Kenan Koçak

Kenan Koçak

Son dakika kenan koçak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kenan koçak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kenan koçak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kenan Koçak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kenan koçak gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 kenan koçak haberi bulunmuştur. Tüm kenan koçak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'den yılın bombası! Joachim Löw - İsmail Kartal ve Kenan Koçak hamlesi
Fenerbahçe'den yılın bombası! Joachim Löw - İsmail Kartal ve Kenan Koçak hamlesi İsmail Kartal, Sergen Yalçın, Abdullah Avcı, Mircea Lucescu, Volkan Demirel gibi teknik adamları gündemine alan Ali Koç'un asıl planı ortaya çıktı. Kulübe yakın muhabirlerden Ahmet Konanç Samandıra'da yaşanan son dakika gelişmesini aktarırken, ünlü yorumcunun Löw istihbaratı ise camiada bomba etkisi yarattı.
23.06.2023 Fenerbahçe
Merve Özbey'den aile pozu!
Merve Özbey'den aile pozu! Şimdilerde ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Merve Özbey, yaklaşık üç ay uzak kaldığı sahnelere 24 Ekim'de geri dönmüştü. Konserleri dışında tüm vaktini çocuklarına ayıran ünlü şarkıcı, iş insanı eşi Kenan Koçak'ın yaş gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlarken, aile fotoğrafı ile binlerce beğeni ve çok sayıda yorum aldı.
30.10.2022 Magazin
Ertuğrul Sağlam kimdir, kaç yaşında, nereli, çalıştırdığı takımlar hangileri? Samsunspor Ertuğrul Sağlam ile anlaştı!
Ertuğrul Sağlam kimdir, kaç yaşında, nereli, çalıştırdığı takımlar hangileri? Samsunspor Ertuğrul Sağlam ile anlaştı! Bayram Bektaş ile yollarını ayıran Samsunspor teknik direktörlük görevi için Ertuğrul Sağlam ile prensip anlaşmasına vardı. Peki, Ertuğrul Sağlam kimdir, kaç yaşında, nereli, çalıştırdığı takımlar hangileri? Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam hakkında merak edilenler…
23.09.2022 Şampiy10
Merve Özbey aşka geldi! Eşiyle fotoğrafını paylaşıp...
Merve Özbey aşka geldi! Eşiyle fotoğrafını paylaşıp... İkinci kez anne olacak olmanın heyecanını yaşayan şarkıcı Merve Özbey, aşka geldi. Ünlü isim, eşi Kenan Koçak'la verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
29.05.2022 Magazin
Merve Özbey: Popçu olarak tanındım, ama benim ruhum hep arabesk
Merve Özbey: Popçu olarak tanındım, ama benim ruhum hep arabesk İş insanı Kenan Koçak'la mutlu bir evlilik sürdüren ve ikinci kez anne olmaya hazırlanan şarkıcı Merve Özbey, önceki gün 16 Haziran’da ereceği konserin hazırlığı için stüdyoya girdi. Prova arasında gazetecilerle bir araya gelen şarkıcı, 'Tamamen Arabesk' projesi ve hamileliğiyle ilgili konuşarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
28.05.2022 Magazin
Menajerini değiştirdi dünya devinden 40 milyon euro'luk teklif aldı
Menajerini değiştirdi dünya devinden 40 milyon euro'luk teklif aldı Leicester City'den ayrılması gündeme gelen milli stoper Çağlar Söyüncü için Real Madrid, Chelsea, Atletico Madrid ve Barcelona devreye girdi.
25.05.2022 İspanya
Portekiz maçında sürpriz yıldızları göreceksiniz demişti! Kuntz açıkladı...
Portekiz maçında sürpriz yıldızları göreceksiniz demişti! Kuntz açıkladı... Portekiz maçı öncesi açıklayacağı kadro merakla beklenen Kuntz'un Merih Demiral, Çağlar Söyüncü ve Hakan Çalhanoğlu gibi yıldızlarla sürekli fikir alış verişinde bulunduğu öğrenildi.
9.03.2022 Futbol
Merve Özbey'in makyajsız hali dikkat çekti!
