Kemerburgaz

Kemerburgaz

Son dakika kemerburgaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kemerburgaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kemerburgaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemerburgaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemerburgaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 741 kemerburgaz haberi bulunmuştur. Tüm kemerburgaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Kibrinizde boğulun, paranız batsın
Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Kibrinizde boğulun, paranız batsın İstanbul’da T.C.’nin aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası, iki talebi olduğunu söyledi: “Babasız kalan torunumun hakkını onlara yedirmem. 20 yıllık eğitim masrafını peşin alacağım. Benim istediğim yerde oğlumun isminin yaşayacağı bir anıt istiyorum”
9.04.2024 Gündem
Eylem Tok ABD basınına para mı verdi? Oğlunu kaybeden Baba Özer Aci detayları anlattı!
Eylem Tok ABD basınına para mı verdi? Oğlunu kaybeden Baba Özer Aci detayları anlattı! 16 yaşındaki Timur Cihantimur, İstanbul Kemerburgaz'da ATV’sini kontrol eden Oğuz Murat Aci'ye çarpmış ve ölümüne neden olmuştu. Cinayet gibi kazada evladını kaybeden Baba Özer Aci detayları anlattı.
7.04.2024 Vatan TV
Diş teknisyeni Nurşah'ın korkunç ölümü! Kaza anı görüntüleri ortaya çıktı
Diş teknisyeni Nurşah'ın korkunç ölümü! Kaza anı görüntüleri ortaya çıktı Kağıthane'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerleri aşıp elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Nurşah Kılınç (26) hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
30.03.2024 Gündem
Eylem Tok'un oğlu ile ilgili şok eden gerçek ortaya çıktı! 5 kez trafik cezası yemiş
Eylem Tok'un oğlu ile ilgili şok eden gerçek ortaya çıktı! 5 kez trafik cezası yemiş 17 yaşındaki Timur Cihantimur’un ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, “Çocuğun okula da aynı araçla gittiğini ve olaydan birkaç ay önce aynı bölgede 5 kez hızdan ceza yediğini öğrendik. Bu araç bu çocuğa tahsis edilmiş” dedi.
27.03.2024 Gündem
Galatasaray'ın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı!
Galatasaray'ın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı! Galatasaray'ın milli arada Antalya kampı başlıyor. Süper Lig'de zirvede yer alan Sarı Kırmızılılar'ın bu kamp tercih etme nedenleri de ortaya çıktı.
25.03.2024 Galatasaray
Kan parası uygulamasında  yeni görüş!
Kan parası uygulamasında yeni görüş! ‘Kan parası’ olarak bilinen tazminatın sadece ölenin mirasçıları değil, maddi veya manevi destek olduğu kişilerin de alabileceğini belirten Avukat Selin Kırhan, "Dava, ilgili Asliye Hukuk Mahkemesinde açılır. Zaman aşımı ölüm tarihinden itibaren 2 yıldır. Her halde, fiilin işlendiği tarihten itibaren 10 yıldır” dedi.
21.03.2024 Gündem
Marmara'da deprem! Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hareketliliğini artırdığını gösteriyor
Marmara'da deprem! Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hareketliliğini artırdığını gösteriyor Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul, Bursa ve çevre illerde hissedildi. Peki bu depremi nasıl yorumlamak gerekiyor? Bölgede hangi faylar büyük deprem üretebilir? Prof. Dr. Süleyman Pampal anlattı.
20.03.2024 Gündem
İstanbul'daki korkunç kaza sonrası ‘cezasızlık’ tartışması! Anne ve oğlu için olası hapis cezaları açıklandı
İstanbul'daki korkunç kaza sonrası ‘cezasızlık’ tartışması! Anne ve oğlu için olası hapis cezaları açıklandı İstanbul Kemerburgaz’da ehliyetsiz olarak direksiyonuna geçtiği Porsche marka otomobille 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olduktan sonra annesi tarafından Mısır’a kaçırılan 17 yaşındaki Timur Cihantimur’un nasıl yargılanacağını hukukçular anlattı Anne ve oğlunun alacağı olası hapis cezaları ile ilgili açıklama geldi.
8.03.2024 Gündem
ABD’ye uçak bulamayınca Mısır'a kaçmışlar
ABD’ye uçak bulamayınca Mısır'a kaçmışlar İstanbul Kemerburgaz'da arızalanan ATV araçlarını emniyet şeridine çeken 5 kişilik gruba 17 yaşındaki ehliyetsiz T. Cihantimur'un kullandığı lüks cip çarpmıştı. Kazada, Oğuz Murat Acı (29) ölmüş, 4 kişi de yaralanmıştı. Anne Eylem Tok kazadan sonra oğlunu alıp havaalanına gitmiş ve birlikte Mısır'a kaçmışlardı. Açıklama geldi.
7.03.2024 Gündem
Şarjör değiştirip 25 el ateş etti! Suç makinesi cani adama film gibi operasyon
Şarjör değiştirip 25 el ateş etti! Suç makinesi cani adama film gibi operasyon Kağıthane'de 8 yıl önce boşandığı eski eşini, evden eşyalarını aldığı esnada bahçede sıkıştırarak şarjör de değiştirip silahla 25 el ateş açarak ağır yaralayan cani koca, film gibi bir operasyonla yakalandı.
