Mauro Icardi

Mauro Icardi

Son dakika Mauro Icardi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mauro Icardi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mauro Icardi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mauro Icardi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mauro ıcardi gelişmeleri de dahil olmak üzere 542 mauro ıcardi haberi bulunmuştur. Tüm mauro ıcardi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okan Buruk'un Mourinho itirafı çok konuşulur: Beni sevdiren bir şey
Okan Buruk'un Mourinho itirafı çok konuşulur: Beni sevdiren bir şeyGalatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya kampında açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam, yeni transfer Elias Jelert'i değerlendirirken beklenen 8 numara transferiyle alakalı da konuştu. Buruk, Mauro Icardi'nin form durumunu değerlendirirken aynı zamanda Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa mücadelesi ve Jose Mourinho hakkında da görüş bildirdi. İşte detaylar...
26.07.2024Fenerbahçe
Icardi'den olay Wanda Nara paylaşımı! Sosyal medya yıkıldı
Icardi'den olay Wanda Nara paylaşımı! Sosyal medya yıkıldıGalatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin özel hayatında yaşadığı sorunlar son dönemde gündem olmaya devam ediyor. Eşi Wanda Nara'nın ayrılma kararının açıklamasının ardından morali bir hayli düşen tecrübeli futbolcunun dün gece yaptığı bir paylaşım akıllarda soru işareti bıraktı.
26.07.2024Galatasaray
Galatasaray-Lecce maçı naklen sadece D-Smart ve D-Smart Go’da
Galatasaray-Lecce maçı naklen sadece D-Smart ve D-Smart Go’daYeni sezon hazırlıklarını Avusturya’daki ikinci etap kamp çalışmalarıyla sürdüren Galatasaray, dördüncü özel maçında bugün İtalya 1. Lig ekibi Lecce ile karşılaşacak.
24.07.2024Galatasaray
Demet Akalın kilolarından kurtuldu, Okan Kurt  Icardi'ye özendi, imaj tazeledi
Demet Akalın kilolarından kurtuldu, Okan Kurt Icardi'ye özendi, imaj tazelediDemet Akalın'ın eşi Okan Kurt imaj değiştirdi. Kurt'un son hali, Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Mauro Icardi'ye benzetildi.
21.07.2024Magazin
Galatasaray'ın bu akşam rakibi Trencin! Karşılaşma D-Smart ve D-Smart GO'da
Galatasaray'ın bu akşam rakibi Trencin! Karşılaşma D-Smart ve D-Smart GO'daGalatasaray, sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürüyor. Linz kenti yakınlarında kamp yapan son şampiyon, bu akşam üçüncü hazırlık maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, saat 20.30'da Slovak takımı Trencin ile karşı karşıya gelecek. Bu heyecanlı mücadele, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
18.07.2024Galatasaray
Michy Batshuayi, Dzeko ile Mauro Icardi'yi kıyasladı: Bu sözler Kadıköy'ü karıştırır
Michy Batshuayi, Dzeko ile Mauro Icardi'yi kıyasladı: Bu sözler Kadıköy'ü karıştırırGalatasaray'ın yeni transferi Michy Batshuayi, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı. Fenerbahçe'den takım arkadaşı Edin Dzeko ile yeni partneri Mauro Icardi'yi karşılaştıran Batshuayi, "İyi anlaşırsak güzel sonuçlar ortaya çıkacak" diye konuştu.
17.07.2024Şampiy10
Galatasaray'ın rakibi Trencin! Dev heyecan canlı yayınla D-Smart'ta
Galatasaray'ın rakibi Trencin! Dev heyecan canlı yayınla D-Smart'taSezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Galatasaray, üçüncü hazırlık maçına çıkıyor. Son şampiyon, 18 Temmuz saat 20.30'da Slovakya takımlarından Trencin ile karşılaşacak. Bu heyecanlı karşılaşma, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
17.07.2024Galatasaray
Mauro Icardi'ye manevi doping
Mauro Icardi'ye manevi dopingGalatasaray, son derece hassas bir yapıya sahip olan Mauro Icardi’nin boşanma sürecinden en az hasarla ayrılmasına çalışırken, Arjantinli golcüye müjdeli haber geldi.
