Karabağ Zaferi

Karabağ Zaferi

Son dakika Karabağ zaferi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Karabağ zaferi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Karabağ zaferi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karabağ Zaferi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karabağ zaferi gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 karabağ zaferi haberi bulunmuştur. Tüm karabağ zaferi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aliyev İspanya'daki toplantıya katılmama kararı aldı
Aliyev İspanya'daki toplantıya katılmama kararı aldı Azerbaycan, Türkiye’nin de katılması şartının kabul edilmemesi nedeniyle Ermenistan, AB, Fransa ve Almanya ile İspanya'da yapılacak görüşmeye Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in katılmama kararı aldığını duyurdu.
4.10.2023 Dünya
Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal hamle! Terör örgütüne katıldı Azerbaycan'ı tehdit etti
Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal hamle! Terör örgütüne katıldı Azerbaycan'ı tehdit etti Karabağ'daki 24 saatlik muhteşem zaferin yankıları dünyada sürerken Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal bir hamle geldi. Ermeni model terör örgütü Vamo'ya katıldığını duyurdu ve Azerbaycan'ı tehdit etti.
2.10.2023 Dünya
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Rum temsilcinin Karabağ ve Kıbrıs iddialarına sert yanıt
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Rum temsilcinin Karabağ ve Kıbrıs iddialarına sert yanıt TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İrlanda’nın başkenti Dublin'de düzenlenen Avrupa Parlamento Başkanları Konferansı’nda, “Türkiye’nin Kıbrıs’ta, Azerbaycan’ın ise Karabağ’da işgalci olduğunu” iddia eden Rum temsilciye sert şekilde yanıt verdi.
28.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev zirvesi dünyada ses getirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev zirvesi dünyada ses getirdi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dün Nahçıvan'a gerçekleştirdiği ziyaret dünya basını tarafından yakından takip edildi. Azeri medyası Erdoğan'ın ülkelerine verdiği desteğe vurgu yaparken, Alman medyası ziyaretin 'sembolik bir önemi' olduğunu yazdı. Yunan medyası ise Türkiye'nin Kafkasya'da daha güçlü olduğuna dikkat çekti.
26.09.2023 Gündem
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'ın başlattığı antiterör operasyonunun 24 saatte başarıyla sonuçlanması Ermenistan'ı karıştırdı. Göstericiler ülke genelinde bir itaatsizlik eylemi ilan etti, Vazgen Manukyan 'Önümüzdeki üç gün içinde tüm Ermenistan felç olacak.' dedi. Paşinyan ülkedeki bazı örgütlerin iktidarını devirmek için 'darbe planı' içerisinde bulunduğunu öne sürerken, isim vermeden Rusya'ya da göndermede bulundu.
25.09.2023 Dünya
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonunda zafere 24 saatte ulaşan Azerbaycan dünyada gündem olmaya devam ediyor. Azerbaycan'ın yardım konvoyu bu sabah Hankendi'ye doğru yola çıktı, dünya Karabağ'ı izlerken uluslararası haber ajansı AFP 'yıldırım zafer'in yol açtığı atmosferi çarpıcı cümlelerle servis etti.
22.09.2023 Dünya
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü...
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü... Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonun 24 saatte başarıya ulaşması tüm dünyada yankı buldu. Ermeni ayrılıkçıların Azerbaycan'ın şartlarını kabul etmesi ve silahlarını bırakmasını dünya basını sayfalarında yer verdi. Bakü'nün operasyonu için 'yıldırım saldırısı' yorumu yapıldı. İngilizler 'Rusya'nın intikamını' yazdı. Rus gazete ise Kremlin'in 'Paşinyan planını' sayfasına taşırken Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki Ermeni nüfusun temsilcileri ile Azerbaycanlı yetkililer arasındaki Yevlah'taki görüşme başladı. Kritik zirve devam ederken Erivan'da tansiyon yükseldi.
21.09.2023 Dünya
Emine Erdoğan, Bakü’de İçerişehir’i ziyaret etti
Emine Erdoğan, Bakü’de İçerişehir’i ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in eşi Mihriban Aliyeva ile Azerbaycan’ın başkenti Bakü’nün tarihi çekirdeği İçerişehir’i ziyaret etti.
13.06.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Suriye rejimi gerçekçi davranırsa çalışmaya hazırız
Bakan Çavuşoğlu: Suriye rejimi gerçekçi davranırsa çalışmaya hazırız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Suriye rejimi ile istihbarat örgütleri aracılığı ile görüşüyoruz. Rejim gerçekçi davranırsa terörle mücadele, siyasi süreç ve Suriyelilerin geri dönüşleri konusunda birlikte çalışmaya hazırız" dedi.
