Kalkınma Bakanı

Kalkınma Bakanı

Son dakika kalkınma bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kalkınma bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kalkınma bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalkınma Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalkınma bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.716 kalkınma bakanı haberi bulunmuştur. Tüm kalkınma bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dış ticaret ilişkileri ADASO'da görüşüldü
Dış ticaret ilişkileri ADASO'da görüşüldü Kosova Cumhuriyeti Bölgesel Kalkınma Bakanı Fikrim Damka ve beraberindeki heyetin katılımıyla Adana Sanayi Odası’nda Türkiye-Kosova ikili ticari ilişkilerin görüşüldüğü toplantı düzenlendi.
18.02.2024 Adana
İsrail'i şok eden F-35 kararı! Hollanda mahkemesi kararını verdi
İsrail'i şok eden F-35 kararı! Hollanda mahkemesi kararını verdi Hollanda Temyiz Mahkemesi, Hollanda hükümetinin İsrail’e F-35 savaş uçağı parçalarını ihracatını durdurmasına yönelik karar verdi.
12.02.2024 Dünya
Bakan Göktaş'tan kritik görüşme! Filistin'e yardım eli
Bakan Göktaş'tan kritik görüşme! Filistin'e yardım eli Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Filistin Kadın İşleri Bakanı Amel Hamad ve Sosyal Kalkınma Bakanı Ahmed Majdalani ile görüşme yaptı.
22.10.2023 Gündem
Bakan Fidan, İngiliz mevkidaşı Cleverly ile görüştü
Bakan Fidan, İngiliz mevkidaşı Cleverly ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri, İngiliz Milletler Topluluğu ve Kalkınma Bakanı James Cleverly ile bir araya geldi.
20.10.2023 Gündem
BAE ile ortaklık anlaşması 100 bin kişiye istihdam sağlayacak
BAE ile ortaklık anlaşması 100 bin kişiye istihdam sağlayacak Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Ankara Büyükelçisi Said Sani ez-Zahiri, 1 Eylül'de yürürlüğe girecek Türkiye-BAE Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması ile Türkiye'de 100 bin kişiye istihdam sağlanacağını söyledi.
26.07.2023 Ekonomi
Bakan Fidan'dan Londra'da peş peşe kritik görüşmeler
Bakan Fidan'dan Londra'da peş peşe kritik görüşmeler Ukrayna İyileştirme Konferansı kapsamında İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan dün ikili görüşmelerde bulundu.
22.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet yılmaz’ın biyografisi!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet yılmaz’ın biyografisi! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabine üyelerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz hakkında merak edilenler arttı. Peki, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet yılmaz’ın biyografisi…
3.06.2023 Gündem
İskoçya'da Başbakanlık'ta ilk namaz!
İskoçya'da Başbakanlık'ta ilk namaz! Pakistan asıllı Hamza Yusuf İskoçya’nın ilk Müslüman Başbakanı seçildi. Hamza Yusuf resmi Başbakanlık konutunda ailesi ile ilk namazını kıldı.
29.03.2023 Dünya
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Malezya'da heyelan felaketi! Ölü sayısı 21'e yükseldi
Malezya'da heyelan felaketi! Ölü sayısı 21'e yükseldi Malezya'nın Selangor eyaletindeki bir kamp alanında meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısı 21'e yükseldi. Kayıp 14 kişi için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor
16.12.2022 Dünya
İngiltere’de yeni kabine belli oldu
İngiltere’de yeni kabine belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak, hükümetin yeni kabinesini belirledi.
25.10.2022 Dünya
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti?
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti? İngiltere Başbakan Liz Truss, Downing Street’teki Başbakanlık Konutu yaptığı açıklamasında görevinden istifa ettiğini duyurdu. Peki, Liz Truss ne yaptı, neden istifa etti? Liz Truss kimdir?
20.10.2022 Dünya
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Liz Truss, hükümetteki yeni kabine atamalarını yaptı. Devlet bakanlarının yeni görevleri belirlendi.
7.09.2022 Dünya
Doğal gaz krizi Avrupa'yı vuracak! Türkiye'nin depolar dolu
Doğal gaz krizi Avrupa'yı vuracak! Türkiye'nin depolar dolu Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama. Avrupa Rusya ile yaşanan enerji krizi sebebiyle bugüne kadar görülmemiş tasarruf tedbirlerine gidiyor. Almanya’da Zafer Takı gibi kamu kurumlarının ışıkları kapanırken, sıcak su kullanımının azaltılması gündemde. Fransa’da maçların gece oynanması tartışılıyor. Hırvatistan toplu taşımayı teşvik ederken, İngiltere’de kışın ‘evcil hayvanlarınıza sarılın’ kamu spotları yayınlanıyor. Türkiye ise kışa gaz depoları tam kapasite giriyor.
