Kanarya Adaları

Kanarya Adaları

Son dakika Kanarya Adaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kanarya Adaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kanarya Adaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanarya Adaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanarya adaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 kanarya adaları haberi bulunmuştur. Tüm kanarya adaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Peridot Taşı Özellikleri Nelerdir? Peridot Taşının En Bilinen Faydaları...
Peridot Taşı Özellikleri Nelerdir? Peridot Taşının En Bilinen Faydaları... Peridot taşı; ‘Zeberced’ ve ‘İletişim taşı’ olarak da bilinir. En eski mücevherler arasında yer alan Peridot taşı, Mısır uygarlığı ile yakından bağlantılı olan bir taştır. İlk örneklerine ise Kızıldeniz'de bulunan Topazios Adası’nda rastlanır. 
7.02.2024 Yaşam
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de!
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de! EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de! Yeni format, takım kadroları, iddaa oranları, haftanın programı ve bilinmesi gerekenler…
5.10.2023 İddaa
Akdeniz'de dev uyuşturucu operasyonu! Türk polisi uyardı İtalya polisi harekete geçti
Akdeniz'de dev uyuşturucu operasyonu! Türk polisi uyardı İtalya polisi harekete geçti Kanarya adalarından yola çıkıp, Cebelitarık Boğazı’nı geçen kuru yük gemisini Türk Emniyeti takibe aldı. Gemide uyuşturucu zulası olduğunu belirleyen Türk polisi, İtalyan güçlerini harekete geçirdi. Sicilya açıklarında düzenlenen operasyonla 5,3 ton rekor uyuşturucu yakalandı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ paylaştı.
31.07.2023 Gündem
Karabaş Otu Nedir? Karabaş Otu Faydaları Nelerdir?
Karabaş Otu Nedir? Karabaş Otu Faydaları Nelerdir? Karabaş otu lavanta ailesine ait olan sevimli bir bitkidir. Karabaş otunun faydalarından özellikle geleneksel tıp alanında uzun yıllardır yararlanılmaktadır.
11.07.2023 Sağlık
Balinanın bağırsağından çıktı! Değeri tam 500 bin euro
Balinanın bağırsağından çıktı! Değeri tam 500 bin euro İspanya’da ölü balinanın bağırsağından servet çıktı. Kanarya Adaları’nda bulunan ölü ispermeçet balinasının bağırsağında “yüzen altın” olarak bilinen akamber bulundu.
5.07.2023 Dünya
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu 137 gün Atlantik Okyanusu'nda ilerleyen ve yakın bir süre önce 6 metrelik özel teknesiyle denizde kaybolan Fransız maceracı Didier Bovard Amerikan Sahil Güvenliği'nin uyarı mesajıyla, Porto Riko açıklarında Türk denizcilerin 6 saatlik operasyonuyla kurtarıldı. Geminin kaptanı Necati Doğan sosyal medyadaki paylaşımında, Amerikan Sahil Güvenliği'nden gelen mesajı aktararak o anları anlattı.
3.07.2023 Yaşam
Türk Telekom'un tarihi maçı öncesi İspanyollardan çirkin tavır! Koç Erdem Can hastaneye götürüldü
Türk Telekom'un tarihi maçı öncesi İspanyollardan çirkin tavır! Koç Erdem Can hastaneye götürüldü Türk Telekom'un kazanması durumunda hem Eurocup şampiyonu olup Euroleague’e direkt olarak katılım hakkı elde edeceği tarihi Gran Canaria maçı öncesi İspanyollar büyük bir skandala imza attı.
Mauro Icardi’ye Wanda Nara ayrılığının ardından dünya basınında övgü! Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı gündem oldu!
