Kangal Köpeği

Kangal Köpeği

Son dakika kangal köpeği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kangal köpeği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kangal köpeği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kangal Köpeği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kangal köpeği gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 kangal köpeği haberi bulunmuştur. Tüm kangal köpeği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sivas'ta otomobiller çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Sivas'ta otomobiller çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Sivas'ın Kangal ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
6.11.2023 Yaşam
Bakan Kirişci: Bölge barışı için çok önemli bir seçim
Bakan Kirişci: Bölge barışı için çok önemli bir seçim Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 14 Mayıs seçimleri ile ilgili, "Bu seçim sadece ülkemiz için değil, ülkemize bel bağlamış mazlum coğrafyalar için de dünya barışı için de bölge barışı için de çok önemli bir seçim" dedi.
15.04.2023 Gündem
Kangal köpeği, sürüye yaklaşan ayıyı kovaladı
Kangal köpeği, sürüye yaklaşan ayıyı kovaladı Tokat'ın Almus ilçesinde yaylada koyun sürüsüne yaklaşan ayıyı, Kangal köpeği uzaklaştırdı.
2.06.2022 Yaşam
Bakan Kurum: Attığımız her adımda geri dönüşümü önceliklendireceğiz
Bakan Kurum: Attığımız her adımda geri dönüşümü önceliklendireceğiz Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sıfır atık projelerinin önemine vurgu yaparak, "Kaynaklarımız sınırsız değil. Ağaçlarımızı, suyumuzu, ormanlarımızı hep birlikte korumak zorundayız. O yüzden attığımız her adımda yaptığımız her işte geri dönüşümü önceliklendireceğiz" dedi.
27.04.2022 Siyaset
Kafenin tuvaletinde ölü bulunan Seher için cenaze töreni düzenlendi: Babası güçlükle ayakta durabildi
Kafenin tuvaletinde ölü bulunan Seher için cenaze töreni düzenlendi: Babası güçlükle ayakta durabildi İstanbul Eyüpsultan'da, 5 gündür kayıp olarak aranan 26 yaşındaki Seher Akkoyun bir kafeteryanın tuvaletinde ölü bulundu. İlk belirlemede yüksek dozda uyuşturucu kullandığı anlaşılan kadının cesedinin yanında, şırınga bulunduğu öğrenildi. Seher Akkoyun'un dayısı Müslüm Taşdemir, "Ailesi ile hiçbir problemi yoktu. Ne olduğuna dair bir bilgimiz yok" dedi. Akkoyun'un cenzaesi Kağıthane Cemevi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketi Muş’un Varto ilçesine gönderildi. Baba Emin Akkoyun, yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabildi.
31.03.2022 Yaşam
Eşini sokak ortasında sırtından bıçaklamıştı! Yakalandı
Eşini sokak ortasında sırtından bıçaklamıştı! Yakalandı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde sokakta eşi Ayşe Perçem’i (41) bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan H.P., Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yakalandı.
31.03.2022 Yaşam
Kangal köpeği bütün köyün hayatını kurtardı! Kapıyı tırmalayarak uyandırdı
Kangal köpeği bütün köyün hayatını kurtardı! Kapıyı tırmalayarak uyandırdı Kastamonu’da bir köyde 7 ev, 7 ahır, 1 caminin yandığı yangında havlayarak vatandaşları uyandıran "Tatar" isimli kangal köpeği, köylülerin hayatını kurtardı. Köy sakinleri, kendilerini yangından kurtaran köpeği severken gözyaşlarına boğuldu.
31.03.2022 Yaşam
Bakan Varank: Vizyonsuz muhalefetimiz var
Bakan Varank: Vizyonsuz muhalefetimiz var Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Sivas'a yüksek hızlı tren gelirse göçü hızlandırır, diyebilen maalesef vizyonsuz muhalefetimiz var ama bunlara rağmen Sivas, yüksek hızlı trenine kavuşacak" dedi.
10.07.2021 Siyaset
Radar cezası ile ilgili flaş karar...
Radar cezası ile ilgili flaş karar... Hastaneye yetişmeye çalışırken radar cezası yazılan genç, genç hukuk mücadelesini kazandı. Karar arabası olan herkese emsal olacak.
22.02.2021 Ekonomi
Sürü sahiplerine kurtlara karşı '3 Kangal köpeği' önerisi
Sürü sahiplerine kurtlara karşı '3 Kangal köpeği' önerisi Sivas Doğal Irk Kangal Köpeği Sevenler ve Koruyanlar Derneği Başkanı ve köpek uzmanı Orhan Yalçınkaya, kış aylarında köylere inen ve köpeklere saldıran kurtlara karşı uyarılarda bulundu. Sürü sahiplerinin kurtlara karşı en az 3 orijinal Kangal köpeği beslemeleri gerektiğini belirten Yalçınkaya, aksi takdirde sürü halinde gelen kurtlara karşı köpeklerin tek karşılık veremeyeceğini söyledi.
3.02.2021 Yaşam
Sivas'ta korkunç olay! Kangal köpeği bile direnemedi
Sivas'ta korkunç olay! Kangal köpeği bile direnemedi Sivas Gemerek ilçesinde 7 kurt, kangal köpeğini boğarak öldürdü. Olay sabah köpeğinin yerinde olmadığını ve kan izlerini fark eden çiftçinin güvenlik kamerasını izlemesiyle ortaya çıktı.
