Kamu İşçi

Kamu İşçi

Son dakika Kamu işçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kamu işçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kamu işçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu İşçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu işçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.651 kamu işçi haberi bulunmuştur. Tüm kamu işçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan iş kanunu düzenlemesi mesajı: Çalışma yapıyoruz
Erdoğan'dan iş kanunu düzenlemesi mesajı: Çalışma yapıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TİSK tarafından düzenlenen Ortak Paylaşım Forumu’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 2024'te asgari ücrette yüzde 49 artış gerçekleştirdik. Yeni asgari ücretle çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü bir kez daha yerine getirmiş olduk" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan 'Hukuk politikaları kurulumuz bünyesinde çalışma hayatımıza ilişkin mevzuat dağınıklığının giderilmesi için çalışma yapıyoruz. Bu çerçevede ortaya çıkacak Türk İş Kanunu ile verimliliği artırabileceğimize inanıyorum. İnşallah bu meseleyi Meclis ve kamuoyunun takdirine sunacağız' dedi.
5.01.2024 Gündem
Merkez Bankası: Yıllık enflasyonun önemli ölçüde yükselmesi bekleniyor
Merkez Bankası: Yıllık enflasyonun önemli ölçüde yükselmesi bekleniyor Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), temmuz ayına ilişkin öncü göstergelerin oldukça yüksek bir aylık fiyat artışı olacağına işaret ettiğini ve buna bağlı olarak, yıllık enflasyonun da önemli ölçüde yükselmesinin tahmin edildiğini açıkladı.
27.07.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den CNN Türk'te flaş enflasyon açıklaması
Bakan Nebati'den CNN Türk'te flaş enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati CNN Türk ekranlarında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati enflasyon ne zaman düşer sorusuna, " Enflasyon ile mücadelemiz batının yaptığı gibi çok sert, sonu ne olursa olsun, insanlar işsiz kalsın anlayışının dışında. Tek haneli enflasyon ile ilgili, çok sert olarak değil kademeli olarak gerçekleştirilmesi gerektiğini söylüyoruz' dedi.
9.05.2023 Ekonomi
Kamu işçisi zam oranı! Kamu işçisine zam var mı, kamu işçi maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Hükümet zam teklifini yaptı! İşte taban aylık teklifi…
Kamu işçisi zam oranı! Kamu işçisine zam var mı, kamu işçi maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Hükümet zam teklifini yaptı! İşte taban aylık teklifi… Kamu işçilerinin zam pazarlığı devam ederken, hükumetin kamu işçisi için zam teklifi belli oldu. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmelerinde süreç devam ediyor. Peki, Kamu işçisine zam var mı, kamu işçi maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Hükümet zam teklifi yüzde kaç?
13.04.2023 Çalışan Hakları
Kamu işçisine ek zam verilecek mi, kamu işçisi maaşına zam yapılacak mı? 700 bin kamu işçisi refah payı alacak mı?
Kamu işçisine ek zam verilecek mi, kamu işçisi maaşına zam yapılacak mı? 700 bin kamu işçisi refah payı alacak mı? Kamu işçisine zam var mı, ek zam ve refah payı verilecek mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü Görüşmeleri kapsamında Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) ve Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Hak-İş) heyetleri ile bakanlıkta bir araya geldi. Kamuda 700 binden fazla işçinin ücretlerine yapılacak zammın belirleneceği görüşmelerin sonucu merak ediliyor. Peki, 700 bin kamu işçisi zammı var mı, kamu işçisi refah payı alacak mı, kamu işçisine ek zam var mı 2023, kamu işçisi maaşına zam verilecek mi?
10.04.2023 Çalışan Hakları
TTK işçi alımı ilanı yayınlandı! Başvuru İŞKUR üzerinden alınacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte başvuru şartları
TTK işçi alımı ilanı yayınlandı! Başvuru İŞKUR üzerinden alınacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte başvuru şartları Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) duyurdu! İŞKUR üzerinden yerüstü işyerlerinde çalıştırılmak üzere nitelikli işçi alımı yapılacak. İşçi alımı, Zonguldak İş Kurumu aracılığı ve doğrudan kura çekimi yoluyla yapılacak. Peki, TTK işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? TTK işçi alımı başvuru şartları ne? İŞKUR TTK işçi alımı başvuru ekranı!
9.12.2022 Personel Alımı
Bakan Nebati'den EYT açıklaması: Hazırlıklar başlatıldı
Bakan Nebati'den EYT açıklaması: Hazırlıklar başlatıldı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a ilişkin kıdem tazminatı yüküne ilişkin uygun finansman koşulları için KGF paketi konusunda hazırlıkların başlatıldığını söyledi.
2.12.2022 Ekonomi
TCDD personel alımı 2022! TCDD 102 işçi alımı (16 Eski Hükümlü, 4 Engelli, 82 normal) şartları neler, nasıl başvuru yapılır?
TCDD personel alımı 2022! TCDD 102 işçi alımı (16 Eski Hükümlü, 4 Engelli, 82 normal) şartları neler, nasıl başvuru yapılır? TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, 16 Eski Hükümlü, 4 Engelli, 82 normal olmak üzere toplam 102 İşçi Alacak. Son başvuru tarihi 17 Ekim 2022. TCDD personel alımı şartları nelerdir, TCDD işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
11.10.2022 Personel Alımı
KPSS şartı yok! Başvuru için yarın son gün, 10 bin kişiye iş fırsatı...
KPSS şartı yok! Başvuru için yarın son gün, 10 bin kişiye iş fırsatı... Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmak isteyenler için büyük fırsat! Sağlık Bakanlığı personel alımı yapıyor. Başvuru şartları arasında KPSS şartı yer almıyor. Bakanlık bünyesinde çalışmak isteyenler İŞKUR üzerinden müracaatlarını yapabiliyorlar. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımına kimler başvuruda bulunabilir? İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı hakkında merak edilenler…
20.03.2022 Personel Alımı
İBB BESYO mezunu spor eğitmeni alacak! İşte başvuru şartları!
İBB BESYO mezunu spor eğitmeni alacak! İşte başvuru şartları! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Spor İstanbul iştiraki bünyesinde istihdam edilmek üzere spor eğitmeni alacak. İBB iştiraki Spor İstanbul bünyesinde göreve başlayacak spor eğitmenleri için adayların üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bölümlerinde okuyor olmaları ve ya spor federasyonundan onaylı diploması olan antrenör olmaları gerekiyor. Peki, İBB spor eğitmeni alımı başvurusu nasıl yapılır? İBB spor eğitmeni alımı başvuru şartları ne? İBB personel alımı 2022 ilanı!
18.03.2022 Personel Alımı
İşçiye ek zam! Kamu işçilerine ek zam verilecek mi? Kamu işçi maaşlarına ek zam var mı?
İşçiye ek zam! Kamu işçilerine ek zam verilecek mi? Kamu işçi maaşlarına ek zam var mı? 700 bin kamu işçisini ilgilendiriyor! Kamu işçilerine zam geliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu! Katıldığı bir televizyon programında Türkiye gündemi ile ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu işçilerine müjdeyi verdi. İşçi maaşlarına yapılacak artış ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yaklaşık 700 bin kamu işçisini doğrudan ilgilendiren bu artış için gereken düzenleme kısa sürede yapılacaktır. Özel sektörün de kendi çalışanları için benzer bir iyileştirmeye gideceğine inanıyorum.” dedi. Peki, Kadrolu işçi maaşları ne kadar olacak? Kamu işçi zammı ne zaman yapılacak? İşçi zammı 2022 ne zaman belli olacak? İşte işçiye yapılacak ek zam ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları!
27.01.2022 Çalışan Hakları
Maaşlara yeni zam müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı, yüzde 28...
Maaşlara yeni zam müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı, yüzde 28... Maaşlara yeni zam müjdesi. Yeni kararı son dakika duyurdu. Bir zam daha geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomideki son gelişmelere ilişkin dikkati çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, işçilerin maaşlarına yapılacak yeni düzenlemeyi açıkladı. Erdoğan 'Burada bir müjde de, işçilerimizin toplu sözleşmede aldıkları zammın üzerine ortaya çıkan enflasyon farkı zaten eklenecektir. Buna yüzde 2.5'luk bir artış daha ilave ediyoruz. Böylece işçilerimizin ücretlerine özellikle de ücretlerinde yüzde 28'i bulan bir artış sağlamış oluyoruz' dedi.
