Kaset Komplosu

Kaset Komplosu

Son dakika kaset komplosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaset komplosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaset komplosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaset Komplosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaset komplosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 kaset komplosu haberi bulunmuştur. Tüm kaset komplosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muharrem İnce oyunu kullandı
Muharrem İnce oyunu kullandı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve Ankara Çankaya'da oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra kaset komplosu üzerine açıklamalarda bulunan İnce: "Eski arkadaşlarım dahil, kim bunları yaydıysa hepsine dava acağım." dedi.
14.05.2023 Gündem
Teoman Sancar: Şantaj kasetiyle benden 1 milyon dolar istediler
Teoman Sancar: Şantaj kasetiyle benden 1 milyon dolar istediler Son dakika haberine göre, hakkında kaset komplosu olduğunu iddia ederek CHP’den istifa eden Denizli milletvekili Teoman Sancar şantajın ayrıntılarını anlattı...
3.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler! 'Sözde genel başkanı...'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler! 'Sözde genel başkanı...' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun tartışılan 'sözce cumhurbaşkanı' sözlerine kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda yanıt verdi. Erdoğan, "Teröriste terörist demekten bile aciz bu sözde genel başkanı, CHP seçmeninin sağduyusuna, aziz milletimizin irfanına havale ediyoruz." şeklinde konuştu.
11.01.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş kısıtlama ve aşı açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş kısıtlama ve aşı açıklaması! Tüm Türkiye merakla bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aldığımız tedbirler sayesinde salgının artış hızını gözle görülür şekilde azaltmayı başardık. Salgın tedbirlerinin faaliyetlerine ara verilen vatandaşlarımız üzerinde yol açtığı sıkıntıları biliyoruz. Kalıcı bir çare bulana kadar tedbirleri sürdürmeye mecburuz. Vaka sayısının belirli bir rakamın altına düşmesiyle birlikte elbette kısıtlamaları kademeli olarak azaltacağız." dedi. Öte yandan aşılama ile ilgili de açıklama yapan Erdoğan, "Salgınla mücadelede önemli bir husus da aşı çalışmalarıdır. Aşılar öncelik sıralamasıyla uygulamaya geçecek perşembe veya cuma başlayacak." ifadesini kullandı.
11.01.2021 Siyaset
Deniz Baykal'a kurulan kaset kumpasıyla ilgili flaş detaylar!
Deniz Baykal'a kurulan kaset kumpasıyla ilgili flaş detaylar! Deniz Baykal ile bazı MHP’lilere kaset kumpası davasında savcılık mütalaasını mahkemeye sunarken FETÖ’nün ‘dinleme ve gizli kameralı’ tuzağı tüm detaylarıyla anlatıldı. Hedefteki kişilerin kilitleri fotoğraflanıp ya İstihbarat’ta görevli polislere ya da çilingirlere açtırılıyordu. Baykal’ın evine de önce dinleme için ‘böcek’ yerleştirildi, sonra gizli kamera sistemi kuruldu. 30 Nisan 2010’da istenilen görüntüler elde edildikten sonra aynı gün kamera söküldü.
7.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bay Kemal palet fabrikası ile ilgili her yalanı söylüyor. Sattılar diyor. Satılan bir şey yok." açıklamasında bulundu.
22.11.2019 Siyaset
"Kaset komplosu" davasında ara karar
"Kaset komplosu" davasında ara karar Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin yayınlanmasıyla ilgili FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 kişinin yargılandığı davada 2 sanığın tahliyesine hükmedildi.
5.12.2018 Gündem
MHP'den Akşener açıklaması
MHP'den Akşener açıklaması MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "İyi Parti’nin Müdiresi suçunu bastırarak baskın çıkacağını, güneşi balçıkla sıvayacağını, kirli ilişkilerinin hasıraltı edileceğini sanıyorsa aldanıyor" dedi.
14.10.2018 Siyaset
"Kaset komplosu" davasında yeni gelişme
"Kaset komplosu" davasında yeni gelişme Bazı siyasetçilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin yayınlanması ve usulsüz dinlemelerin yapıldığına ilişkin FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 kişinin yargılandığı davada, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verildi
26.09.2018 Gündem
Bu dosya FETÖ’cü dolu!
Bu dosya FETÖ’cü dolu! BBP lideri Yazıcıoğlu’nun 2009’da helikopterinin düşmesiyle ilgili haklarındaki takipsizlik kararı kaldırılan 20 kişiden bazıları FETÖ sanığı. Eski askerler Uçum ile Özsıcak FETÖ’den mahkum
11.04.2018 Gündem
‘Kaset’ işi en sadık FETÖ’cülere
‘Kaset’ işi en sadık FETÖ’cülere Siyasilere gizli görüntü alınarak kurulan komployla ilgili iddianamede, şüphelilerden 53’ünün “FETÖ’ye teslimiyeti ve sadakati en üst seviyedeki kişilerden olduğu” bilgisi yer aldı
29.09.2021 Gündem
Çilingir itiraf etti: O evi FETÖ’ye açtım
Çilingir itiraf etti: O evi FETÖ’ye açtım CHP lideri Baykal ve MHP’li yöneticilere kaset komplosu kurulmasıyla ilgili soruşturmada ifade veren çilingir: “FETÖ’cülerin kapı açma taleplerini yerine getirdim. Baykal’ın Angora’daki evinin kapısını da açtım”
29.09.2021 Gündem
İbrahim Faruk Bayındır kaset kumpasının başı çıktı
İbrahim Faruk Bayındır kaset kumpasının başı çıktı FETÖ’nün kaset mağduru MHP’li Çobanoğlu, "MHP'ye kaset komplosu kuranlar ile 17-25 Aralık darbe girişiminde Erdoğan ve ailesini dinleyenler aynı örgütten. Komplo ortaya çıkınca Bahçeli bir isme işaret etmişti; özel jetle tabut içinde firar eden FETÖ'cü İbrahim Faruk Bayındır. Bayındır'ın bizimle ilgili görüntüleri yayımlayan 2 site ve gazeteye kredi kartıyla 15 kez yüklü ödeme yaptığı belirlendi." açıklamasında bulundu.
