Kayser

Kayser

Son dakika kayser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayser gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 kayser haberi bulunmuştur. Tüm kayser haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP yönetimi sadece beceriksizlerden ve kifayetsizlerden değil, aynı zamanda kendini geliştirme yönünde hiçbir çabası olmayan tembellerden oluşuyor. Onların gündemi başka. Parti içi iktidar kavgaları kendilerini ilgilendirir ama deste deste para sayma görüntülerinin izahını yapamadılar. Çıkıp olayı dürüstçe açıklamak yerine sağa sola saldırarak, çirkinleşerek, kabalaşarak, skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar. Seçim kazanmak için, kendi akıllarınca birileriyle DEM’leniyorlar. Ama orada da durum pek parlak gözükmüyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere verilecek banka promosyonu ile ilgili olarak ise, 'Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.' açıklamasında bulundu. Erdoğan, Kayseri'nin ardından Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Gündem
Stefan Pohlit: Bu kitap tüm adalıların romanı
Stefan Pohlit: Bu kitap tüm adalıların romanı Türk kültürüne olan ilgisiyle bilinen Stefan Pohlit müzisyenliğinin verdiği ilhamı bu kez edebiyata taşıdı. Alman batı müziği bestecisi, kültürlerarası müzik uzmanı ve şimdi de kitap yazarı olan Stefan Pohlit yeni kitabı Münzevi Adası ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.
8.09.2021 Kültür Sanat
Kaptanlığı bırakıp besihane kurdu! Günlük 800 litre...
Kaptanlığı bırakıp besihane kurdu! Günlük 800 litre... Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde 39 yaşındaki uzak yol gemi kaptanı Fatih Mehmet Kayser, mesleğini bırakarak hayalindeki işi yapmak için kolları sıvadı. Kız kardeşleri Hanife Nur Erdoğan ve Fatma Kayser ile bir besihane açan girişimci, günlük 800 litre süt elde etmeye başladı. Kapıdan satış yapan Kayser'in hedefi ise süt işleme tesisi kurmak.
3.09.2021 Ekonomi
İllerdeki vaka sayılarına göre yeni tedbirler! Hangi illerde yerel kısıtlama tedbirleri alındı?
İllerdeki vaka sayılarına göre yeni tedbirler! Hangi illerde yerel kısıtlama tedbirleri alındı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, corona virüsle mücadelede 'yerinde karar' dönemin geçildiğini açıklamasının ardından, 'covid19.gov.tr' üzerinden illere göre vaka sayıları haftalık olarak açıklanmaya başladı. 1 Mart itibariyle, illerdeki vaka sayılarına göre tedbirler yeniden ele alınacak ancak şu an da vaka sayısının çok yüksek olduğu illerde, bir takım yeni yasaklar uygulanmaya başladı. İllerdeki vaka sayılarına göre tedbirler…
26.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Ayasofya'da ilk namaz tarihi belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Ayasofya'da ilk namaz tarihi belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay'ın 1934’teki Bakanlar Kurulu’nun camiden müzeye dönüştürülmesi kararını iptal etmesinin ardından Millete Sesleniş konuşması yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya'nın ibadete açılacağını tarihini açıklayarak, "Hazırlıkları süratle tamamlayarak 24 Temmuz 2020 Cuma günü, cuma namazıyla birlikte Ayasofya'yı ibadete açmayı planlıyoruz" dedi.
10.07.2020 Siyaset
Ruhani’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü
Ruhani’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD yaptırımlarına karşı ortaya koyduğu tavrı takdirle karşıladıklarını belirten İran Cumhurbaşkanı Ruhani, "İran, Türkiye Cumhurbaşkanı ve devletinin İran ile iş birliğini geliştirmeye verdiği önem nedeniyle takdirlerini sunmakta ve bunu memnuniyetle karşılamaktadır." dedi.
8.12.2018 Dünya
Bir şeker fabrikası daha satıldı
Bir şeker fabrikası daha satıldı Erzurum, Turhal ve Ilgın şeker fabrikalarının ihalesi bugün yapılıyor. Erzurum şeker fabrikası ihalesi saat 14.30'da başladı. 211 milyon lirayla başlayan ihaleye iki firmadan da teklif gelmedi. Turhal fabrikasına ise 5 firma teklif verdi. İhaleyi 569 milyon lirayla en yüksek teklifi veren Kayser Şeker kazandı. Ilgın şeker fabrikası ihalesini de 637 milyon TL ile Alteks kazandı.
16.04.2018 Ekonomi
Disneyland’da macera zamanı
Disneyland’da macera zamanı Mickey Mouse ve eğlence trenlerinin çok ötesinde keşfetmeyi, eğlenmeyi ve macerayı öne çıkaran Disneyland Paris’te sadece çocukların değil, adrenalin ve heyecan dozu yüksek oyunlarla yetişkinlerin de eğlenmesi garanti.
