Kennedy

Kennedy

Son dakika kennedy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kennedy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kennedy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kennedy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kennedy gelişmeleri de dahil olmak üzere 846 kennedy haberi bulunmuştur. Tüm kennedy haberleri aşağıda listelenmiştir.
NASA açıkladı! Uzay istasyonundan evin çatısına düştü
NASA açıkladı! Uzay istasyonundan evin çatısına düştü National Aeronautics and Space Administration (NASA), geçen ay Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Florida'da eyaletinde bir evin çatısına düşen gizemli nesnenin Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) düşen bir parça olduğunu açıkladı.
16.04.2024 Gündem
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü! 'Her türlü göreve hazırım'
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü! 'Her türlü göreve hazırım' Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Amerika Birleşik Devletleri’nden (ABD) Türkiye'ye döndü. Gezeravcı, "Yaptığımızın bir uzay seyahati olmadığını çok rahatlıkla ifade edebilirim. Bunu bu işin otoriteleri tarafından ifade edilen değerlendirmelere istinaden söylüyorum" dedi.
12.02.2024 Gündem
Alper Gezeravcı ne zaman dönecek, nereye inecek? Alper Gezeravcı'nın uzaydan dönüşü yeniden ertelendi!
Alper Gezeravcı ne zaman dönecek, nereye inecek? Alper Gezeravcı'nın uzaydan dönüşü yeniden ertelendi! Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın dünyaya dönüşü bir kez daha ertelendi. Uzay taşımacılığı şirketi SpaceX, Gezeravcı'nın da aralarında bulunduğu Ax-3 ekibinin inişini, Florida kıyılarındaki olumsuz hava şartları nedeniyle yeniden ertelendiğini duyurdu. Peki, Alper Gezeravcı ne zaman dönecek, nereye inecek? Alper Gezeravcı’nın dönüşü hakkında merak edilenler…
6.02.2024 Gündem
THY uçağında Gezeravcı ailesini gururlandıran anons
THY uçağında Gezeravcı ailesini gururlandıran anons Türk Hava Yolları (THY) pilotunun Miami-İstanbul seferinde yaptığı anons uzaya giden ilk Türk astronot olarak tarihe geçen Alper Gezeravcı'nın anne ve babasını gururlandırdı.
22.01.2024 Gündem
DRAGON KAPSÜLÜ CANLI TAKİP EKRANI| Uzay istasyonu canlı yayın nasıl izlenir, Dragon uzay aracı şu an nerede? Dragon uzay aracı canlı izle
DRAGON KAPSÜLÜ CANLI TAKİP EKRANI| Uzay istasyonu canlı yayın nasıl izlenir, Dragon uzay aracı şu an nerede? Dragon uzay aracı canlı izle Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gazeravcı ve 3 takım arkadaşını taşıyan Dragon kapsülü, Uluslararası Uzay İstasyonu'na kenetlendi. 19 Ocak’ta Alper Gezeravcı'nın da dahil olduğu AX-3 misyonunun içinde bulunduğu Dragon uzay aracının kapsülü TSİ 00.49'ta Kennedy Uzay Merkezi'nden fırlatıldı. Uzay yolculuğunu Dragon kapsülünü SpaceX üzerinden takip edebiliyor. Peki Alper Gezeravcı'nın uzaya çıktığı Dragon kapsülü şu an nerede? Crew Dragon uzay aracı nasıl izlenir? İşte Dragon Kapsülü canlı takip ekranı...
20.01.2024 Gündem
Alper Gezeravcı'nın yakınları kapsülün istasyona kenetlenmesini heyecanla izledi
Alper Gezeravcı'nın yakınları kapsülün istasyona kenetlenmesini heyecanla izledi Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın, beraberinde 3 astronot ile birlikte yolculuk yaptığı kapsülün uzay istasyonuna kenetlenmesi heyecanla izlendi. Geveravcı'nın memleketi Mersin'in Silifke ilçesinde de yakınları ve komşuları, o anları televizyondan takip etti.
20.01.2024 Gündem
İlk Türk astronot ne zaman gelecek? Uzaya giden Türk astronot ne yapacak, Alper Gezeravcı uzayda kaç gün kalacak?