30.01.2021 Yaşam
Adriana Lima'ya çağrı: 'Üçüncü kangal bizden olsun'
Adriana Lima'ya çağrı: 'Üçüncü kangal bizden olsun' Dünyaca ünlü model Adriana Lima'nın Los Angeles'taki evinde baktığı Kangal köpeği sayısını ikiye çıkarması Sivaslıları sevindirdi. Sivas'taki Kangal köpeği yetiştiricileri Lima'nın istemesi halinde üçüncü köpeği, kendisine hediye edebileceklerini açıkladı.
28.11.2020 Magazin
Bakan Varank: Kangal köpeklerini çip teknolojisi ile koruma altına alıyoruz
Bakan Varank: Kangal köpeklerini çip teknolojisi ile koruma altına alıyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Cesareti, zekası ve güçlü önsezileriyle Anadolu insanının can dostu kangal köpeklerini çip teknolojisiyle koruma altına alıyoruz" dedi.
1.08.2020 Gündem
Yavru Kangallar vatan görevi için hazır!
Yavru Kangallar vatan görevi için hazır! Terörle mücadelede kullanılacak 10 Kangal yavrusu, Siirt’te görev almak için gün sayıyor.
21.11.2019 Yaşam
Binali Yıldırım: TV programı için biz hazırız
Binali Yıldırım: TV programı için biz hazırız Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile ortak TV programına ilişkin, "Mahir Bey CHP ile görüştü, Genel Başkan Yardımcısı ile onlar da Sayın Genel Başkan Kemal Bey’e aktarmışlar. Kemal Bey de izin vermiş." dedi. Yıldırım, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Sivas'ta, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'i makamında ziyaret etti.
5.06.2019 Siyaset
Kangal köpeklerinin yavrularını yemesinin sırrı çözüldü
Kangal köpeklerinin yavrularını yemesinin sırrı çözüldü Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri, 5 yıldır sürdürdükleri bir çalışma neticesinde Kangal köpeklerinin neden yavrularını yediklerini tespit etti. Dünyada ilk olan çalışmayla ilgili dünyanın birçok ülkesinden talep geliyor.
17.01.2019 Gündem
Kangal köpeklerinin yavrularını yemesinin sırrı çözüldü
Kangal köpeklerinin yavrularını yemesinin sırrı çözüldü Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri, 5 yıldır sürdürdükleri bir çalışma neticesinde Kangal köpeklerinin neden yavrularını yediklerini tespit etti. Dünyada ilk olan çalışmayla ilgili dünyanın birçok ülkesinden talep geliyor.
17.01.2019 Yaşam
Sivasspor'da Hakan Keleş'e kangal hediye edildi
Sivasspor'da Hakan Keleş'e kangal hediye edildi Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'e, programa konuk olduğu Kanal 58 televizyonunda canlı yayın sırasında yavru Kangal köpeği hediye edildi.
18.12.2018 Sivas Spor
Karaman ve Sosa, kangal çiftliğini ziyaret etti
Karaman ve Sosa, kangal çiftliğini ziyaret etti Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ve takım kaptanı Jose Sosa, Sivas’ta kangal yetiştiriciliği yapan bir çiftliği ziyaret etti.
3.12.2018 Süper Lig
Otomobil fiyatına Kangal köpeği
Otomobil fiyatına Kangal köpeği Bursa'nın Karacabey ilçesinde bulunan köpek çiftliğindeki 'Karaboğa' isimli Kangal köpeğinin fiyatı dudak uçuklatıyor. 10 aylık 'Karaboğa'ya 125 bin lira değer biçildi.
22.11.2018 Yaşam
Fenerbahçe galibiyet hasretini dindiremedi
Fenerbahçe galibiyet hasretini dindiremedi Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile Sivasspor yenişemedi. Sarı-Lacivertliler'in ligde galibiyet hasreti 4 maça çıktı.
20.10.2018 Fenerbahçe
Ali Koç'a kangal yavrusu hediye edildi!
Ali Koç'a kangal yavrusu hediye edildi! Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşmak üzere kente gelen Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'a bir çift kangal köpeği yavrusu hediye edildi.
20.10.2018 Fenerbahçe
Sivas’ta  11 Kangal  yavrusunu çaldılar
Sivas’ta 11 Kangal yavrusunu çaldılar Sivas’ta bir evin bodrumuna giren hırsızlar, 11 Kangal köpeği yavrusunu çaldı.
7.10.2018 Yaşam
Yavru kangal, kaybolan keçileri bulup sahibine teslim etti
Yavru kangal, kaybolan keçileri bulup sahibine teslim etti Erzincan’da yavru kangal köpeği, sahibinin kaybettiği keçileri, 5 saatlik arama sonucunda bularak sahibine teslim etti.
21.07.2018 Yaşam
Kangal köpeği ayıya meydan okudu
Kangal köpeği ayıya meydan okudu Sivas'ta ormanlık alanda dolaşırken ayıyla karşılaşan çiftçinin yanında bulunan Kangal köpeği ayıyı korkutarak kaçırdı.
16.06.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kangal Köpeği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kangal köpeği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.