12.12.2022 Siyaset
Bakan Akar: Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz
Bakan Akar: Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Biz Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz. Fakat çözümsüzlüğü körükleyen bazı girişimler var, bunlara karşı durduğumuzu herkesin bilmesi lazım" dedi.
7.11.2022 Gündem
Bahçeli'den Ermenistan'a tepki: Can Azerbaycan asla yalnız değildir
Bahçeli'den Ermenistan'a tepki: Can Azerbaycan asla yalnız değildir Ermenistan'ın Karabağ'daki saldırılarına ilişkin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. “Can Azerbaycan, terör devleti Ermenistan ve arkasında duran zalimler karşısında asla yalnız değildir” diyen Bahçeli, “Türk milleti soydaşlarının arkasındadır. Milliyetçi Hareket Partisi, Ermeni saldırılarını lanetlemekte, Karabağ’ın azatlığına uzanan ellerin kırılacağına inanmaktadır” ifadelerini kullandı.
14.09.2022 Siyaset
Türkiye'nin hamlesine büyük övgü! Bu kez Almanlar yazdı
Türkiye'nin hamlesine büyük övgü! Bu kez Almanlar yazdı Türkiye'nin hamlesine büyük övgü. Bu kez Almanlar yazdı. Türkiye’nin askeri teknoloji üretiminde benimsediği yerli ve milli üretim anlayışı, yabancı basında bir kez daha manşete taşındı. Alman Handelsblatt gazetesi, Türkiye’nin silah üretim hamlesini tüm ayrıntılarıyla incelediği bir analiz kaleme aldı. Analizde, Türkiye ile Almanya da kıyaslandı.
28.07.2022 Dünya
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bakan Yanık'la görüştü!
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bakan Yanık'la görüştü! Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile bir araya geldi. Türkiye-Azerbaycan müttefiklik ilişkilerine dair beyannamenin Azerbaycan’ın sembol kenti olan Şuşa'da imzalanmasının özel bir önem taşıdığını belirten Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Zengilan Havaalanının açılışına da katılacağını ifade etti.
19.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan dönüşü ‘sınır ötesi’ operasyon mesajı: Bir gece ansızın tepelerine ineriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan dönüşü ‘sınır ötesi’ operasyon mesajı: Bir gece ansızın tepelerine ineriz Azerbaycan ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğiyle ilgili net mesajlar verdi. Suriye'ye yeni operasyon sinyali de veren Erdoğan, "Bir gece ansızın onların da tepelerine ineriz, inmeye de mecburuz" ifadelerini kullandı. Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in Abdülhamid sözlerine de yanıt verdi.
29.05.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu: Ülkelerin toprak bütünlüğünün güç kullanarak değiştirilmesine karşıyız
Bakan Çavuşoğlu: Ülkelerin toprak bütünlüğünün güç kullanarak değiştirilmesine karşıyız Resmi ziyareti kapsamında Azerbaycan’da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Çavuşoğlu, “Bölgesel konuları da değerlendirdik. Özellikle Ukrayna’daki gelişmeleri endişeyle izliyoruz. Ülkelerin toprak bütünlüğünün güç kullanarak değiştirilmesine biz prensip olarak herkes gibi karşıyız. Haksız ve hukuksuz bu saldırının bir an önce sona ermesini istiyoruz. Bu konuda da çabalarımızı artırarak devam ediyoruz” dedi.
5.03.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan F-35 açıklaması: Türkiye gibi dost müttefik bulunmaz
Bakan Çavuşoğlu'ndan F-35 açıklaması: Türkiye gibi dost müttefik bulunmaz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Türk Mukavemet Teşkilatı (TMT) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Kuvayı Milliye'sidir. Kıbrıs'ta Türklerin direnişinin sembolüdür. Böylesine bir 'Kuvayı Milliye' dediğimiz TMT'nin, mafya, cinayet, illegal işlerle anılması hepimizi üzer" dedi.
10.02.2022 Siyaset
Binali Yıldırım'dan, Aksakallar toplantısında Kazakistan ve Kuzey Kıbrıs mesajı
Binali Yıldırım'dan, Aksakallar toplantısında Kazakistan ve Kuzey Kıbrıs mesajı  Türk Devletleri Teşkilatı Aksakalları 12. kez toplandı. İstanbul'da düzenlenen toplantıya 5 Türk Devleti'nden temsilci katıldı. Toplantı sonrası Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım açıklama yaptı. Binali Yıldırım Kazakistan'daki olaylar başlar başlamaz derhal gelişmeleri yakın takibe aldık. Kazakistan'da yaşanan olaylardan çıkaracağımız elbette dersler var. Kıbrıs Türkleri Türk Dünyası'nın ayrılmaz bir parçasıdır. KKTC'nin meşru hakları maalesef tanınmamak suretiyle gasp edilmektedir. Türk Devletleri Teşkilatı'nın faaliyetlerinde Kuzey Kıbrıs'ın yer alması için gayret gösteriyoruz" dedi. 