Merve Özbey'in makyajsız hali dikkat çekti! Merve Özbey ve eşi Kenan Koçak geçtiğimiz gün Vadistanbul'da görüntülendi. Özbey'in makyajsız hali ve baştan ayağa beyaz kombini dikkat çekti.
8.03.2022 Magazin
Merve Özbey'den kızının doğum gününde anlamlı hediye!
Merve Özbey'den kızının doğum gününde anlamlı hediye! Şimdilerde ikinci bebeğine hamile olduğu söylenen şarkıcı Merve Özbey, kızının doğum günü anısına Mardin'deki bir okula müzik atölyesi yaptırdı. Müzik öğretmeni Pelin Mavlay, "Çok mutluyuz. Öncelikle Merve Özbey'e teşekkür ediyoruz" dedi.
27.02.2022 Magazin
Merve Özbey ikinci kez anne oluyor!
Merve Özbey ikinci kez anne oluyor! Şarkıcı Merve Özbey 2020 yılında iş insanı Kenan Koçak ile dünya evine girmişti. Geçtiğimiz yıl kızı Elif Özüm'ü kucağına alan Özbey'den müjdeli haber geldi. Her fırsatta 4 çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Özbey, ikinci çocuğuna hamile.
25.02.2022 Magazin
Kuntz hiç gözünden kaçırmadı! İki yıldızı milli takıma çağırıyor...
Kuntz hiç gözünden kaçırmadı! İki yıldızı milli takıma çağırıyor... Adana Demirspor formasıyla oynadığı futbolla alkış toplayan Yunus Akgün ve La Liga'da fırtına estiren Enes Ünal, tecrübeli teknik direktör Kuntz tarafından milli takıma davet ediliyor...
8.02.2022 Futbol
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik: Garsonluk yaptım!
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik: Garsonluk yaptım! Yasemin Sakallıoğlu önceki akşam Maximum Uniq Hall’de sahne aldı. Sakallıoğlu geceden elde edilen geliri köy okullarına bağışladığını açıkladı ve “Bizimle gülenler başkasını da güldürsün” dedi. Geceyi izlemeye gelenler arasında Burcu Biricik de vardı. Güzel oyuncu butik otel açtığını duyurdu.
21.01.2022 Magazin
Kenan Koçak hakkında bir açıklama da Nihat Özdemir'den
Kenan Koçak hakkında bir açıklama da Nihat Özdemir'den Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Kenan Koçak hakkında açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Nihat Özdemir "Birçok noktada kendisiyle çalışmalar yapacağız" ifadelerini kullandı.
22.12.2021 Futbol
Bilic, İsmail Kartal, Kenan Koçak, Şenol Güneş derken Ali Koç'un 2 hafta önce görüştüğü hocayı açıkladı!
Bilic, İsmail Kartal, Kenan Koçak, Şenol Güneş derken Ali Koç'un 2 hafta önce görüştüğü hocayı açıkladı! Vitor Pereira ile yolların ayrılmasından sonra yeni teknik direktör arayışlarına koyulan Ali Koç'un 2 hafta önce deneyimli çalıştırıcıyla görüştüğü ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe'de sıcak gelişmelerin perde arkası...
21.12.2021 Fenerbahçe
Ve resmi açıklama geldi! Fenerbahçe'ye Kenan Koçak şoku
Ve resmi açıklama geldi! Fenerbahçe'ye Kenan Koçak şoku Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan tecrübeli teknik adam Kenan Koçak hakkında TFF'den flaş bir açıklama geldi.
21.12.2021 Fenerbahçe
Vitor Pereira'dan sonra yerine iki sürpriz aday! Ali Koç Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü...
Vitor Pereira'dan sonra yerine iki sürpriz aday! Ali Koç Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü... Dün akşam Vitor Pereira ile yollarını ayıran Ali Koç teknik direktör konusunda yine sınıfta kaldı. Göreve geldiği günden itibaren 63 transfer yapan Koç, sarı lacivertli kulüpte beklenen başarıyı yakalayamazken, Fenerbahçe'de bugünden itibaren yeni hoca arayışlarına başlandı. İşte gündeme gelen 2 aday...
