Gazete Vatan Logo
Magazin Paramparça 10. bölümde neler oldu ?

Paramparça 10. bölümde neler oldu ?

Paramparça bu akşam da çok konuşulacak bir bölümle ekranlara geldi. Dilara, kızı Hazal’ı arkadaşlarıyla tanıştırdı İşte Paramparça 10.bölüm detayları...

Paramparça 10. bölümde neler oldu ?

Ekranların reyting rekoru kıran Paramparça dizisinin 10. bölümü bu akşam yayınlandı. Heyecan ve merakla beklenen dizinin bu bölümde yaşananlar heyecanlı gelişmelerin sinyalini verdi.

Dilara, kızı Hazal’ı arkadaşlarıyla tanıştırdı.

Gülseren'e kurdukları kaset komplosu ters tepen Dilara ne yapacağını bilemezken, Rahmi Bey yeni planlarını vakit kaybetmeksizin hayata geçirir. Dilara ile Cihan boşanma davası için mahkemeye gider. Dilara boşanmamakta kararlıdır. Dilara, yalıda düzenlediği brunch sayesinde Hazal'ı vakıf arkadaşları Ile tanıştırır.
Gülseren ve Cansu anne-kız olmanın tadını çıkardı.
Dilara'nın tüm itirazlarına rağmen Cihan'ın teşvikiyle tatile giden Gülseren ve Cansu ilk kez baş başa kalmanın ve anne-kız olmanın tadını çıkartır. Cansu'nun saçını tarayan Gülseren'e Yaptığı "Dadıları saymazsak saçımı ilk tarayan sensin" itirafı Gülseren'i yüreğinden yaralar.
Gülseren’in kocası Özkan Almanya’dan döndü!
Gazetelere haberi Alper'in verdiğini öğrenen Cihan sinirle Alper'in evine gider.Öte yandan yandan olan bitene çok öfkeli biri daha Vardır: Özkan.Almanya'dan kimsenin haberi olmadan dönen Özkan...

Haberin Devamı