Karaköy

Karaköy

Son dakika KARAKÖY haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KARAKÖY ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KARAKÖY haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karaköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karaköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.506 karaköy haberi bulunmuştur. Tüm karaköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Restoran ve kafelerde servis ücreti kurnazlığı!
Restoran ve kafelerde servis ücreti kurnazlığı! Restoran ve kafelerde fiyat listeleri zorunluluğu getirilmesinin ardından ticaret bakanlığı servis ücretlerini de sıkı denetliyor. İşletmeler kurallara uyuyor ama bazıları yabancı müşterinden servis ücreti almaya devam ediyor.
14.04.2024 Ekonomi
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı İstanbul Boğazı'nda elverişsiz hava şartları sebebiyle gemi trafiği askıya alınırken, ikinci bir duyuruya kadar bazı Şehir Hatları vapur seferlerinin de yapılamayacağı açıklandı.
6.04.2024 Gündem
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü kaldırıma çıkarak 2 kişiye çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
Devrim Özkan’ın yeni aşkı fenomen! Lucas Torreira acısı kısa sürdü
Devrim Özkan’ın yeni aşkı fenomen! Lucas Torreira acısı kısa sürdü Oyuncu Devrim Özkan, geçtiğimiz aylarda Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile ayrılmıştı. Yeni aşkıyla geceyi sabah etti. Karaköy'deki bir mekanda sosyal medya fenomeni İbrahim Tilaver ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.
11.03.2024 Magazin
Olumsuz hava koşulları balık fiyatını uçurdu!
Olumsuz hava koşulları balık fiyatını uçurdu! Denizde etkili olan fırtına nedeniyle balıkçılar avlanmaya çıkamayınca balık fiyatları yükseldi. Hafta başından beri soğuk havanın etkisi hissedilmeye başladı. Denizlerde birkaç gündür görülen fırtına nedeniyle balıkçılar avlanmaya çıkmakta zorlandı. Avlanmanın az olması balık fiyatlarını da yükseltti.
12.01.2024 Ekonomi
Fırtına balık fiyatlarına yükseliş olarak yansıdı!
Fırtına balık fiyatlarına yükseliş olarak yansıdı! Marmara Bölgesi’nde etkisini artıran soğuk hava balık tezgahlarını da vurdu. Denizde etkili olan fırtına nedeniyle balıkçılar avlanmaya çıkamayınca balık fiyatları yükseldi.
11.01.2024 Gündem
Antalya'nın rekoru değişti, turist sayısı 16 milyonu aştı
Antalya'nın rekoru değişti, turist sayısı 16 milyonu aştı Antalya'ya 2023 yılında gelen yabancı turist sayısı, 395 bin 479 transfer yolcusunun eklenmesiyle 16 milyon 84 bin 737 olarak güncellendi. Antalya turizm tarihinde ilk kez 16 milyon rakamı aşıldı.
9.01.2024 Gündem
Karaköy'de tramvay kamyonete çarptı
Karaköy'de tramvay kamyonete çarptı Beyoğlu Karaköy'de Kabataş-Bağcılar tramvay hattına giren kamyonete tramvay çarptı. Kamyonet içerisinde sıkışan sürücü çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Bir süre trafiğe kapanan yol kamyonetin çekilmesiyle normale döndü.
9.01.2024 Gündem
Filistin'e destek yürüyüşündeki vatandaşa yumruklu saldırı: Şüpheli gözaltına alındı
Filistin'e destek yürüyüşündeki vatandaşa yumruklu saldırı: Şüpheli gözaltına alındı İstanbul'da düzenlenen 'Şehitlere rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e rahmet' yürüyüşünde, Ege A., isimli kişi, üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı, yeşil renkli bayrak açan İsmail Aydemir'e yumruk attı. Gözaltına alınan Ege A., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
1.01.2024 Gündem
Tezgâhlar hamsi bolluğu yaşanıyor, fiyatlar geriledi
Tezgâhlar hamsi bolluğu yaşanıyor, fiyatlar geriledi İstanbul’da balık tezgahlarında çeşitliliğinin ve bolluğun olduğu görüldü. Balıkta bollukla beraber fiyatlarda geriledi.
