Karanfil

Karanfil

Son dakika karanfil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karanfil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karanfil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karanfil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karanfil gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.371 karanfil haberi bulunmuştur. Tüm karanfil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Koca, Hatay'da: Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze
Bakan Koca, Hatay'da: Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da bayram namazını kılıp, deprem şehitleri mezarlığını ziyaret etti. Koca, Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze" dedi.
10.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Temel ihtiyaç ürünleri üzerindeki vergi yükünü azaltmak için uygulanan düşük KDV oranlarını istismar ettiği tespit edilen firmalara yönelik saha denetimleri yapılacak" dedi.
8.04.2024 Ekonomi
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için önerilerde bulunan Prof. Dr. Gülbanu Canbaloğlu “Sahur kahvaltının yerini almalıdır. Sahura kalkmamak ya da sahurda sadece su içmek açlık kan şekerinin erken saatlerde düşmesine, güne hazırlıksız başlanmasına, gün içinde halsizliğe yol açar. Mideyi rahatsız etmemek ve kalori fazlalığını önlemek için en doğru pişirme yöntemleri ızgara, fırınlama, haşlama veya buğulamadır” dedi.
27.03.2024 Sağlık
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa mitinginde vatandaşlara seslendi. Kurum, “Bu şehirde yeterli taksi yok. Çünkü bunlar taksiyi hizmet olarak görmüyor, taksiyi rant üretecek bir araç olarak görüyorlar. İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar. İstanbul’un kaynaklarını kendi gelecekleri için harcamaya çalışıyorlar. İstanbul’un önündeki en büyük engel CHP’li İBB yönetimidir.” dedi.
21.03.2024 Gündem
18 Mart anması yapıldı! Gözyaşlarına hakim olamadı
18 Mart anması yapıldı! Gözyaşlarına hakim olamadı Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yılı ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Samsun'da şehitlikler ziyaret edildi. Samsun Valisi Orhan Tavlı ile Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, gözyaşlarına hakim olamayan 2 şehit annesini teselli etti.
18.03.2024 Gündem
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
Okullarına ismi verilen şehidi unutmadılar! "Onları asla unutmayacağız"
Okullarına ismi verilen şehidi unutmadılar! "Onları asla unutmayacağız" Adana’da Kışla Şehit Orçun Kubat İlkokulu öğrencileri, okullarına ismi verilen şehidi mezarı başında ziyaret edip dua etti. Ayrıca öğrenciler mezara karanfil bıraktı.
18.03.2024 Adana
İftar çayına 2 tane atınca şişkinliği alıyor: Doğal antioksidan deposu
İftar çayına 2 tane atınca şişkinliği alıyor: Doğal antioksidan deposu İftar sonrası şişkinlik, hazımsızlık sorunu yaşayanlara pek çok şikayete iyi gelen karanfil öneriliyor. Ancak çaya atıldığında iki kat fayda sağlıyor. İşte çaya atacağınız 2 karanfilin vücuda etkileri
11.03.2024 Yaşam
Adana polisinden tarlada çalışan kadınlara karanfilli kutlama! "İlk defa polis abilerden çiçek alıyorum"
Adana polisinden tarlada çalışan kadınlara karanfilli kutlama! "İlk defa polis abilerden çiçek alıyorum" Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, tarlada çalışan kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde karanfil dağıttı.
8.03.2024 Adana
Adana'nın geleneksel içeceği Kaynar şifa deposu
Adana'nın geleneksel içeceği Kaynar şifa deposu Kaynar, Anadolu’da lohusa şerbeti ya da kırmızı şerbet olarak bilinen içeceğin Adana’daki adı. Çeşitli baharatlar kullanılarak yapılan kaynar, doğum yapan anneyi ve bebeği ziyarete gelenlere ikram ediliyor. Sıcak ya da soğuk tüketilebilen şifa deposu kaynarı kış aylarında kendiniz için de hazırlayıp hastalıklara karşı bir koruyucu kalkan olarak tüketebilirsiniz.
