Yanardağ

Yanardağ

Son dakika yanardağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yanardağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yanardağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yanardağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yanardağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 544 yanardağ haberi bulunmuştur. Tüm yanardağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağının Sundhnukagigar kraterinde meydana gelen patlama sonucu başlayan lav akışının yavaşladığını, denize ulaşma ihtimali görmediklerini duyurdu.
18.03.2024 Dünya
İzlanda’da lav Grindavik kentine yaklaşıyor
İzlanda’da lav Grindavik kentine yaklaşıyor İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağının Sundhnukagigar kraterinde meydana gelen patlama sonucu ortaya çıkan lavın Grindavik kentine yaklaştığını duyurdu. Ofis, püskürmenin hala sürdüğünü ancak lavın akış hızının yavaşlamaya başladığını belirtti.
17.03.2024 Dünya
İzlanda’da yanardağda patlama: Lavlar kentteki evlere ulaştı
İzlanda’da yanardağda patlama: Lavlar kentteki evlere ulaştı İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağında dün yeni bir patlama meydana geldiğini ve lavların Grandavik kentindeki yerleşim yerlerine ulaştığını duyurdu.
15.01.2024 Gündem
Arzu Yanardağ ve Ali Serter 15 yıl sonra mahkemelik oldu
Arzu Yanardağ ve Ali Serter 15 yıl sonra mahkemelik oldu Arzu Yanardağ 15 yıl önce boşandığı Ali Serter’e 17 yaşındaki kızları Alara ile ilgilenmediği ve yıllardır maddi manevi destekte bulunmadığı iddiasıyla 35 bin TL’lik nafaka davası açtı.
13.11.2023 Magazin
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! Avrasya Tüneli'nde yeni rekor
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! Avrasya Tüneli'nde yeni rekor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Avrasya Tüneli, 10 Kasım'da araç geçişinde rekor tazeledi. 86 bin 576 birim araç ile günlük trafik garanti rakamı aşılmakla birlikte aynı zamanda en son 26 Ekim’de görülen 86 bin 359 birim araçlık rekor kırıldı.” dedi.
12.11.2023 Ekonomi
İzlanda’da yanardağ alarmı: Kasabanın tamamı tahliye edildi
İzlanda’da yanardağ alarmı: Kasabanın tamamı tahliye edildi İzlanda Meteoroloji Ofisi, Reykjanes yarımadasında bulunan Fagradalsfjall yanardağında birkaç gün içinde patlama meydana gelebileceği ve bölgede sismik aktivitenin bulunduğunu duyurdu. İzlanda Cumhurbaşkanı Gudni Johannesson, Grindavik kasabasının tahliye edildiğini ve bölgede acil durum ilan edildiğini duyurdu. 
12.11.2023 Dünya
Merdan Yanardağ hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret"ten 8 yıl 2 ay hapis cezası istendi
Merdan Yanardağ hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret"ten 8 yıl 2 ay hapis cezası istendi Bir gazetede yayımlanan yazı dizisi nedeniyle "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan yargılanan gazeteci Merdan Yanardağ hakkında savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Yanardağ'ın 8 yıl 2 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.
18.07.2023 Gündem
Merdan Yanardağ için istenen ceza belli oldu
Merdan Yanardağ için istenen ceza belli oldu Televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle tutuklanan Merdan Yanardağ hakkındaki soruşturma tamamlandı. Yanardağ hakkında "Terör örgütü propagandası yapma" ve "Suçu ve suçluyu övme" suçlarından 10 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
11.07.2023 Gündem
İzlanda'da yanardağ kabusu! Başkente çok yakın, meteoroloji uyardı
İzlanda'da yanardağ kabusu! Başkente çok yakın, meteoroloji uyardı İzlanda'nın başkenti Reykjavik yakınlarında volkanik patlamalar yaşandı. Ülkenin meteoroloji kurumu, aynı bölgede son iki yıl içinde üçüncü kez lav fışkırdığını aktardı.
11.07.2023 Dünya
RTÜK'ten, Tele 1'e 'Merdan Yanardağ' cezası
RTÜK'ten, Tele 1'e 'Merdan Yanardağ' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nca (RTÜK), gazeteci Merdan Yanardağ'ın canlı yayındaki sözleri nedeniyle Tele 1 kanalına en üst sınırdan idari para ve 7 gün yayın durdurma cezası verildi. 
6.07.2023 Gündem
Balinanın bağırsağından çıktı! Değeri tam 500 bin euro
Balinanın bağırsağından çıktı! Değeri tam 500 bin euro İspanya’da ölü balinanın bağırsağından servet çıktı. Kanarya Adaları’nda bulunan ölü ispermeçet balinasının bağırsağında “yüzen altın” olarak bilinen akamber bulundu.
5.07.2023 Dünya
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İsveç'teki Kur'anı Kerim provokasyonuna tepki: Her yönüyle kuşku vericidir
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İsveç'teki Kur'anı Kerim provokasyonuna tepki: Her yönüyle kuşku vericidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsveç'in NATO'ya üyelik süreciyle ilgili, "Türkiye'nin iadesini talep ettiği PKK'lı ve FETÖ'cü hainler henüz teslim edilmemiştir. Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına izin verilmesi de bir başka skandal olarak karşımızdadır. Türk milleti İsveç'in şu hal ve görünümüyle NATO'ya girişine sıcak ve sempatik bakmamaktadır" dedi.
