Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli?
Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Emniye atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın oldu. Peki, Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir?
2.03.2024 Gündem
Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı
Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı Emniyet Müdürlüklerine yapılan yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarında Mersin, Kayseri, Van ve Batman İl Emniyet Müdürlükleri’ne yeni atamalar gerçekleştirildi.
2.03.2024 Gündem
CHP'li Özel: Seçilmişler suç işlediyse...
CHP'li Özel: Seçilmişler suç işlediyse... CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, seçilmişlerin seçimle gitmesinin esas olduğunu belirterek, "Bu, seçilmişlere suç işleme hakkı vermez. Bu, seçilmişler suç işlediyse onlara, yargı mercileri tarafından yapılan çağrılara uymama ve meydan okuma hakkı vermez." dedi.
29.09.2021 Gündem
17 yıl sonra cinayetin sırrı çözüldü!
17 yıl sonra cinayetin sırrı çözüldü! Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği Faili Meçhul Dosyalar ekipleri, 1998 yılında elektrik kablosuyla boğularak öldürüldükten sonra ziynet eşyaları gasp edilen kadın cinayetini aydınlattı.
9.01.2015 Yaşam
Kafa kopartan Emniyet Müdürü!
Kafa kopartan Emniyet Müdürü! Ankara Emniyet Müdürü'nden inanılmaz tehdit...
29.09.2021 Gündem
Özdemir'in yakalanma kararına itiraz!
Özdemir'in yakalanma kararına itiraz! Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'in avukatı Sadiye Saçlı Sezer, müvekkili hakkındaki yakalama kararının kaldırılması istemiyle Ankara 12...
29.09.2021 Gündem
Kraliçem bizi Hollanda’ya götür
Kraliçem bizi Hollanda’ya götür Dün Kayseri’ye giden Kraliçe Beatrix, Hollanda’da yıllarca çalışıp emekli olan Kayserili gurbetçilerle görüştü. Kesin dönüş yapan Türk işçilerden kimi Kraliçe’den vize kolaylığı, kimiyse oturum izni istedi
29.09.2021 Gündem
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi Kayseri’de meydana gelen kazada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu memleketi Adana’da toprağa verildi.
4.04.2024 Adana
İçişleri Bakanlığı: Ramazan Bayramı'nda 99 bin personel görev yapacak
İçişleri Bakanlığı: Ramazan Bayramı'nda 99 bin personel görev yapacak İçişleri Bakanlığı, Ramazan Bayramı tatilinde kara yollarında sıkı güvenlik tedbirleri alınacağını ve bu süreçte emniyet ve jandarmadan toplam 99 bin 245 personelin görev yapacağını açıkladı.
13.04.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile bayram genelgesi
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile bayram genelgesi İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine “2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri” konulu genelge gönderdi. Bayram öncesi ve sürecince alınacak trafik tedbirleri tek tek sıralandığı genelge kapsamında emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 51 bin 300 ekip/tim, 99 bin 245 trafik personeli görev alacak. Ramazan Bayramı nedeniyle karayolu ile seyahat edecek vatandaşların emniyet kemeri kullanmasının önemine dikkat çekilmesi amacıyla “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz” mottosuyla hazırlanan afişlere yer verilecek.
13.04.2023 Gündem
Malatya'da katliam gibi kaza! 7 kişi hayatını kaybetti
Malatya'da katliam gibi kaza! 7 kişi hayatını kaybetti Malatya’da kayısı yüklü kamyonun şarampole uçması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 7 kişinin kimlikleri belli oldu.
9.03.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde doğan yeni yılın ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti.
31.12.2022 Yaşam
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti İçişleri Bakanlığı, yılbaşı gecesinin huzur ve güven içinde geçirilmesi için yarın başlayacak denetimlerin 1 Ocak'ta sona ereceğini ve 3 gün boyunca toplam 490 bin 435 personelin görev yapacağını duyurdu.
30.12.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Müze müdürü ve 3 kişi tutuklandı! Dünyaca ünlü sanatçının heykeline sahte rapor!
