Karayalçın

Karayalçın

Son dakika karayalçın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karayalçın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karayalçın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karayalçın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karayalçın gelişmeleri de dahil olmak üzere 535 karayalçın haberi bulunmuştur. Tüm karayalçın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sokakta kız çocuğuna saldırdı, sırtına vurup yere düşürdü!
Sokakta kız çocuğuna saldırdı, sırtına vurup yere düşürdü! Antalya’da sokakta yürüyen kız çocuğuna, kimliği belirsiz kişi koşarak vurdu. Marketin içerisine düşen çocuğa çalışanlar yardım ederken, saldırgan ise uzaklaştı. Saldırı, kameraya yansıdı.
27.03.2024 Gündem
İmamoğlu'ndan dikkat çeken değişim yemeği! "Bir isim daha kadroya katılacak"
İmamoğlu'ndan dikkat çeken değişim yemeği! "Bir isim daha kadroya katılacak" İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanları Altan Öymen, Hikmet Çetin, eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile Beylikdüzü’nde bir araya geldi. Gazeteci Barış Yarkadaş, Beylikdüzü'ndeki görüşmeye ilişkin dikkat çeken bilgiler paylaştı.
1.08.2023 Gündem
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi İmamoğlu’nun zoom üzerinden CHP’nin önemli isimleriyle yaptığı toplantı kaydının kamuoyuna yansıması sonrası Kılıçdaroğlu MYK’yı topladı. Toplantının kim tarafından kayda alınıp sızdırıldığı gizemini korurken CHP Sözcüsü Öztrak, olayı etik dışı olarak niteledi. MYK’da bazı üyeler ise gizli toplantı katılımcılarının istifasını istedi...
20.07.2023 Gündem
CHP'de ilk grup toplantısı...Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim' mesajına yanıt
CHP'de ilk grup toplantısı...Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim' mesajına yanıt Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'değişim' mesajlarına yanıt verdi.
13.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun adayı Özgür Özel mi? Ankara'da konuşulan son iddiaya yanıt
Kılıçdaroğlu'nun adayı Özgür Özel mi? Ankara'da konuşulan son iddiaya yanıt CHP'de seçim sonuçlarının ardından başlayan tartışmalar sürüyor. CHP'de yükselen 'değişim' seslerinin ardından Ankara'da neler konuşuluyor? İşte son bilgiler...
13.06.2023 Gündem
Depremde bacaklarını kaybetti, dalıştan vazgeçmedi: 'Daha nitelikli bir protez istiyorum'
Depremde bacaklarını kaybetti, dalıştan vazgeçmedi: 'Daha nitelikli bir protez istiyorum' Kahramanmaraş merkezli depremde iki bacağını da kaybeden Abdurrahman Aydın (18), depremden önce başladığı tüplü dalıştan vazgeçmedi. Depremde annesi Betül Günyaşar'ı da (40) kaybeden Aydın, fırsat buldukça dalış yapmaya devam ederek, yaşadığı travmayı atlatmaya çalışıyor. Aydın, hedefinin daha nitelikli protez bacaklara sahip olduktan sonra hayallerinin peşinden gitmek olduğunu söyledi.
9.06.2023 Yaşam
CHP'de dikkat çeken görüşme! Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi?
CHP'de dikkat çeken görüşme! Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi? Seçim sonrası iç muhasebenin sürdüğü CHP'de neler oluyor? Dün kritik bir görüşme gerçekleşti. Eski SHP Başkanı ve eski bakanlardan Murat Karayalçın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Seçim sonucu için "başarısızlık" diyen Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi, Kılıçdaroğlu'ndan bu mesajlara bir cevap var mı? CHP cephesinde tüm yaşanan gelişmeleri CNN TÜRK Muhabiri Duygu Ayaz Bayram anlattı.