4.07.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'Merdan Yanardağ' tepkisi
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'Merdan Yanardağ' tepkisi MHP lideri Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti. Bahçeli ziyaretin ardından yaptığı açıklamada terör örgütü PKK'nın elebaşı Öcalan'ı övdüğü için tutuklanan gazeteci Merdan Yanardağ'ın serbest bırakılmasını isteyen Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.
28.06.2023 Gündem
Gazeteci Merdan Yanardağ tutuklandı
Gazeteci Merdan Yanardağ tutuklandı Televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan gazeteci Merdan Yanardağ tutuklandı
27.06.2023 Gündem
Merdan Yanardağ gözaltına alındı
Merdan Yanardağ gözaltına alındı Televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan gazeteci Merdan Yanardağ gözaltına alındı. 
26.06.2023 Gündem
Dünyanın en tehlikeli yanardağı harekete geçti! Alarm kırmızıya yükseltildi
Dünyanın en tehlikeli yanardağı harekete geçti! Alarm kırmızıya yükseltildi Dünyanın en aktif yanardağlarından biri, 3 aylık aranın ardından tekrardan faal hale geldi. Yanardağdaki hareketlilik nedeniyle bölgede alarm seviyesi kırmızıya yükseltildi.
8.06.2023 Dünya
2022'deki Tonga yanardağ patlaması dünyada nelere sebep oldu?
2022'deki Tonga yanardağ patlaması dünyada nelere sebep oldu? Bilim insanları keşfettikçe şaşırıyor... Deniz altında patlayan volkan öyle güçlüydü ki...
1.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Yanardağdan çıkan küller toz fırtınasına neden oldu
Yanardağdan çıkan küller toz fırtınasına neden oldu Meksika’daki Popocatepetl Yanardağı’nın yoğun faaliyeti sonucu meydana gelen kül yağışı, şiddetli rüzgarın etkisiyle toz fırtınasına neden oldu.
25.05.2023 Dünya
Yanardağda şiddetli patlama! Küller evlere kadar ulaştı
Yanardağda şiddetli patlama! Küller evlere kadar ulaştı Meksika’da bulunan Popocatepetl Yanardağı’nda şiddetli patlamalar meydana geldi. Yanardağın püskürttüğü küller yerleşim yerlerindeki evlere kadar ulaştı.
13.05.2023 Dünya
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi Bir döneme damga vuran 'Kavak Yelleri' dizisinde canlandırdığı 'Efe' karakteriyle hafızalarda yer eden Dağhan Külegeç, geçtiğimiz kasım ayında evlilik yolunda ilk adımı attığı Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturdu. Ünlü oyuncu, sürpriz gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
19.04.2023 Magazin
Kuşkayası dağı yanardağ mı, Kahramanmaraş Göksun Kuşkayası Dağı’ndan neden dumanlar yükseldi? Kuşkayası Dağı yanıyor mu? Türkiye’deki volkanik dağlar
Kuşkayası dağı yanardağ mı, Kahramanmaraş Göksun Kuşkayası Dağı’ndan neden dumanlar yükseldi? Kuşkayası Dağı yanıyor mu? Türkiye’deki volkanik dağlar Kuşkayası Dağı yanıyor mu, Göksun Kuşkayası Dağı nerede? Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeden geldiği iddia edilen görüntü vatandaşı korkuttu. Maraş’ın Göksun ilçesindeki bir köyde depremin ardından dağın yandığı görülüyor. Yangını kayda alan, bir vatandaş, "Kuş Kayası dediğimiz dağ, yanardağ gibi yanıyor. Bunu uzmanlara, yetkililere ulaştırır mısınız? Korkuyor halk. Ne olduğunu bilmiyor." ifadelerini kullandı. Peki, Kuşkayası dağı yanardağ mı, volkanik mi? Kahramanmaraş Göksun Kuşkayası Dağı’ndan neden dumanlar yükseldi?
11.02.2023 Gündem
Gazeteci Enver Aysever ve Merdan Yanardağ'a soruşturma
Gazeteci Enver Aysever ve Merdan Yanardağ'a soruşturma Deprem sonrası yaptıkları yayınlarda sarf ettikleri sözler nedeniyle gazeteci Enver Aysever ve Merdan Yanardağ hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" suçundan resen soruşturma başlatıldı.
7.02.2023 Gündem
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti Dünyanın en genç başbakanı unvanına sahip Ardern'in istifasını uluslararası haber ajansları 'son dakika' koduyla geçti. Görevinin birinci yılında bebek sahibi olan Ardern, özellikle Christchurch'teki terör saldırılarının ardından sergilediği tavırla hafızalara kazındı.
19.01.2023 Dünya
Galatasaray'ın yeni Fatih Terim'i Okan Buruk! 'O bir imparator'
Galatasaray'ın yeni Fatih Terim'i Okan Buruk! 'O bir imparator' Dün akşam Hatayspor'u 4-0'la evine uğurlayan ve Süper Lig'de 8'de 8 yapan Galatasaray'da Okan Buruk hakkında yeni imparator yakıştırmaları alkış topladı.
14.01.2023 Galatasaray
Ukrayna'dan intikam saldırısı! Melitopol vuruldu
Ukrayna'dan intikam saldırısı! Melitopol vuruldu Ukrayna’nın güney bölgeleri, Rusya’nın insansız hava araçları (İHA) ile Odesa’yı hedef alması ve ardından Kiev yönetiminin de Melitopol’e yönelik saldırısıyla birlikte yeniden çatışmaların adresi oldu.
11.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yanardağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yanardağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.