16.07.2024Şampiy10
Okan Buruk'tan sezon öncesi çarpıcı açıklamalar! "Yazları farklı başlarız ama mayısları farklı bitiririz"
Okan Buruk'tan sezon öncesi çarpıcı açıklamalar! "Yazları farklı başlarız ama mayısları farklı bitiririz"5-2’lik mağlubiyetle sonuçlanan Fortuna Düsseldorf karşılaşmasının ardından D-Smart’ın canlı yayınına konuk olan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Yazın farklı başlarız ama mayısları farklı bitiririz.” ifadelerini kullandı.
16.07.2024Şampiy10
Galatasaray ikinci maçında, gözler Icardi'de
Galatasaray ikinci maçında, gözler Icardi'deSezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Galatasaray, ikinci sınavına çıkıyor. Son şampiyon, bugün saat 20.30’da Alman temsilcisi Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. Heyecanlı karşılaşma, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
15.07.2024Galatasaray
Galatasaray'ın rakibi Fortuna Düsseldorf! Gözler Icardi'de
Galatasaray'ın rakibi Fortuna Düsseldorf! Gözler Icardi'deSon şampiyon Galatasaray, yarın saat 20.30’da Alman temsilcisi Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. D-Smart 77. kanal Spor Smart’ta ve D-Smart GO ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.
14.07.2024Galatasaray
Wanda Nara ayrılık açıklaması sonrası rapçi L-Gante'yla buluştu!
Wanda Nara ayrılık açıklaması sonrası rapçi L-Gante'yla buluştu!Galatasaray'ın sevilen golcüsü Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara boşanıyor. Nara, sosyal medya hesabından İcardi’yle ayrılacağını duyurdu. Nara, ayrılık kararının ardından soluğu bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı rapçi L-Gante'nin yanında aldı.
11.07.2024Magazin
Mauro Icardi ile Wanda Nara boşanıyor! ‘Herkes konuşsun’ açıklaması geldi
Mauro Icardi ile Wanda Nara boşanıyor! ‘Herkes konuşsun’ açıklaması geldiGalatasaray'da forma giyen Mauro Icardi ile 10 yıldır aşk yaşayan Wanda Nara boşanıyor. Dış basına yansıyan iddialara göre Nara, başarılı sporcuya boşanma davası açtı. Gündemden düşmeyen boşanma haberlerinin ardından, Wanda Nara sessizliğini bozarak ayrılığı doğruladı.
10.07.2024Magazin
Galatasaray'ın Avusturya kampı kadrosu açıklandı
Galatasaray'ın Avusturya kampı kadrosu açıklandıGalatasaray'ın 2024/25 sezonu öncesi Avusturya kamp kadrosu açıklandı. Öte yandan takım, ilk etap yurt dışı kamp çalışmaları için Avusturya'ya hareket etti.
9.07.2024Galatasaray
Simge Sağın: "Bu bekarlık bizim kanımıza mı işledi?"
Simge Sağın: "Bu bekarlık bizim kanımıza mı işledi?"Ünlü şarkıcı Simge Sağın, önceki gün Alaçatı'da sahne aldı. Duygusal parçalara sıra geldiğinde "Buradaki aşıklar ellerini kaldırabilir mi?” diye soran Sağın, çok az kişinin el kaldırması üzerine dikkat çeken ifadeler kullandı.
8.07.2024Magazin
Simge Sağın’ın ‘Icardi’ bıkkınlığı: İyice abarttılar durumu
Simge Sağın’ın ‘Icardi’ bıkkınlığı: İyice abarttılar durumuGalatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' parçası dillerden düşmeyen Simge Sağın, kendisine hep ünlü futbolcuyla ilgili sorular sorulması hakkında içini döktü. "İyice abarttılar durumu" diyen Sağın, özel hayatıyla ilgili de çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
26.06.2024Magazin
Wanda Nara’nın aldatma itirafı şaşırttı! ‘Çok acı çektim’
Wanda Nara’nın aldatma itirafı şaşırttı! ‘Çok acı çektim’Galatasaray'ın sevilen futbolcusu Mauro Icardi'nin menajer eşi Wanda Nara, katıldığı bir programda yaptığı itirafla şaşırttı. Nara, Maxi Lopez'i terk edip Icardi ile yeni bir aşka yelken açtıktan sonra yaşadıklarını anlattı.