Mauro Icardi’ye Wanda Nara ayrılığının ardından dünya basınında övgü! Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı gündem oldu! Mauro Icardi ile Wanda Nara’nın ayrılık kararının ardından aldatma iddiaları sosyal medyada gündem olmuştu. Icardi ‘nin Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı dünya basınında gündem oldu. İtalyan basını “Wanda Nara dans ederken Icardi Türkiye'de elinden gelenin en iyisini yapıyor.” yorumları yaptı. Peki, Mauro Icardi ile Wanda Nara neden ayrıldı? Icardi kimdir, nereli? İşte detaylar…
6.11.2022 Magazin
Mauro Icardi kimdir, kaç yaşında, nereli? Galatasaray’ın hedefindeki Mauro Icardi’nin performansı, oynadığı takımlar ve bonservis bedeli
Mauro Icardi kimdir, kaç yaşında, nereli? Galatasaray’ın hedefindeki Mauro Icardi’nin performansı, oynadığı takımlar ve bonservis bedeli  Galatasaray'ın transfer gündemindeki Mauro Icardi’nin menajeri aynı zamanda eşi olan Wanda Nara'nın sarı-kırmızılı kulüple tekrar görüşmek için İstanbul'a geldiği öne sürüldü. Söz konusu iddiaların ardından Mauro Icardi'nin kim olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, Mauro Icardi kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim? Mauro Icardi’nin performansı, oynadığı takımlar ve bonservis bedeli…
19.08.2022 Şampiy10
Hava sıcaklığı 40 derecenin üstüne çıktı! Avrupa ülkesinde alarm
Hava sıcaklığı 40 derecenin üstüne çıktı! Avrupa ülkesinde alarm İspanya’da etkili olan sıcak hava dalgası nedeniyle birçok şehirde termometreler 40 derecenin üzerine çıktı.
14.06.2022 Dünya
Yeni salgın patladı, dünya panikte! Skandal ‘fetiş festivali’ iddiası...
Yeni salgın patladı, dünya panikte! Skandal ‘fetiş festivali’ iddiası... Son dakika haberi... Koronavirüs pandemisinden sonra tüm dünyada şimdi de maymun çiçeği virüsü (Monkeypox) paniği yaşanıyor. Vakaların birçok ülkeye yayılması sonrası Dünya Sağlık Örgütü acil olarak toplanma kararı aldı. İddiaya göre yeni salgın, bir Avrupa ülkesinde 10 bin kişinin katıldığı fetiş festivali sonrası ortaya çıktı. Şimdi ise tüm gözler İspanya'da 80 bin kişinin katıldığı festivale çevrildi...
21.05.2022 Dünya
Ve Akdeniz'e ulaştı! Dev toz bulutu Türkiye'ye geliyor
Ve Akdeniz'e ulaştı! Dev toz bulutu Türkiye'ye geliyor Sahra Çölü’nden gelerek Akdeniz’e ulaşan dev toz bulutu, Türkiye’ye doğru yaklaşıyor.
19.02.2022 Gündem
Ülkede günlerdir süren felaket! 2 bin 623 bina...
Ülkede günlerdir süren felaket! 2 bin 623 bina... İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubundan La Palma Adası'nda 58 gündür aktif Cumbre Vieja Yanardağı, şimdiye kadar 2 bin 623 binayı tahrip etti.
15.11.2021 Dünya
La Palma Adası'nda 2 bin 185 bina küle döndü!
La Palma Adası'nda 2 bin 185 bina küle döndü! İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubundan La Palma Adası'ndaki Cumbre Vieja Yanardağı'nın püskürttüğü lavlar 33 günde büyük çoğunluğu ev olan 2 bin 185 binayı yakıp geçti.
23.10.2021 Dünya
Cumbre Vieja şimdiye kadar 80 milyon metreküp lav püskürttü
Cumbre Vieja şimdiye kadar 80 milyon metreküp lav püskürttü İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubundan La Palma Adası'nda 19 Eylül'den bu yana aktif olan Cumbre Vieja Yanardağı şimdiye kadar 80 milyon metreküp lav püskürttü.
1.10.2021 Dünya
La Palma Adası'nda lavlar nedeniyle bir haftada 462 ev yandı
La Palma Adası'nda lavlar nedeniyle bir haftada 462 ev yandı İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubunda yer alan La Palma Adası'nda 19 Eylül'den bu yana Cumbre Vieja Yanardağı'ndan çıkan lavlar yüzünden 462 ev yandı.