8.03.2024 Adana
Adana’da depremin yıl dönümde gözyaşları sel oldu
Adana’da depremin yıl dönümde gözyaşları sel oldu Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde Adana’da 13 apartman yıkılmıştı. Depremin yıl dönümünde yıkılan apartmanların arsasında ölenlerin yakınları depremin yaşandığı saatte bir araya gelerek yakınlarını andı.
6.02.2024 Adana
CNN TÜRK canlı yayınında muhabirin zor anları: Gözyaşlarını tutamadı
CNN TÜRK canlı yayınında muhabirin zor anları: Gözyaşlarını tutamadı Bugün 11 ilimizi etkileyen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü... Asrın felaketi olarak anılan ve on binlerce insanımızı hayattan koparan facianın yıl dönümü, depremi yaşayan kentlerde anıldı. CNN TÜRK ekibi de bölgeden canlı yayınlarla kentlerdeki son durumu gözler önüne getirdi. CNN TÜRK Muhabiri Emrah Çakmak, acının deprem üssü olan Kahramanmaraş'ta, deprem şehitliğindeki yayında göz yaşlarına hakim olamadı.
6.02.2024 Gündem
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır’da hayatını kaybeden 414 kişi, Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda düzenlenen etkinlikle anıldı. Yıkılan Galeria Sitesi’nde 5 yakınını ve 2 arkadaşını kaybeden Ömür Sansar, "Onlarla birlikte bizim hayallerimiz de uçup gitti." dedi.
6.02.2024 Gündem
Zonguldak’ta Madenciler Anıtı'nda anma etkinliği düzenlendi
Zonguldak’ta Madenciler Anıtı'nda anma etkinliği düzenlendi  Zonguldak’ta 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Demokrasi Platformu ile deprem bölgesindeki çalışmalarıyla akıllara kazınan maden işçileri anma programı düzenledi. Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, depremin yıkıma yol açtığı bölgelerde 4 bin madencinin bölgede görev yaptığını belirterek, "Türkiye bir deprem bölgesi. Tekrar bu acılar yaşanabilir, bunlara da hazırlıklı olmak lazım. 2 bin maden işçisiyle beraber arama kurtarma çalışmalarına katılacak tam teçhizatlı projenin bir an önce hayata geçmesini istiyoruz." dedi.
6.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ve Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez’in ailesine Kahramanmaraş'ta taziye ziyaretinde bulundu. Yerlikaya'nın taziye ziyareti sırasında şehit babası Özdemir ile konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Başımız sağ olsun. Allah sabırlar versin inşallah. Tüm aileye başsağlığı dileklerimi iletmek isterim.' ifadelerini kullandı.
15.01.2024 Gündem
İşte kış aylarında direnç artırmanın yolu
İşte kış aylarında direnç artırmanın yolu Kış aylarında vatandaşlar soğuk havalara karşı zencefil tüketerek önlem alıyor.
12.01.2024 Yaşam
Kulak Tıkanıklığı Nasıl Geçer? Kulak Tıkanıklığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kulak Tıkanıklığı Nasıl Geçer? Kulak Tıkanıklığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kulak tıkanıklığı, çeşitli hastalıkların habercisi olabilmesinin yanı sıra en büyük nedeni hava değişimi olarak bilinen bir rahatsızlıktır.
4.01.2024 Sağlık
Gece Kaşıntısı Nasıl Geçer? Gece Kaşıntısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Gece Kaşıntısı Nasıl Geçer? Gece Kaşıntısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kaşıntı, genellikle çok fazla kişinin mustarip olduğu önemli bir sorundur. Kolay kolay geçmeyen ve nedeni de kolay tespit edilemeyen kaşıntı kişinin günlük hayatını da olumsuz etkiler. Kaşıntıların çok önemli bir kısmı ise, basit ve kolay geçen rahatsızlıklar kategorisinde yer alır. Ama bazen de kaşıntı çok daha olumsuz durumlara yol açabileceği için çok dikkat etmek gerekir. Kaşıntıların pek çok nedeni vardır. Bunun için en önemli olan da nedeninin keşfedilmesidir.
