Merve Özbey

Merve Özbey

Son dakika merve özbey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan merve özbey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını merve özbey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merve Özbey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve özbey gelişmeleri de dahil olmak üzere 208 merve özbey haberi bulunmuştur. Tüm merve özbey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Barış Arduç, 'Oyunculuk hakkında kurallarınız var mı?' sorusunu yanıtladı
Barış Arduç, 'Oyunculuk hakkında kurallarınız var mı?' sorusunu yanıtladı 'Deliha' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Barış Arduç ile Gupse Özay, 2020'de evlenmişti. Oyuncu çift, Eylül 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Arduç, "Şahane duygular içerisindeyim" açıklamasını yaptı.
29.09.2023 Magazin
Merve Özbey hastaneden son durumunu paylaştı
Merve Özbey hastaneden son durumunu paylaştı Ünlü şarkıcı Merve Özbey, sağlık sorunları nedeniyle sosyal medya hesabından konserlerini ertelediğini duyurarak hayranlarını endişelendirmişti. Başarılı yorumcu, sağlığı ile ilgili son durumu paylaştı.
24.08.2023 Magazin
Merve Özbey sahneye hamilelik elbisesi ile çıktı!
Merve Özbey sahneye hamilelik elbisesi ile çıktı! Geçtiğimiz akşam Ankara'da sahne alan Merve Özbey'in sahne kostümü dikkat çekti. Başarılı şarkıcının mini beyaz elbisesini hamilelik döneminde de giydiği fark edildi.
19.11.2022 Magazin
Merve Özbey'den aile pozu!
Merve Özbey'den aile pozu! Şimdilerde ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Merve Özbey, yaklaşık üç ay uzak kaldığı sahnelere 24 Ekim'de geri dönmüştü. Konserleri dışında tüm vaktini çocuklarına ayıran ünlü şarkıcı, iş insanı eşi Kenan Koçak'ın yaş gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlarken, aile fotoğrafı ile binlerce beğeni ve çok sayıda yorum aldı.
30.10.2022 Magazin
Merve Özbey'den Kuruçeşme Açıkhava'da doğum öncesi son konser!
Merve Özbey'den Kuruçeşme Açıkhava'da doğum öncesi son konser! Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Merve Özbey geçtiğimiz akşam Demirören Medya Grubu medya sponsorluğund, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile Paraf Kuruçeşme Açıkhava'da sahne aldı. İkinci bebeğine 8 aylık hamile olan Özbey, doğum öncesi son konserinde sevenleriyle buluştu.
5.08.2022 Televizyon
Merve Özbey: Bu akşam belki de acı çekeceğiz!
Merve Özbey: Bu akşam belki de acı çekeceğiz! Şarkıcı Merve Özbey, 'Tamamen Arabesk' projesiyle Uniq Açıkhava sahnesinde konser verdi. Geçmişten günümüze sevilen arabesk eserleri 34 kişilik dev orkestra eşliğinde seslendiren sanatçı, seyircilerine nostaljik bir müzik ziyafeti sundu.
18.06.2022 Magazin
Merve Özbey aşka geldi! Eşiyle fotoğrafını paylaşıp...
Merve Özbey aşka geldi! Eşiyle fotoğrafını paylaşıp... İkinci kez anne olacak olmanın heyecanını yaşayan şarkıcı Merve Özbey, aşka geldi. Ünlü isim, eşi Kenan Koçak'la verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
29.05.2022 Magazin
Yasemin Sakallıoğlu: Donanımınız olmadığında sosyal medya yeterli olmuyor
Yasemin Sakallıoğlu: Donanımınız olmadığında sosyal medya yeterli olmuyor Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, 'En'lerini belirledi. Komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu da, gecede ödül alan ünlüler arasındaydı. Ödül töreni sonrası soruları yanıtlayan Sakallıoğlu, "Donanımınız olmadığında ve hikayeyi karşı tarafa hissettiremediğinizde sosyal medya yeterli olmuyor." dedi.
28.05.2022 Magazin
Merve Özbey: Popçu olarak tanındım, ama benim ruhum hep arabesk
Merve Özbey: Popçu olarak tanındım, ama benim ruhum hep arabesk İş insanı Kenan Koçak'la mutlu bir evlilik sürdüren ve ikinci kez anne olmaya hazırlanan şarkıcı Merve Özbey, önceki gün 16 Haziran’da ereceği konserin hazırlığı için stüdyoya girdi. Prova arasında gazetecilerle bir araya gelen şarkıcı, 'Tamamen Arabesk' projesi ve hamileliğiyle ilgili konuşarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
28.05.2022 Magazin
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Yaşam
Merve Özbey: Babam kötü bir kocaydı
Merve Özbey: Babam kötü bir kocaydı Ünlü şarkıcı Merve Özbey'in babası yaklaşık 2 yıl önce hayatını kaybetmişti. Bir YouTube programına konuk olan Özbey, babası hakkında acı bir itirafta bulundu. Babasının kendisiyle küçükken görüşmek istemediğini söyledi.
18.04.2022 Magazin
Merve Özbey’den itiraf: Babam çok kötü bir kocaydı!
Merve Özbey’den itiraf: Babam çok kötü bir kocaydı! Ünlü şarkıcı Merve Özbey'in babası yaklaşık iki yıl önce hayatını kaybetmişti. Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk olan Özbey, babası hakkında acı bir itirafta bulundu.
