Kar Maskeli

Kar Maskeli

Son dakika kar maskeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kar maskeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kar maskeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kar Maskeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kar maskeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 399 kar maskeli haberi bulunmuştur. Tüm kar maskeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler Giresun'un Bulancak ilçesinde maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda gözaltına alınan 3 şüphelinin 4,5 kilo altın çaldılar. Altınların tamamı ele geçirilirken, şüphelilerin soygun öncesi gasbettikleri taksinin sürücüsünü dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak, aracın bagajına kilitledikleri ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Silahlı soyguncuları copla durdurmaya çalıştı!
Silahlı soyguncuları copla durdurmaya çalıştı! İstanbul'un Başakşehir İlçesinde kuyumcuya giren kar maskeli silahlı 4 kişi yaklaşık 3 milyon lira değerinde altınları çaldı. Şüphelileri farkeden güvenlik görevlisi elindeki copla soyguncuları engellemeye çalıştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
5.04.2024 Vatan TV
Silahlı soyguncuları copla durdurmaya çalıştı!
Silahlı soyguncuları copla durdurmaya çalıştı! İstanbul'un Başakşehir İlçesinde kuyumcuya giren kar maskeli silahlı 4 kişi yaklaşık 3 milyon lira değerinde altınları çaldı. Şüphelileri farkeden güvenlik görevlisi elindeki copla soyguncuları engellemeye çalıştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
5.04.2024 Gündem
Kiliseye silahlı saldırı olayına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı
Kiliseye silahlı saldırı olayına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırı olayına ilişkin detaylar Savcılığın sevk yazısında ortaya çıktı. Yazıda, şüphelilerin kilisede bulunanlara yönelik ateş etmeye devam etmek istediği ancak tabancının ara ara tutukluluk yaptığı, bazı şüphelilerin Kayseri’de örgütsel toplantı yapmış olabilecekleri ve 1 şüphelinin kilisede yüksek sesle bir şeyler söylediği ancak ne söylediğinin belirlenemediği kaydedildi. Sarıyer'de pazar ayini sırasında Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili adliyeye sevk edilen 34 şüpheliden 25'i tutuklandı, 9 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildi.
1.02.2024 Gündem
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Kilisede silahlı saldırı! 2 katil zanlısı yakalandı
Kilisede silahlı saldırı! 2 katil zanlısı yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu sabah Sarıyer Santa Maria Kilisesi'nde pazar ayini sırasında bir vatandaşın ölümüne neden olan 2 katil zanlısının yakalandığını açıkladı.
28.01.2024 Gündem
Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bir kişi hayatını kaybetti
Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bir kişi hayatını kaybetti Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırıyla ilgili kilise yetkilileriyle telefonla görüştü. Erdoğan, "Faillerin en kısa sürede yakalanması için gereken adımlar atılmakta" dedi.
28.01.2024 Gündem
Tabelaya kandılar, açılmamış kuyumcuyu soymak için dakikalarca uğraştılar
Tabelaya kandılar, açılmamış kuyumcuyu soymak için dakikalarca uğraştılar Küçükçekmece'de henüz açılmamış bir kuyumcu dükkanına gelen 2 şüpheli, levye ve tornavidalarla kepenkleri zorlayarak hırsızlık girişiminde bulundu. Dükkanın kepengini açmak için yaklaşık on beş dakika uğraşan şüpheliler, hedeflerine ulaşamadan ayrıldı.
24.01.2024 Gündem
Mardin'de kar maskeli soyguncular, kuyumcuyu vurdu
Mardin'de kar maskeli soyguncular, kuyumcuyu vurdu Mardin'de kuyumcuya girip, soygun girişiminde bulunan 3 kişi, kendilerine engel olmak isteyen iş yeri sahibi Sezai Aslan'ı tabancayla vurdu. Kar maskeli 3 şüpheli kaçarken, yaralı hasteneye kaldırıldı.
10.01.2024 Gündem
Sokak ortasında kanlı pusu! Araçtaki 2 kişiye kurşun yağdırdılar
Sokak ortasında kanlı pusu! Araçtaki 2 kişiye kurşun yağdırdılar Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde motosikletle husumetlisini ve araç içerisinde bulunan 2 kişiyi mermi yağmuruna tutan bir kişi ile birlikte, silahlı saldırı olayının azmettirici olduğu iddia edilen, silahı veren ve kaçmalarına yardım eden 3 kişi daha olmak üzere toplamda 4 şüpheli Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün titiz çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.
30.11.2023 Gündem
Çoban Mehmet Topaloğlu cinayetinde katili gördüğünü söyledi 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı
Çoban Mehmet Topaloğlu cinayetinde katili gördüğünü söyledi 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı Yanında çalışan çobanı öldüren katili gördüğünü ama yakalayamadığını açıklamıştı, müebbet ile yargılandı 25 yıl hapis cezası aldı. Eskişehir’de çobanlık yapan Mehmet Topaloğlu’nun (22) öldürülmesiyle ilgili tutuksuz yargılanan ve ifadelerinde kar maskeli katili gördüğünü ancak yakalayamadığını anlatan Ahmet Çetin (44), ‘kasten öldürme’ suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemece kararla birlikte hakkında tutuklama kararı verilen Çetin, cezaevine konuldu.
