Kan Bağışı

Kan Bağışı

Son dakika kan bağışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kan bağışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kan bağışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kan Bağışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kan bağışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 428 kan bağışı haberi bulunmuştur. Tüm kan bağışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Adana'dan çağrı yaptı! "Kan bağışı yapmaya davet ediyorum"
Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Adana'dan çağrı yaptı! "Kan bağışı yapmaya davet ediyorum" Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, azalan kan stoklarıyla ilgili vatandaşları kan bağışına çağırarak, "Türkiye’nin 300 noktasında canlı operasyon yönetiyoruz. Kan sürekli ve acil bir ihtiyaç. Ramazan Bayramı’nda Allah muhafaza bir kaza olması durumu ya da hastanelerde yapılan operasyonlar için stokumuz olması gerekiyor" dedi.
6.04.2024 Adana
Kızılay'dan Adanalılara kan bağışı çağrısı! "Kardeşlerimiz bağış yapmayı ötelemesin"
Kızılay'dan Adanalılara kan bağışı çağrısı! "Kardeşlerimiz bağış yapmayı ötelemesin" Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, ramazan ayında yaz aylarında olduğu gibi bağışların aşağı yönlü düştüğü zamanlar olduğundan herkesi kan bağışı yapmaya davet ederek, tüm bağış noktalarının iftar sonrasından gece 24.00'a kadar açık tuttuklarını belirtti.
15.03.2024 Adana
Emniyet ve Kızılay “İyilik için” el ele
Emniyet ve Kızılay “İyilik için” el ele Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, "Yüreklere kandil yakmayı bir görev bilen Kızılay’ımız, emniyetimizin güç birliği ile her bir noktaya her bir haneye iyiliği bulaştırmak istiyoruz” dedi.
22.02.2024 Adana
Jandarma ekibinden büyük destek! Personeller kan bağışında bulundu
Jandarma ekibinden büyük destek! Personeller kan bağışında bulundu Mersin İl Jandarma Komutanlığı, Kızılay tarafından başlatılan ' Birbirimize Candan Bağlıyız' kan bağış kampanyasında kan bağışında bulunarak hastalara şifa oldu.
26.01.2024 Adana
Vali Köşger’den kan bağışı kampanyasına destek
Vali Köşger’den kan bağışı kampanyasına destek Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Türk Kızılayı Adana Şubesi tarafından “Birbirimize candan bağlıyız” sloganıyla düzenlenen kan bağışı etkinliğine destek oldu.
25.01.2024 Adana
Cumhuriyet'in 100’üncü yılında 100’üncü kan bağışını yaptı
Cumhuriyet'in 100’üncü yılında 100’üncü kan bağışını yaptı Diyarbakır'da Aydoğan Eğin (48), Cumhuriyet'in 100’üncü yılında 100’üncü kan bağışını yaptı. 30 yıldır kan bağışı yapan Eğin, “Bu memleket kolay kurulmadı, kanlarımızla kuruldu. O yüzden de kanın bir önemi var hepimiz için. Kanımızla işlenmiş bir bayrağımız var. O yüzden bunu da 100’üncü yıla dokunduralım dedik” dedi.
28.10.2023 Gündem
Fas'ta 7.2 büyüklüğünde deprem! Çok sayıda can kaybı var
Fas'ta 7.2 büyüklüğünde deprem! Çok sayıda can kaybı var  Fas'ın El-Huz bölgesinde meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde 632 kişi hayatını kaybetti, 329 kişi yaralandı. Fas Ulusal Jeofizik Enstitüsü, depremin “ülke tarihinde son yüzyıldaki en güçlü deprem” olduğunu açıkladı.
9.09.2023 Dünya
Ali Koç: Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan günde Türk milleti neler yaptığını göstermiştir
Ali Koç: Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan günde Türk milleti neler yaptığını göstermiştir Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Sarı-Lacivertli kulübün yaptığı konteyner bağışının imza töreninde açıklamalarda bulundu.
25.05.2023 Fenerbahçe
Kızılay: Ulusal kan stokları her gün biraz daha yükseliyor
Kızılay: Ulusal kan stokları her gün biraz daha yükseliyor Kızılay, Ramazan ayında düşen kan bağışlarının yapılan çağrılardan sonra toparlanma eğilimine girdiğini duyurdu. Yazılı yapılan açıklamada, "Kızılay, son günlerde, günlük tüketim için hastanelere gönderdiği kan ürünlerinin yanı sıra, ulusal kan stoklarına da ilave kan ürünü ekleme imkânı buldu. Ancak bu kan bağışçılarını iyilik yapmaktan geri bırakmamalı. Zira kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır" denildi.
15.04.2023 Gündem
Tahlil için kan vermek orucu bozar mı? Kan yutmak orucu bozar mı?
Tahlil için kan vermek orucu bozar mı? Kan yutmak orucu bozar mı? Tahlil için kan vermek orucu bozar mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte oruç ibadetini yerine getirecek müslümanlar orucu bozan durumları da araştırmaya başladı. Orucu doğru şekilde tutmak isteyenler için, "Kan yutmak orucu bozar mı?" sorusunun yanıtı ve detaylar...
23.03.2023 Gündem
Depremzedelere yapılanlar vicdanları yaraladı! Olayın perde arkasında yatan psikolojiyi anlattı
Depremzedelere yapılanlar vicdanları yaraladı! Olayın perde arkasında yatan psikolojiyi anlattı Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası enkaz altındakileri arayarak ve sosyal medyada canlı yayın açarak dalga geçenler büyük tepki topladı. Daha sonra ise sırf dondurucu soğukların olduğu deprem bölgesine bazı kişilerce ihtiyaçtan çok uzak kıyafetlerin gönderildiğini ortaya çıktı. Uzmanlar tepki çeken bu olayların arkasında yatan psikolojiyi yorumladı.
11.02.2023 Gündem
Kızılay kan bağışında bulunma şartları nelerdir? Kızılay kan bağışı nasıl ve nereden yapılır?
Kızılay kan bağışında bulunma şartları nelerdir? Kızılay kan bağışı nasıl ve nereden yapılır? Türkiye deprem felaketi yaşıyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki depremle 10 ilde binlerce bina yıkıldı. Her geçen saat can kaybı artıyor. Kızılay'dan yaralılar için gelen kan bağışı çağrısı sonrası milyonlarca vatandaş, "Kızılay kan bağışı nasıl yapılır? Kan bağışında bulunma şartları nelerdir" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...
8.02.2023 Gündem
e-Devlet depremzedeler için 'güvenli' bağış uygulamasını aktif etti
e-Devlet depremzedeler için 'güvenli' bağış uygulamasını aktif etti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, depremzedeler için e-Devlet Kapısı üzerinden güvenli bağış imkânı sağladı.
8.02.2023 Gündem
Erzurum'da sığınmacılar, depremzedelere kan vermek için sıraya girdi
Erzurum'da sığınmacılar, depremzedelere kan vermek için sıraya girdi  Erzurum'da yaşayan Afganistan uyruklu sığınmacılar, depremzedelere kan vermek için Türk Kızılay önünde vatandaşlarla birlikte kuyruğa girdi. Sığınmacılardan Mohammad Kerim Haydari, "13 senedir Türk milleti bize sahip çıktı. Biz de şimdi elimizden geleni yapıyoruz" dedi.
8.02.2023 Gündem
Bahçeli'den AFAD'a 1 milyon TL bağış
Bahçeli'den AFAD'a 1 milyon TL bağış MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, depremle mücadele kapsamında AFAD'a 1 milyon liralık yardım yaptığını duyurdu.
7.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 10 ilde 3 aylık OHAL ilan edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 10 ilde 3 aylık OHAL ilan edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Depremin yaşandığı 10 ilimizi genel hayata etkili afet bölgesi olarak ilan ediyoruz. Arama- kurtarma faaliyetlerini ve sonrasındaki çalışmaların süratle yürütülebilmesini temin için Anayasa'nın 119'uncu maddesinin bize verdiği yetkiye dayanarak olağanüstü hal (OHAL) ilan etme kararı aldık. Deprem yaşanan 10 ilimizi kapsayacak ve 3 ay sürecek bu kararla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Meclis süreçlerini hızla tamamlayacağız" dedi.
7.02.2023 Gündem
Soner Arıca kan bağışı kuyruğunu paylaştı! 'Gurur duydum'
Soner Arıca kan bağışı kuyruğunu paylaştı! 'Gurur duydum' Dün Sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından, öğlen 13.24 sıralarında 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremin ardından yapılan kan bağışı çağrısı için Kızılay'ın bir AVM'de kurduğu alana giden ünlü şarkıcı Soner Arıca, bağışta bulunmak için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşların fotoğrafını paylaşarak; "Gurur duydum" diye yazdı.
7.02.2023 Magazin
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Halil Sezai takipçilerini kan vermeye davet etti!
Halil Sezai takipçilerini kan vermeye davet etti! Kahramanmaraş'ta ilk olarak sabah saatlerinde 7.7 ve son olarak öğle saatlerinde meydana gelen 7,5 şiddetindeki depremin ardından tüm Türkiye seferber oldu. Vatandaşlar Kızılay'a kan bağışında bulmak için belirlenen noktalarda uzun kuyruklar oluşturdu. Şarkıcı Halil Sezai de takipçilerini kan vermeye davet etti.
6.02.2023 Magazin
MSB: Asil milletimizi kan bağışına davet ediyoruz
MSB: Asil milletimizi kan bağışına davet ediyoruz Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sivil ve asker personelin gönüllülük esasına dayalı olarak Kızılay’a kan bağışında bulunacağını bildirildi.
6.02.2023 Gündem
Kızılay Başkanı açıkladı, deprem bölgesi için kritik 72 saat detayı
Kızılay Başkanı açıkladı, deprem bölgesi için kritik 72 saat detayı Kızılay Başkanı Kerem Kınık, CNN Türk canlı yayınında deprem bölgesine ilişkin yeni bilgileri paylaşarak, vatandaşlara çağrıda bulundu.
6.02.2023 Gündem
Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan yardım kampanyası
Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan yardım kampanyası Galatasaray ve Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüpleri yaptığı açıklamalarla depremzedeler için yardım kampanyası düzenleyeceklerini açıkladı.
6.02.2023 Şampiy10
Kızılay Başkanı'ndan çağrı: Kan ihtiyacımız olacak, yaralılar var
Kızılay Başkanı'ndan çağrı: Kan ihtiyacımız olacak, yaralılar var Kızılay Başkanı Kerem Kınık, ülke genelinde vatandaşları kan bağışına çağırdı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem nedeniyle ülke genelindeki kan stoklarının bölgelere gönderildiğini belirten Kınık, yeni kan ihtiyacının doğabileceğini belirtti.
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Pakistan'daki intihar saldırısında bilanço ağırlaşıyor: 32 ölü, 150 yaralı
Pakistan'daki intihar saldırısında bilanço ağırlaşıyor: 32 ölü, 150 yaralı Pakistan'ın Peşaver şehrindeki bir camide namaz kılan cemaatin arasına giren kişinin kendisini patlattığı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 32'ye, yaralı sayısı ise 150'ye yükseldi.
30.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kan Bağışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kan bağışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.