21.06.2024Magazin
Galatasaray gol makinesi olacak! Batshuayi sonrası dünya yıldızı golcü geliyor
Galatasaray gol makinesi olacak! Batshuayi sonrası dünya yıldızı golcü geliyorGalatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Son olarak Fenerbahçe forması giyen Michy Batshuayi ile her konuda anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi'nin ayrılma ihtimaline karşı yıldız golcüyü listesine aldı. İşte o isim ve detaylar...
19.06.2024Galatasaray
Simge teknede sere serpe güneşlendi! Hayranları kayıtsız kalamadı: Yine yaktın ortalığı
Simge teknede sere serpe güneşlendi! Hayranları kayıtsız kalamadı: Yine yaktın ortalığıKonser maratonuna kısa bir mola veren Simge Sağın, bayram tatilinde soluğu Ege sahillerinde aldı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran popçu, kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu.
17.06.2024Magazin
Icardi ve Barış Alper gidecek mi? Okan Buruk'tan transfer mesajı
Icardi ve Barış Alper gidecek mi? Okan Buruk'tan transfer mesajıGalatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılıların önemli futbolcularından Mauro Icardi ve Barış Alper Yılmaz’ın önümüzdeki sezon da takımda olacağını açıkladı. Okan Buruk, şampiyonluk kutlamaları nedeniyle özür diledi. Tecrübeli teknik direktör, Jose Mourinho ile ilgili konuştu.
6.06.2024Futbol
İcardi gidiyor mu? Mauro İcardi Galatasaray’dan ayrılıyor mu, İcardi seneye Real Madrid’e mi gidiyor?
İcardi gidiyor mu? Mauro İcardi Galatasaray’dan ayrılıyor mu, İcardi seneye Real Madrid’e mi gidiyor?İcardi gidiyor mu sorusu, futbolseverler tarafından sorgulanmaya başlandı. Trendyol Süper Lig'de geride kalan 2023/24 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da gol kralı olan Mauro Icardi için ortaya atılan iddia endişe yarattı. Arjantinli yıldızın takımdan ayrılma ihtimali konuşuluyor. Peki, İcardi seneye gidiyor mu 2024, İcardi Galatasaray'dan ayrılacak mı?
6.06.2024Şampiy10
Muslera bombası patladı! Galatasaray'da yeni görevi belli oldu
Muslera bombası patladı! Galatasaray'da yeni görevi belli olduGalatasaray'ın üst üste iki sezonda elde ettiği şampiyonlukların en büyük pay sahiplerinden Mauro Icardi ve Fernando Muslera, yeni sezona ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sarı-Kırmızılılar'ın yıldızları, camialarına seslenirken beşinci yıldız vurgusunda bulundu. Öte yandan Muslera'nın Galatasaray'da yeni görevi belli oldu.
1.06.2024Galatasaray
Mauro Icardi: Kopya çekmede iyisiniz!
Mauro Icardi: Kopya çekmede iyisiniz!Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
29.05.2024Galatasaray
Avrupa, Galatasaray'ın şampiyonluğunu konuştu! 'Icardi yolu gösterdi'
Avrupa, Galatasaray'ın şampiyonluğunu konuştu! 'Icardi yolu gösterdi'Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'u mağlup ederek Fenerbahçe'nin önünde şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, Avrupa basınında da gündem oldu. İşte detaylar...
27.05.2024Şampiy10
Mauro Icardi, Ali Koç forması giydi! Şampiyonluk kutlamasında Dries Mertens'in eşini ağlatan olay
Mauro Icardi, Ali Koç forması giydi! Şampiyonluk kutlamasında Dries Mertens'in eşini ağlatan olaySüper Lig'de 24. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde taraftarlarıyla birlikte yaptığı kutlamaya Mauro Icardi damga vurdu.
27.05.2024Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Mauro Icardi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mauro ıcardi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.