Bakan Soylu 'Tüm Türkiye'de takip ediyoruz' diyerek duyurdu!
Bakan Soylu 'Tüm Türkiye'de takip ediyoruz' diyerek duyurdu! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) yaptığı "Yaşam Memnuniyeti Araştırması"na göre, asayiş hizmetlerinin 2020'de yüzde 77,4 memnuniyet oranıyla ilk sırayı alan kamu hizmeti olduğunu bildirdi. Öte yandan Soylu, "Kadına karşı şiddetle mücadelede 1000 kelepçeyi aynı anda izleyebilen bir elektronik izleme merkezi kurduk. Bu sayede, elektronik kelepçe kararı taleplerimizi artırabiliyoruz. Şu anda toplam 137 elektronik kelepçeyi tüm Türkiye'de takip ediyoruz." dedi.
1.04.2021 Gündem
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Artık zorunlu olacak
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Artık zorunlu olacak İlk defa veya yeniden kamu hizmeti ve görevlerine atanacaklar hakkında yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması hükümlerinin yeniden düzenlenmesine ilişkin maddeleri de içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
19.12.2019 Çalışma Hayatı
Vatandaşa iyi haber! Yıl sonuna kadar zam yok
Vatandaşa iyi haber! Yıl sonuna kadar zam yok Kamu hizmetlerine ve ürünlerine bu yıl sonuna kadar zam yapılmayacak. Vatandaş rahatlatılırken, devlet de kemer sıkacak.
17.05.2017 Ekonomi
Cezalarını fidan dikerek çektiler
Cezalarını fidan dikerek çektiler Diyarbakır'da denetimli serbestlik uygulaması kapsamında 70 hükümlü, aldıkları ceza gereği 200 fidanı toprakla buluşturdu.
29.09.2021 Gündem