Kayabaşı

Kayabaşı

Son dakika kayabaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayabaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayabaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayabaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayabaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 463 kayabaşı haberi bulunmuştur. Tüm kayabaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Silahlı soyguncuları copla durdurmaya çalıştı!
Silahlı soyguncuları copla durdurmaya çalıştı! İstanbul'un Başakşehir İlçesinde kuyumcuya giren kar maskeli silahlı 4 kişi yaklaşık 3 milyon lira değerinde altınları çaldı. Şüphelileri farkeden güvenlik görevlisi elindeki copla soyguncuları engellemeye çalıştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
5.04.2024 Gündem
Eş bulmak için yaptığı pankartı görenler önce şaşırıyor sonra gülüyor!
Eş bulmak için yaptığı pankartı görenler önce şaşırıyor sonra gülüyor! Rize’nin Kalkandere ilçesinde yaşayan 59 yaşındaki 9 evlat sahibi Salih Aycibin'in vefat eden eşinin ardından eş bulabilmek için bulduğu pankartlı çözüm görenleri hem şaşırtıyor hem de güldürüyor.
2.08.2023 Yaşam
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul'daki 6 ilçeye 24 saat süreyle su verilemeyeceğini duyurdu.
17.06.2023 Yaşam
TOKİ'den 50 bin konut kampanyası açıklaması: Mağdur edilmeyecek
TOKİ'den 50 bin konut kampanyası açıklaması: Mağdur edilmeyecek TOKİ, ilave konut alanları belirlenmesi sırasında yaşanan mülkiyet ve planlama sorunlarından dolayı yaşanan gecikmelerden kaynaklı maliyet artışlarını konut fiyatlarına yansıtmayacaklarını ve vatandaşların mağdur edilmeyeceğini açıkladı.
29.04.2023 Ekonomi
Yeliz’i öldüren kocası: Boşanmak istemediğimi söyledim, kabul etmeyince bıçakladım
Yeliz’i öldüren kocası: Boşanmak istemediğimi söyledim, kabul etmeyince bıçakladım Ordu'nun Altınordu ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Yeliz Gültaş'ı (32) 10 yerinden bıçaklayarak öldüren Muhammer Gültaş (47), adliyeye sevk edildi. Gültaş'ın jandarmadaki ifadesinde, "Kendisinden boşanmak istemediğimi söyledim. Ancak bu talebimi kabul etmedi. Kendime hakim olamayarak bıçakladım" dediği belirtildi.
9.03.2023 Gündem
Karısını defalarca bıçaklayarak öldürdü! 'Sizden bıktım'
Karısını defalarca bıçaklayarak öldürdü! 'Sizden bıktım' Ordu'nun Altınordu ilçesinde Muhammer Gültaş (47), boşanma aşamasında eşi Yeliz Gültaş'ı (32) bıçaklayarak öldürdü.
7.03.2023 Yaşam
Depremden 248 saat sonra kurtarılmıştı! Aleyna Ölmez ile ilgili yeni gelişme
Depremden 248 saat sonra kurtarılmıştı! Aleyna Ölmez ile ilgili yeni gelişme Kahramanmaraş'ta 248'inci saatte enkazdan yaralı çıkarılan Aleyna Ölmez (17), tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nden taburcu edildi.
2.03.2023 Gündem
Aleyna Ölmez kimdir? Enkaz altından 248 saat sonra kurtulan Aleyna Ölmaz kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Aleyna Ölmez kimdir? Enkaz altından 248 saat sonra kurtulan Aleyna Ölmaz kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan enkaz altından 248 saat sonra kurtarılan Aleyna Ölmez'i ziyaret etti. Peki, Aleyna Ölmez kimdir, kaç yaşında? Aleyna Ölmez’in sağlık durumu nasıl? 
22.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, enkazdan 248 saat sonra kurtarılan Aleyna Ölmez'i ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, enkazdan 248 saat sonra kurtarılan Aleyna Ölmez'i ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş'ta 248'inci saatte enkazdan yaralı kurtarılan Aleyna Ölmez'i (17) tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
22.02.2023 Gündem
Prof. Dr. Kendirli: Aleyna'yı yoğun bakımdan çıkarmayı planlıyoruz
Prof. Dr. Kendirli: Aleyna'yı yoğun bakımdan çıkarmayı planlıyoruz Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tanıl Kendirli, Kahramanmaraş'ta enkazdan 248 saat sonra çıkarılan Aleyna Ölmez'in (17) sağlık durumuna ilişkin, "Kan tetkiklerini sürekli kontrol ediyoruz. Şu an için onda da bir sıkıntı görünmüyor. Bu doğrultuda kısa sürede kendisini yoğun bakımdan çıkarmayı planlıyoruz" dedi.
19.02.2023 Gündem
248. saatte enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez'in sağlık durumu hakkında yeni gelişme
248. saatte enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez'in sağlık durumu hakkında yeni gelişme Kahramanmaraş'ta enkazdan 248 saat sonra çıkarılıp, Ankara'ya sevk edilen Aleyna Ölmez'in (17) tedavisi, hastanede sürüyor. Rektör Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Aleyna'nın sağlık durumu hakkında son bilgileri paylaştı.
18.02.2023 Gündem
248 saat sonra enkazdan sağ çıkan Aleyna Ölmez dünya basınında gündem oldu
248 saat sonra enkazdan sağ çıkan Aleyna Ölmez dünya basınında gündem oldu Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler 10 ilde yıkıma neden oldu. Tüm Türkiye'yi acıya ve gözyaşına boğan deprem felaketinin 248’inci saatinde arama kurtarma ekiplerince enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez dünyada gündem oldu.
