, haftada 2 kez PCR testi sunmanın bazı kişilere zor geleceğini ve bu nedenle sahte yöntemlere başvurabileceklerini söyledi. Sahte ile gerçek testi ayırt etmenin zor olacağını ifade eden sağlıkçılar, ciddi yaptırım uygulanması konusunda çağrıda bulundu.
5.09.2021 Gündem
Bursa'da ormanın 6 farklı noktasında ve samanlıkta eş zamanlı yangın
Bursa'da ormanın 6 farklı noktasında ve samanlıkta eş zamanlı yangın Cumalıkızık Kent Ormanı’nda 6 farklı noktada ve ormana yakın 2 katlı bir evin samanlık kısmında aynı zamanlarda yangın çıktı. Orman yangınları kısa sürede söndürülürken, yanan samanlık ve alevlerin sıçradığı ev kullanılamaz hale geldi. Kundaklama şüphesi bulunan yangınların çıkış nedeni araştırılırken, polis bölgede geniş çaplı inceleme başlattı.
30.08.2021 Yaşam
Orman girişindeki otları ateşe veren 4 kişi tutuklandı
Orman girişindeki otları ateşe veren 4 kişi tutuklandı Diyarbakır'da Kent Ormanı girişindeki otları yaktıkları iddia edilen 18 yaşından küçük 4 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.
12.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kent Ormanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kent ormanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.