2.01.2024 Sağlık
Diş Ağrısı Nasıl Geçer? Diş Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Diş Ağrısı Nasıl Geçer? Diş Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Diş ağrısı son derece zorlu geçen ağrılar arasında yer almaktadır. Diş ağrısının farklı nedenlere bağlı olarak oluşabileceğini söylemekte mümkün olmaktadır. Diş çevresinde veya dişin iç kısmında gelişen bir ağrı türüdür. Herkesin hayatında en az bir kez karşılaşmış olduğu diş ağrısının geçmesi için ağrının geçiştirilmemesi ve nedeninin öğrenilmesi gerekmektedir. 
1.01.2024 Sağlık
Dilan Polat'ın kremlerini TMSF satacak! Polat çiftinin franchise verdiği 100’ü aşkın firma için flaş karar
Dilan Polat'ın kremlerini TMSF satacak! Polat çiftinin franchise verdiği 100’ü aşkın firma için flaş karar Dilan Polat - Engin Polat çifti için başlatılan soruşturma kapsamında TMSF’nin kayyım olduğu şirketlerin e-ticaret sitelerindeki ürün satışları yeniden başlıyor. Fon 39 şirketteki çalışanların maaşını ödemeye başladı. Polat çiftinin franchise verdiği 100’ü aşkın firma da hizmetine devam edecek.
27.12.2023 Gündem
Saç İçin Karanfil Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...saç İçin Karanfil Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Saç İçin Karanfil Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...saç İçin Karanfil Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Saç için geliştirilen karanfil kürü tarifleri tüm saç tipleri için uygundur. Bu kürü kullanan kişiler kısa bir süre içerisinde daha sağlıklı ve uzun saçlara sahip olmaktadır. Karanfil kürü saçları dolgunlaştırmaya ve güçlü hale getirmeye yardımcı olur. Bakımsız saç görünümünü tamamen ortadan kaldırarak daha uzun ve gür saçlar oluşturmaktadır.
20.12.2023 Sağlık
Karanfil Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...karanfil Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Karanfil Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...karanfil Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Karanfil kürü son dönemin en popüler kürlerinden biridir. Çok fazla kişinin hazırladığı ve içtiği bu kür ödemin hızla atılmasına yardımcı olur. Ağız kokusu ve bademcik iltihabı gibi durumları tamamen gideren bu kür aynı zamanda sindirimi çalıştırma üzerinde etki sağlar.
17.12.2023 Sağlık
Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, mezarı başında anıldı
Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, mezarı başında anıldı  Batman'ın Kozluk ilçesinde, 2017 yılında PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın (22), Öğretmenler Günü'nde mezarı başında anıldı.
24.11.2023 Gündem
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıl dönümünde İstanbul'un metro ve tramvaylarında anıldı. Geçen yıl 85 bin kişinin saygı duruşunda bulunduğu alanlarda, bu yıl 100 binden fazla İstanbullu, saat 09:05'te ayağa kalkara saygı duruşunda bulundu. M8 Bostancı-Dudullu/Parseller Metro Hattı'nın Kozyatağı İstasyonu'nda Sanatçı Murat Daşkın'ın "Cumhuriyetin Gözleri" isimli üç boyutlu çalışması yer aldı.
10.11.2023 Yaşam
Van'da 12 yıl önceki depremde hayatını kaybedenler anıldı! 644 kişi vefat etmişti
Van'da 12 yıl önceki depremde hayatını kaybedenler anıldı! 644 kişi vefat etmişti Van’ın Erciş ilçesinde, 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden 644 kişi, mezarları başında anıldı.
23.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Karanfil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karanfil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.