17.11.2023 Ekonomi
Petrol Ofisi BP Türkiye’yi satın alıyor! Petrol ofisi kimin 2023, Petrol Ofisi’nin sahibi kimdir? Petrol ofisi hisse senedi fiyatları nedir?
Petrol Ofisi BP Türkiye’yi satın alıyor! Petrol ofisi kimin 2023, Petrol Ofisi’nin sahibi kimdir? Petrol ofisi hisse senedi fiyatları nedir? Petrol Ofisi Grubu bp’nin Türkiye’deki akaryakıt operasyonlarını satın alıyor. Petrol Ofisi Grubu’nun ana hissedarı Vitol’ün Yönetim Kurulu Üyesi Chris Bake konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Türkiye enerji sektörünün milli gururu Petrol Ofisi Grubu’nun daha da güçlenmesini sağlayacak bu adımı atmaktan ötürü son derece mutluyuz. Genç ve dinamik nüfusu ve büyüme potansiyeliyle Türkiye’nin geleceğine olan güvenimiz tam. Petrol Ofisi Grubu CEO’su Mehmet Abbasoğlu, “Pazardaki gücümüzü daha da pekiştirecek bu heyecan verici buluşmayı ve yeni ekip arkadaşlarımızın aramıza katılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz” şeklinde konuştu.
16.11.2023 Finans
Teoman: Tatile yurt dışına değil, Karaköy'e Eminönü'ne gidiyorum
Teoman: Tatile yurt dışına değil, Karaköy'e Eminönü'ne gidiyorum 80 yaşında evleneceğini söylemesiyle yüzleri güldüren Teoman, tatil yapmadığını bunun yerine boş zamanlarında İstanbul’un tarihi semtlerini dolaştığını söyledi. Uzun zamandır hayatında kimse olmayanı da ekleyen rockçı, itirafta da bulundu.
11.11.2023 Magazin
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
66 bin liradan başlayan telefonlar için izdiham oluştu! Helikopter ile mağazaya indi
66 bin liradan başlayan telefonlar için izdiham oluştu! Helikopter ile mağazaya indi Ünlü cep telefonu markasının yeni modeli, Karaköy sahilde bulunan bir alışveriş merkezine helikopterle getirilerek satışa sunuldu. Kadıköy’de ise cep telefonunun yeni modelini almak isteyen vatandaşlar mağaza önünde sırada bekledi. Ünlü markanın son çıkardığı modelin fiyatı GB seçeneğine göre 66 bin liradan başlayıp 93 bin liraya kadar çıkıyor.
29.09.2023 Yaşam
Sürpriz birliktelik kısa sürdü! 'Anlaşamadık'
Sürpriz birliktelik kısa sürdü! 'Anlaşamadık' Mert Yazıcıoğlu, önceki gece Karaköy’deki bir davetten çıkarken görüntülendi.
22.09.2023 Magazin
Film setinde korkutan yangın! 'Üzücü manzara ile karşılaştık'
Film setinde korkutan yangın! 'Üzücü manzara ile karşılaştık' 'Çalgı Çengi' ve 'Düğün Dernek' serileriyle tanınan Ahmet Kural'ın başrolünde yer aldığı 'Efsane' filmi için çekimlerinin gerçekleştirildiği Çorum'daki sette dün sabaha karşı yangın çıktı. Yangında filmde rolü olan bir öküz telef oldu.
13.09.2023 Magazin
Galata Köprüsü bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı
Galata Köprüsü bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı  Beyoğlu ve Fatih ilçelerini birbirine bağlayan Yeni Galata Köprüsü, yaklaşık 40 gün sürecek bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı. Köprü girişine beton bariyerler yerleştirilirken, iş makineleri de köprüdeki yerini aldı.
