Gazete Vatan Logo
Magazin Yasemin Sakallıoğlu: Donanımınız olmadığında sosyal medya yeterli olmuyor

Yasemin Sakallıoğlu: Donanımınız olmadığında sosyal medya yeterli olmuyor

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, 'En'lerini belirledi. Komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu da, gecede ödül alan ünlüler arasındaydı. Ödül töreni sonrası soruları yanıtlayan Sakallıoğlu, "Donanımınız olmadığında ve hikayeyi karşı tarafa hissettiremediğinizde sosyal medya yeterli olmuyor." dedi.

Yasemin Sakallıoğlu: Donanımınız olmadığında sosyal medya yeterli olmuyor

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, 'En'lerini belirledi. 'Yılın Mimar Sinanları' ödülleri, Yelda Kırçuval'ın sunumuyla Zorlu PSM'de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Sosyal medya üzerinden çektiği komik videolar ile tanınan ve daha sonra yapımcıların dikkatini çekerek birçok projede yer alan Yasemin Sakallıoğlu, gecede ödül alan ünlüler arasındaydı.

Ödül töreni sonrası muhabirlerin sorularını yanıtlayan Yasemin Sakallıoğlu, "Bu kadar kısa süre içerisinde sayamayacağım kadar ödül almak çok güzel bir duygu. Başarım birçok kişiye ilham veriyordur çünkü bugüne kadar hep erkeklerin hüküm sürdüğü bir kulvarda kadın olarak mücadele veriyorum. Benim başarım benden sonra gelecek genç kadın komedyen adaylarına eminim ışık tutacaktır. Çok güzel tepkiler alıyorum, sektördeki insanlar ve izleyicim bana kucak açıyorlar" dedi.

"EN BÜYÜK HAYALİM KİTABIMI FİLM YAPMAK"

Başarılı komedyen, "Donanımınız olmadığında ve hikayeyi karşı tarafa hissettiremediğinizde sosyal medya yeterli olmuyor. Ben iki saatlik bir şov yapıyorum. Eğer bir birikimim ve donanımım olmasa bu iki saati çıkaramazdım. Hala kendimi geliştirmeye devam ediyorum. En büyük hayalim kitabımı film yapmak ve bu hayalimi gerçekleştirebilmek için ilk adımımı attım. Senaryo aşamasındayım, kendim yazıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı