Kamulaştırma

Kamulaştırma

Son dakika kamulaştırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamulaştırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamulaştırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamulaştırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamulaştırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 802 kamulaştırma haberi bulunmuştur. Tüm kamulaştırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, sınırları dahilinde bulunan 5 sanayi parselini tahsis/satış ihalesini açık artırma usulü ile yapılacak.
4.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akbelen kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akbelen kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Erdoğan Akbelen’deki 190 parselde madene izin veren kararı yürürlükten kaldırdı..
13.03.2024 Gündem
Kadın Akademisi açıldı, Kent Meydanı 5. Etap’ın temeli atıldı! "Turist sayımız artıyor"
Kadın Akademisi açıldı, Kent Meydanı 5. Etap’ın temeli atıldı! "Turist sayımız artıyor" Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kadınların mesleki eğitim ve psiko-sosyal destek alacağı Kadın Akademisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Eş zamanlı olarak Kent Meydanı'nda, içerisinde ofisler ve dükkanların yer alacağı 5. Etap binasının temeli de atıldı. Açılış ve temel atma programının coşkusu, Kolpa müzik grubunun şarkılarıyla arttı. Adanalılar hem hizmetin sevincini yaşadı hem de konserle eğlendi.
10.03.2024 Adana
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama
Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da yeni atama Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da (Kalyon GY) İcra Kurulu Üyesi görevine Gökhan Yıldız getirildi.
8.03.2024 Çalışma Hayatı
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan 'İstanbul Cup' açıklaması: Bu projeyi de çok önemsiyoruz.
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan 'İstanbul Cup' açıklaması: Bu projeyi de çok önemsiyoruz. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Adayı Murat Kurum, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nü ziyaret ederek, başkan Göksel Gümüşdağ ile görüştü. Bir basın mensubunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay ile ilgili konuşması hakkındaki sorusuna yanıt veren Kurum, "Yerel yönetimlerin ilçe ölçeğinde büyükşehirle uyumlu olması, merkezi idareyle uyumlu olması şehre avantaj sağlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği budur. Uyum ve ahenk arkadaşlar, bu şehir hepimizin, bu ülke hepimizin." dedi.
5.02.2024 Gündem
Dünyaca ünlü Akvaryum koyuna giriş-çıkışında büyük kriz! Mülk sahibi 150 lira alıyor
Dünyaca ünlü Akvaryum koyuna giriş-çıkışında büyük kriz! Mülk sahibi 150 lira alıyor Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm merkezi Bozcaada ilçesinde dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nda 2 kez yaşanan kapı krizi ve giriş ücreti krizinin ardından bu kez de Akvaryum Koyu'na ulaşan yola mülk sahibi tarafından demir kapı ile koya giriş-çıkış saati koyması kriz yaşanıyor. Dün saat 19.00'da koydan çıkarılmak istenen tatilciler Jandarma'yı çağırdı. Koya gelen Jandarma tatilcilere, ‘Şahıs arazisi olduğu için kapatma hakkı var’ uyarısında bulundu. Tatilciler ise, duruma ‘saat 9’a kadar buradayım çıkmıyorum’ diyerek, tepki gösterdi.
7.08.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının önündeki en büyük engelin darbe ürünü mevcut anayasa olduğunu belirterek, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını darbe anayasasıyla karşılamış olmayı açıkçası içimize sindiremiyoruz. Yargı alanında 2002'den beri yürüttüğümüz zorlu mücadeleyi inşallah sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasa ile taçlandırmak istiyoruz. 28'inci Yasama Dönemi'nde önceliklerimizin en başında Meclisimizin de takdiri ile Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak vardır" dedi.
25.07.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: 81 şehre kentsel dönüşüm neşteri vuruluyor
Bakan Özhaseki: 81 şehre kentsel dönüşüm neşteri vuruluyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye’yi afetlere hazırlama ve şehirlerin sağlamlığını artırma hedefleri doğrultusunda yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Türkiye’deki dönüşümü eksiksiz gerçekleştirmek, yapı stokunu yenilemek ve dönüştürülmeyen bina bırakmamak için çalışıldığını belirten Bakan Mehmet Özhaseki, “Ülkemizin deprem gerçeğini biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu vizyonla 81 ilimizde sağlıksız yapı stokunu yeniliyoruz. Bugüne kadar kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 2 milyon 44 bin 964 bağımsız birimin yapımını tamamladık. Şehirlerimizin tamamını deprem başta olmak üzere afetlere karşı hazırlayana kadar kentsel dönüşüm çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.  