7.12.2017 Arşiv
Filistinlilerden Arapça güfte: Ümmetin Dirilişi
Filistinlilerden Arapça güfte: Ümmetin Dirilişi Çoğunluğunu Lübnan'da yaşayan Filistinlilerin oluşturduğu müzik grubu "Emced"in, üzerine Arapça sözler yazarak yorumladığı "Diriliş Ertuğrul" dizisinin müziği, Arap dünyasında büyük ilgi gördü.
9.07.2017 Kültür Sanat
Bebeğe ilk 3 ay inek sütü vermeyin diyabet olmasın
Bebeğe ilk 3 ay inek sütü vermeyin diyabet olmasın Kayseri’deki özel bir hastanede Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Prof. Dr. Selim Kurtoğlu, çocuklarda diyabet ve alınması gereken önlemler hakkında bilgi verdi.
25.01.2017 Sağlık
Tuğrul Türkeş: İslam, zulmü ve şiddetin her türlüsünü reddeder
Tuğrul Türkeş: İslam, zulmü ve şiddetin her türlüsünü reddeder Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "Terör terördür, terörist de terörist. Masum insanların hayatına kastetmeyi hiçbir inanç, kültür tasvip etmez. Özellikle ismini dahi barış kökünden alan İslam, zulmü ve şiddetin her türlüsünü reddeder." dedi.
29.09.2021 Gündem
Tartıştığı karısını meyve bıçağı ile öldürdü
Tartıştığı karısını meyve bıçağı ile öldürdü Kayseri'nin Bünyan ilçesinde, tartıştığı karısını bıçaklayarak öldüren bir kişi intihar etti.
11.07.2016 Yaşam
Gençliğin sırrı ‘kızıl gen’de
Gençliğin sırrı ‘kızıl gen’de ‘Algılanan yaş’a yönelik araştırma Hollanda’daki Erasmus Üniversitesi ve Unilever’in işbirliğiyle gerçekleştirildi...
29.04.2016 Dünya
Gençliğin sırrı 'kızıl gende'
Gençliğin sırrı 'kızıl gende' Bilim insanları neden bazı insanların genç görüntüsünü korurken diğerlerinin daha hızlı yaşlandığı konusunda önemli bilgiler edindiklerini söylüyor...
29.04.2016 Sağlık
Kışın az su içmek bu hastalıklara yol açabilir!
Kışın az su içmek bu hastalıklara yol açabilir! Kış aylarında terleme yoluyla su kaybının azalması, yaz aylarına göre daha az su ihtiyacı hissedilmesine neden oluyor...
1.02.2016 Sağlık
Bakan Yıldız açıkladı!  Suriyelilere...
Bakan Yıldız açıkladı! Suriyelilere... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye’deki Suriyeli sığınmacılara 150 bin ton kömür yardımında bulunulacağını açıkladı...
17.07.2015 Ekonomi
'Gençlerden ilham alıyor'
'Gençlerden ilham alıyor' Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 'Dumankaya'nın gelecek vizyonu gençlerden ilham alıyor' dedi
6.07.2015 Arşiv
Elbisesi traktörün şaftına dolanan kadının ayakları koptu
Elbisesi traktörün şaftına dolanan kadının ayakları koptu Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde, elbisesini traktörün şaftına kaptıran kadının ayakları koptu...
2.04.2015 Yaşam
Kaza yapan ablasını böyle aradı: 'Hani lan ablam'
Kaza yapan ablasını böyle aradı: 'Hani lan ablam' 6 yaşındaki çocuk trafik kazasında yaralanan ablası ile kazaya karışan sürücüyü elindeki sopayla aradı.
23.01.2015 Yaşam
15 yaşında kızla resmi nikahsız evlenince...
15 yaşında kızla resmi nikahsız evlenince... KAYSERİ’de 15 yaşındaki B...
22.12.2014 Yaşam
Kurban keserken kalp krizi geçirip öldü!
Kurban keserken kalp krizi geçirip öldü! KAYSERİ’de 62 yaşındaki Habip Bostan, kurban keserken kalp krizi geçirdi ve kaldırıldığı hastanede öldü.
4.10.2014 Yaşam
Yan bakma kavgası! 1 ölü
Yan bakma kavgası! 1 ölü KAYSERİ’de 16 yaşındaki M...
1.09.2014 Yaşam
Ankara'da Tarık-Yasin zirvesi
Ankara'da Tarık-Yasin zirvesi Galatasaray Tarık için Eskişehirspor, Yasin için de Kayseri Erciyesspor başkanları ile masaya oturdu
21.07.2014 Galatasaray
Kayseri Emniyeti'nde deprem!
Kayseri Emniyeti'nde deprem! KAYSERİ Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, 9 şube müdürünün görev yerlerinde değişiklik yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Facia geliyorum demiş!
Facia geliyorum demiş! Kayseri’de 21 kişinin yaşamını yitirdiği kazada sürücü ve otobüsteki teknik eksikliklerin büyük rol oynadığı ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kayser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.