Kayseri Saldırısı

Kayseri Saldırısı

Son dakika kayseri saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayseri saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayseri saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayseri Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayseri saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 kayseri saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm kayseri saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Buluşma şifresi: ‘Vişne suyu içer misin?’
Buluşma şifresi: ‘Vişne suyu içer misin?’ Kayseri saldırısı için hazırlanan iddianamenin ayrıntılarında canlı bomba Kasım Yıldırımçakar ile Kenan Çiçek’in patlamadan önce Adana’da buluştuğu, Yıldırımçakar’ın Çiçek’e teslimatı yaparken şifre olarak “Vişne suyu sever misin?” diye sorduğu belirtildi
29.09.2021 Gündem
Ankara'da keşif yapan PKK'lı tutuklandı
Ankara'da keşif yapan PKK'lı tutuklandı PKK'nın kırsal yapılanmasından Ankara'ya gelerek eylem için keşif yaptığı belirlenen zanlı yakalandı
29.09.2021 Gündem
Kayseri saldırısı ile ilgili son dakika haberi: 20 kişi tutuklandı!
Kayseri saldırısı ile ilgili son dakika haberi: 20 kişi tutuklandı! Kayseri'de yaşanan hain saldırı sonrası bu sabah bir son dakika gelişmesi yaşandı. Çarşı iznine çıkan askerlerin bindiği halk otobüsüne PKK'nın bombalı araçla düzenlediği ve 14 Mehmetçiğin şehit olduğu saldırıyla ilgili dün adliyeye sevk edilen 22 kişiden 20'si tutuklandı. Tutuklananların tam listesi haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Kayseri saldırısında 5 asker tutuklandı!
Kayseri saldırısında 5 asker tutuklandı! 17 Aralık’ta çarşı iznine çıkan askerlere düzenlenen bombalı saldırıyla ilgili gözaltına alınanlar arasındaki 5 asker çıkarıldıkları mahkemece TAK’a bilgi sızdırdıkları gerekçesiyle tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Şok gelişme... Kayseri saldırısı için 4 asker gözaltında
Şok gelişme... Kayseri saldırısı için 4 asker gözaltında Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerleri hedef alan terör saldırısıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 23 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor. Gözaltındaki zanlılar arasında saldırının hedef alındığı komando tugayından 4 askerin de bulunduğu öğrenildi. Bu askerlerin PKK propagandası yaptıkları ve bilgi sızdırmış olabilecekleri değerlendiriliyor.
29.09.2021 Gündem
Terörün hedefi olan komandolar yaralarını kendileri sarmış
Terörün hedefi olan komandolar yaralarını kendileri sarmış Kayseri'deki terör saldırısında yaralanan bazı askerlerin, komando eğitiminde öğrendikleri sayesinde, olay yerinde kendilerine ilk müdahaleyi yaptıkları ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da Kayseri saldırısı ile ilgili 1 gözaltı
Diyarbakır'da Kayseri saldırısı ile ilgili 1 gözaltı Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda, Kayseri saldırısı şüphelilerinden olduğu değerlendirilen ve olay yerinde yapılan incelemelerde bulunan parmak izinden kimlik bilgileri tespit edilen bir şüpheli gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
"Şoföre takip edildiğimizi söyledik, umursamadı"
"Şoföre takip edildiğimizi söyledik, umursamadı" KAYSERİ'deki bombalı araç saldırısında yaralanan ve halen tedavisi memleketi Adıyaman'da devam eden 20 yaşındaki Berat Yılmaz, tugaydan çıktıktan sonra takip edildiklerini anlayarak şoförü uyardıklarını öne sürdü.
29.09.2021 Gündem
Kayseri saldırısı: 5 kişi tutuklandı
Kayseri saldırısı: 5 kişi tutuklandı Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesindeki terörist saldırıyla ilgili gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
'O lafı söyleyenler ölü sevicilerdir'
'O lafı söyleyenler ölü sevicilerdir' ‘O emri hangi hayvan verdi’ diyenler ölü seviciler, bu kadar ağır konuşuyorum’
28.05.2012 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezi'nde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asrın felaketinin altından asrın dayanışması ile kalkmayı başardık. Deprem bölgesine 107 milyar lira kaynak aktardık" dedi. Yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslim edileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından bu sayının 390 bine tamamlanacağını söyledi.
6.02.2024 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 22 hedef imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 22 hedef imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde bulunan terör hedeflerine yönelik düzenlenen hava harekatında 22 hedefin imha edildiğini, çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
4.10.2023 Gündem
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya açıklama yaptı
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya açıklama yaptı Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde iki terörist saldırı girişiminde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Yerlikaya, paylaşımında 'Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir.' dedi. Yaralı polislerin sağlık durumları hakkında bilgi veren Bakan Yerlikaya, "Hain terör saldırı girişiminde yaralanan kahraman polislerimiz Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş’ın tedavileri devam etmektedir. Çok şükür hayati tehlikeleri bulunmuyor." ifadelerini kullandı.
1.10.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten vatandaşlara koronavirüs uyarısı geldi: Dikkatli olmamız gerekiyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten vatandaşlara koronavirüs uyarısı geldi: Dikkatli olmamız gerekiyor AK Parti Sözcüsü Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, "Tahıl krizinin çözülmesi bakımından İstanbul Anlaşması son derece önemli." dedi. Çelik, Kuzey Irak'taki PKK saldırısıyla ilgili de, "Kuzey Irak'taki saldırılar planlı provokasyondur." dedi. Öte yandan Ömer Çelik, koronavirüs vakalarının arttığını ve vatandaşların dikkatli olması gerektiğini vurguladı.
25.07.2022 Siyaset
Kayseri Tomarza Belediye başkanı hangi partiden, Davut Şahin kimdir?