25.06.2023 Gündem
Bakan Kurum açıkladı! İstanbul’da kentsel dönüşüm hamlesi
Bakan Kurum açıkladı! İstanbul’da kentsel dönüşüm hamlesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum canlı yayında açıklamalarda bulundu. "Gönlümüz, kulağımız, kalbimiz deprem bölgesinde" diyen Bakan Kurum, bölgedeki çalışmaları aktardı. Kurum, "Bayramda sayın Cumhurbaşkanımızın da katılımıyla ilk başlattığımız konutlarımız teslim edilecek. Köylerde konutlarımızı bitireceğiz. Bunlar tek katlı konutlar. Bir köyün tamamı bitecek, bayrama yetişecek" ifadelerini kullandı.
10.04.2023 Gündem
Bakan Kurum, ‘Afetlere Karşı Önlem Modeli’ni açıkladı! 'Türkiye bina envanteri hazırlanacak'
Bakan Kurum, ‘Afetlere Karşı Önlem Modeli’ni açıkladı! 'Türkiye bina envanteri hazırlanacak' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli değerlendirme toplantısının üçüncüsü gerçekleştirildi. Bakan Kurum, toplantı sonrası ‘Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli’ ile inşaat sektöründe planlanan köklü değişiklikleri açıkladı.
9.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: Millet bahçelerini afet toplanma alanı ve barınma alanı haline getireceğiz
Bakan Kurum: Millet bahçelerini afet toplanma alanı ve barınma alanı haline getireceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, İstanbul’da “Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Kurulu Değerlendirme Toplantısı”nda açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Gündem
‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan yargıya taşındı
‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan yargıya taşındı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından İstanbul'da deprem tedirginliği başladı. Pek çok kişi yaşadığı konutun risk taşıdığını düşüyor. Yerel yönetimler ise kentsel dönüşüm faaliyetlerine hız veriyor. Fatih’in Belediye Başkanı Turan “Tarihi ilçede kat sınırlaması söz konusu. ‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan notu getirdik. Depremden 15 gün önce bu çözüm mahkemeye taşındı. Fatih’te şu an bir insan gelip de, ‘Ben yasal evimi yıkıp aynısını yapacağım’ dese biz ona ruhsat veremiyoruz” dedi.
29.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesinde toplam 650 bin konut inşa edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesinde toplam 650 bin konut inşa edilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Yeni Afet Konutları Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Deprem bölgesinde toplam 650 bin konut inşa edilecek. Depremzedeler mağdur edilmeyecek." dedi.
27.03.2023 Gündem
İzmir için depreme hazırlık uyarısı! 'Gömülü faylara dikkat'
İzmir için depreme hazırlık uyarısı! 'Gömülü faylara dikkat' Kahramanmaraş merkezli depremler, kentlerin olası bir deprem durumuna karşı ne kadar hazırlıklı olup, olmadığı konusunu gündeme getirdi. İzmir için de kent merkezi orta nokta olmak üzere 100 kilometre yarıçaplı bir dairenin içindeki her diri fayın kenti etkileyeceğini ve fayların 6.5- 7 üzerinde deprem üretme potansiyeli olduğunu dile getiren uzmanlar, sorunlu yapıların bir an önce güçlendirilmesi veya yıkılıp, binaların güvenli alanlarda yapılması gerektiğine dikkati çekti.
10.03.2023 Gündem
Bakan Kurum CNN Türk'te açıkladı: Kentsel dönüşümde kira yardımları artırıldı
Bakan Kurum CNN Türk'te açıkladı: Kentsel dönüşümde kira yardımları artırıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki çalışmalara ilişkin son durumu CNN Türk'te değerlendirdi. Bakan Kurum, "11 ilimizde 143 bin TOKİ konutumuz vardı. 1 tane vatandaşımızın burnu kanamadı. Hasar alan binalar elbette oldu ancak yıkılan binamız yok." dedi. Bakan Kurum ayrıca, "Kira yardımlarını artıracağız. İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerinde kira desteğini 3 bin 500 liraya çıkarıyoruz. Ankara'da Bursa'da Antalya'da İzmir'de 3 bin liraya çıkarıyoruz. Diğer büyükşehirlerde 2 bin 500 liraya, diğer illerde 2 bin liraya çıkarıyoruz. Nisan ayından itibaren yardımları hesaplara yatıracağız." ifadelerini kullandı.
8.03.2023 Ekonomi
Gübretaş kimin, kime ait? Gübretaş hisse fiyatları ne kadar, Gübretaş altın madeni nerede?
Gübretaş kimin, kime ait? Gübretaş hisse fiyatları ne kadar, Gübretaş altın madeni nerede? GÜBRETAŞ Maden Yatırımları A.Ş.’ye ait Söğüt Maden Sahasındaki 3,5 milyon onsluk (109 ton) altın kaynağının çıkarılıyor ve ülke ekonomisine kazandırılıyor. 3,5 milyon onsluk (109 ton) altın varlığı için çıkarılan acele kamulaştırma kararı sonrası bölgedeki arazilerin mülkiyetinin Hazine'ye devri gerçekleştirilip tesis kuruluma geçirilirken, bakanlıktan beklenen teşvik belgesi de geçtiğimiz yıl çıkmıştı. Peki, Gübretaş kimin, kime ait? Gübretaş hisse fiyatları ne kadar, Gübretaş altın madeni nerede?