26.09.2021 Dünya
Cumbre Vieja Yanardağı binlerce kişiyi evinden etti! Türkiye'de tam 13 tane var...
Cumbre Vieja Yanardağı binlerce kişiyi evinden etti! Türkiye'de tam 13 tane var... Doğanın yarattığı yıkıcı felaketler arasında yer alan volkanik patlamalar, tüm dünyada uzmanlar tarafından yakından takip ediliyor. Dünya üzerinde 500 aktif volkan bulunuyor ve her yıl bunlardan 50 kadarı harekete geçerek lavlarını püskürtüyor.
25.09.2021 Gündem
La Palma Adası'nda yanardağdaki patlamaların şiddeti arttı, uçuşlar durduruldu
La Palma Adası'nda yanardağdaki patlamaların şiddeti arttı, uçuşlar durduruldu İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubundan La Palma Adası'nda 19 Eylül'den bu yana aktif olan Cumbre Vieja Yanardağı'ndaki patlamaların şiddetinin artması üzerine adadaki ticari uçuşların iptal edildiği açıklandı.
24.09.2021 Dünya
La Palma Yanardağı nerede? La Palma Adası'nın haritadaki yeri ve La Palma Yanardağ patlaması
La Palma Yanardağı nerede? La Palma Adası'nın haritadaki yeri ve La Palma Yanardağ patlaması La Palma adasında volkanik patlama meydana geldi. Cumbre Vieja (Yaşlı Doruk) yanardağının faaliyete geçmesinden dolayı yaklaşık 5 bin kişinin bölgeden çıkarılacağı bildirildi. La Palma nerede, La Palma Yanardağı'nın haritadaki yeri?
21.09.2021 Gündem
O bölgede  21 binden fazla deprem oldu! Yanardağ faaliyete geçti
O bölgede 21 binden fazla deprem oldu! Yanardağ faaliyete geçti İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubundan La Palma'daki yanardağ aktif duruma geçti. Yanardağın faaliyete geçmesiyle bölgedeki El Paso yerleşim yerindeki 350 kişi tedbir amacıyla evlerinden uzaklaştırıldı.
19.09.2021 Dünya
BM: 2 hafta susuz ve gıdasız kalan 47 yolcu hayatını kaybetti
BM: 2 hafta susuz ve gıdasız kalan 47 yolcu hayatını kaybetti BM, Kuzey Afrika'nın Atlantik kıyılarından Kanarya Adaları'na giden bir teknedeki arıza sonucu denizde iki hafta susuz ve gıdasız kalan 47 yolcunun hayatını kaybettiğini bildirdi.
18.08.2021 Dünya
Doğu Anadolu Gözlemevinde ilk ışık için sona gelindi
Doğu Anadolu Gözlemevinde ilk ışık için sona gelindi Erzurum'da, astronomi ve uzay bilimine önemli katkı sunacak Doğu Anadolu Gözlemevi (DAG), İtalya'dan getirilen teleskopla ilk ışığı almak için gün saymaya başladı.
16.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram fenomeni Josi Maria hayatını kaybetti
Instagram fenomeni Josi Maria hayatını kaybetti Instagram fenomeni Josi Maria "Kanarya Adaları'na gidiyorum" dedikten sonra kalp yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. Josi Maria anoreksiyayla mücadele ediyordu ve sosyal medyada da bu çabasını paylaşıp takipçilerini tehlikeler konusunda uyarıyordu.
21.12.2020 Dünya
Anoreksiya nedir, belirtileri? Anoreksiya nervoza nedenleri nedir, hangi rahatsızlıklara neden olur?
Anoreksiya nedir, belirtileri? Anoreksiya nervoza nedenleri nedir, hangi rahatsızlıklara neden olur? Anoreksiyayla mücadele eden Josi Maria adlı Instagram fenomeni, Kanarya Adaları'na gidiyorum" dedikten sonra kalp yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. En son İrem Derici ile gündeme gelen Anoreksiya hastalığı yaygın görülmeye başlayınca hastalığın ne olduğu merak ediliyor. Anoreksiya nedir, Anoreksiya belirtileri nelerdir?
21.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kanarya Adaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanarya adaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.