9.02.2022 Siyaset
“Türkiye-Azerbaycan dostluğu bir model ve örnektir”
“Türkiye-Azerbaycan dostluğu bir model ve örnektir” Türkiye Azerbaycan Dostluk, İşbirliği ve Dayanışma Vakfı ile Kars Ardahan Iğdır Kalkınma Vakfı, Karabağ Zaferi’ni duyuran basın mensuplarına teşekkür etkinliği düzenledi. Etkinlikte konuşan Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Reşad Memmedov, "Türkiye-Azerbaycan dostluğu bir model ve örnektir. Bu uluslararası devletlerin arasında olan ilişkilerin üstünde olan bir ilişkidir" diye konuştu.
29.01.2022 Gündem
İstanbul'da Türk Konseyi Zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi kararlar alacağız
İstanbul'da Türk Konseyi Zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi kararlar alacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Konseyi 8. Zirvesi'nde konuştu. Tarihi kararlara imza atacaklarını belirten Erdoğan, "Aile resmimizin daha da zenginleşmesi için önümüzdeki dönemde KKTC'yi aramızda görmeyi arzu ediyoruz. Kıbrıs Türklerinin maruz bırakıldıkları ecridin hafifletilmesinde desteklerinize güveniyorum." dedi.
12.11.2021 Siyaset
Asgari Ücretle ilgili AK Parti'den flaş açıklama: Beklentileri karşılayacak
Asgari Ücretle ilgili AK Parti'den flaş açıklama: Beklentileri karşılayacak Asgari Ücretle ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlar çalışan merakla bekliyor. Canlı yayında açıkladı. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, yıl sonu itibarıyla asgari ücretin gündeme geleceğini belirterek, 'Asgari ücrette emekçilerimizin beklentilerini karşılayacak, milletimizin tamamının da 'tamam bu hakkaniyete uygun' diyeceği fevkalade önemli bir gelişmeyi ortaya koyacağımızı düşünüyorum' ifadesini kullandı.
10.11.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Zafer Bayramı'nı kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Zafer Bayramı'nı kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Azerbaycan'ın Zafer Bayramı'nı, Karabağ topraklarının hürriyetine kavuştuğunu müjdeleyen bu şanlı günü en içten dileklerimle tebrik ediyorum" dedi.
8.11.2021 Siyaset
Dışişleri'nden Karabağ Zaferi mesajı: Kalıcı barış, istikrar ve iş birliğinin yolunu açtı
Dışişleri'nden Karabağ Zaferi mesajı: Kalıcı barış, istikrar ve iş birliğinin yolunu açtı Dışişleri Bakanlığı, Karabağ Zaferi'nin 1'inci yıl dönümünü dolayısıyla yaptığı açıklamada "Karabağ Zaferi sadece işgal altındaki toprakları azat etmemiş, bölgede özlemini duyduğumuz kalıcı barış, istikrar ve iş birliğinin de yolunu açmıştır" ifadelerini kullandı.
8.11.2021 Siyaset
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Azerbaycan bayrağı renklerinde ışıklandırıldı
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Azerbaycan bayrağı renklerinde ışıklandırıldı Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü, Karabağ Zaferi'nin 1. yıl dönümü nedeniyle Azerbaycan bayrağı renklerinde ışıklandırıldı.
8.11.2021 Yaşam
İbrahim Kalın'dan flaş Ermenistan açıklaması: Normalleşmeye sıcak bakıyoruz
İbrahim Kalın'dan flaş Ermenistan açıklaması: Normalleşmeye sıcak bakıyoruz Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan son dakika Ermenistan açıklaması. Kalın, Ermenistan'la normalleşmeye sıcak bakıldığını belirterek, "Barış anlaşması bütün bölgeye barış getirecek. Bu gidişat da aslında iyi. Sayın Aliyev'de müteaddit kez ifade etti. Bu olumlu karşılıklı mesajlar son derece iyi. En kısa zamanda bu barış anlaşması da imzalanırsa, mayın haritası gibi teknik konular da çözülürse süreci hızlandırır" ifadelerini kullandı.
28.09.2021 Gündem
Aliyev'in duygu dolu anları! 'Her zaman gözümün önünde onlar vardı'
Aliyev'in duygu dolu anları! 'Her zaman gözümün önünde onlar vardı' Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Karabağ zaferinin birinci yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Aliyev, işgalden kurtarılan topraklara ziyaretini anlatırken gözleri doldu.
27.09.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Karabağ Zaferi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karabağ zaferi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.