La Palma Adası

La Palma Adası

Son dakika La Palma adası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan La Palma adası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını La Palma adası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

La Palma Adası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan la palma adası gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 la palma adası haberi bulunmuştur. Tüm la palma adası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ülkede günlerdir süren felaket! 2 bin 623 bina...
Ülkede günlerdir süren felaket! 2 bin 623 bina... İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubundan La Palma Adası'nda 58 gündür aktif Cumbre Vieja Yanardağı, şimdiye kadar 2 bin 623 binayı tahrip etti.
15.11.2021 Dünya
La Palma Adası'nda 2 bin 185 bina küle döndü!
La Palma Adası'nda 2 bin 185 bina küle döndü! İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubundan La Palma Adası'ndaki Cumbre Vieja Yanardağı'nın püskürttüğü lavlar 33 günde büyük çoğunluğu ev olan 2 bin 185 binayı yakıp geçti.
23.10.2021 Dünya
Cumbre Vieja şimdiye kadar 80 milyon metreküp lav püskürttü
Cumbre Vieja şimdiye kadar 80 milyon metreküp lav püskürttü İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubundan La Palma Adası'nda 19 Eylül'den bu yana aktif olan Cumbre Vieja Yanardağı şimdiye kadar 80 milyon metreküp lav püskürttü.
1.10.2021 Dünya
La Palma Adası'nda lavlar nedeniyle bir haftada 462 ev yandı
La Palma Adası'nda lavlar nedeniyle bir haftada 462 ev yandı İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubunda yer alan La Palma Adası'nda 19 Eylül'den bu yana Cumbre Vieja Yanardağı'ndan çıkan lavlar yüzünden 462 ev yandı.
26.09.2021 Dünya
Cumbre Vieja Yanardağı binlerce kişiyi evinden etti! Türkiye'de tam 13 tane var...
Cumbre Vieja Yanardağı binlerce kişiyi evinden etti! Türkiye'de tam 13 tane var... Doğanın yarattığı yıkıcı felaketler arasında yer alan volkanik patlamalar, tüm dünyada uzmanlar tarafından yakından takip ediliyor. Dünya üzerinde 500 aktif volkan bulunuyor ve her yıl bunlardan 50 kadarı harekete geçerek lavlarını püskürtüyor.
25.09.2021 Gündem
La Palma Adası'nda yanardağdaki patlamaların şiddeti arttı, uçuşlar durduruldu
La Palma Adası'nda yanardağdaki patlamaların şiddeti arttı, uçuşlar durduruldu İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubundan La Palma Adası'nda 19 Eylül'den bu yana aktif olan Cumbre Vieja Yanardağı'ndaki patlamaların şiddetinin artması üzerine adadaki ticari uçuşların iptal edildiği açıklandı.
24.09.2021 Dünya
La Palma Yanardağı nerede? La Palma Adası'nın haritadaki yeri ve La Palma Yanardağ patlaması
La Palma Yanardağı nerede? La Palma Adası'nın haritadaki yeri ve La Palma Yanardağ patlaması La Palma adasında volkanik patlama meydana geldi. Cumbre Vieja (Yaşlı Doruk) yanardağının faaliyete geçmesinden dolayı yaklaşık 5 bin kişinin bölgeden çıkarılacağı bildirildi. La Palma nerede, La Palma Yanardağı'nın haritadaki yeri?
21.09.2021 Gündem
Yüzen şehirle Karayipler’e
Yüzen şehirle Karayipler’e Bodrum tatiline verdiğiniz parayla, dünyanın en büyük gemisi ‘Harmony of the Seas’ ile Karayipler’e yolculuk mümkün.
4.06.2016 Magazin
Kırmızı halıda ilk kez
Kırmızı halıda ilk kez Araf filminin başrol oyuncusu Özcan Deniz, 69. Venedik Film Festivali'nde ilk kez yürüyecek
26.07.2012 Kültür Sanat
Yazın en güzel yaşandığı 5 şehir
3.06.2011 Arşiv
Ah o gemide keşke ben de olsaydım...
Ah o gemide keşke ben de olsaydım... Gözlerinizi birkaç saniyeliğine kapatın. Yüzer bir lüks otele, hatta küçük bir şehir içinde, dünyanın en güzel denizlerine, en güzel kentlerine yolculuk ettiğinizi hayal edin. Mavi denizlerin üzerinde hayal gibi süzülen muhteşem gemiler...
4.07.2008 Arşiv
Kaptan Rahmi Koç'un seyir defteri
Kaptan Rahmi Koç'un seyir defteri Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi M. Koç'u dünya turunun Singapur ayağında yakaladık. Koç, 2 gün boyunca siyasetten denize, balıktan ailesine kadar pek çok konuyu anlattı
4.01.2006 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

La Palma Adası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki la palma adası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.