Wanda Nara

Wanda Nara

Son dakika Wanda Nara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Wanda Nara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Wanda Nara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wanda Nara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wanda nara gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 wanda nara haberi bulunmuştur. Tüm wanda nara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan gizemli paylaşım! Hayranlarını merakta bıraktı
Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan gizemli paylaşım! Hayranlarını merakta bıraktı Galatasaray'ın süperstarı Mario Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabından kısa bir süre önce bir paylaşımda bulundu. Galatasaray taraftarı, paylaşımla birlikte şaştı kaldı.
15.04.2024 Magazin
Wanda Nara’dan Paris Hilton'a: Beni taklit etmeyi seviyorsun aşkım
Wanda Nara’dan Paris Hilton'a: Beni taklit etmeyi seviyorsun aşkım Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, dünyaca ünlü isim Paris Hilton'a laf attı. Paris Hilton'un paylaşımının altına yaptığı yorum binlerce beğeni aldı.
29.03.2024 Magazin
Wanda Nara, Icardi'nin kazandığı paraları neye harcadığını açıkladı
Wanda Nara, Icardi'nin kazandığı paraları neye harcadığını açıkladı Wanda Nara, Arjantin'in Gente dergisine röportaj verdi. Arjantinli TV yıldızı, eşi Mauro Icardi, sağlık durumu ve çocuklarıyla ilgili konuştu.
25.03.2024 Galatasaray
Icardi'nin eşi Wanda Nara dans şampiyonu oldu! Kupasıyla poz verdi
Icardi'nin eşi Wanda Nara dans şampiyonu oldu! Kupasıyla poz verdi Galatasaray'da forma giyen başarılı futbolcu Mauro Icardi ile 2014'te aşk yaşamaya başlayan Wanda Nara, bir süredir yarışmacı olduğu program nedeniyle İtalya'da yaşıyordu. Icardi ve çocuklarından ayrı kalan Wanda Nara, yarışmanın tamamlanmasının ardından dün İstanbul’a döndü.
25.12.2023 Magazin
Wanda Nara'dan olay gönderme! Fenerbahçe taraftarı ateşlendi: Icardi'nin gözünün morluğundan ilham aldı!
Wanda Nara'dan olay gönderme! Fenerbahçe taraftarı ateşlendi: Icardi'nin gözünün morluğundan ilham aldı! Galatasaray'ın Arjantinli golcücü Mauro Icardi, Fenerbahçe maçında girdiği mücadele sonrası gözünün altı morardı. Yıldız futbolcunun eşi Wanda Nara ise bugün sosyal medya hesabından olay bir göndermede bulundu.
25.12.2023 Televizyon
Wanda Nara’dan samimi açıklamalar! 'Tanıştığımızda çok gençti, eskiden Mauro'yu çok kıskanıyordum!'
Wanda Nara’dan samimi açıklamalar! 'Tanıştığımızda çok gençti, eskiden Mauro'yu çok kıskanıyordum!' Galatasaray'da forma giyen futbolcu Mauro Icardi ile 2014'te aşk yaşamaya başlayan Wanda Nara, ilişkilerine dair samimi açıklamalarda bulundu. Icardi ile tanıştıklarında Arjantinli futbolcunun henüz 17-18 yaşlarında olduğunu söyleyen Nara, ilişkilerinin nasıl ciddileştiğini de anlattı.
19.12.2023 Magazin
Mauro Icardi ile Wanda Nara ay yıldızlı bileklik taktı!
Mauro Icardi ile Wanda Nara ay yıldızlı bileklik taktı! Galatasaray’ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara, bir pırlanta markasının yüzü oldu. Basın toplantısının yapıldığı otele çocuklarıyla gelen ünlü çift, basın toplantısında ay yıldızlı bileklikleriyle poz verdi.
6.12.2023 Magazin
Mauro Icardi’den çocuklarının annesi Wanda Nara'ya evlilik teklifi
Mauro Icardi’den çocuklarının annesi Wanda Nara'ya evlilik teklifi Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, çocuklarının annesi ve menajeri Wanda Nara ile geçen yıl yaşanan krizi atlattı. Evliliklerini ayakta tutmayı başaran çift tekrar nikah masasına oturacaklarını duyurdu.
18.11.2023 Magazin
Icardi'den Wanda Nara'ya 10 yıl sonra evlenme teklifi!
Icardi'den Wanda Nara'ya 10 yıl sonra evlenme teklifi! Galatasaray'ın Arjantinli yıldızından Wanda Nara'ya sürpriz teklif. Arjantin'de bulunan 36 yaşındaki menajerden çok konuşulacak açıklamalar geldi.
16.11.2023 Galatasaray
Wanda Nara ilk kez bağımlılığını itiraf etti! Hamileyken yapmış: Icardi makinesini aldı
Wanda Nara ilk kez bağımlılığını itiraf etti! Hamileyken yapmış: Icardi makinesini aldı Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara ilk kez itiraf etti. Wanda Nara, verdiği bir röportajda çok az insanın bildiği bir bağımlılığı olduğunu açıkladı. İşte detaylar...
6.11.2023 Galatasaray
Lösemi olduğunu açıklayan Wanda Nara sosyal medyadan paylaştı! Mauro Icardi'nin eşine yardım ettiği anlar beğeni topladı
Lösemi olduğunu açıklayan Wanda Nara sosyal medyadan paylaştı! Mauro Icardi'nin eşine yardım ettiği anlar beğeni topladı Arjantinli süper yıldız Mauro Icardi'nin eşine yardım ettiği anlar sosyal medyada beğeni topladı. Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde ülkesinde yayın yapan bir gazeteye röportaj vererek lösemi hastası olduğunu duyurmuştu. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Wanda Nara şimdi ise bir klip çekimi için kamera karşısına geçti. Wanda Nara, sosyal medya sayfasından kostümünü giyerken eşi Icardi’nin kendisine yardım ettiği anları yayınladı.
2.11.2023 Magazin
Mauro Icardi'nin eşi Wanda hastalığına yeni bir isim buldu!
Mauro Icardi'nin eşi Wanda hastalığına yeni bir isim buldu! Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, hastalığını ilk kez açıkladı. Geçtiğimiz transfer döneminde oldukça fazla konuşulan Nara, hastalığını açıklarken ona yeni bir isim bulduğunu söyledi.
29.10.2023 Futbol
Wanda Nara'dan Mauro Icardi'ye aşk dolu kutlama! Birlikte 10 yılı devirdiler!
Wanda Nara'dan Mauro Icardi'ye aşk dolu kutlama! Birlikte 10 yılı devirdiler! Galatasaray'da forma giyen futbolcu Mauro Icardi ile 2014'te dünyaevine girdiği Wanda Nara, aşklarında 10 yılı geride bıraktı. Birlikte geçirdikleri her yıl için bir fotoğraf paylaşarak romantik bir paylaşım yapan Nara, Icardi'ye aşkını romantik sözlerle haykırdı.
28.10.2023 Magazin
Wanda Nara'dan Mauro Icardi itirafı: Hiç parası yoktu
Wanda Nara'dan Mauro Icardi itirafı: Hiç parası yoktu Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara suskunluğunu bozdu. Wanda Nara, Arjantin basınına verdiği röportajda Mauro Icardi'yle ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
26.10.2023 Galatasaray
Wanda Nara dayanamadı, olay Icardi itirafı: Evde ağlıyordu, çok acımazdı
Wanda Nara dayanamadı, olay Icardi itirafı: Evde ağlıyordu, çok acımazdı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da forma giyen yıldız forvet Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara önemli açıklamalarda bulundu. Wanda Nara'nın Icardi ile ilgili itirafı olay yarattı. İşte detaylar...
13.10.2023 Galatasaray
Icardi'yi çılgına çeviren iddia! Wanda Nara ünlü şarkıcı ile evinde buluştu...
Icardi'yi çılgına çeviren iddia! Wanda Nara ünlü şarkıcı ile evinde buluştu... Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de yoluna devam eden Galatasaray'ın Arjantinli yıldız ismi Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara ülke basınında olay bir iddia ile gündeme geldi.
11.10.2023 Magazin
Mauro Icardi'den aşk dolu paylaşım
Mauro Icardi'den aşk dolu paylaşım Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, çocuklarının annesi Wanda Nara için sosyal medya sayfasından romantik bir gönderi yayınladı. Wanda Nara ve Mauro Icardi geçtiğimiz yıl büyük bir kriz atlatmışlardı, çift evliliklerini kurtarmayı başardı.
7.10.2023 Magazin
Kız kardeşini gören Wanda Nara'yı unutuyor! Wanda ve Zaira'nı Ayasofya pozu olay oldu
Kız kardeşini gören Wanda Nara'yı unutuyor! Wanda ve Zaira'nı Ayasofya pozu olay oldu Mauro Icardi'nin karısı Wanda Nara'nın kız kardeşi Türkiye'ye geldi. Tarihi yarımadada fotoğraflarıyla gündem olan Nara'nın kardeşini görenler şaşırıyor. Wanda Nara ve kız kardeşi Zaira Nara'nın Ayasofya pozu gündem oldu.
3.10.2023 Televizyon
Wanda Nara kardeşiyle İstanbul turunda! Paylaşım yorum yağmuruna tutuldu "Aslan yengem"
Wanda Nara kardeşiyle İstanbul turunda! Paylaşım yorum yağmuruna tutuldu "Aslan yengem" Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, kendisini ziyarete gelen kız kardeşi Zaira Nara’yı İstanbul turuna çıkardı. İstanbul'dan yaptığı paylaşımlarla Türk sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi gören Wanda Nara, son yayınladığı fotoğraflarla bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.
3.10.2023 Gündem
Icardi'nin eşi Wanda Nara İstanbul'u gezdi! Ayasofya önünde poz...
Icardi'nin eşi Wanda Nara İstanbul'u gezdi! Ayasofya önünde poz... Galatasaray'ın Arjantinli yıldız oyuncusu Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, geçtiğimiz ay yaptığı İstanbul turunu yineledi. Tarihi Yarımada'yı ailesiyle gezen Nara, Ayasofya Camii'nin önünde poz verdi.
18.09.2023 Magazin
Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın değişimi gündem oldu!
Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın değişimi gündem oldu! Galatasaray'da forma giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, estetik yaptırmadan önceki haliyle gündeme geldi.
7.09.2023 Magazin
İcardi'nin 26 milyon euroluk yeni oyuncağı!  Dünyada  sadece 3 kişide var
İcardi'nin 26 milyon euroluk yeni oyuncağı! Dünyada sadece 3 kişide var Galatasaray'ın gol makinesi Mauro Icardi, dünyanın en pahalı arabasını aldı. 26 milyon euro değeri sahip araba dünyada sadece 3 kişide var. Eşi Wanda Nara ile magazin gündeminden düşmüyor. Şimdilerde cesur halleriyle dikkatleri çeken Wanda Nara'nın eski halini ise görenler tanımıyor.
6.09.2023 Galatasaray
Wanda Nara formalı poz verdi! 'Geliyoruz...' paylaşımı Cimbomluları mest etti
Wanda Nara formalı poz verdi! 'Geliyoruz...' paylaşımı Cimbomluları mest etti Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş müsabakasında Molde mücadele etti. Müsabakayı sarı-kırmızılı ekip 2-1 kazandı. GS böylece UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldı. Maçı tribünden takip eden Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar çok konuşuldu.
30.08.2023 Futbol
Wanda Nara'nın bornozlu paylaşımına yorum yağmuru! Dekolte abartılı bulundu: 'Icardi'ye saygımdan bakmadım'
Wanda Nara'nın bornozlu paylaşımına yorum yağmuru! Dekolte abartılı bulundu: 'Icardi'ye saygımdan bakmadım' Galatasaray'da forma giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara cesur pozlarına hız kesmeden devam ediyor. Sosyal medyadaki iddialı paylaşımlarına Wanda bu kez bornozlu pozunu ekledi. Kozmetik markasının çekimleri için hazırlanırken çektiği bornozlu pozlarını yayınlayan Nara'ya, takipçilerinden yorum yağdı. Bir sosyal medya kullanıcısı "Icardi'ye saygımdan bakmadım" derken bir başkası "Yenge bu ne yenge" yorumunda bulundu.
26.08.2023 Magazin
Türkiye'de top koşturan yabancı futbolcuların eşleri güzellikleriyle göz kamaştırıyor
Türkiye'de top koşturan yabancı futbolcuların eşleri güzellikleriyle göz kamaştırıyor Türkiye’de top koşturan yabancı futbolcuların eşleri, güzellikleriyle olduğu kadar popülerlikleriyle de damga vuruyor.
14.08.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Wanda Nara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wanda nara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.