26.01.2022 Çalışan Hakları
Kamuda iş imkanı! Bugün belli oluyor, bakanlık duyurdu
Kamuda iş imkanı! Bugün belli oluyor, bakanlık duyurdu Kamuda iş imkanı sağlanıyor. Memur ve işçi alımı yapılacak. Arkeolog, avukat, biyolog, çocuk eğiticisi, çocuk eğitimcisi, diyetisyen, fizyoterapist, grafiker, hemşire yardımcısı, kuran kursu öğreticisi, kütüphaneci, mühendis, mimar, öğretmen, redaktör, psikolog, sağlık teknikeri, sağlık teknisyeni veteriner hekim kadrosu açıldı. Bakanlık tarafından duyuruldu. Atama sonuçları bugün saat 17.30’da açıklanacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca bugün 517 kadroya şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması gerçekleştirilecek.
15.12.2021 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan büyükelçilerin geri adımına ilk tepki: Saygı duymayan ülkemizde barınamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan büyükelçilerin geri adımına ilk tepki: Saygı duymayan ülkemizde barınamaz Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantı sonrası açıklama yaptı. Erdoğan 10 ülkenin büyükelçisinin geri adımı ile ilgili olarak, "Bu tavır ülkemizdeki yargı teşkilatını, savcılarımızı, avukatlarımız tüm yargı mensuplarına karşı yapılmış bir hakarettir. Türk yargısı kimseden talimat almaz, kimsenin emrine girmez. Bugün büyükelçiliklerden yapılan açıklamayla yanlışlıklarından geri dönülmüştür. Ülkemizin bağımsızlığına saygı duymayan hiç kimsenin sıfatı ne olursa olsun, bu ülkede barınamayacağını da ayrıca ifade etmek istiyorum." dedi.
25.10.2021 Gündem
Kamu, işçi ve işveren "çalışma hayatının Davos'u"nda buluşacak
Kamu, işçi ve işveren "çalışma hayatının Davos'u"nda buluşacak Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), kamu, işçi ve işveren temsilcilerini bir araya getiren Ortak Paylaşım Forumu'nun üçüncüsünü bu yıl 14-15 Ekim'de düzenleyecek.
4.10.2021 Ekonomi
KPSS şartı ve kura! Kamuya 100 bin yeni personel alınacak...
KPSS şartı ve kura! Kamuya 100 bin yeni personel alınacak... Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarının açıklanmasının ardından yüz binlerce kişi gözü hem kamu ve hem de özel sektörde iş fırsatlarına çevrildi. Ekonominin üç yıllık yol haritasında yılda 1 milyon 70 istihdam sözü verilirken, bu yılın sonuna kadar kamuda 100 bin kişi işe yerleşmiş olacak. Kamu kurumları personel alımını artık Kariyer Kapısı Platformu üzerinden gerçekleştiriyor. İŞKUR'da internet sitesi üzerinden yeni ilanları duyuruyor. İşi alımlarda KPSS şartı olduğu gibi kura sistemi de kullanılıyor...
22.09.2021 Personel Alımı
Hizmet zammı nedir? Hizmet zammından kimler yararlanacak?
Hizmet zammı nedir? Hizmet zammından kimler yararlanacak? 700 binden fazla kamu işçisi bekliyordu ve belli oldu. Hükümet ile sendikalar arasındaki zam pazarlığı sona erdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin kamu işçisine yapılacak zammı açıkladı. Türk İş Başkanı Ergün Atalay da 30 yıllık talepleri olan hizmet zammı ile ilgili önemli gelişmeyi de duyurdu. Atalay'ın açıklamasına göre, kıdem zammı/hizmet zammı adı altında ilk kez bir zam kararı alındı. Peki, Hizmet zammı nedir? Hizmet zammı ne kadar? Hizmet zammından kimler yararlanacak? İşte detaylar...
11.08.2021 Çalışma Hayatı
Kamu işçisi zam pazarlığında son durum ne? İşçi zam pazarlığında hükümetin teklifi ne olacak?