21.12.2021 Fenerbahçe
Ve beklenen gelişme! Fenerbahçe Vitor Pereira'yla yollarını ayırdı
Ve beklenen gelişme! Fenerbahçe Vitor Pereira'yla yollarını ayırdı Dün Ülker Stadı'nda Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de Vitor Pereira'ya olan kredi sona erdi. Sarı lacivertli kulüp Portekizli teknik adamla yollarını ayırdı. Daha önce Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe'ye gelen fakat yine başarısız olan Pereira ikinci Fenerbahçe macerasında da sınıfta kaldı.
20.12.2021 Fenerbahçe
Derbiden sonra Ali Koç Vitor Pereira'nın istifasını istedi ve...Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! 3 yıllık anlaşma...
Derbiden sonra Ali Koç Vitor Pereira'nın istifasını istedi ve...Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! 3 yıllık anlaşma... Dün akşam Kadıköy'de ezeli rakibiyle 2-2 berabere kalan ve şampiyonluk yarışına neredeyse havlu atan Fenerbahçe'de Vitor Pereira'yla köprüler atıldı. Ali Koç derbide genç teknik adamla aynı karede yakalanırken, sarı lacivertli kulübün yeni teknik direktörü de hemen hemen belli oldu. İşte son dakika gelişmeleri...
20.12.2021 Fenerbahçe
Ve Vitor Pereira ile ipler koptu! Ali Koç derbiyi yeni teknik direktör adayıyla beraber izledi
Ve Vitor Pereira ile ipler koptu! Ali Koç derbiyi yeni teknik direktör adayıyla beraber izledi Beşiktaş ile son derece kritik bir maça çıkan ve ezeli rakibiyle 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de yönetim olağanüstü toplandı. Vitor Pereira'nın istifası istenirken, Ali Koç'un derbiyi yeni teknik direktör adayıyla birlikte izlemesi dikkatlerden kaçmadı.
19.12.2021 Fenerbahçe
Derbi öncesi FLAŞ GELİŞME! Vitor Pereira eşyalarını topladı Ali Koç yeni hoca arayışlarına başladı
Derbi öncesi FLAŞ GELİŞME! Vitor Pereira eşyalarını topladı Ali Koç yeni hoca arayışlarına başladı Beşiktaş maçından sonra Vitor Pereira ile yollarını ayırması beklenen Ali Koç'un yeni teknik adam arayışlarına koyulduğu ortaya çıktı. Portekizli hocanın bir sonraki durağı belli olurken, Fenerbahçe'nin de Kenan Koçak ve Bilic'le yakın temasa geçtiği bildirildi.
18.12.2021 Fenerbahçe
SON DAKİKA! Derbi öncesi Vitor Pereira ile ipler koptu Ali Koç'un yeni teknik direktörü belli oldu! Hamit Altıntop'un...
SON DAKİKA! Derbi öncesi Vitor Pereira ile ipler koptu Ali Koç'un yeni teknik direktörü belli oldu! Hamit Altıntop'un... Gaziantep FK mağlubiyetinden sonra Vitor Pereira'dan artık vazgeçen ve yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Ali Koç'un kafasındaki ismin ortaya çıktığı öğrenildi. Farioli, Slaven Bilic gibi isimleri veto eden Koç'un sürpriz bir antrenörü gündemine aldığı bildirildi.
17.12.2021 Fenerbahçe
Göztepe 4 hafta sonra kazandı!
Göztepe 4 hafta sonra kazandı! Göztepe, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti ve puanını 8'e çıkardı.
17.10.2021 Kasımpaşa Spor
Önce Kenan Koçak şimdi de Jan Moritz!
Önce Kenan Koçak şimdi de Jan Moritz! Türkiye Milli Takımı'nın yeni hocası olan Stefan Kuntz'un ikinci yardımcısı Jan Moritz Lichte oldu.
25.09.2021 Futbol
Kenan Koçak Stefan Kuntz'un yardımcısı oldu
Kenan Koçak Stefan Kuntz'un yardımcısı oldu Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını yapan Kenan Koçak, A Milli Takımda Stefan Kuntz'un yardımcısı oldu.
24.09.2021 Futbol
Kenan Koçak kimdir, nereli, kaç yaşında?
Kenan Koçak kimdir, nereli, kaç yaşında? A Milli Takımımız'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz'un yardımcılarından birinin Kenan Koçak olması bekleniyor. Peki, Kenan Koçak kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kenan Koçak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kenan koçak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.