Kebap

Kebap

Son dakika kebap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kebap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kebap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kebap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kebap gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.022 kebap haberi bulunmuştur. Tüm kebap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kebabın başkentinde levrek ve çipura da tüketiliyor! Çeşitlilik azaldı fiyatlar yükseldi
Kebabın başkentinde levrek ve çipura da tüketiliyor! Çeşitlilik azaldı fiyatlar yükseldi Kebabın başkenti Adana'da kırmızı etin yanı sıra balık tüketimi de her geçen gün artıyor. Türkiye'de 15 Nisan itibarıyla gırgır ve troller için uygulanan av yasağı, balık çeşitlerinde azalma ve fiyat artışına neden oldu. Türkiye'deki çeşitli denizlerde başlayan yasağın ardından balık tezgahlarında çeşitlilik azalırken, fiyatlar yükseldi.
24.04.2024 Adana
Şırdan ve kebap stokları tükendi! Vatandaşlar lezzete doydu
Şırdan ve kebap stokları tükendi! Vatandaşlar lezzete doydu Adana'da bu sene 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda kent genelinde 310 tona yakın et tüketildiği açıklanırken, esnafın yüzü karnavalda güldü.
23.04.2024 Adana
Adana'da yeni trend: 'Lahmacun arası kebap' Vatandaşlardan tam not aldı
Adana'da yeni trend: 'Lahmacun arası kebap' Vatandaşlardan tam not aldı Adana'da bir kebapçı, lahmacun ve kente özgü Adana kebabını bir arada tatmak isteyenler için gurme dürüm yaptı. Lahmacun arası Adana kebap, vatandaşlardan tam not aldı.
23.04.2024 Adana
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Portakal çiçeği karnavalı Adana esnafının yüzünü güldürdü
Portakal çiçeği karnavalı Adana esnafının yüzünü güldürdü Adana'da bu sene 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı esnafa can suyu oluyor.
20.04.2024 Adana
Adanalı hayranları Emircan İğrek’i pankartlarla ağırladı! "Müthiş bir coşku var"
Adanalı hayranları Emircan İğrek’i pankartlarla ağırladı! "Müthiş bir coşku var" Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, çerçevesinde Adana’da yapılan Portakal Çiçeği Karnavalı’nın ikinci gününde Adanalılar, Emir Can İğrek ile eğlendi.
15.04.2024 Adana
Y. Adana Demirspor - Hatayspor maçının ardından 31 metrelik boru kebap
Y. Adana Demirspor - Hatayspor maçının ardından 31 metrelik boru kebap Adanalı kebapçı, Y. Adana Demirspor ve Hatayspor arasında oynanan hazırlık maçı sonrası 31 metrelik boru kebabı yapıp iki kulübe de ikram etti.
1.04.2024 Adana
Kedibatmaz, Karakuş, Karsambaç... Herkesin unuttuğu tatlar sofraları şenlendirdi
Kedibatmaz, Karakuş, Karsambaç... Herkesin unuttuğu tatlar sofraları şenlendirdi Tarihi ve kültürü kadar mutfağıyla da cazibe merkezi olan Adana, özellikle tatlılarıyla da dikkat çekiyor. Adana mutfağı birbirinden farklı yemekler, kebaplar, kahvaltılık ve hamur işleri ile Türkiye'nin en ünlü mutfaklarından biridir. Güney'in İncisi'nde kebap ve ciğerin yanı sıra belki ismini ilk kez duyacağınız birbirinden lezzetli tatlı çeşitleri damakları adeta şenlendiriyor. İşte Adana'nın meşhur tatlıları
1.04.2024 Adana
Obezite alarmı! Kırmızı et ve şerbetli tatlı tüketimi tehlike saçıyor
Obezite alarmı! Kırmızı et ve şerbetli tatlı tüketimi tehlike saçıyor Türkiye Obezite Araştırma Derneği'nin (TOAD) verilerine göre en obez il Adana olarak öne çıktı. Adana, aşırı kırmızı et, pide, beyaz ekmek ve şerbetli tatlı tüketimi ile dikkat çekiyor. Sabahları ciğerle başlayıp, şırdanla sonlanan beslenme rutinleri ve dışarıda tercih edilen yüksek yağlı yiyecekler, kentte obezite oranlarının artmasına neden oluyor. Dyt. Selva Oturakçıibogil, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak vatandaşları uyardı.