19.09.2023 Gündem
Elindeki tüfekle marketi soyan maskeli hırsız kaçarken kendini vurdu!
Elindeki tüfekle marketi soyan maskeli hırsız kaçarken kendini vurdu! Akılalmaz olay İzmir'de gerçekleşti. Bornova ilçesinde bir zincir marketin şubesini soyan 2 şüpheliden 1’i, kaçarken elindeki tüfeğin ateş alması sonucu yaralandı. Şüpheliler, polisin takibiyle yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden yaralı hastaneye kaldırılırken, soygun marketin güvenlik kameralarına yansıdı.
27.08.2023 Gündem
Rezalet görüntüler ortaya çıktı Finlandiya'yı şoka soktu! Ülkenin müstakbel liderinden skandal görüntüler...
Rezalet görüntüler ortaya çıktı Finlandiya'yı şoka soktu! Ülkenin müstakbel liderinden skandal görüntüler... İskandinav ülkesi Finlandiya yeni bir skandalla dünya gündemine oturdu. Çekici ve güzel eski başbakan Sanna Marin'in barda olay olan görüntülerini yeni yeni unutan Finlandiya'da bu sefer bambaşka bir olay patlak verdi. Muhalefetin önemli isimlerinden solcu vekilin yıllar önce çekilmiş kareleri dünya basınında ses getirdi.
6.07.2023 Dünya
Bankayı soymak için yan taraftaki iş yerinin duvarını deldi!
Bankayı soymak için yan taraftaki iş yerinin duvarını deldi! İstanbul Avcılar'da özel bir bankayı soymak için yan taraftaki iş yerinin duvarını delen kar maskeli bir kişi alarmın devreye girmesiyle kaçtı.
19.05.2023 Yaşam
Maske takıp 2 iş yerinden hırsızlık yapan cezaevi firarisi yakalandı
Maske takıp 2 iş yerinden hırsızlık yapan cezaevi firarisi yakalandı Erzincan'da, kar maskesi takıp 2 iş yerinden sigara ile para çalan, 1 kişinin de parasını gasbeden ve 1100 saatlik kamera görüntüsünden tespit edilen cezaevi firarisi Kenan K. son işinde yakalandı.
15.04.2023 Gündem
Öldürülen şampiyon yarışçının ablası: Mafya suç sonrası onları hızlıca kaçırsın istiyordu
Öldürülen şampiyon yarışçının ablası: Mafya suç sonrası onları hızlıca kaçırsın istiyordu Kağıthane'de trafik ışıklarında duran lüks otomobile düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Bayram Diril (28)'in Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 'Pist Şampiyonası' yarışmalarında çok kez ödül alan ve birinci olan motosiklet yarışçısı olduğu ortaya çıktı. Ablası Gülhan Diril, "Bayram küçükken motosiklet tamircisi olmak istedi. Daha sonra motosiklet sevdası vardı, yarışlara katıldı. Kardeşime mafya musallat oldu. Sürekli yarışlarda birinci oldukları için suç işlediklerinde kardeşlerimin kendilerini kurtarmalarını istiyorlardı. Birini öldürdükleri zaman yarışçı oldukları için hızlıca olay yerinden kendilerini götürmelerini istiyorlardı" dedi.
25.11.2022 Yaşam
Kırmızı ışıkta bekleyen lüks araca silahlı saldırı!
Kırmızı ışıkta bekleyen lüks araca silahlı saldırı! Kağıthane’de kırmızı ışıkta bekleyen lüks otomobile motosikletle gelen maskeli iki kişi kurşun yağdırdı. İki kişinin olduğu otomobilde sürücü Bayram D. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
13.11.2022 Yaşam
Öldürülen Büyükşen çiftinin kızı: Tanıklar jandarmaya iftira atıyor
Öldürülen Büyükşen çiftinin kızı: Tanıklar jandarmaya iftira atıyor Konya'nın Karatay ilçesinde 4 yıl önce yanlış adrese girilerek öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayetinde azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklanan Esra Taş (28) ile sevgilisi Abdullah Başdemir (47), cinayeti işlediği öne sürülen Ertuğrul Çelik (47) ve yardım ettiği belirtilen tutuksuz sanık Zekeriya Okşen'in (40) yargılandığı davanın duruşmasında söz alan çiftin kızı Büşra Büyükşen (24), "Tanıklar jandarma tarafından baskı gördüğünü söyledi. Tek kaçış noktaları, jandarmaya iftira atmak" dedi.