15.04.2022 Magazin
Merve Özbey bebek müjdesini böyle verdi!
Merve Özbey bebek müjdesini böyle verdi! Kar yağışı sonrası İstanbul beyaza büründü. Karın tadını çıkaran ünlü isimler, çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında takipçileri ile paylaştılar. Merve Özbey bebek beklediği müjdesini kar pozuyla verdi. İşte o paylaşımlar...
13.03.2022 Magazin
Merve Özbey'in makyajsız hali dikkat çekti!
Merve Özbey'in makyajsız hali dikkat çekti! Merve Özbey ve eşi Kenan Koçak geçtiğimiz gün Vadistanbul'da görüntülendi. Özbey'in makyajsız hali ve baştan ayağa beyaz kombini dikkat çekti.
8.03.2022 Magazin
Merve Özbey'den kızının doğum gününde anlamlı hediye!
Merve Özbey'den kızının doğum gününde anlamlı hediye! Şimdilerde ikinci bebeğine hamile olduğu söylenen şarkıcı Merve Özbey, kızının doğum günü anısına Mardin'deki bir okula müzik atölyesi yaptırdı. Müzik öğretmeni Pelin Mavlay, "Çok mutluyuz. Öncelikle Merve Özbey'e teşekkür ediyoruz" dedi.
27.02.2022 Magazin
Merve Özbey ikinci kez anne oluyor!
Merve Özbey ikinci kez anne oluyor! Şarkıcı Merve Özbey 2020 yılında iş insanı Kenan Koçak ile dünya evine girmişti. Geçtiğimiz yıl kızı Elif Özüm'ü kucağına alan Özbey'den müjdeli haber geldi. Her fırsatta 4 çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Özbey, ikinci çocuğuna hamile.
25.02.2022 Magazin
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik: Garsonluk yaptım!
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik: Garsonluk yaptım! Yasemin Sakallıoğlu önceki akşam Maximum Uniq Hall’de sahne aldı. Sakallıoğlu geceden elde edilen geliri köy okullarına bağışladığını açıkladı ve “Bizimle gülenler başkasını da güldürsün” dedi. Geceyi izlemeye gelenler arasında Burcu Biricik de vardı. Güzel oyuncu butik otel açtığını duyurdu.
21.01.2022 Magazin
Aralık ayında en çok dinlen albüm ve sanatçılar belli oldu
Aralık ayında en çok dinlen albüm ve sanatçılar belli oldu Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud’un aralık ayında en çok dinlenenler listesi açıklandı. ‘Kan’ albümüyle Uzi, yerli albümler kategorisinin zirvede yer alan isim olurken, en çok dinlenen yerli sanatçılar arasında ise Edis listenin ilk sırasında yer aldı. ‘Churches’ adlı albümüyle yabancı albümler listesinde bir numara olan LP, aynı zamanda en çok dinlenen yabancı sanatçı da oldu.
7.01.2022 Kültür Sanat
Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli'ye koronavirüs şoku!
Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli'ye koronavirüs şoku! Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli'den hayranlarını üzecek haber geldi. Akçıl,Mustafa Ceceli ve Merve Özbey'in birlikte kamera karşısına geçecekleri Piyanist albümünün klip çekimleri ekip üyelerinin koronavirüse yakalanması nedeniyle iptal edildi.
28.12.2021 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 97. Bölüm Fragmanı!
Arda ile Omuz Omuza 97. Bölüm Fragmanı! Arda ile Omuz Omuza 97. Bölüm fragmanı yayında! Bu hafta konuğu şarkıcı Merve Özbey Koçak, tarifi dinleyerek "Karidesli Peynirli Sarma" yapmaya çalışacak.
1.10.2021 Televizyon
Kuruçeşme Merve'yle ışıl ışıl!
Kuruçeşme Merve'yle ışıl ışıl! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde Merve Özbey seriye damga vurdu.
20.08.2021 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava konserleri başlıyor!
Kuruçeşme Açıkhava konserleri başlıyor! Poll Production, bu yıl müzikseverleri yepyeni bir konser mekanı ile buluşturuyor. Kuruçeşme’de Boğaz’ın yanı başında yer alan Kuruçeşme Açıkhava, yazın en renkli organizasyonu ile kapılarını açıyor.
9.08.2021 Kültür Sanat
"Magazin D Yaz" bayram ekranında dopdolu!
"Magazin D Yaz" bayram ekranında dopdolu! Kanal D’de hafta içi her gün Tara de Vries’in sunumuyla izleyici ile buluşan Magazin D Yaz, bayramda renkli isimlerin konuk olacağı canlı yayınlarla keyifli dakikalar yaşatacak.
18.07.2021 Televizyon
Merve Özbey'den duygulandıran paylaşım: 'O yüzden mi ağladın?'
Merve Özbey'den duygulandıran paylaşım: 'O yüzden mi ağladın?' Şarkıcı Merve Özbey, altı ay önce hayatını kaybeden babası Ahmet Özbey’e hamile olduğunu açıkladığı anı paylaştı. Babasının duygu dolu anlarını paylaşan şarkıcı, "Biliyor muydun göremeyeceğini, o yüzden mi ağladın?" sözleriyle herkesi duygulandırdı.
19.06.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merve Özbey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve özbey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.