Müze müdürü ve 3 kişi tutuklandı! Dünyaca ünlü sanatçının heykeline sahte rapor! Aydın emniyeti tarafından düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 36 kişiden, Aydın Arkeoloji Müzesi Müdürü Abdülbari Yıldız dahil 4 kişi tutuklandı. Yıldız'ın, polis ekiplerince durdurulan otomobilde bulunan ve 18'inci yüzyıla ait olduğu değerlendirilen, heykeltıraş Donatello'nun 'Davut' heykeline 'sahte' raporu verdiği ancak Ege Üniversitesi'ndeki inceleme sonrası orijinal olduğu ortaya çıktı. Tutuklanan polis memuru Muhammet Dağ da ifadesinde, heykeli müze müdürü adına satmak için müşteri aradığını itiraf etti.
25.03.2022 Yaşam
11 ilde tarihi eser operasyonu: Müze müdürü ve 33 şüpheli gözaltında
11 ilde tarihi eser operasyonu: Müze müdürü ve 33 şüpheli gözaltında Aydın merkezli 11 ilde düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda aralarında Aydın Arkeoloji Müzesi Müdürü Abdülbari Yıldız ile bazı müze çalışanlarının da olduğu 34 şüpheli, gözaltına alındı.
21.03.2022 Yaşam
Polis memurlarının şark süreleri kaç yıl oldu? İşte il il polislerin hizmet süreleri!
Polis memurlarının şark süreleri kaç yıl oldu? İşte il il polislerin hizmet süreleri! Polislerin şark görev sürelerinde değişikliğe gidilmiş, Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanan kararla yürürlüğe girdi. 62 bin 630 personeli ilgilendiren hizmet süreleri ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Polis memurlarının şark süreleri ne oldu? İşte il il polislerin hizmet süreleri!
18.03.2022 Memur
Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren, Senegal’de şehit oldu
Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren, Senegal’de şehit oldu Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Senegal ziyareti esnasında kalp krizi geçirerek şehit oldu. Hayrettin Eren için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tören düzenlendi.
23.02.2022 Gündem
Kayseri'de deprem mi oldu? 18 Ocak 2022 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son deprem listesi ve son dakika Kayseri depremi!
Kayseri'de deprem mi oldu? 18 Ocak 2022 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son deprem listesi ve son dakika Kayseri depremi! Kayseri’de deprem mi oldu? 18 Ocak 2022 son dakika deprem haberleri sorgulanıyor. Kayseri'de saat 02.28'te Sarıoğlan ilçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı Kırşehir, Aksaray, Sivas gibi çevre illerde de hissedildi. Depremin merkez üssü Sarıoğlan ilçesinde ise ev ve ahır gibi yapılarda küçük çapta hasar meydana geldi. Bölgeye herhangi bir olumsuzluğa karşı AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İşte son dakika Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi ve 18 Ocak 2022 Kayseri depremi…
18.01.2022 Gündem
Kayseri'de korkutan deprem! Büyüklüğü..
Kayseri'de korkutan deprem! Büyüklüğü.. Kayseri'de Richter ölçeğine 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
18.01.2022 Gündem
İçişleri düğmeye bastı! 81 ile 'Yılbaşı Tedbirleri' genelgesi
İçişleri düğmeye bastı! 81 ile 'Yılbaşı Tedbirleri' genelgesi İçişleri Bakanlığı vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkardı. Yılbaşı tedbirleri kapsamında emniyet, jandarma, sahil güvenlikten oluşan 340 bin 351 personel, 55 bin 466 ekip görev alacak, 769 hava aracı, 218 deniz aracı ve 588 dedektör köpekten de yararlanılacak.
30.12.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Türkiye şehitlerine ağladı! Son veda
Türkiye şehitlerine ağladı! Son veda Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan helikopterde 11 askerin şehit düşmesi Türkiye'yi yasa boğdu. 5 şehit dün Ankara'da devlet töreniyle toprağa verildi. 6 şehit ise bugün Kahramanmaraş, Kırıkkale, Afyonkarahisar, Amasya ve Kayseri'de son yolculuğuna uğurlanıyor.
6.03.2021 Gündem
28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu?
28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu? Toplum hafızasında derin izler bırakan 28 Şubat sürecinin üzerinden 24. yıl geçti. Türk siyasi tarihine "postmodern darbe" olarak geçen 28 Şubat süreci pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, 28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu? 28 Şubat sürecinde neler yaşandı? İşte 28 Şubat süreci hakkında merak edilenler...
28.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri