Gazete Vatan Logo
Magazin Mauro Icardi’ye Wanda Nara ayrılığının ardından dünya basınında övgü! Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı gündem oldu!

Mauro Icardi’ye Wanda Nara ayrılığının ardından dünya basınında övgü! Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı gündem oldu!

Mauro Icardi ile Wanda Nara’nın ayrılık kararının ardından aldatma iddiaları sosyal medyada gündem olmuştu. Icardi ‘nin Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı dünya basınında gündem oldu. İtalyan basını “Wanda Nara dans ederken Icardi Türkiye'de elinden gelenin en iyisini yapıyor.” yorumları yaptı. Peki, Mauro Icardi ile Wanda Nara neden ayrıldı? Icardi kimdir, nereli? İşte detaylar…

Mauro Icardi’ye Wanda Nara ayrılığının ardından dünya basınında övgü! Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı gündem oldu!

Mauro Icardi’nin Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı olay oldu. Attığı gollerin ardından Avrupa basınında Wanda Nara manşetleri atıldı. Icardi’ye derbideki performansına yönelik övgüler yağarken Wanda Nara’nın İtalyan televizyonunda dans yarışmasında boy göstermesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Icardi’nin performansı Avrupa basınında!

Icardi'nin Beşiktaş maçındaki performansı, Avrupa basını ve ülkesi Arjantin'de yankı buldu. İtalyan La Gazzetta dello Sport, Icardi'nin daha önce Milano derbilerindeki performansının altını çizerek; "İstanbul derbisini Mauro Icardi çözdü. Maurito liderliğindeki Galatasaray, ezeli rakibini geride bıraktı" ifadelerini kullandı.

Wanda Nara ayrılığının ardından Icardi’ye övgüler yağdı!

Mauro Icardi, Beşiktaş'a karşı sahada ter döktüğü anlarda ayrıldığı eşi Wanda Nara da bir İtalyan televizyonunda dans yarışmasında boy gösteriyordu.

İtalyan Corriere dello Sport, Icardi'nin derbideki performansını; "Wanda Nara dans ederken, Icardi Türkiye'de elinden gelenin en iyisini yapıyor" başlığıyla okuyucularına sundu. Haberin detayında; "Wanda Nara ve Mauro Icardi'nin akşam saatlerinde farklı alanlarda şovları vardı. Wanda Nara, 'Yıldızlarla Dans Et' programında sahne alırken, PSG ve Inter'in eski golcüsü Galatasaray'ı Boğaziçi derbisinde galibiyete götürdü." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Wanda Nara Mauro Icardi’yi aldattı mı?

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Arjantinli yıldızla ayrıldıklarını açıkladı. Ayrılık kararını yaptığı paylaşımla duyuran Wanda Nara, "Bu anı yaşamak benim için acı verici" ifadelerini kullanmıştı. "Ancak yaşananlar ve medya spekülasyonları göze alındığında bunun benden duyulmasını tercih ederim" diyen Wanda Nara, ayrılık hakkında herhangi bir ayrıntı vermeyeceğini söylemişti. Bir süredir evliliklerinde kriz yaşadıkları öne sürülen ikiliden Wanda Nara'nın yıldız futbolcuyu şarkıcı L-Gante ile aldattığı iddia edildi. Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın Arjantinli rapçi L-Gante ile olan fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Mauro Icardi kimdir, nereli?

9 Şubat 1993 tarihinde Arjantin/Rosario’da doğan futbolcu, ailesinin iş durumu nedeniyle Atlas Okyanusu’ndaki İspanya toprakları olan Kanarya Adaları’na taşındı. Burada futbola başlayan Icardi, alt yaş kategorilerinde yakaladığı gol istatistikleri sayesinde 13-14 yaşında birçok kulübün radarına girdi. FC Barcelona altyapısı olan La Masia’nın yolunu tuttu.

14 yaşında Barcelona’ya katılan Icardi, Barcelona’nın genç yaş takımlarında forma giydi. 17 yaşında kiralık olarak Sampdoria’ya katıldı. Cenova kulübünde geçirdiği 6 aylık kiralık dönemde genç takımda forma giydi. 400.000 euro bedelle Sampdoria’nın oyuncusu oldu. 2012-13 sezonundan itibaren Sampdoria’nın A takımında görev aldı ve 33 maçta kaydettiği 11 golle dikkat çekti.

Wanda Nara kimdir?

9 Aralık 1986 yılında doğan Wanda Nara,  Arjantinli bir aktris, model, şovmen ve futbolcu menajeridir. Ailesi aslen Lübnan asıllı olan Wanda Nara'nın küçük kız kardeşi Zaira Nara da model ve şovmendir. İlk evliliğini 2008 yılında futbolcu Maxi Lopez ile yapan Wanda Nara, 2013 yılında Mauro Icardi ile tanışıp, nikah masasına oturdu. 36 yaşındaki Wanda Nara'nın Mauro Icardi'den Francesca Icardi Nara ve Isabella Icardi adında 2 tane kız çocuğu, Maxi López'den ise 3 tane çocuğu vardır. Dünya Wanda Nara'yı, Avrupa futbolunun en güçlü kadınlarından biri olarak tanıyor. Aynı zamanda eşinin menajeri de olan Wanda Nara, mankenlik mesleğine de devam ediyor.

Haberin Devamı

Wanda Nara, 2013 yılında Icardi ile tanıştığında Maxi Lopez ile evliydi. Ayrıca Lopez ve Icardi takım arkadaşıydı. Mauro Icardi, 2016 yılında çıkardığı kitabında, Wanda Nara'nın onunla ilk kez Lopez'le evliyken temasa geçtiğini açıkladı. Aldatma iddialarını bir adım öteye götüren Arjantin basınına göre, çiftin korumalarından olan Augustin Longueira'nın Wanda Nara ile ilişkisi olduğu ve bu ilişkinin duygusal bir şekilde ilerlediği ifade edilmişti.