Kamu Personel Alımı 2021

Kamu Personel Alımı 2021

Son dakika kamu personel alımı 2021 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamu personel alımı 2021 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamu personel alımı 2021 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu Personel Alımı 2021

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu personel alımı 2021 gelişmeleri de dahil olmak üzere 428 kamu personel alımı 2021 haberi bulunmuştur. Tüm kamu personel alımı 2021 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 407 sözleşmeli personel alacak!
Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 407 sözleşmeli personel alacak! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak 5 adet sözleşmeli büro personeli, 302 tekniker ve 100 koruma ve güvenlik görevlisi alacak. Başvurular 7 Ocak’ta sona erecek. Peki, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
15.12.2021 Personel Alımı
Atatürk Orman Çiftliği ve ÖSYM personel alıyor! İşte başvuru şartları!
Atatürk Orman Çiftliği ve ÖSYM personel alıyor! İşte başvuru şartları! Atatürk Orman Çiftliği ve ÖSYM personel alıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, Atatürk Orman Çiftliği işçi, ÖSYM ise, Ölçme ve Yerleştirme Merkezi uzman yardımcısı alacak. Peki, Başvurular nasıl yapılır? Atatürk Orman Çiftliği işçi alımı ve ÖSYM personel alımı başvuru şartları!
15.11.2021 Personel Alımı
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’na KPSS’den en az 70 puanla 45 personel alınacak!
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’na KPSS’den en az 70 puanla 45 personel alınacak! Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı duyurdu. Başkanlık, yazılı ve sözlü sınav sonucuna göre 45 Strateji ve Bütçe Uzman Yardımcısı alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, adaylarda KPSS’den en az 70 puan şartı aranıyor. Peki, Cumhurbaşkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alımı şartları!
1.11.2021 Personel Alımı
AFAD sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
AFAD sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı’na personel alınacak. Personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni ile personel alımı yapacak. Peki, AFAD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? AFAD personel alımı başvuru şartları ne? İşte başvuru ekranı!
31.10.2021 Personel Alımı
TMSF fon uzman yardımcısı alacak! İşte başvuru şartları!
TMSF fon uzman yardımcısı alacak! İşte başvuru şartları! Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) İstanbul Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere, Fon Uzman Yardımcısı alacak. Başvuru yapacak adaylar için yazılı ve sözlü giriş sınavı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, TMSF fon uzman yardımcısı giriş sınavı başvurusu nasıl yapılır? TMSF fon uzman yardımcısı sınav başvuru şartları!
28.09.2021 Personel Alımı
Diyanet TV KPSS'den en az 60 puanla personel alacak!
Diyanet TV KPSS'den en az 60 puanla personel alacak! Diyanet İşleri Başkanlığı merkez teşkilatında münhal bulunan kadrolara açıktan atama yoluyla personel alacak. Diyanet TV'de çalıştırılmak üzere, prodüktör, kameraman, montajcı, ses kayıtçısı, yönetmen, spiker, ışıkçı alınacak. Adayların 2020 KPSS'den en az 60 puan almaları gerekiyor. Peki, Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Diyanet TV personel alımı başvuru şartları!
8.09.2021 Personel Alımı
Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Bağımsız Denetçi alacak!
Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Bağımsız Denetçi alacak! Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu sınavla Bağımsız Denetçi alacak. Bağımsız Denetçilik Sınavına müracaatlar 27 Eylül’e kadar devam edecek. Peki, Bağımsız Denetçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Bağımsız Denetçi alımı başvuru şartları!
1.09.2021 Personel Alımı
Kişisel Verileri Koruma Kurumu personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kişisel Verileri Koruma Kurumu personel alacak! İşte başvuru şartları! Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) sınavla uzman yardımcısı alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre Kişisel Verileri Koruma Kurumu'nda Genel İdare Hizmetleri Sınıfında açık bulunan 10 adet Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcısı kadrosu için sınav yapılacak. Başvurular 27 Eylül'de sona erecek. Peki, Kişisel Verileri Koruma Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? KVKK personel alımı başvuru şartları!
19.07.2021 Personel Alımı
Kamu kurumlarına 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi!
Kamu kurumlarına 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu kurum ve kuruluşlarında 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının atamasını gerçekleştirdi. Adaylar atama sonuçlarını http://sosyalatama.aile.gov.tr adresinden öğrenebilecek!
16.07.2021 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu başlıyor! 14 Bin TL maaş ile personel alınacak!
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu başlıyor! 14 Bin TL maaş ile personel alınacak! 2021 personel alımı müjdesi! Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu. Şartlar belli oldu. Personel alımı başvurusu için süreç resmen başlıyor. 14 Bin TL maaş ile personel alınacak. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları 8 Mart'ta alınacak. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ne? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları...
7.03.2021 Personel Alımı
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak!
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak! Türkiye genelinde pek çok şehirde kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek üzere memur alıcak. Şoför'den avukat, mühendis, teknikerden, uzman yardımcısına pek çok kadroda memur alımı gerçekleştirilecek. Peki, kamu memur alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Hangi kamu kurumları memur alıyor? İşte İŞKUR kamu memur alımı ilanlar...
17.02.2021 Personel Alımı
Polis alımı başlıyor! İşte 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve tarihleri
Polis alımı başlıyor! İşte 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve tarihleri Emniyet Genel Müdürlüğü, 30. Dönem POMEM adayları için beklenen duyuru yaparak 10 bin polis alınacağını bildirdi. EGM'den yapılan duyuruda, "30.Dönem POMEM Adaylarının Dikkatine ! Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacaktır." denildi.
28.04.2023 Gündem
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...
27.04.2023 Çalışma Hayatı