30.07.2022 Ekonomi
Karadeniz'de tahıl koridoru planı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 hafta-10 gün içinde neticelendirmeye çalışacağız
Karadeniz'de tahıl koridoru planı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 hafta-10 gün içinde neticelendirmeye çalışacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Draghi ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Birçok alanda işbirliğimizi pekiştirecek 9 anlaşmaya imza attık. Ticaret hacmimiz rekorla 23 milyar doların üzerine çıktı. Mevcut rakamlar 25 milyar eşiğini aşacağımızı gösteriyor. Şirketlerimizi yatırımları artırma yönünde teşvik etmeye devam edeceğiz" dedi. Erdoğan, Karadeniz'deki tahıl koridoruyla ilgili olarak ise "Putin ve Zelenski'nin yaklaşımı önem arz ediyor. 1 hafta-10 gün içinde görüşmeleri yoğunlaştırıp neticelendirmeye çalışacağız" dedi.
5.07.2022 Siyaset
ABD'den Rusya'ya yeni yaptırımlar! Listede Roldugin de var...
ABD'den Rusya'ya yeni yaptırımlar! Listede Roldugin de var... ABD, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakın olan Rus elitlerini ve Putin ile bağlantısı olan yatları hedef alan yeni yaptırımları duyururken, yaptırım listesinde Putin'in denizaşırı mal varlıklarını yönettiği iddia edilen Sergey Roldugin ve aile üyeleri de yer aldı.
2.06.2022 Dünya
Rus ekonomisinde işler iyi gitmiyor! Toplantıda her şeyi anlatan o görüntü...
Rus ekonomisinde işler iyi gitmiyor! Toplantıda her şeyi anlatan o görüntü... Ekonomik yaptırımlar ve faiz artırımı derken Rus ekonomisi zora düştü. Toplantıdan gelen görüntülerde, Putin ve yetkililerin uzun bir masanın iki ucunda birbirlerine mesafeyle durduğu görülüyor. Ülkedeki finansal gerginlik ise kritik toplantıda yüzlere yansıdı...
1.03.2022 Dünya
Türkiye ile Maldivler arasında 5 anlaşma imzalandı
Türkiye ile Maldivler arasında 5 anlaşma imzalandı Türkiye ile Maldivler arasında ticaret, tarım, çevre, kültür ve diplomasi akademileri alanında işbirliği anlaşmaları imzalandı.
30.01.2022 Siyaset
İntihar oranında patlama! Yalnızlık bakanı atandı
İntihar oranında patlama! Yalnızlık bakanı atandı Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle intiharların arttığı Japonya'da Başbakan Suga, Bölgesel Bakanı olarak görev yapan Tetsushi Sakamoto'yu Yalnızlık Bakanı olarak atadı.
25.02.2021 Gündem
Ülkede intihar patlaması yaşanıyor! 'Yalnızlık Bakanı' atandı...
Ülkede intihar patlaması yaşanıyor! 'Yalnızlık Bakanı' atandı... Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle intiharların arttığı Japonya'da Başbakan Suga, Bölgesel Bakanı olarak görev yapan Tetsushi Sakamoto'yu 'Yalnızlık Bakanı' olarak atadı.
25.02.2021 Dünya
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan kimdir? Lütfi Elvan kaç yaşında ve nereli?
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan kimdir? Lütfi Elvan kaç yaşında ve nereli? Berat Albayrak'tan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığı koltuğuna Cumhurbaşkanı Kararı ile Lütfi Elvan atandı. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre, atamanın 104'üncü ve 106'ıncı maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi. Peki, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan kimdir? Lütfi Elvan kaç yaşında ve nereli? İşte Lütfi Elvan'ın biyografisi...
10.11.2020 Ekonomi
Lütfi Elvan kimdir, nereli kaç yaşında?
Lütfi Elvan kimdir, nereli kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzaladı ve Resmi Gazetede yayımlandı Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Lütfi Elvan getirildi. Lütfi Elvan daha önce Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevinde bulundu. Peki Lütfi Elvan kimdir, kaç yaşında, nereli?
9.11.2020 Siyaset
Suudi Arabistan corona virüs sonrası kamuda normalleşmeye  geçiyor
Suudi Arabistan corona virüs sonrası kamuda normalleşmeye geçiyor Suudi Arabistan yeni tip corona virüsün (Kovid-19) ardından, kamuda pazar gününden itibaren aşamalı normalleşmeye geçileceğini duyurdu.
26.05.2020 Dünya
Binlerce memur için geçerli! Yüksek ücretle aylıksız izin...
Binlerce memur için geçerli! Yüksek ücretle aylıksız izin... Memurlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda belirlenen hallerde ücretsiz izin kullanabiliyor. Kamu kurum ve kuruluşları ile yükseköğretim kurumları personelinden araştırma altyapısında hizmetine ihtiyaç duyulanlar kendilerinin isteği ve çalıştıkları kurum ve kuruluşların muvafakati ile tam veya yarı zamanlı olarak çalıştırılabilirler. bu süreçte yüksek ücret alabiliyorlar. İşte o şartlar...
18.05.2020 Çalışma Hayatı
Sri Lanka'da Kovid-19'dan ölen Müslümanların cesedinin yakılmasının  durdurulması istendi
Sri Lanka'da Kovid-19'dan ölen Müslümanların cesedinin yakılmasının durdurulması istendi Sri Lanka'da yeni tip corona virüsten (Kovid-19) ölenlerin cesedinin, din ayrımı gözetmeden krematoryumlarda yakılması uygulamasının iptali için Müslüman siyasetçiler hukuki başvuruda bulundu.
15.05.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kalkınma Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalkınma bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.