27.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'ya hızlı tren müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'ya hızlı tren müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Gemlik Büyükkumla Barajı, Bursa Bölge İdare Mahkemesi Hizmet Binası, Dağyenice Doğal Yaşam Turizm Kompleksi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. Erdoğan, kuraklık yaşandığını belirterek ''Çare bizim de yaptığımız gibi baraj. Eğer barajlarınız olmazsa kuraklıkla mücadele edemezsiniz.'' dedi. Erdoğan, "Bandırma-Bursa-Osmaneli Hızlı Tren Hattı'nı 2025 yılında hizmete açmayı planlıyoruz" dedi.
21.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni dönemin adı Türkiye Yüzyılı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni dönemin adı Türkiye Yüzyılı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kumluca'da açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Karşımızda kendimiz ve evlatlarımız için geleceğimize umutla bakabileceğimiz bir Türkiye tablosu olduğuna inanıyorum. İnşallah yeni dönemin adına da Türkiye Yüzyılı diyoruz. Kumluca Türkiye Yüzyılı'nın evelallah önemli bir adımı olacak, Finike, Manavgat öyle olacak. 19 ilçesiyle Antalya öyle olacak." diye konuştu.
7.01.2023 Gündem
Cemevlerini ilgilendiren teklif TBMM’de kabul edildi ve yasalaştı
Cemevlerini ilgilendiren teklif TBMM’de kabul edildi ve yasalaştı Cemevlerinin elektrik ve su giderlerinin devlet tarafından karşılanması ile maden kazasında hayatını kaybeden işçi yakınlarına, ‘destek paketini’ de içeren torba kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
16.11.2022 Gündem
Kadıköy Belediyesi Başkanının makam odasına haciz
Kadıköy Belediyesi Başkanının makam odasına haciz Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nın makam odasındaki eşyalar, 39 yıl önce yapılan kamulaştırma nedeniyle haczedildi.
3.11.2022 Gündem
Endüstri Bölgeleri Kanunu’nda Değişiklik Teklifi TBMM’de kabul edildi
Endüstri Bölgeleri Kanunu’nda Değişiklik Teklifi TBMM’de kabul edildi Endüstri Bölgeleri Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM’de kabul edildi.
20.10.2022 Ekonomi
Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medya düzenlemesi yürürlüğe girdi!
Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medya düzenlemesi yürürlüğe girdi! Sosyal medya düzenlemesi olarak bilinen Basın Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürülüğe girdi. Düzenlemenin detayları merak edilirken Sosyal medyada gerçeğe aykırı bilgi yayanlarla ilgili uygulanacak hükümler de yer aldı. Peki, Sosyal medya yasası nedir? Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medyada gerçeğe aykırı bilgi yayanlara hapis cezası var mı? İşte detaylar…
18.10.2022 Gündem
AK Partili Dağ: Açık ara farkla birinci parti olacağız
AK Partili Dağ: Açık ara farkla birinci parti olacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 2023 seçimlerinde birinci parti olacaklarını belirterek, "Önümüzdeki 7 aylık çalışma performansıyla Cumhurbaşkanımızı tarihimizin en yüksek oyuyla Cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Açık ara farkla yine yeniden birinci parti olacağız" dedi.
17.09.2022 Siyaset
Binali Yıldırım: İzmir'in kurtuluşu ülkemiz adına bir semboldür
Binali Yıldırım: İzmir'in kurtuluşu ülkemiz adına bir semboldür AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "19 Mayıs'ta başlayan istiklal mücadelesi, 9 Eylül'de son buldu. Bazıları bu 100'üncü yıl zaferini küçümsemeye, önemsizleştirmeye çalışsa da barış günü gibi tanımlamalar getirmeye çalışsa da İzmir'in kurtuluşu ülkemiz adına semboldür" dedi.
9.09.2022 Siyaset
'Peribacalarına zarar vermek kesinlikle söz konusu değil'
'Peribacalarına zarar vermek kesinlikle söz konusu değil' Kapadokya Alan Başkanı Birol İnceciköz, Göreme Açık Hava Müzesi ile Tokalı Kilise'nin önünden geçen yola alternatif olarak yapılan, eleştirilerin odağındaki yol çalışmalarına ilişkin, "Burada peribacalarına zarar verme kesinlikle söz konusu değil. Bu yol üzerinde teknoloji ve bilimi kullanarak, arkeolojik jeoradar ve yüzey araştırması çalışmaları yaptık. Mevcut yolun alana ne kadar zarar verdiğini sizler de gördünüz. Bu zaten UNESCO raporlarında da belirtilmiş" dedi.
29.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kamulaştırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamulaştırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.