Kayıp Aranıyor

Kayıp Aranıyor

Son dakika kayıp aranıyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayıp aranıyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayıp aranıyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayıp Aranıyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayıp aranıyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 360 kayıp aranıyor haberi bulunmuştur. Tüm kayıp aranıyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyarbakır'da iki çocuk 5 gündür kayıp aranıyor
Diyarbakır'da iki çocuk 5 gündür kayıp aranıyor Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 5 gündür haber alınamayan akraba çocukları İhsan (13) ve Muhammed Aker (15), ekipler tarafından aranıyor. Aramalarda şu ana kadar bir iz bulunamadı.
27.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı?
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı? 1 Nisan Şaka Günü geldiğinde, insanlar birbirinden komik espriler araştırıyorlar. Bugün, unutulmaz şakalar yaparak ve 1 Nisan'ı hafızalara kazıyarak eğlenmek için yaratıcı fikirler aranıyor. Her yıl 1 Nisan'da yapılan şakaların ardından "Nisan 1" ifadesini duymamak neredeyse imkansız.
31.03.2024 Gündem
Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir?
Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir? Oyuncu, yazar Pakize Suda’dan ücüzü haber geldi. Demansla mücadele eden ünlü isim, özel bir bakımevinde tedavi altına alındı. Pakize Suda’nın son durumu merak edilirken, hastalığı ile ilgili bilgiler de araştırılıyor. Peki, Pakize Suda’nın hastalığı ne? Pakize Suda’nın sağlık durumu nasıl? Pakize Suda kimdir, kaç yaşında? İşte Pakize Suda’nın son durumu ve hakkında merak edilenler…
24.05.2022 Ünlüler Dünyası
Sait Faik Abasıyanık eserleri nelerdir? Sait Faik Abasıyanık kitaplarının özellikleri...
Sait Faik Abasıyanık eserleri nelerdir? Sait Faik Abasıyanık kitaplarının özellikleri... Türk öykücülüğünün önde gelen isimlerinden biri olan Sait Faik Abasıyanık, 22 Kasım 1906 tarihinde Sakarya'da doğdu.
18.05.2022 Kültür Sanat
Erzurum'da 17 yaşındaki gencin sır ölümü! Ormanda bu halde bulundu
Erzurum'da 17 yaşındaki gencin sır ölümü! Ormanda bu halde bulundu Erzurum’da yaklaşık 1 aydır kayıp olan imam hatip lisesi öğrencisi Salih Yıldırım (17), ormanda ağaca asılı halde ölü bulundu. Yıldırım'ın bir yakınının, 10 gün önce sosyal medyadan kayıp paylaşımında bulunduğu öğrenildi.
25.12.2021 Yaşam
Oğulcan Çağlayan devre arasında ayrılmadan son bir şans...
Oğulcan Çağlayan devre arasında ayrılmadan son bir şans... Galatasaray'da resmen unutulan Oğulcan Çağlayan gerçekleri ortaya çıktı.
15.12.2021 Galatasaray
Oyuncu Alperen Duymaz yangın söndürme çalışmalarına katıldı!
Oyuncu Alperen Duymaz yangın söndürme çalışmalarına katıldı! 'Son Yaz' dizisinde başrol oynayan Alperen Duymaz, Fethiye'de yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Çalışmalar sırasında sosyal medyada canlı yayın açan oyuncu, yangın bölgesine yardım istedi.
2.08.2021 Magazin
Kayıp modacı Tuğçe Taş ortaya çıktı!
Kayıp modacı Tuğçe Taş ortaya çıktı! ABD'nin Los Angeles şehrinde yaşayan Tuğçe Taş'tan (34), 14 Ekim'den beri haber alınamıyordu. İstanbul'da yaşayan kardeşi Tuğberk Taş, ablasının kendilerini aradığını ve durumunun iyi olduğunu söyledi.Tuğberk Taş, "Telefonu kaybolmuş aslında... Sadece biraz kafasını dinlemeye ihtiyaçı varmış, o yüzden de çok büyütülecek bir şey olmadığını anladık" dedi.
21.10.2019 Dünya
Tuğçe her yerde aranıyor! Türkiye'den yardım istediler
Tuğçe her yerde aranıyor! Türkiye'den yardım istediler ABD’nin Los Angeles şehrinde yaşayan Tuğçe Taş (34)’tan 14 Ekim’den bugüne haber alınamıyor.
21.10.2019 Dünya
Beşiktaş'ta kayıp aranıyor! Boyd'a ne oldu?
Beşiktaş'ta kayıp aranıyor! Boyd'a ne oldu? Beşiktaş’ın büyük umutlarla transfer ettiği Tyler Boyd, performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Bonservisine 2.4 milyon Euro ödenen ABD'li yıldız, şu ana kadar skora katkı sağlayamadı. Teknik heyetin düşüncesi ise oyuncunun açılacağı yönünde.