9.06.2023 Gündem
Seçimlerde partilerin kampanyası nasıl olacak? 'Sloganlar bile değişti'
Seçimlerde partilerin kampanyası nasıl olacak? 'Sloganlar bile değişti' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçime ilişkin kararnameyi imzaladı. Resmi Gazete'de de yayımlanan karar sonrası seçimin 14 Mayıs'ta olacağı netleşti. Peki seçim sürecinde siyasi partiler nasıl bir yol haritası izleyecek, nasıl kampanyalar yürütecekler? CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında konuşan Gazeteci Abdulkadir Selvi, sürece ilişkin detayları açıkladı.
10.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bu kürsüde son kez konuşuyorum
Kılıçdaroğlu: Bu kürsüde son kez konuşuyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Bu salon, bu kürsü aslında benim evim. Bu kürsüde insanlarımızın onuru ve demokrasimizin kaderi adına son kez konuşuyorum. Umutluyum dostlar, gerçekten umutluyum. Bugün zalimlerin tahtlarını yıkmaya çok yakınız" dedi.
7.03.2023 Gündem
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Deniz Baykal için önce CHP Genel Merkezi önünde ardından TBMM'de tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" dedi. Baykal, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
14.02.2023 Gündem
Kadıköy Belediye başkanı kimdir, Şerdil Dara Odabaşı hangi partiden? Kadıköy Belediyesi hangi partili 2022?
Kadıköy Belediye başkanı kimdir, Şerdil Dara Odabaşı hangi partiden? Kadıköy Belediyesi hangi partili 2022? İstanbul merkezli 5 ilde çoğunluğu Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta personeliyle belediye mühendislerinin de aralarında yer aldığı 54'ü kamu görevlisi 224 şüpheliye Rüşvet Almak, Vermek, Aracılık Etmek ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından operasyon düzenlendi. Operasyonda şu ana kadar 160 şüpheli gözaltına alındığı öğrenildi. Söz konusu gelişmenin ardından “Kadıköy Belediyesi hangi parti, Kadıköy Belediyesi başkanı kim, Şerdil Dara Odabaşı kimdir? Rüşvet operasyonu olayı nedir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
21.05.2022 Gündem
Millet İttifakı'nda adaylık krizi!
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 2 yıl kala Millet İttifakı'nda adaylık krizi başladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener'de peş peşe hamleler geldi. Akşener'in ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.
29.10.2021 Siyaset
Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Kılıçdaroğlu kimi tarif etti, İmamoğlu ne yapacak?
Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Kılıçdaroğlu kimi tarif etti, İmamoğlu ne yapacak? Cumhurbaşkanı adaylığı için bir süredir atağa kalkan Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı tarifi yaptı. Böylece artık elimizde bir Cumhurbaşkanı adayı kriterleri oluştu. Ancak Kılıçdaroğlu’nun tarifi bana Demirel’i hatırlattı. Demirel, Cumhurbaşkanı adayı olduğu zaman Büyük Birlik Partisi milletvekilleri ile bir araya gelmişti.
14.07.2021 Siyaset
İstifa eden CHP'li isim açıkladı! 'Kılıçdaroğlu reddetti'
İstifa eden CHP'li isim açıkladı! 'Kılıçdaroğlu reddetti' CHP'de 3 milletvekilinin istifası ardından arabulucu rolü üstlenerek eski genel başkanlarla görüşen; ancak sonuç alamayınca partiden istifa eden eski milletvekili Mevlüt Dudu, genel başkan ve cumhurbaşkanı adayının üyeler tarafından belirlenmesi, iki seçimde başarısız olan genel başkanın görevinden ayrılması önerilerinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından reddedildiğini söyledi.
13.02.2021 Siyaset
Mevlüt Dudu ve Hakkı Akalın CHP'den istifa etti
Mevlüt Dudu ve Hakkı Akalın CHP'den istifa etti CHP'nin eski genel başkanlarıyla görüşen 3 eski vekilden ikisi Mevlüt Dudu ve Hakkı Akalın partilerinden istifa etti.
10.02.2021 Siyaset
CHP'deki istifalar sonrası Kılıçdaroğlu harekete geçti!
