Selçuk Şahin

Selçuk Şahin

Son dakika Selçuk Şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selçuk Şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selçuk Şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selçuk Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selçuk şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.307 selçuk şahin haberi bulunmuştur. Tüm selçuk şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Teknoloji bağımlılarında böbrek taşı riski daha yüksek”
“Teknoloji bağımlılarında böbrek taşı riski daha yüksek” Böbrek taşı oluşumunda cinsiyetin, genetik faktörlerin, yaşam tarzının ve diyetin başlıca etkenler olduğuna dikkat çeken Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Selçuk Şahin, “Taş hastalığı erkeklerde daha sıktır. Ancak son yıllarda beslenme alışkanlığının değişmesi nedeniyle kadınlarda ve çocuklarda da hastalık artmıştır. Sedanter hayat yaşayanlar, yatalak hastalar ve teknoloji bağımlılığı nedeniyle az hareket edenlerde daha sık görülmektedir. Obezite de taş hastalığı riskini artırmaktadır” dedi.
3.01.2024 Sağlık
A Milli Takım'da Montella'nın yardımcıları belli oldu!
A Milli Takım'da Montella'nın yardımcıları belli oldu! A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktörlüğe getirilen Vincenzo Montella'nın yardımcıları resmen açıklandı. Daniele Russo ve Selçuk Şahin, İtalyan teknik adamın yardımcılığını üstlenecek.
6.10.2023 Futbol
Ali Koç'tan Selçuk Şahin sürprizi! 5 gün önce Emre Belözoğlu'nun yanından ayrılmıştı
Ali Koç'tan Selçuk Şahin sürprizi! 5 gün önce Emre Belözoğlu'nun yanından ayrılmıştı Bir yandan yeni teknik direktör çalışmalarına devam eden Fenerbahçe diğer taraftan transferde Edin Dzeko ve Wilfried Zaha bombalarını patlatmak için yoğun bir çaba sarfediyor. Sarı Lacivertli kulübe yakın muhabirlerden Sercan Hamzaoğlu 'Kontra' kanalında çok önemli açıklamalarda bulunurken, ünlü yorumcunun takımdan ayrılacak olan 3 futbolcunun ismini duyurması ise oldukça dikkat çekti.
21.06.2023 Fenerbahçe
Volkan Demirel'den flaş Arda Güler ve Ömer Faruk Beyaz açıklaması
Volkan Demirel'den flaş Arda Güler ve Ömer Faruk Beyaz açıklaması Fatih Karagümrük'ün genç antrenörü Volkan Demirel son maçlarda oynadığı futbolla parmak ısırtan Arda Güler ve Stuttgart'a giden Ömer Faruk Beyaz hakkında çok çarpıcı tespitlerde bulundu.
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Operasyon başladı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Operasyon başladı PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Şırnak İlinde “Eren Kış-13 (Gabar-Karageçit-İnceler) Şehit Jandarma Er Selçuk Şahin operasyonu başlatıldı.
28.12.2021 Gündem
Emre Belözoğlu rüzgarı! Fatih Terim gibi İtalya'ya...
Emre Belözoğlu rüzgarı! Fatih Terim gibi İtalya'ya... Başakşehir'in başında ligde 4 maçta 4 galibiyet alan Emre Belözoğlu'nun 'geleceğin hocası' yakıştırmaları alması dikkatlerden kaçmıyor.
14.11.2021 Başakşehir
Başakşehir: 3 - Beşiktaş: 2
Başakşehir: 3 - Beşiktaş: 2 Süper Lig'in 9. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Medipol Başakşehir'e 3-2 mağlup oldu.
15.10.2021 Futbol
Kaan Urgancıoğlu gizemli kız arkadaşıyla yakalandı
Kaan Urgancıoğlu gizemli kız arkadaşıyla yakalandı Oyuncu Kaan Urgancıoğlu, yaz sezonun sonuna gelirken gizemli kız arkadaşıyla Çeşme'de görüntülendi. Uzun süre şezlongda sohbet eden ikili ayrı ayrı denize girdi.
14.08.2021 Magazin
Emre Belözoğlu'ndan sonra Aurelio, Selçuk Şahin ve Volkan Demirel'le de yollar ayrılıyor
Emre Belözoğlu'ndan sonra Aurelio, Selçuk Şahin ve Volkan Demirel'le de yollar ayrılıyor Samandıra'da yapılanmaya giden Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'ndan sonra yardımcı antrenörlerin hepsinin görevine son verilecek. Teknik heyette sadece Zeki Murat Göle kalacak.