29.03.2024 Adana
Döner ustası, protez tırnak uzmanı ve elektrikçi için haftalarca bekliyorlar! Aylık 41 bin lira maaş fırsatı
Döner ustası, protez tırnak uzmanı ve elektrikçi için haftalarca bekliyorlar! Aylık 41 bin lira maaş fırsatı Bazı meslekler adeta karaborsaya düşmüş durumda. Öyle ki kariyer sitelerinin verilerine göre kebap ustası için açılan bir pozisyonun dolma süresi 62 güne, protez tırnak ustası için 49 güne, elektrik ustası için 42 güne, ızgaracı için 35 güne kadar çıktı. Maaşlar ise döner ustasında 41 bin lira, tırnak ustasında 39 bin lira, elektrik ustasında 37 bin liradan başlıyor. İşverenler döner ustası ve protez tırnak uzmanı için haftalarca sırada bekliyorlar. Bazı ustalar kendi sektörlerinde yıldız muamelesi görüyor.
26.03.2024 Çalışma Hayatı
Adanalıların sofrasından eksik olmuyor! Sıradan pilavları unutun, dakikalar içinde hazır, işte dövme pilavı tarifi
Adanalıların sofrasından eksik olmuyor! Sıradan pilavları unutun, dakikalar içinde hazır, işte dövme pilavı tarifi Bir kez yiyen tadını unutamıyor. Adana denilince akla ilk kebap gelse de birçok yöresel lezzet damakları çatlatıyor. Birçok lezzeti barındıran Adana’nın meşhur lezzetlerinden birisi de dövme pilavıdır. Sıradan pilavları unutturacak bu lezzet sadece 20 dakikada hazırlanıyor. İşte “Adana usulü dövme pilavı nasıl yapılır?” sorusunun yanıtı size özel tarifimizde...
24.03.2024 Adana
Alper Gezeravcı'dan Adana Kebabı'na tam not
Alper Gezeravcı'dan Adana Kebabı'na tam not Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’ya, gençlerle buluşmak için geldiği Adana’da kebap ziyafeti sunuldu.
21.03.2024 Adana
Erzurum'un eşsiz lezzeti cağ kebapı iftar sofralarının da vazgeçilmezi
Erzurum'un eşsiz lezzeti cağ kebapı iftar sofralarının da vazgeçilmezi Erzurum’a özgü önemli lezzetlerden birisi olan ve odun ateşinde pişirilen cağ kebap, Ramazan ayında da iftar sofralarının vazgeçilmezi oldu.
20.03.2024 Gündem
Adana’da sonunda bu da oldu! Acılı şalgamdan dondurma ürettiler
Adana’da sonunda bu da oldu! Acılı şalgamdan dondurma ürettiler Türkiye'de şalgam denilince akla ilk gelen şehir Adana'da bir dondurmacı, acılı şalgamdan dondurma üretti.
20.03.2024 Adana
Esnafın yüzü Ramazan’da güldü! 'Kebap milli yiyeceğimiz'
Esnafın yüzü Ramazan’da güldü! 'Kebap milli yiyeceğimiz' Adana'da on bir ayın sultanı Ramazan ayında kebap severler, iftarda kebapçılara akın ediyor.
19.03.2024 Adana
Adana'da obezite alarmı! Kırmızı et ve şerbetli tatlı tüketimi tehlike saçıyor
Adana'da obezite alarmı! Kırmızı et ve şerbetli tatlı tüketimi tehlike saçıyor Türkiye Obezite Araştırma Derneği'nin (TOAD) verilerine göre en obez il Adana olarak öne çıktı. Adana, aşırı kırmızı et, pide, beyaz ekmek ve şerbetli tatlı tüketimi ile dikkat çekiyor. Sabahları ciğerle başlayıp, şırdanla sonlanan beslenme rutinleri ve dışarıda tercih edilen yüksek yağlı yiyecekler, kentte obezite oranlarının artmasına neden oluyor. Dyt. Selva Oturakçıibogil, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak vatandaşları uyardı.
17.03.2024 Adana
Adana'nın Ramazan lezzetleri! Sadece kebap mı? İşte yöresel tatlar
Adana'nın Ramazan lezzetleri! Sadece kebap mı? İşte yöresel tatlar Binlerce yıldır çok farklı medeniyetleri bünyesinde barındıran Adana, geniş coğrafyasında birbirinden farklı zenginlikler barındırıyor. Özellikle yemekleri ile ön plana çıkan kadim kent birçok yemeğin de anavatanı. Ramazan ayının gelmesiyle Adana'nın gelenekselleşen lezzetleri yeniden gündem oldu.