İlk Türk astronot ne zaman gelecek? Uzaya giden Türk astronot ne yapacak, Alper Gezeravcı uzayda kaç gün kalacak? İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın da dahil olduğu AX-3 misyonunun içinde bulunduğu Dragon uzay aracının kapsülü TSİ 00.49'ta Kennedy Uzay Merkezi'nden fırlatıldı. Tarihi uzay yolculuğu 36 saat sürecek. Peki, uzaya giden ilk Türk Alper Gezeravcı ne zaman dönecek? Uzaya giden ilk Türk astronot Alper Gezerav kaç gün kalacak?
20.01.2024 Gündem
Alper Gezeravcı uzay yolunda! Fırlatma başarıyla gerçekleşti
Alper Gezeravcı uzay yolunda! Fırlatma başarıyla gerçekleşti Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın da içinde yer aldığı SpaceX'e ait uzay aracı, Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nden başarıyla fırlatıldı. 14 gün sürecek Türkiye'nin İnsanlı İlk Uzay Misyonu başladı.
18.01.2024 Vatan TV
Alper Gezeravcı, uzay yolunda ilk mesajını verdi: İstikbal Göklerdedir
Alper Gezeravcı, uzay yolunda ilk mesajını verdi: İstikbal Göklerdedir Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın da içinde yer aldığı SpaceX'e ait uzay aracı, Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nden başarıyla fırlatıldı. 14 gün sürecek Türkiye'nin İnsanlı İlk Uzay Misyonu başladı. Tarihi uzay yolculuğu devam ederken Gezeravcı dünyaya ilk mesajını yolladı. İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözleri, "İstikbal Göklerdedir" oldu.
18.01.2024 Gündem
Türkiye’nin uzay rüyası gerçekleşiyor! Alper Gezeravcı'dan mesaj var
Türkiye’nin uzay rüyası gerçekleşiyor! Alper Gezeravcı'dan mesaj var Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu için nefesler tutuldu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin İnsanlı İlk Uzay Misyonu kapsamında Uluslararası Uzay İstasyonu’na gönderilecek Türk astronot Alper Gezeravcı ile fırlatma öncesi görüntülü konuşma yaptı. Uzay taşımacılığı şirketi SpaceX tarafından Türkiye’nin İnsanlı İlk Uzay Misyonu hakkında yapılan açıklamada, "Mürettebatın koltukları uçuş pozisyonu getirildi, giysi sızıntı kontrolleri ve iletişim kontrolü tamamlandı” denildi.
18.01.2024 Gündem
Tuva Cihangir Atasever kimdir? Tuva isminin anlamı ne demek, uzay yolculuğundan Tuva Cihangir Atasever neden ayrıldı?
Tuva Cihangir Atasever kimdir? Tuva isminin anlamı ne demek, uzay yolculuğundan Tuva Cihangir Atasever neden ayrıldı? Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ile beraber yedek olarak Tuva Cihangir Atasever’in uzay yolculuğunda olup olmayacağı merak ediliyor. SpaceX Falcon 9 roketi, Ax-3 mürettebatını SpaceX Dragon uzay aracıyla NASA'nın Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'ndeki Fırlatma Kompleksi 39A'dan ISS'ye bu gece saat 01.11'de fırlatılacak. Axiom Space'in ISS'ye göndereceği "Ax-3" görevi için 4 kişilik mürettebat arasında Gezeravcı'nın yanı sıra 3 kişi daha yer alacak. Yedek olarak seçilen Cihangir Atasever’in ekipteki akıbeti sorgulanıyor. Peki, Tuva Cihangir Atasever uzay yolculuğunda olacak mı, neden ayrıldı? Yedek seçilen Tuva Cihangir Atasever kimdir?
17.01.2024 Gündem
Türkiye için dönüm noktası! İnsanlı ilk uzay görevi için son iki gün
Türkiye için dönüm noktası! İnsanlı ilk uzay görevi için son iki gün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu serüvenini anlattığı videosunu paylaştı. F-16 pilotu Gezeravcı videoda, "Kanatsız bir halde uzayda uçabilmek muhteşem bir his olacak" dedi.
15.01.2024 Gündem
İlk Türk Uzay Yolcusu Gezeravcı: Uzay misyonu gelecek nesillere ilham verecek
İlk Türk Uzay Yolcusu Gezeravcı: Uzay misyonu gelecek nesillere ilham verecek Türkiye’nin İnsanlı İlk Uzay Misyonu çerçevesinde uzaya gidecek ilk Türk astronot Alper Gezeravcı, “Ülkemizin 100. yılında icra etmek, bugüne kadar fazlasıyla yer alma konusunda hak ettiğimiz bir platformda, uzay ortamında ilk görevimizin icrasıyla yerimizi alacak olmamız son derece mutluluk verici. Gelecek nesillerimize ilham kaynağı olması, onların bugüne kadar kısıtlamak zorunda oldukları hayallerini artık uzayın derinliklerine taşımaya vesile olacak bir görev olması da mutluluk verici” dedi.