13.08.2023 Gündem
İstanbul'da deprem hazırlığı! 13 Ağustos'ta başlıyor, 40 gün sürecek
İstanbul'da deprem hazırlığı! 13 Ağustos'ta başlıyor, 40 gün sürecek Yeni Galata Köprüsü'nde 40 gün sürecek çalışma yapılacak. Köprüyü olası İstanbul depremine hazırlamayı amaçlayan çalışmanın ilk etabı, 13 Ağustos pazar gece 00.00'da başlayacak. Tramvay seferi hariç olmak üzere, 40 gün boyunca trafik akışı alternatif güzergahlarla sağlanacak.
11.08.2023 Gündem
Gözaltına alınınca ortalığı birbirine kattı! Polisi yere düşürdü
Gözaltına alınınca ortalığı birbirine kattı! Polisi yere düşürdü Karaköy'de trafikte motosikletiyle tehlikeli hareketler yapan Melike D., mahalle bekçileri tarafından durdurulmak istendi. Kadının kaçması üzerine bekçiler olayı polise bildirdi. Bekçilerin takip ettiği kadın, kendini bir akaryakıt istasyonunun tuvaletine kilitledi. Akaryakıt istasyonunda yakalanan kadın götürüldüğü polis merkezini birbirine kattı.
10.07.2023 Gündem
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü!
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü! Sağlığına kavuştuktan sonra her söylediği ve yaptığıyla olay yaratan, özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Karaköy'de görüntülendi. İş insanı arkadaşının doğum gününe katılan şovmen, yanındaki güzellerle eski günlerini hatırlattı.
17.05.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya: Ezgi Mola'ya mutluluklar dilerim
Nilperi Şahinkaya: Ezgi Mola'ya mutluluklar dilerim Sevgilisi Emre Yusufi ile bir lansmana katılan oyuncu Nilperi Şahinkaya, dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs'ta dünyaevine giren meslektaşı Ezgi Mola hakkında konuştu.
12.05.2023 Magazin
Sevgilisiyle banka oturmak istedi, kalbinden bıçaklandı! İstanbul’da korkunç cinayet
Sevgilisiyle banka oturmak istedi, kalbinden bıçaklandı! İstanbul’da korkunç cinayet Karaköy sahilinde sevgilisiyle bir banka oturmak isteyen 21 yaşındaki genç, “yanıma oturma” diyen şahıs tarafından kalbinden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybederken kaçan saldırgan, gencin arkadaşları tarafından yakalanıp dövüldü. Şahısların elinden de kaçan saldırgan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanıp tutuklandı.
26.04.2023 Yaşam
İstanbul'da metruk bina tehlikesi! Her an yıkılabilir
İstanbul'da metruk bina tehlikesi! Her an yıkılabilir Özellikle Balat, Beyoğlu, Fatih, Karaköy gibi insan trafiğinin çok yoğun olduğu bölgelerde yoğunlaşan metruk yapıların yanından ve altından her gün on binlerce insan geçiyor. Her an bir facianın yaşanabilceği metruk yapıların bazılarında hiçbir önlem alınmazken bazılarında da etrafları taş düşme ihtimaline karşı branda ile kapatılmış. İşte detaylar...
15.04.2023 Gündem
İstanbul’da sağanak yağış: Yollar göle döndü, trafik durma noktasına geldi
İstanbul’da sağanak yağış: Yollar göle döndü, trafik durma noktasına geldi Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul’da sağanak yağış etkili oldu. Yağış nedeniyle Küçükçekmece ve Karaköy'de bazı yollar göle dönerken Basın Ekspres yolunda ise trafik yüzde 85’lere çıkarak adeta durma noktasına geldi.
12.04.2023 Gündem
Beyoğlu’nda 5 katlı metruk bina çöktü
Beyoğlu’nda 5 katlı metruk bina çöktü Beyoğlu Karaköy’de 5 katlı metruk binada yaşanan kısmi çökme nedeniyle yol araç ve yaya trafiğine kapatılmıştı. Metruk bina, çevrede alınan önlemlerin ardından çöktü. Binanın yıkımı sırasında can kaybı ya da yaralanma olmadı.
6.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karaköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karaköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.