19.02.2024 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Voleybol ülkesi olan bir Türkiye var
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Voleybol ülkesi olan bir Türkiye var Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Türkiye Birinciliği final maçı bugün İzmit'te düzenlendi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Temeller sağlam, çok güçlü bir jenerasyon geliyor. Voleybolda zirveye yürüyen, voleybol ülkesi olan bir Türkiye var" dedi.
9.02.2024 Şampiy10
Emniyet Santa Maria Kilisesi saldırganlarının fotoğraflarını paylaştı! Operasyondan yeni detaylar ortaya çıktı
Emniyet Santa Maria Kilisesi saldırganlarının fotoğraflarını paylaştı! Operasyondan yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne Pazar günü sabah ayini sırasında silahlı saldırı düzenleyen iki saldırganın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde çekilen fotoğrafları paylaşıldı. Öte yandan kilise saldırganlarının kaçarken çöp konteynerine attıkları kıyafetleri bulundu. Şüphelilerin saldırıdan önceki dönemleriyle ilgili yapılan araştırmalarda ise Bahçelievler'de bir Çin restoranında suşi ustası olarak çalıştıkları öğrenildi.
31.01.2024 Gündem
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim'
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim' Oyuncu Sinan Albayrak kadrosuna dahil olduğu ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ dizisinin setinde atlı çekimler sırasında kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı.
23.01.2024 Magazin
TCDD'den Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu açıklaması
TCDD'den Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu açıklaması Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro hattına kazık çalışması yapılırken verilen zararla ilgili açıklama yaptı.
20.01.2024 Gündem
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu açılış tarihi belli oldu! Bakan Uraloğlu duyurdu
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu açılış tarihi belli oldu! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nda incelemelerde bulunarak basın açıklaması yaptı.
30.10.2023 Ekonomi
Önce eşini katletti sonra intihar etti
Önce eşini katletti sonra intihar etti İstanbul'da kan donduran olay. Eyüpsultan'da 1 ay önce boşandığı eski eşi tarafından önü kesilen kadın kafasından vurularak ağır yaralandı. Eski eşini ağır yaralayan adam, ardından intihar etti.
11.07.2023 Gündem
Merrell Belgrad Ultra Trail 2023 kayıtları açıldı
Merrell Belgrad Ultra Trail 2023 kayıtları açıldı Her yaştan koşu severi buluşturmaya hazırlanan Merrell Belgrad Ultra Trail için kayıtlar açıldı.
10.07.2023 Diğer Sporlar
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması!
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması! Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sezon başında kiralık olarak gönderilen futbolcuların geri döneceğini belirtti ve İcardi ile Anderson Talisca transferleri hakkında çok önemli ifadeler kullandı.
13.06.2023 Galatasaray
YBY Woods’ta Mark Eliyahu rüzgârı esecek!
YBY Woods’ta Mark Eliyahu rüzgârı esecek! YBY Woods, İstanbul’un en büyük sahnesinde başarılı isimleri ağırlamaya devam ediyor. Dünyaca ünlü kamança sanatçısı Mark Eliyahu, 2 Haziran’da Kemerburgaz Kent Ormanı’nda Türkiye’deki sevenleriyle buluşuyor.
24.05.2023 Kültür Sanat
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere müjde vererek, "2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz" dedi.
21.05.2023 Gündem
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı...
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı... Galatasaray'da Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni tarihi anlara sahne oldu. Galatasaray'da görev yaptığı dönemlerde sancılı ayrılıklar yaşayan Fatih Terim ile başkanlardan Ünal Aysal ve Burak Elmas bir araya geldi. Fatih Terim'in törende yaptığı konuşmanın ardından Ünal Aysal ve Burak Elmas ile tokalaşması dikkatlerden kaçmadı.
19.05.2023 Fenerbahçe
Kemerburgaz tesisleri nerede? Galatasaray Kemerburgaz tesisleri ne zaman açılacak, kaç bölüm, ne zaman bitecek?
Kemerburgaz tesisleri nerede? Galatasaray Kemerburgaz tesisleri ne zaman açılacak, kaç bölüm, ne zaman bitecek? Galatasaray Kemerburgaz tesisleri nerede, ne zaman açılacak ve bitecek? Galatasaray'ın Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni yapıldı. İşte GS Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri hakkında merak edilenler…
19.05.2023 Şampiy10
İtalyan basınını bile çıldırttı: Zaniolo aklını kaybetti
İtalyan basınını bile çıldırttı: Zaniolo aklını kaybetti İstanbulspor maçında gördüğü kırmızı kartla Sarı Kırmızılı camiada büyük tepki toplayan Zaniolo, İtalyan basını tarafından da sert bir dille eleştirildi.
18.05.2023 Galatasaray
Outdoor ve müzik festivali İstanbul’da olacak
Outdoor ve müzik festivali İstanbul’da olacak Uluslararası “outdoor, kamp, spor ve müzik” festivali WOLFEST, doğa ve spor tutkunları ile buluşmaya hazırlanıyor. Bu sene 9-11 Haziran tarihlerinde İstanbul Kemerburgaz Kent Ormanı’nda gerçekleştirilecek.
12.04.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Kemerburgaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemerburgaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.