8.06.2021 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu'ndan ilk açıklama! 'Yurtdışından yardımcı hoca gelecek'
Emre Belözoğlu'ndan ilk açıklama! 'Yurtdışından yardımcı hoca gelecek' Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu Denizlispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
29.03.2021 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu ve Erol Bulut Fenerbahçe Beko maçında
Emre Belözoğlu ve Erol Bulut Fenerbahçe Beko maçında THY Avrupa Ligi 26'nci haftasında Fenerbahçe Beko'nun Anadolu Efes'i konuk ettiği maçı Emre Belözoğlu ve Erol Bulut birlikte takip etti.
26.02.2021 Futbol
Bayrampaşa Asbaşkanı Gökhan Çıra'ya tarihi ceza! Tehdit sonrası...
Bayrampaşa Asbaşkanı Gökhan Çıra'ya tarihi ceza! Tehdit sonrası... PFDK, Karbel Karaköprü maçında hakem Necati Selçuk Şahin'i tehdit ve darp eden Bayrampaşa Asbaşkanı Gökhan Çıra'ya 640 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
18.02.2021 Futbol
Gökhan Çıra hakeme saldırdı! Hırsını alamadı sonra...
Gökhan Çıra hakeme saldırdı! Hırsını alamadı sonra... Misli.com 3. Lig 4. Grup maçında Bayrampaşa Asbaşkanı Gökhan Çıra, hakem Necati Selçuk Şahin'i tehdit ederek, darp etti. Hakem yönetiminden memnun olmayan Çıra'nın bir hayli sinirli olduğu gözlendi.
12.02.2021 Futbol
Tahkim Kurulu, Oğulcan Çağlayan'ın cezasını 3 maça indirdi!
Tahkim Kurulu, Oğulcan Çağlayan'ın cezasını 3 maça indirdi! Tahkim Kurulu, Oğulcan Çağlayan'a verilen 6 maçlık cezanın 3 maça indirildiğini açıkladı. Öte yandan PFDK, Fenerbahçe A Takım İdari Koordinatörü Selçuk Şahin'e 3 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.
11.02.2021 Futbol
Nihat Kahveci'den flaş Emre Belözoğlu iddiası!
Nihat Kahveci'den flaş Emre Belözoğlu iddiası! Ünlü futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Başakşehir maçından sonra Emre Belözoğlu'na 'Sahaya in" dedi.
10.02.2021 Fenerbahçe
Galatasaray'a Arda Turan şoku! İşte alacağı ceza
Galatasaray'a Arda Turan şoku! İşte alacağı ceza Fenerbahçe maçından sonra Disiplin Kuruluna sevk edilen Arda Turan'a 2 ila 5 maç arası ceza verilmesi bekleniyor.
10.02.2021 Galatasaray
Fenerbahçe, Arda Güler ile sözleşme imzaladı
Fenerbahçe, Arda Güler ile sözleşme imzaladı Fenerbahçe, 2005 doğumlu yetenekli altyapı oyuncusu Arda Güler 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Geleceğin en önemli yıldız adayları arasında gösterilen, 10 numara pozisyonunda oynayan, solak genç, idol olarak Alex ve İrfan Can Kahveci'yi görüyor.
13.01.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de herkes onu konuşuyor
Fenerbahçe'de herkes onu konuşuyor Kasımpaşa maçında sol bek oynayan Sadık Çiftpınar'ın performansı alkış topladı.
6.01.2021 Fenerbahçe
Dayanamadı sahaya indi
Dayanamadı sahaya indi Fenerbahçe'de futboldan sorumlu tek yetkili isim olan Emre Belözoğlu sahaya indi.
4.12.2020 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu, Aurelio, Selçuk Şahin... Öze dönüş
Emre Belözoğlu, Aurelio, Selçuk Şahin... Öze dönüş Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç takımı 2000'li yılların efsane isimlerine bıraktı.
21.11.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe de Covid alarmı!
Fenerbahçe de Covid alarmı! Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü; kendisi, yardımcısı Selçuk Şahin ile idari menajer Volkan Ballı'nın Covid-19'a yakalanıp atlattıklarını kan testinde antikor çıkınca öğrendiklerini ve çok şaşırdıklarını ifade etti.
13.11.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den koronavirüs açıklaması!  Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Volkan Ballı...
Fenerbahçe'den koronavirüs açıklaması! Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Volkan Ballı... Fenerbahçe'den koornavirüs açıklaması geldi. Volkan Ballı, Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin, idmanın basına açık olan bölümünün son anlarında antrenmanı takip eden basın mensuplarının yanına geldi. Sohbet esnasında Ballı, Belözoğlu ve Şahin daha önce yapılan koronavirüs testleri sonunda antikor çıktıklarını belirttiler.
12.11.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Mert Hakan gerçeği! Mecburiyet...
Fenerbahçe'de Mert Hakan gerçeği! Mecburiyet... Fenerbahçe’de bazı yeni transferlerin ilk 11’de şans bulamaması eleştiriliyor ancak teknik heyetin sağlam gerekçeleri bulunuyor.
12.11.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Selçuk Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selçuk şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.