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI DSİ personel alımı sonuçları için yapılan aramalar arttı. 23 Ocak'ta sona eren başvuruların ardından gözler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Şubat ayının gelmesiyle 2023 DSİ 1273 personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? Sorularına yanıt arayanların sayısı da arttı. İşte Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları sorgulama ekranı…
31.01.2023 Personel Alımı
DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte DSİ 1273 personel alımı başvuru kılavuzu ve kadro branş dağılımı
DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte DSİ 1273 personel alımı başvuru kılavuzu ve kadro branş dağılımı DSİ personel alımı başvuru ekranı açıldı. DSİ sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler, DSİ personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. DSİ 1.273 sözleşmeli personel alımı için başvuru yapacaklar alıma ilişkin detayları sorguluyor. Online yapılacak başvurular bugün başladı, 23 Ocak’a kadar devam edecek. DSİ işçi alımı 2021-2022 KPSS puan sıralamaları esas alınarak yapılacak olup yazılı ve sözlü sınav uygulanmayacak. İşte DSİ personel alımı başvurusu ile kadro ve branş dağılımı…
11.01.2023 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı’na personel alımı yapacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, giriş sınavı ile il göç uzman yardımcısı alınacak. Sınav için başvurular 30 Aralık’ta alınacak. Peki, Göç İdaresi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Göç İdaresi personel alımı şartları ne? Göç uzman yardımcısı alımı şartları!
27.12.2022 Personel Alımı
Kamu personeli alımı 2023! Savunma Sanayi Başkanlığı duyurdu! Sınavla personel alımı yapılacak!
Kamu personeli alımı 2023! Savunma Sanayi Başkanlığı duyurdu! Sınavla personel alımı yapılacak! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, giriş sınavı (sözlü sınav yöntemi) ile savunma sanayii uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 2023 yılı Ocak ayında başlıyor. Peki, Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
26.12.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı personel alımı yapacak! İşte Adalet Bakanlığı stajyer kontrolör başvuru şartları!
Adalet Bakanlığı personel alımı yapacak! İşte Adalet Bakanlığı stajyer kontrolör başvuru şartları! Adalet Bakanlığı duyurdu! Bakanlığı merkez teşkilâtında genel idare hizmetleri sınıfında istihdam edilmek üzere sınavla stajyer kontrolör alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ne? İşte Adalet Bakanlığı stajyer kontrolör alıı detayları…
19.12.2022 Personel Alımı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alımı yapacak! SGK personel alımı şartları!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alımı yapacak! SGK personel alımı şartları! Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı (SGK) sınavla 30 müfettiş yardımcısı istihdam edecek. Başvurular, e-Devlet kapısı üzerinden alınacak. Peki, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SGK personel alımı şartları…
18.12.2022 Personel Alımı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alacak! İşte Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alacak! İşte Kariyer Kapısı başvuru ekranı! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) duyurdu! Uzman yardımcısı alacak. Yayımlanan ilana göre, TÜİK’e istatistik, iktisat, matematik, endüstri mühendisliği ile bilgisayar mühendisliği ve yazılım bölümlerinden mezun personel alımı yapılacak. Peki, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte TÜİK personel alımı şartları ve Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım hizmeti ekranı!
12.12.2022 Personel Alımı
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) 81 ilde 2 bin personel alacak! İşte başvuru şartları!
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) 81 ilde 2 bin personel alacak! İşte başvuru şartları! Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) duyurdu! 81 ile personel alımı yapılacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, 2 bin Gelir Uzman Yardımcısı alınacak. Başvurular ocak ayında başlayacak. Adayların Gelir İdaresi Başkanlığı’nın “Online Sınav Sistemi”ne kayıt olmaları gerekiyor. Peki, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GİB personel alımı başvuru şartları ne? Gelir uzman yardımcısı alımı şartları!
11.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı 80 personel alacak! İşte başvuru şartları ve sınava başvuru ekranı!
İçişleri Bakanlığı 80 personel alacak! İşte başvuru şartları ve sınava başvuru ekranı! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Bakanlığın merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfında boş bulunan uzman yardımcısı kadrolarına sınavla personel alınacak. İlan Resmi Gazete ve Bakanlığın sitesinde yayımlandı. Başvurular; 19-23 Aralık 2022 tarihleri arasında online olarak alınacak. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İçişleri Bakanlığı uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
4.12.2022 Personel Alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı müfettiş yardımcısı alacak! İşte başvuru şartları!
Hazine ve Maliye Bakanlığı müfettiş yardımcısı alacak! İşte başvuru şartları! Hazine ve Maliye Bakanlığı Teftiş Başkanlığı duyurdu! Hazine ve maliye müfettiş yardımcılığı giriş sınavı ilanı yayınlandı. Adayların KPSS’den en az 80 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı şartları ne? İşte başvuru şartları!
4.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! Sınav ilanı yayınlandı! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! Sınav ilanı yayınlandı! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı personel alacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfında stajyer kontrolör kadrosunda personel istihdam edilecek. Başvurular 12-16 Aralık 2022 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı stajyer kontrolör alımı başvuru şartları ne? İşte e-Devlet başvuru ekranı!
30.11.2022 Personel Alımı
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alacak! KPSS’de en az 70 puan alanlar başvurabilecek! İşte aranan şartlar!
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alacak! KPSS’de en az 70 puan alanlar başvurabilecek! İşte aranan şartlar! Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı duyurdu! Strateji ve Bütçe Başkanlığına Strateji ve Bütçe Uzman Yardımcısı alımı için giriş sınavı yapılacak. KPSS’den en az 70 puan alanlar başvuruda bulunabilecek. Adaylar başvurularını online olarak gerçekleştirebilecek. Peki, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Strateji ve bütçe uzman yardımcısı alımı sınav başvuru şartları!
29.11.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Kamu Personel Alımı 2021 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu personel alımı 2021 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.