Kayseri Tomarza Belediye başkanı hangi partiden, Davut Şahin kimdir? Kayseri’nin Tomarza ilçesinde belediye başkanlığı görevini yürüten Davut Şahin, 3 kişinin silahlı saldırısı sonucu yaralandı. Peki, Kayseri Tomarza Belediye başkanı hangi partiden, Davut Şahin kimdir?
24.05.2022 Siyaset
10 Aralık 2016 saldırısı! 10 Aralık 2016 Beşiktaş patlaması nasıl oldu, Beşiktaş patlamasını kim yaptı? 10 Aralık Beşiktaş patlaması şehitleri isimleri…
10 Aralık 2016 saldırısı! 10 Aralık 2016 Beşiktaş patlaması nasıl oldu, Beşiktaş patlamasını kim yaptı? 10 Aralık Beşiktaş patlaması şehitleri isimleri… 10 Aralık 2016 Beşiktaş patlaması şehitleri isimleri ile 10 Aralık Beşiktaş patlaması olayı hakkındaki detaylar sorgulanıyor. İstanbul Dolmabahçe'de bulunan Vodafone Arena Stadı yakınlarında Cumartesi akşamı düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda, 36'sı emniyet mensubu, sekizi sivil en az 44 kişi hayatını kaybetti. Söz konusu saldırının üzerinden 5 yıl geçti. Peki, 10 Aralık 2016 Beşiktaş patlaması nasıl oldu, Beşiktaş patlamasını kim yaptı? 10 Aralık 2016 şehitleri isimleri ve Beşiktaş patlaması hakkında merak edilen diğer detaylar…
10.12.2021 Yaşam
Yakın arkadaşını iç çamaşırlı şekilde karısıyla yakalayınca bıçakladı! Hapis cezası
Yakın arkadaşını iç çamaşırlı şekilde karısıyla yakalayınca bıçakladı! Hapis cezası Kayseri'de, kendisini yatak odasındaki dolapta saklanırken yakalayan, bu sırada eşi evde iç çamaşırlarıyla bulunan Suriyeli Zekeriye E.'yi (27) bıçaklayarak 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılan Waaled Alsalmo (19) hakkındaki karar, Yargıtay tarafından onandı.
2.12.2021 Yaşam
Eşini evde iç çamaşırıyla görüp şüphelendi! Dolapta saklanan arkadaşı tarafından bıçaklandı
Eşini evde iç çamaşırıyla görüp şüphelendi! Dolapta saklanan arkadaşı tarafından bıçaklandı Kayseri'de, kendisini yatak odasındaki dolapta saklanırken yakalayan, bu sırada eşi evde iç çamaşırlarıyla bulunan Suriyeli Zekeriye E.'yi (27) bıçaklayarak 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılan Waaled Alsalmo (19) hakkındaki karar, Yargıtay tarafından onandı. 
1.12.2021 Gündem
Bakan Hulusi Akar sınırın sıfır noktasında! Astsubay ile duygulandıran diyalog...
Bakan Hulusi Akar sınırın sıfır noktasında! Astsubay ile duygulandıran diyalog... Son dakka haberine göre; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TSK komuta kademesiyle sınırın sıfır noktasındaki üs bölgelerinde görevli Mehmetçikle bayramlaştı. Bakan Akar ve bir astsubay arasındaki diyalog dikkati çekti.
13.05.2021 Gündem
Bakan Akar'dan flaş S-400 açıklaması!
Bakan Akar'dan flaş S-400 açıklaması! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, S-400'lerle ilgili olarak "Taarruzi bir yönü yok. Durduğu yerde herhangi bir şekilde kimseyi tehdit etmesi söz konusu değildir. Kimse için risk, tehdit veya tehlike değildir" dedi.
13.05.2021 Gündem
Şehit ağabeyini, asker selamı ile uğurladı
Şehit ağabeyini, asker selamı ile uğurladı Suriye'nin İdlib kentinde teröristlerin saldırısı sonucu yaralanarak tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Basri Demirel (29), memleketi Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde toprağa verildi. Fatma Vural, şehit ağabeyini üniformasını giyerek asker selamıyla uğurladı.
3.02.2021 Gündem
Sürü sahiplerine kurtlara karşı '3 Kangal köpeği' önerisi
Sürü sahiplerine kurtlara karşı '3 Kangal köpeği' önerisi Sivas Doğal Irk Kangal Köpeği Sevenler ve Koruyanlar Derneği Başkanı ve köpek uzmanı Orhan Yalçınkaya, kış aylarında köylere inen ve köpeklere saldıran kurtlara karşı uyarılarda bulundu. Sürü sahiplerinin kurtlara karşı en az 3 orijinal Kangal köpeği beslemeleri gerektiğini belirten Yalçınkaya, aksi takdirde sürü halinde gelen kurtlara karşı köpeklerin tek karşılık veremeyeceğini söyledi.
3.02.2021 Yaşam
Fatih Terim'in aldığı ceza şok etti! 1 sezon kaçırmış
Fatih Terim'in aldığı ceza şok etti! 1 sezon kaçırmış Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim şu ana kadar 31 maç ceza aldı ve deneyim çalıştırıcı neredeyse bir sezon kaçırdı.
21.12.2020 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a sert tepki:  Zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a sert tepki: Zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadir Has Stadyumu'nda düzenlenen AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Macron denen zatın İslam ile derdi nedir? Müslümanlar ile olan derdi nedir? Macron'un zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var. İnanç özgürlüğünden anlamayan ve kendi ülkesinde yaşayan milyonlarca farklı inanç mensubuna farklı davranan bir devlet başkanına ne denilebilir?" dedi.
24.10.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kayseri Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayseri saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.