14.03.2024 Adana
Ramazan'da yemek yerken dikkat! Acil servislerde sık sık rastlanıyor
Ramazan'da yemek yerken dikkat! Acil servislerde sık sık rastlanıyor Ramazan'da ani ve hızlı yemek yemenin tehlikesine dikkat çeken Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Bilal Boztosun, en önemli sıkıntının tansiyon yükselmesi olduğunu söyledi.Boztosun, "Ramazan'da oruç tutmak isteyen kalp hastaları mutlaka doktorlarına danışmalı"dedi.
11.03.2024 Gündem
Kedibatmaz, Karakuş, Karsambaç... Birçoğunuz belki duymadı bile, işte Adana'nın meşhur tatlıları
Kedibatmaz, Karakuş, Karsambaç... Birçoğunuz belki duymadı bile, işte Adana'nın meşhur tatlıları Tarihi ve kültürü kadar mutfağıyla da cazibe merkezi olan Adana, özellikle tatlılarıyla da dikkat çekiyor. Adana mutfağı birbirinden farklı yemekler, kebaplar, kahvaltılık ve hamur işleri ile Türkiye'nin en ünlü mutfaklarından biridir. Güney'in İncisi'nde kebap ve ciğerin yanısıra belki ismini ilk kez duyacağınız birbirinden lezzetli tatlı çeşitleri damakları adeta şenlendiriyor. İşte Adana'nın meşhur tatlıları
10.03.2024 Adana
Adanalı kebapçı, depremzede kadınları unutmadı! Erzak ve kebap dağıttı
Adanalı kebapçı, depremzede kadınları unutmadı! Erzak ve kebap dağıttı Adanalı kebapçı Yaşar Aydın, Hatay'a giderek depremzede kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
8.03.2024 Adana
Adana'nın markalaşan geleneği: Sabah kahvaltıda ciğer kebap ve şalgam
Adana'nın markalaşan geleneği: Sabah kahvaltıda ciğer kebap ve şalgam Zengin mutfak kültürüyle, Türkiye'nin yanı sıra dünyada da adını duyuran Adana'da, 100 yılı aşkın süredir devam eden ciğer ile kahvaltı kentti ilk kez ziyaret edenleri şaşırtıyor.
7.03.2024 Adana
Aydın'da Adana günleri! Tanıtım bahane, kebap ve şırdan şahane
Aydın'da Adana günleri! Tanıtım bahane, kebap ve şırdan şahane Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Adana Günleri’nde hazırlanan 109 metrelik kebap ve döner, dakikalar içinde tükendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin tanıtımında Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, elleriyle kebap ve şırdan dağıttı.
4.03.2024 Adana
Adana'nın gece yemek kültürü Adanalıları obez yaptı
Adana'nın gece yemek kültürü Adanalıları obez yaptı Gece yemek kültürünün yaygın olduğu Adana, Türkiye’nin en obez ili olurken, uzmanlar vatandaşları spor yapmaları konusunda uyardı. Vatandaşlar ise Adana’nın diyet yapmak için uygun bir şehir olmadığını söyledi.
4.03.2024 Adana
Adanalı dönerci şubeleşerek büyüyor! Yurt dışında da hizmet veriyor
Adanalı dönerci şubeleşerek büyüyor! Yurt dışında da hizmet veriyor Adana’da faaliyet gösteren döner restoranı hem yurt içi hem de yurt dışında şubeleşerek büyüyor.
27.02.2024 Adana
Doğası ve tarihiyle herkesi büyülüyor! İşte Adana'da mutlaka görülmesi gereken yerler
Doğası ve tarihiyle herkesi büyülüyor! İşte Adana'da mutlaka görülmesi gereken yerler Kebap deyince akla ilk gelen şehirlerden biri olan Adana, sıcak oluşu ile de ünlü bir şehirdir. Adana özellikle gastronomi açısından ziyaret edilen bir şehir olsa da genel olarak gezilecek birçok yer barındırıyor. Adana gezilecek yerler nereler? İşte ilçe ilçe listesi
27.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Kebap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kebap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.