Gazete Vatan Logo
Magazin Yüzen şehirle Karayipler’e

Yüzen şehirle Karayipler’e

Bodrum tatiline verdiğiniz parayla, dünyanın en büyük gemisi ‘Harmony of the Seas’ ile Karayipler’e yolculuk mümkün.

Yüzen şehirle Karayipler’e

Cruise artık ‘zengin tatili’ değil... Royal Caribbean International, dünyanın en büyük gemisi Harmony of the Seas’in de aralarında bulunduğu 38 gemilik filosuyla sizi “Her şey dahil Bodrum tatili” fiyatına egzotik cennetlerle tanıştırmayı vaad ediyor. 6 bin 400 yolcu kapasiteli ‘Yüzen Şehir’ olarak adlandırılan Harmony of the Seas, Haziran-Ekim 2016 tarihleri arasında, Barcelona ve Roma’dan birer hafta sürecek seyahatler düzenliyor. Palma de Mallorca, Marsilya (Provence), La Spezia (İtalya), Roma ve Napoli Capri Adası’nı rotasını takiben Barcelona’da sona erecek bu rüya turun fiyatı gidiş-dönüş uçak bileti dahil, balkonlu kabinde kişi başı 1919 Euro. Ardından da Kasım ayından itibaren Miami’den Karayipler’e egzotik bir tur var.

Güneş her gün yeni bir ülkede doğacak

18 katlı ‘Harmony of the Seas’ ilk seferini Mayıs ayında yaptı. Son teknolojiyle donatılan bu muhteşem gemide büyük bir tatil köyünde bulabileceğinizden fazlası var; alışveriş merkezleri, her gün sahnelenen profesyonel gösteriler, Central Park, dünya mutfağının ünlü restoranları, sörf havuzları, su kaydırakları, fitness ve spa salonları, çocuk kulübü, kumarhane... Toplam 2 bin 800 personel görev yapıyor. Royal Caribbean gemilerinde gündüz limanlarda gittiğiniz ülkeyi keşfediyor, akşam gemide yemek yiyip eğlendikten sonra ertesi gün kendinizi başka bir limanda buluyorsunuz. Son yıllarda Türk tatilcilerin rezervasyonlarında büyük bir artış yaşanıyor. Yani erken yer ayırtmakta fayda var.

Haberin Devamı

Royal Caribbean Türkiye İletişim ve Pazarlama Direktörü Cihangir Canıyılmaz, “Yılın 52 haftası tur yapıyoruz. Bu yıl Türkiye’den 12 bin kişiyi Karayipler’e götürmeyi hedefliyoruz” diyor.