17.02.2023 Gündem
Depremden 248 saat sonra kurtulan Aleyna'nın sağlık durumu hakkında açıklama! Enkaz altında böyle yaşama tutunmuş
Depremden 248 saat sonra kurtulan Aleyna'nın sağlık durumu hakkında açıklama! Enkaz altında böyle yaşama tutunmuş Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 248’inci saatte arama kurtarma ekiplerince enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez, “İyiyim, teşekkür ederim. Bir şey yoktu elimde. Kendi kendimle vakit geçirmeye çalıştım” dedi. Ölmez’in durumuna ilişkin konuşan doktorlar ise genç kızın enkaz altından nasıl kurtulduğunu açıkladı.
17.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 248 saat sonra enkazdan çıkan Aleyna'nın ailesini aradı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 248 saat sonra enkazdan çıkan Aleyna'nın ailesini aradı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta 248 saat sonra enkaz altından sağ olarak kurtarılan Aleyna'nın ailesini arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
16.02.2023 Gündem
Aleyna enkaz altında 248 saat kaldı! Doktor şaşkınlıkla açıkladı: İnanılmaz bir şey
Aleyna enkaz altında 248 saat kaldı! Doktor şaşkınlıkla açıkladı: İnanılmaz bir şey Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 248’inci saatte arama kurtarma ekiplerince enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez oldu. Doktorlar 'inanılmaz bir şey' diyerek Aleyna'nın sağlık durumunu açıkladı.
16.02.2023 Yaşam
Deprem felaketinde 12. gün! İşte bölgede son durum...
Deprem felaketinde 12. gün! İşte bölgede son durum... 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 38 bin 44 kişi hayatını kaybetti.
17.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'taki büyük yıkım, helikopterden görüntülendi
Kahramanmaraş'taki büyük yıkım, helikopterden görüntülendi Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından binlerce binanın yerle bir olduğu kent, helikopterle havadan görüntülendi. Eski mahallelerdeki 40-50 yıllık binalar yıkılırken, yeni imarlı bölgelerde yapılan yüksek katlı binaların ayakta kaldığı gözlendi.
14.02.2023 Gündem
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti… İBB Meclisi aralık ayı toplantısının dördüncü oturumu, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı. Yapılan toplantıda 2023 Ücret Tarife Teklifleri kapsamında mezarlık ücret ve hizmet bedelleri gündeme alındı. Bu toplantıda Meclis tarafından 1 Ocak 2023'den itibaren geçerli olacak cenaze hizmetleri ve mezarlık fiyatları belirlendi. Peki, İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
16.12.2022 Ekonomi
Feci şekilde can vermişti! 'Asli' kusurlu bulundu
Feci şekilde can vermişti! 'Asli' kusurlu bulundu Zonguldak'ta park halindeki dolmuşun önüne oturup, sigara içerken aracın hareket ettirilmesiyle altında kalarak hayatını kaybeden Mehmet Baş (80), bilirkişi raporuna göre 'asli', şoför Yunus Emre K. (20) ise 'tali' kusurlu bulundu. Rapor sonrası hazırlanan iddianamede, Yunus Emre K. için 'taksirle ölüme neden olma' suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istendi. Yunus Emre K.'nin yargılanmasına başlanırken, mahkemece kazadaki kusur oranının belirlenmesi kararlaştırıldı. 
8.12.2022 Yaşam
500’ü aşkın gönüllü ile “4 yılda 4 okula destek”
500’ü aşkın gönüllü ile “4 yılda 4 okula destek” Kibar Holding’in 4 yıl önce başlattığı ve 500’ü aşkın gönüllünün girişimi ve çabalarıyla yürütülen projede “ilk 4 yılda 4 okula destek” hedefinin gerçekleştiği duyuruldu.
5.12.2022 Ekonomi
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri!
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri! AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini anlık paylaşılıyor. Elektrik kesintisinden etkilenen vatandaşlar, mahallerinde elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022?
30.11.2022 Gündem
Somer Sivrioğlu sevgilisiyle aşk pozu verdi!
Somer Sivrioğlu sevgilisiyle aşk pozu verdi! MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, yarışmanın çekimleri için gittiği Pamukkale'de kendisinden 21 yaş küçük sevgilisiyle romantik bir poz verdi.
27.11.2022 Magazin
Pınar Kayabaşı, Somer Sivrioğlu'nu paylaştı: Sana sonsuz teşekkürler sevgilim!
Pınar Kayabaşı, Somer Sivrioğlu'nu paylaştı: Sana sonsuz teşekkürler sevgilim! 'MasterChef Türkiye', beşinci sezonuyla Tv8 ekranında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile birlikte yarışmada jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu ise zaman zaman özel hayatıyla da gündeme geliyor. Bir süredir Pınar Kayabaşı ile aşk yaşayan ünlü şefin sevgilisi, sosyal medyadan yayınladığı kare ile ilişkilerinin dönümünü kutladı.
9.10.2022 Magazin
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Fatma Nur, suya düşen terliğini almak isterken akıntıya kapılıp öldü
Fatma Nur, suya düşen terliğini almak isterken akıntıya kapılıp öldü Adana’da Küp Şelaleri’ne pikniğe gelen Fatma Nur Kayabaşı (13), suya düşen terliğini almak isterken akıntıya kapıldı. Kızını kurtarmak için suya giren ve kendisi de akıntıya kapılan Hasan Kayabaşı çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı. İtfaiye ekiplerinin sudan çıkardığı Fatma Nur hayatını kaybetti.
4.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kayabaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayabaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.