Kahta

Kahta

Son dakika kahta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kahta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kahta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kahta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kahta gelişmeleri de dahil olmak üzere 333 kahta haberi bulunmuştur. Tüm kahta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler 💥​ Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? Besni, Çelikhan, Gerger, Gölbaşı, Kahta, Samsat, Sincik, Tut seçim sonuçları
Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler 💥​ Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? Besni, Çelikhan, Gerger, Gölbaşı, Kahta, Samsat, Sincik, Tut seçim sonuçları Adıyaman seçim sonuçları ile birlikte Adıyaman Belediyesi hangi partide, Adıyaman Belediye başkanı kim oldu? Sorularına aranan yanıt dışında Adıyaman ilçe belediyelerini hangi partilerin aldığı da merak konusu oldu. Peki, Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? İşte Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler…
2.04.2024 Gündem
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler Türkiye İstatistik Kurumu, il olmaya aday görülen 24 ilçeyi açıkladı. Nüfusun en az 100 bin ve il merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta olmak gibi 8 kriteri sağlayan 25 ilçe'den biri de Adana'da bulunuyor. İşte detaylar...
29.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahta'da: İstasyon sorununu halledeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahta'da: İstasyon sorununu halledeceğiz Adıyaman’ın Kahta ilçesinde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim en öncelikli konumuz deprem bölgesidir. Depremzedelerimizi bir an önce güvenli, huzurlu ve dayanıklı yuvalarına kavuşturmaktır." dedi.
8.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı açıklamada, "Adıyaman, 6'lı masa denen proje yapının ve Cumhurbaşkanı adaylarının yalan ve bühtan siyasetine fırsat vermedi" dedi. Erdoğan, "14-28 Mayıs seçimlerinin üzerinden 8 ay geçti ama CHP ve eski ortakları arasındaki kavganın, gürültünün arkası hiç kesilmedi. Her gün yeni bir skandala uyanıyor, özellikle CHP'li vatandaşlarımızın umutlarını kıran bir Bizans oyununa şahit oluyoruz" diye konuştu.
8.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çanakkale açıklaması: Yangın kısa süre içinde kontrol altına alınacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çanakkale açıklaması: Yangın kısa süre içinde kontrol altına alınacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma ve Adıyaman Hastane Farklı Seviyeli Kavşağı Açılış Töreni’ne Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan Çanakkale'de devam eden orman yangınına ilişkin olarak, "Hızı 70 kilometreye ulaşan şiddetli rüzgar işimizi zorlaştırsa da yayılması durduruldu. İnşallah kısa sürede kontrol altına alacağız" diye konuştu.
23.08.2023 Gündem
Milletvekili Şan’dan çiftçilere müjde
Milletvekili Şan’dan çiftçilere müjde AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. İshak Şan dolu, sel ve don nedeniyle zarar gören çiftçilere Cumhurbaşkanlığı tarafından 12 milyon TL ödeneğin gönderildiğini ifade etti.
20.07.2023 Ekonomi
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular yarın başlıyor! Bakan Özhaseki duyurdu
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular yarın başlıyor! Bakan Özhaseki duyurdu “Yerinde Dönüşüm" projesi kapsamında deprem bölgesinde hizmet verecek olan Yapım ve Dönüşüm Ofisleri 17 Temmuz’da açılıyor.  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Yerinde Dönüşüm ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlarımızı 22 yerde açtığımız Yapım ve Dönüşüm Ofislerimize bekliyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız Yerinde Dönüşüm projemize e-Devlet üzerinden başvurabilir ve ALO 181'den projemiz hakkında bilgi alabilirler.” dedi.
16.07.2023 Gündem
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği Deprem bölgesinin ihya ve inşasında yeni bir dönem başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 17 Temmuz’da başlatacağı ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle 11 şehri yeniden ayağa kaldırıyor.
14.07.2023 Ekonomi
Menzil cemaati lideri Abdülbaki El Hüseyni'nin cenazesinde 20 kilometrelik araç kuyruğu oluştu
Menzil cemaati lideri Abdülbaki El Hüseyni'nin cenazesinde 20 kilometrelik araç kuyruğu oluştu İstanbul'da, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Menzil cemaatinin lideri Abdülbaki El Hüseyni (74) Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı Menzil köyünde toprağa verildi.
13.07.2023 Gündem
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin açtığı yaraların hızlı bir şekilde sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kaldırılması için hayata geçirecekleri ‘Yerinde Dönüşüm Projesi’nin detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, bin yılın felaketinin etkilediği deprem bölgesinde başlatılacak proje doğrultusunda ev ve iş yerlerini kendileri yapacak olan depremzedelere, konutlar için 500 bin lira hibe ve 500 bin lira kredi, işyerleri için ise 250 bin lira hibe ve 500 bin lira da kredi desteği verileceğini belirtti.
7.07.2023 Gündem
Silahını temizlerken komşusunun 4 yaşındaki çocuğunu vurdu
Silahını temizlerken komşusunun 4 yaşındaki çocuğunu vurdu Adıyaman’ın Kahta ilçesinde bir kişi, balkonda temizlediği av tüfeğinin kaza ile ateş alması sonucu komşusunun 4 yaşındaki çocuğunu vurdu.
13.06.2023 Yaşam
Erkan Petekkaya yeni filmi için sete çıktı
Erkan Petekkaya yeni filmi için sete çıktı Geçtiğimiz mart ayında final yapan Kanal D dizisi 'O Kız'da 'Kadir' karekteriyle alkış alan usta oyuncu Erkan Petekkaya, 'Bana Sor' sinema filmi ile sevenlerinin karşısına çıkacak.
4.06.2023 Magazin
Ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Araçların camları patladı
Ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Araçların camları patladı Adıyaman’da yağan ceviz büyüklüğündeki dolu araçların camlarını patlatırken, ekili alanlarda da zarara yol açtı.
20.04.2023 Yaşam
Bakan Özer: 27 Mart'ta afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz
Bakan Özer: 27 Mart'ta afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "27 Mart Pazartesi günü afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz” dedi.
22.03.2023 Gündem
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor Deprem nedeniyle eğitime ara verilen 4 ilde kademeli eğitim başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay'da eğitim-öğretimin 27 Mart'ta kademeli olarak başlayacağını duyurdu..
21.03.2023 Gündem
İkiye bölünen dev kayanın sırrını kimse çözemiyor!
İkiye bölünen dev kayanın sırrını kimse çözemiyor! Depremde ikiye bölünüp bir evin üstüne devrilen dev kaya günlerdir bir köyün kâbusu oldu. Sırrını kimse çözemiyor, geçmişi ile ilgili ise çeşitli rivayetler dolaşıyor. Şimdi herkes bu kaya nasıl tehlikesiz hale getirilecek diye merakla bekliyor. Köylülerden parçalansın diyen de var, kimyasal ile eritelim diyen de…
19.03.2023 Gündem
Bakanlar deprem bölgesinde! Konut için ilk kazma vuruldu! Bakan Kurum açıkladı, işte örnek proje ve daireler...
Bakanlar deprem bölgesinde! Konut için ilk kazma vuruldu! Bakan Kurum açıkladı, işte örnek proje ve daireler... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "TOKİ eliyle Nurdağı ve İslahiye’de ilk etapta yapacağımız 855 konutumuz için ilk kazmayı vurduk" dedi. Ayrıca Bakan Kurum, deprem bölgesinde 73 bin 972 köy evi yapılacağını söyleyerek afet bölgesindeki konutların 1 yıl içinde etap etap teslim edileceğini söyledi.
24.02.2023 Gündem
Depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem anı Adıyaman'da kameralara böyle yansıdı.
23.02.2023 Gündem
Bakan Kurum, deprem konutlarıyla ilgili detayları açıkladı: İnşa süreci başladı
Bakan Kurum, deprem konutlarıyla ilgili detayları açıkladı: İnşa süreci başladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "507 bin bağımsız bölümden oluşan 156 bin binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğu tespitini yaptık." açıklamasını yaptı.
22.02.2023 Gündem
Gaziantep'te 456 kalıcı afet konutu için çalışmalar başladı
Gaziantep'te 456 kalıcı afet konutu için çalışmalar başladı Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin vurduğu Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde ilk etapta inşa edilecek olan 456 kalıcı afet konutunun yapılacağı alanda altyapı ve zemin düzeltme çalışmaları başladı.
22.02.2023 Ekonomi
TOKİ Başkanı Bulut: Bütün illerimizde potansiyel rezerv konut alanları belirlenmiş durumda
TOKİ Başkanı Bulut: Bütün illerimizde potansiyel rezerv konut alanları belirlenmiş durumda TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde açıklamalarda bulundu. Bulut, "Yer seçiminde bizi daha güvenli alanlara yönelten işlemden başladık. Bu alanda 10-11 ili etkileyen alanda 133 bin konutumuz vardı. Konutumuzda herhangi bir yıkılma meydana gelmedi, hasar alan binalarımız oldu can ve mal kaybı olmadı." dedi.
22.02.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli deprem bölgesinde! '70 bin köy evi yapacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli deprem bölgesinde! '70 bin köy evi yapacağız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Osmaniye'ye ziyaret gerçekleştirmişti. Osmaniye'de açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Devlet tüm güvenlik güçleri ile 11 ilde yerini almıştır. 271 bin görevli ile vatandaşımızın yardımına koştuk. Elimizdeki tüm imkanları kullandık" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Tıpkı şehir merkezlerimiz gibi köylerimizi de 1 yıl içinde ayağa kaldırmayı amaçlıyoruz. 70 bin köy evi yapacağız" dedi. Öte yandan Erdoğan, Osmaniye'nin ardından Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerini de ziyaret ederek depremzedelerle bir araya geldi. Erdoğan buradaki ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Deprem bölgesindeki 11 ilimizde konut ve köy evi olarak mart ayında inşasına başlayacağımız hane sayısı 270 bini bulacaktır" dedi. Buradan İslahiye'ye geçen Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "1797 konutun inşa süreci yarın başlıyor" dedi.
21.02.2023 Gündem
O filmdeki dev kaya ikiye bölündü!
O filmdeki dev kaya ikiye bölündü! İlyas Salman ve Müjde Ar’ın başrolünde yer aldığı 1981 yapımı “Çirkinler de Sever” filminin çekildiği Adıyaman’daki eski adıyla Eski Kahta, yeni adıyla Kocahisar Mahallesi’ndeki dev kaya deprem nedeniyle ikiye bölündü.
19.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kahta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kahta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.