6.09.2019 Beşiktaş
Tekne alabora oldu! 10'u çocuk 12 ölü var
Tekne alabora oldu! 10'u çocuk 12 ölü var Bangladeş'e geçmeye çalışan Arakanlı Müslümanları taşıyan tekne, gece saatlerinde Naf Nehri'nde battı. 12 kişinin öldüğü olayda 25 kayıp aranıyor.
9.10.2017 Dünya
Taksiciler ve vatandaşların iletişimi için yeni uygulama
Taksiciler ve vatandaşların iletişimi için yeni uygulama İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) taksiciler ile vatandaşlar arasında köprü görevi yapması için android ve ios telefonlarda kullanılmak üzere bir uygulama hazırlattı.
29.09.2021 Gündem
Kayıp çocuk ilanıyla 3 milyon liralık vurgun
Kayıp çocuk ilanıyla 3 milyon liralık vurgun Sosyal medyada ‘Kayıp’ ya da ‘Hasta çocuğa yardım’ başlıklı paylaşımlar yapan dolandırıcıların, paylaşım ve takipçi sayılarını artırdıkları sayfalara bir süre sonra kıyafet, gıda gibi ürün reklamları alarak milyonlar kazandığı tespit edildi.
24.06.2017 Yaşam
'Bahçeye gidiyorum' diye çıktı ama...
'Bahçeye gidiyorum' diye çıktı ama... Mersin'de 3 çocuk annesinden 5 gündür haber alınamıyor.
28.03.2017 Yaşam
Müge Anlı bu kez onu arıyor! Eski Beşiktaşlı...
Müge Anlı bu kez onu arıyor! Eski Beşiktaşlı... Sabah kuşağında yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının 1723. bölümünde bu kez Brezilyalı bir kayıp aranıyor.
24.09.2021 Beşiktaş
8 gündür kayıp genç cezaevinde çıktı
8 gündür kayıp genç cezaevinde çıktı Gaziantep'te 8 gün önce evinden ayrılan ve ailesi tarafından günlerdir aranan Volkan Yıldırım’ın cezaevinde olduğu ortaya çıktı.
23.11.2016 Yaşam
Üniversiteli Minel sırlarıyla döndü
Üniversiteli Minel sırlarıyla döndü Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesindeki ailesinin 1 ay önce para gönderdiği Minel Alözkan’a bankadan parayı çektikten sonra bir daha ulaşılamamıştı...
19.11.2016 Yaşam
Üniversiteli Minel kayıplara karıştı
Üniversiteli Minel kayıplara karıştı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Edebiyat Bölümü ikinci sınıfta eğitim gören Minel Alözkan’a (19) 11 günden bu yana ulaşılamıyor...
3.11.2016 Yaşam
Bir haftadır aranıyor!
Bir haftadır aranıyor! Siirt’in Pervari ilçesinde, ailesiyle birlikte misafirliğe gittiği Bent köyünde kaybolan 2,5 yaşındaki Bahar Aysalar’dan bir haftadır haber alınamıyor. Minik Bahar’ın bulunması için jandarma, korucular, köylüler, AFAD ve insansız hava araçlarının arama çalışmaları sürüyor.
24.10.2016 Yaşam
Umut’un gerçek ailesi için yeni umut doğdu
Umut’un gerçek ailesi için yeni umut doğdu Antalya’da geçirdiği kazanın ardından felç olan ve hafızasını kaybeden ‘Umut’a 8 yıldır Gülsüm Kabadayı bakıyor. İkilinin röportajını TV’de gören Rus anne, Umut’un 17 yıl önce kaybolan oğlu olduğunu iddia etti
2.10.2016 Yaşam
Aranıyordu cesedi bulundu!
Aranıyordu cesedi bulundu! Zonguldak’ta iki gündür ailesi tarafından kayıp olarak aranan gencin kullandığı otomobil, Filyos beldesinin yakınlarında 250 metre uzaklıktaki sahilde bulundu...
10.02.2016 Yaşam
7 gündür aranıyordu! Asansör boşluğunda...
7 gündür aranıyordu! Asansör boşluğunda... Artvin’in Hopa ilçesinde yaşayan ve bir haftadır haber kendisinden haber alınamayan 46 yaşındaki 2 çocuk annesi kadın Güler Subaşı’nın cesedi otorduğu apartmanın asansör boşluğunda bulundu...
18.01.2016 Yaşam
Beşiktaş’ta kayıp aranıyor
Beşiktaş’ta kayıp aranıyor İzlanda maçında kırmızı gören Gökhan Töre, hâlâ kendini toparlayamadı. Kırmızıdan önce 5 asist, 2 gol ile oynayan gurbetçi yıldız, son 4 maçta Beşiktaş'a katkı veremedi.
7.11.2015 Beşiktaş
Ecrin'den 1 aydır haber alınamıyor!
Ecrin'den 1 aydır haber alınamıyor! Mardin'in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde bakkala gitmek için evden ayrılan ve 1 aydır kendisinden haber alınamayan 5 yaşındaki Ecrin Tunç için ailesi tarafından kayıp ilanı verildi...
13.07.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kayıp Aranıyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayıp aranıyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.