CHP'deki istifalar sonrası Kılıçdaroğlu harekete geçti! CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel CHP'den istifa ettiklerini açıkladı. Öte yanda geçtiğimiz hafta CHP’de istifaların ardından 3 eski milletvekili eski genel başkanları ziyaret etti. CHP cephesindeki gelişmeleri CNN TÜRK Muhabiri Ahmet Türkeş aktardı.Türkeş, ''Son olarak CHP eski başkanlarından Murat Karayalçın, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kılıçdaoğlu’nun da 3 vekille görüşürüm dediği öğrenildi.'' ifadelerini kullandı.
7.02.2021 Siyaset
CHP ile İnce arasında ipler kopuyor!
CHP ile İnce arasında ipler kopuyor! CHP’nin eski genel başkanları Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın dün, Kılıçdaroğlu’yla görüştü. Resti çeken CHP lideri Kılıçdaroğlu, "İnce’nin parti kurmayacağını beyan ettiğini belirterek “Partili gibi davranmasını bekliyorum” dedi.
10.08.2020 Siyaset
Derdiyoklar yeniden yorumladı
Derdiyoklar yeniden yorumladı Modern Folk Müziğin yaratıcılarından Derdiyoklar’ın kurucularından Ali Ekber Aydoğan 1985 tarihli Liebe Gabi’nin yepyeni versiyonunu yayınlıyor.
4.12.2019 Kültür Sanat
Eski bakanlardan Mümtaz Soysal hayatını kaybetti
Eski bakanlardan Mümtaz Soysal hayatını kaybetti Eski Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Mümtaz Soysal hayatını kaybetti.
11.11.2019 Yaşam
TBMM Başkanı Şentop'tan '50+1' açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan '50+1' açıklaması TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sistem tartışmalarına ilişkin olarak, "Bunu yeniden gündeme getirmeyi gerektirecek bir durum yok. Cumhurbaşkanımız da ifade etti. Yani bu anayasa değişikliği gerektiren bir husus" dedi.
2.10.2019 Siyaset
Kanser hastası Sırp profesör, şifayı Türkiye'de buldu
Kanser hastası Sırp profesör, şifayı Türkiye'de buldu Sırbistan'da kriminal alanındaki sayılı akademik çalışmalara imza atan ve 3 yıldır kanserle savaşan profesör Zoran Kesic, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi'nde yapılan karaciğer nakliyle sağlığına kavuştu.
15.04.2019 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İstanbul adayı' sorusuna yanıt!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İstanbul adayı' sorusuna yanıt! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'nin 20 adayını açıklamasının ardından gözler İstanbul adayına çevrildi. Hürriyet Ankara temsilcisi Hande Fırat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul adayı ile ilgili verdiği yanıtı köşesine taşıdı.
28.11.2018 Siyaset
Muharrem İnce'den görüşme açıklaması
Muharrem İnce'den görüşme açıklaması Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesine ilişkin, "Ben partinin cumhurbaşkanı adayıyım. Yerel seçim yaklaşmış, Genel Başkan ile görüşmemizden daha doğal bir şey olamaz. Ben kendi kişisel derdimin peşinde değilim. Ben ülkemin, partimin peşindeyim" dedi.
16.11.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu ve İnce düğünde buluştu
Kılıçdaroğlu ve İnce düğünde buluştu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu, İncek'te gerçekleştirilen törenle Mine Alşan ile evlendi.
1.09.2018 Gündem
Buket Aydın'la Kanal D Haber'de Ankara Kulisi! CHP’de Macron Modeli uygulanacak
Buket Aydın'la Kanal D Haber'de Ankara Kulisi! CHP’de Macron Modeli uygulanacak Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, CHP'nin önemli isimlerinden aldığı kulis bilgilerini Buket Aydın'la Kanal D Haber'de paylaştı. Aydın, CHP'nin yeni dönemde 'Macron Modeli'ni benimseyeceğini belirterek, Muharrem İnce'ye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığının önerildiğini söyledi.
28.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karayalçın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karayalçın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.