29.09.2021 Gündem
Baykal'a kaset komplosunda yeni detaylar!
Baykal'a kaset komplosunda yeni detaylar! FETÖ’nün, CHP’li Baykal ve MHP’li vekillere kurduğu kaset komplosunun ayrıntıları ortaya çıktı. Polis fezlekesinde, istihbaratçı polislerin hedef siyasetçileri nasıl takip ettiği grafiklerle ortaya konuldu.
29.09.2021 Gündem
Kasetçi polisler o ülkede eğitim almış!
Kasetçi polisler o ülkede eğitim almış! Kaset komploları için KOM bünyesinde özel bir ekip oluşturulmuş. Bu ekip çilingir eğitimini Hollanda’da almış. Sivil kökenli çilingirlerin açtıkları kapıların parası ise emniyetin örtülü ödeneğinden karşılanmış
29.09.2021 Gündem
Bahçeli açıkladı: Katılacağım
Bahçeli açıkladı: Katılacağım MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Bahçeli konuşmasından Adli Yıl Açılış Töreni'ne katılım göstereceğini açıkladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, törene katılmama kararı almıştı
29.09.2021 Gündem
Kaset soruşturmasında FETÖ izi: Bylock!
Kaset soruşturmasında FETÖ izi: Bylock! CHP’li Baykal ve MHP’li bazı yöneticilere kurulan kaset komplosunda tutuklanan şüphelilerde FETÖ’cülerin kullandığı program bulundu
29.09.2021 Gündem
PYD'ye kaçan savcının MHP'ye kaset kumpasında parmağı var
PYD'ye kaçan savcının MHP'ye kaset kumpasında parmağı var 2011 seçimlerinden hemen önce MHP'li İhsan ?Barutçu'ya kaset komplosu kuran Savcı Ekrem Beyaztaş, bugün Suriye sınırından PYD'ye kaçmaya çalışırken yakalandı. O dönem uyuşturucu dosyalarına bakan Beyaztaş, İhsan ?Barutçu'nun dinlenmesi yönünde talimat vermiş ve iki ay sonra görüntüler internete sızdırılmıştı.
29.09.2021 Gündem
‘Motor güç FETÖ ama farklı unsurlar var’
‘Motor güç FETÖ ama farklı unsurlar var’ Başbakan Yardımcısı Türkeş, darbe girişiminin farklı grupların müşterek hareketi olabileceğini söyledi: Motor güç FETÖ ve ona bağlı üniformalı eşkıyalar ama farklı unsurlar katkı sağladı.
29.09.2021 Gündem
Deniz Baykal ifade verdi
Deniz Baykal ifade verdi CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Antalya Adliyesi’nde ifade verdi...
29.09.2021 Gündem
Kaset kumpasının ayrıntıları! Çilingirle girip kamera yerleştirmişler
Kaset kumpasının ayrıntıları! Çilingirle girip kamera yerleştirmişler Baykal'a kaset komplosunun emniyet istihbarat dairesinde kurulduğu, istihbaratçı polislerin çilingirle açtıkları evlerde TV'lere, saksılara, giysi dolaplarına gizli kamera yerleştirdikleri ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan Akşener'e telefon
Erdoğan'dan Akşener'e telefon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener'i telefonla arayarak, kaset tartışmalarından dolayı duydukları derin üzüntüyü iletti...
29.09.2021 Gündem
Paramparça 11.bölüm fragmanı yayınlandı
Paramparça 11.bölüm fragmanı yayınlandı Paramparça dün akşam nefes kesen bir bölümle ekranlara geldi. Paramparça hayranları dizi biter bitmez dizinin 11.bölüm fragmanını merak etti. Paramparça 11.bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Gülseren’in kocası Özkan’ın yapacakları damgasını vuracak.
3.02.2015 Magazin
Paramparça 10. bölümde neler oldu ?
Paramparça 10. bölümde neler oldu ? Paramparça bu akşam da çok konuşulacak bir bölümle ekranlara geldi. Dilara, kızı Hazal’ı arkadaşlarıyla tanıştırdı İşte Paramparça 10.bölüm detayları...
2.02.2015 Magazin
Erdoğan’a yanıt: Talimat kimden?
Erdoğan’a yanıt: Talimat kimden? Eski CHP lideri Deniz Baykal, Başbakan Erdoğan’ın, “Seni dinleyenlerin seni gözetleyenlerin de bunlar olduğunu hala anlamıyorsan senin siyasi geçmişine de yazıklar olsun” sözlerine yazılı bir açıklamayla yanıt verdi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaset Komplosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaset komplosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.