5.01.2024 Ekonomi
Somali Cumhurbaşkanının oğluna 6 yıla kadar hapis istendi
Somali Cumhurbaşkanının oğluna 6 yıla kadar hapis istendi Fatih'te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e arkadan çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud'un karıştığı kazaya ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık, şüpheli Mohamud hakkında " Taksirle ölüme neden olma" suçundan 6 yıla kadar hapis istendi.
26.12.2023 Gündem
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
İstanbul'da 29 Ekim kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da 29 Ekim kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri nedeniyle saat 06.00'dan itibaren Vatan Caddesi ve bağlantı yolları trafiğe kapatıldı.
29.10.2023 Gündem
Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları saat kaçta başlıyor, 29 Ekim Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi’nde tören kaçta başlayacak?
Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları saat kaçta başlıyor, 29 Ekim Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi’nde tören kaçta başlayacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tüm yurtta çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek. Ücretsiz konserlere ve etkinliklere katılıp bu coşkuya ortak olacak vatandaşlar da konser ve etkinlik listelerini araştırıyor, Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları töreninin saatini sorguluyor. Peki, Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları saat kaçta başlıyor, 29 Ekim Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi’nde tören kaçta başlayacak?
28.10.2023 Gündem
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı Kaçırıldıktan sonra işkenceyle öldürülen Türk DJ Koray Alpergin cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. İngiltere'de Alpergin'i kaçırıp 2 gün boyunca bir türkü barda üzerine kaynar su döküp, beyzbol sopasıyla döverek öldüren kişilerin Londra'nın kuzeyinde faaliyet gösteren "Tottenham Boys" adıyla nam salan Türk çetesinin üyeleri olduğu ileri sürüldü. Çetenin üst düzey yöneticilerinin olayın ardından Türkiye'ye kaçtığı ve Sultangazi'de saklandıkları öne sürüldü.
3.10.2023 Dünya
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Bisiklet Turu etkinliği nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.
30.09.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de büyük coşkuyla karşılandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de büyük coşkuyla karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Millletler'in (BM) 78. Genel Kurulu'na katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan havalimanında çiçeklerle karşılandı.
17.09.2023 Gündem
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle Vatan Caddesi ve bağlantı yolları sabahın erken saatlerinde trafiğe kapatıldı. 
30.08.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! Bu yollar kapalı olacak
İstanbullular dikkat! Bu yollar kapalı olacak İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle yarın Vatan Caddesi ve bağlantılı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.
26.08.2023 Gündem
Beşiktaş'ın yeni transferi Emrecan Uzunhan'ın yaralandığı olayın görüntüsü ortaya çıktı!
Beşiktaş'ın yeni transferi Emrecan Uzunhan'ın yaralandığı olayın görüntüsü ortaya çıktı! Bakırköy'de, otomobiliyle hasarlı kazaya karışan Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan, kaza raporu tutulduğu sırada darbedildi. Futbolcunun darbedildiği anların güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.
23.07.2023 Beşiktaş
Beşiktaşlı futbolcu Emrecan kaza yaptı, çıkan kavgada darbedildi!
Beşiktaşlı futbolcu Emrecan kaza yaptı, çıkan kavgada darbedildi! Bakırköy'de, maddi hasarlı kazaya karışan Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan, kaza raporu tutulduğu sırada çıkan kavgada darbedildi. Yaralı futbolcu, hastaneye kaldırılırken, saldırıyı gerçekleştiren F.B. yakalanarak gözaltına alındı.
22.07.2023 Beşiktaş
Marilyn Monroe hakkında şok eden iddia! Yasak aşk detayı
Marilyn Monroe hakkında şok eden iddia! Yasak aşk detayı Marilyn Monroe hakkında dikkat çeken ortaya çıktı. Ani ölümüyle tüm dünyayı sarsan Hollywood'un efsanevi yıldızı Marilyn Monroe hakkında yeni iddialar ortaya çıktı. O dönem ABD Başkanı John F. Kennedy ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Monroe'nun First Lady Jacqueline Kennedy ile ürkütücü bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı.
20.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kennedy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kennedy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.