26.10.2022 Gündem
Büyükşen çifti cinayeti davasında yeni gelişme
Büyükşen çifti cinayeti davasında yeni gelişme Konya'da komşularının adresine benzetilerek 4 yıl önce yanlışlıkla öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayetiyle ilgili azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklanan Esra Taş (28) ve sevgilisi Abdullah Başdemir (47), cinayeti işlediği öne sürülen Ertuğrul Çelik (47) ile olaya yardım ettiği belirtilen, tutuksuz Zekeriya Okşen'in (40) yargılanmasına devam edildi. Mahkemede tanık olarak dinlenen adres karışıklığı nedeniyle annesi ile babası Büyükşen çiftine benzetilen  Esra Taş'ın eski sevgilisi Hüseyin K., ''Öldürme olayıyla ilgili herhangi bir bilgim yok. Esra ile aramızda çıkan dedikodularla ilgili bir tehdit almadım. Sadece Esra Taş ile birlikteliğim vardı'' dedi.   
24.10.2022 Gündem
Meksika’da bara silahlı saldırı: 12 ölü, 3 yaralı
Meksika’da bara silahlı saldırı: 12 ölü, 3 yaralı Meksika’da bir bara düzenlenen silahlı saldırıda 12 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
16.10.2022 Dünya
Yaşadığı sitenin önünde gasp dehşeti! 'Sık kafasına, sık' diye bağırdılar
Yaşadığı sitenin önünde gasp dehşeti! 'Sık kafasına, sık' diye bağırdılar Büyükçekmece’de silahlı ve kar maskeli üç şahıs, aracıyla evine gitmeye çalışan bir adamı, yaşadığı sitenin önünde gasp etti. Şüphelilerden biri, yanındakine “Sık onun kafasına, sık!” diye bağırırken anahtarını vermemekte direnen adam, aracını kurtaramadı. Kimliği belirsiz üç gaspçı, otomobili zorla alarak kayıplara karışırken o anlar sitenin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
5.08.2022 Yaşam
Yaşadığı sitenin önünde dehşeti yaşadı: "Sık kafasına, sık" diye bağırdılar
Yaşadığı sitenin önünde dehşeti yaşadı: "Sık kafasına, sık" diye bağırdılar Büyükçekmece’de silahlı ve kar maskeli üç şahıs, aracıyla evine gitmeye çalışan bir adamı, yaşadığı sitenin önünde gasp etti. Şüphelilerden biri, yanındakine “Sık onun kafasına, sık!” diye bağırırken anahtarını vermemekte direnen adam, aracını kurtaramadı. Kimliği belirsiz üç gaspçı, otomobili zorla alarak kayıplara karışırken o anlar sitenin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
5.08.2022 Yaşam
Hakim ve savcının dilini bağlama büyüsü yapmasını istemiş! 'Ölen birinin çenesine bağlanan bezi al...'
Hakim ve savcının dilini bağlama büyüsü yapmasını istemiş! 'Ölen birinin çenesine bağlanan bezi al...' Konya'da 4 yıl önce öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayeti ile ilgili tutuklanan sanıklardan Esra Taş'ın (28) cezaevindeki telefon görüşmesinde annesi D.T.'ye ölen bir kişinin çenesine bağlanan bezi alıp, mahkeme günü 'Hakimin ağzı bağlansın, savcının ağzı bağlansın' diyerek dua etmesini söylediği belirtildi. Esra Taş'ın görüşmenin devamında, '3 kez bağlayıp açacaksın' diyerek annesine batıl inançlar doğrultusunda telkinlerde bulunduğu da aktarıldı.
9.06.2022 Yaşam
Büyükşen çifti cinayetinde duruşma tarihi belli oldu
Büyükşen çifti cinayetinde duruşma tarihi belli oldu Konya'nın Karatay ilçesinde, 4 yıl önce Necla (54) ve Metin (55) Büyükşen çiftinin öldürülmesiyle ilgili tutuklu sanıklar Esra Taş (28), sevgilisi Abdullah Başdemir (47), çifti öldürdüğü öne sürülen Ertuğrul Çelik (47) ile tutuksuz sanık Zekeriya Okşen (40), 21 Eylül'de ilk kez hakim karşına çıkacak.
8.06.2022 Yaşam
Büyükşen çifti cinayetinde sanıklar için istenen ceza belli oldu!
Büyükşen çifti cinayetinde sanıklar için istenen ceza belli oldu! Konya'nın Karatay ilçesinde 4 yıl önce öldürülen Necla (54) ve Metin (55) Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili iddianame tamamlandı. İddianamede tutuklu sanıklar Abdullah Başdemir ve sevgilisi Esra Taş hakkında iki kez 'tasarlayarak adam öldürmeye azmettirme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, Ertuğrul Çelik hakkında yine iki kez 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, Zekeriya Okşen için ise iki kez 'tasarlayarak adam öldürmeye yardım etme' suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
31.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kar Maskeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kar maskeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.