Kamu işçisi zam pazarlığında son durum ne? İşçi zam pazarlığında hükümetin teklifi ne olacak? 700 binden fazla kamu işçisinin 31 Mayıs'ta başlayan sözleşme sürecinde işçiler hükümetten gelecek yeni teklifi bekliyor. TÜRK İŞ ve HAK İŞ 'in teklifine karşılık hükümet teklifini sunmuştu. Hükümetin teklifini düşük bulan işçi konfederasyonları şimdi yeni teklifi bekliyor. Peki, Kamu işçi toplu sözleşme görüşmeleri ne zaman? Kamu işçileri toplu sözleşme ne zaman sonuçlanır? Toplu sözleşme 2021 ne zaman? İşte Kamu işçisi zam pazarlığında son durum...
Memur zam pazarlığında son durum! Hükümet zam teklifi 2021 ne zaman açıklanacak? İşte memur zam görüşmeleri 2022…
Memur zam pazarlığında son durum! Hükümet zam teklifi 2021 ne zaman açıklanacak? İşte memur zam görüşmeleri 2022… Memurlar için zam teklifinin önerileceği tarih belli oldu. 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde pazarlık süreci bugün gerçekleştirilen ilk toplantıyla başladı. Peki, Hükümet zam teklifi 2021 ne zaman? İşte memur zam pazarlığında son durum…
2.08.2021 Memur
Toplu sözleşme görüşmeleri ne zaman? Kamu işçisinin zam pazarlığı başlıyor!
Toplu sözleşme görüşmeleri ne zaman? Kamu işçisinin zam pazarlığı başlıyor! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Kamu görevlilerinin 2 yıllık zam oranının belirleneceği 6'ncı dönem toplu sözleşme süreci başlıyor. Kamu görevlilerinin 2022 ve 2023 yıllarında maaşlarına yapılacak zammın belirlendiği görüşmeler yeni haftanın gündeminde olacak. Peki, Kamu işçisine zam miktarı ne kadar olacak? Memur zammı ne kadar olacak? İşte detaylar...
24.07.2021 Çalışan Hakları
Kamu kurumlarına 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi!
Kamu kurumlarına 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu kurum ve kuruluşlarında 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının atamasını gerçekleştirdi. Adaylar atama sonuçlarını http://sosyalatama.aile.gov.tr adresinden öğrenebilecek!
16.07.2021 Personel Alımı
Kamu işçilerine zam ile ilgili flaş açıklama! Yeni teklif...
Kamu işçilerine zam ile ilgili flaş açıklama! Yeni teklif... Yüz binlerce kişi bu haberi bekliyordu. Hükümet zam teklifini sundu ve belli oldu. Maaşı 3 bin 577 TL ile 3 bin 750 TL arasında olanlara 100 TL zam önerildi. Türk-İş ve Hak-İş ise hükümetten taleplerini karşılayacak yeni bir teklif bekliyor. Kamu işçilerine yapılan zam teklifinin kabul edilemez olduğu, talepler ile hükümetin teklifi arasında ciddi fark olduğu belirtildi. Bayramdan sonra makul pazarlık sürecinin başlayacağı öngörülüyor.
13.07.2021 Ekonomi
Kamuya işçi alımında değişiklik! Yönetmelik yayımlandı!
Kamuya işçi alımında değişiklik! Yönetmelik yayımlandı! Kamuda bir dönem sona erdi. Sınav şartı kalktı. Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alınmasında değişiklik Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Temizlik hizmetleri, güvenlik ve koruma hizmetleri ile bakım ve onarım hizmetleri için alınacak işçiler, sınava tabi tutulmaksızın doğrudan noter kurasıyla belirlenebilecek.
2.06.2021 Personel Alımı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 163 personel alıyor! İşte başvuru şartları!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 163 personel alıyor! İşte başvuru şartları! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) işçi ve personel alım ilanı İŞKUR'da yayınlandı. İBB iştirakleri, İŞKUR aracılığıyla farklı meslek kadrolarında 163 personel alınacak. Peki, İBB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İŞKUR Kurum dışı kamu işçi alımı 2021 başvurusu detayları...
22.03.2021 Personel Alımı
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi sürekli işçi alıyor! KPSS şartı yok!
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi sürekli işçi alıyor! KPSS şartı yok! Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işçi alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi merkez teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu 88 sürekli işçi alacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Peki, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Peki, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi sürekli işçi alımı başvuru şartları ne? İşte Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işçi alımı ilanı!
23.03.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Kamu İşçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu işçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.