Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Mauro Icardi kimdir, kaç yaşında, nereli? Galatasaray’ın hedefindeki Mauro Icardi’nin performansı, oynadığı takımlar ve bonservis bedeli

Mauro Icardi kimdir, kaç yaşında, nereli? Galatasaray’ın hedefindeki Mauro Icardi’nin performansı, oynadığı takımlar ve bonservis bedeli

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Mauro Icardi’nin menajeri aynı zamanda eşi olan Wanda Nara'nın sarı-kırmızılı kulüple tekrar görüşmek için İstanbul'a geldiği öne sürüldü. Söz konusu iddiaların ardından Mauro Icardi'nin kim olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, Mauro Icardi kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim? Mauro Icardi’nin performansı, oynadığı takımlar ve bonservis bedeli…

Mauro Icardi kimdir, kaç yaşında, nereli? Galatasaray’ın hedefindeki Mauro Icardi’nin performansı, oynadığı takımlar ve bonservis bedeli

Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürürken, Paris Saint-Germain (PSG) ile yol ayrımında olan futbolcu Mauro Icardi için harekete geçtiği iddia edildi. Mauro Icardi'nin transfer görüşmelerini yürüten eşi ve menajeri Wanda Nara, Galatasaray ile yeniden bir araya geldi. Peki, Mauro Icardi kimdir, kaç yaşında, nereli?

MAURO ICARDİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Mauro Emanuel Icardi Rivero 19 Şubat 1993 doğumlu, Arjantinli futbolcudur. Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'de forma giymektedir. Sağ ayağını kullanan oyuncu, santrafor mevkiinde oynamaktadır. 

MAURO ICARDİ’NİN PERFORMANSI, OYNADIĞI TAKIMLAR

İspanya toprakları olan Kanarya Adaları’nda futbola başlayan Icardi, alt yaş kategorilerinde yakaladığı anormal gol istatistikleri sayesinde 13-14 yaşında birçok kulübün radarına girmiş. Kendine göre mantıklı bir tercih yapan genç oyuncu, FC Barcelona altyapısı olan La Masia’nın yolunu tuttu.

14 yaşında Liverpool FC, Real Madrid ve Sevilla gibi devleri reddederek Barcelona’ya katılan Icardi, Barcelona’nın genç yaş takımlarında forma giydi. Ancak, kendisi için burada bir gelecek görmediği için, 17 yaşında kiralık olarak Sampdoria’ya katıldı.

Haberin Devamı

Cenova kulübünde geçirdiği 6 aylık kiralık dönemde genç takımda forma giydi ve çok başarılı oldu. 400.000 euro gibi uygun bir bedelle de Sampdoria’nın oyuncusu oldu bu dönem sonunda. 2012-13 sezonundan itibaren Sampdoria’nın A takımında görev aldı ve 33 maçta kaydettiği 11 golle dikkat çekti.

INTER

Sampdoria genç takımında 19 maçta 13, A takımında ise 11 gole imza atması, onu İtalyan futbolunun en iddialı kulüplerinden birine taşıdı. Icardi, 2013-14 sezonunun başında da 10 milyon euro karşılığında İtalyan devi FC Internazionale Milano’ye transfer oldu.

PSG

2019-2020 sezonu başında Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'e transfer olan Mauro Icardi, burada geçirdiği 3 sezonda toplam 92 maça çıktı. Bu maçlarda 38 kez fileleri sarsan isim 6 da asist yaptı.

MAURO ICARDİ BONSERVİS BEDELİ 

29 yaşındaki oyuncunun güncel değeri şu anda 22 miyon euro olarak biliiyor.

Haberin Devamı