Kahire

Kahire

Son dakika Kahire haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kahire ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kahire haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kahire

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kahire gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.827 kahire haberi bulunmuştur. Tüm kahire haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze krizinde başından beri Mısır'la ortak hareket ettik
Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze krizinde başından beri Mısır'la ortak hareket ettik İstanbul'da Mısırlı mevkidaşı Şükri'yi ağırlayan Bakan Hakan Fidan, Gazze Şeridi'ndeki durumun yanı sıra Libya, Somali ve Sudan gibi başlıkların ele alındığını söyledi.
20.04.2024 Gündem
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak Yerel seçim maratonunu geride bırakan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, önümüzdeki dönemde yoğun bir diplomasi trafiği bekliyor. Ankara, aralarında Rusya lideri Putin’in de bulunduğu dört önemli konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.
2.04.2024 Gündem
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kahire uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kahire uçuşları başladı Pegasus Havayolları, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen’den Mısır’ın başkenti Kahire’deki Sphinx havalimanına uçmaya başladı.
18.03.2024 Vitrin
İstanbul Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı
İstanbul Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, yeni uçuş destinasyonlarıyla küresel ağını genişletmeye devam ediyor. Pegasus Havayolları, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen’den Mısır’ın başkenti Kahire’deki Sphinx havalimanına uçmaya başladı.
18.03.2024 Ekonomi
Yunanistan'dan Türkiye itirafı: Erdoğan güçlü bir aktör, diplomatik kartlarını doğru bir şekilde oynadı
Yunanistan'dan Türkiye itirafı: Erdoğan güçlü bir aktör, diplomatik kartlarını doğru bir şekilde oynadı Yunan medyası Türkiye'nin son dönemlerde attığı adımlarla jeopolitik sahnede 'çok daha güçlü' bir konuma geldiğini yazarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgede kimsenin görmezden gelemeyeceği güçlü bir aktör olduğunu vurguladı.
19.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Mısır ile yeni dönem! Erdoğan: Ticaret hacmini 15 milyar dolara çıkarmak için mutabık kaldık
Mısır ile yeni dönem! Erdoğan: Ticaret hacmini 15 milyar dolara çıkarmak için mutabık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Birleşik Arap Emirliklerinden (BAE) özel uçak ile Mısır'a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 yıl sonra gerçekleştirdiği ziyarette, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan, Sisi ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası iki lider basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Ticaret hacmimizi 15 milyar dolara çıkartacağız" dedi. Sisi ise açıklamasında Türkiye'yi ziyaret edeceğini belirtti.
14.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra ziyaret ettiği Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısırlı mevkidaşı Abdulfettah es-Sisi tarafından İttihadiye Sarayı'nda resmi törenle karşılandı.
14.02.2024 Gündem
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar 'Doğu Akdeniz'den Etiyopya'ya kadar Türkiye lideri Erdoğan ve Sisi bölgesel eksen oluşturabilir mi?' sorusu soruldu, Kahire seyahatinin odak noktası başlıklara taşındı. BBC ise, ziyaretin hangi ülkeler tarafından yakın izleneceğini yazdı.
13.02.2024 Dünya
Gazzeli hastalar Türkiye'de! Bakan Koca bizzat karşıladı
Gazzeli hastalar Türkiye'de! Bakan Koca bizzat karşıladı İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaralanan çoğunluğu kanser hastası olan 61 hasta ve beraberindeki 49 refakatçıyı taşıyan uçak Ankara Etimesgut Askeri Havalimanına indi. Hastaları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca karşıladı.
20.11.2023 Gündem
Bakan Koca duyurdu: Gazzeli kanser hastaları Türkiye'ye getiriliyor
Bakan Koca duyurdu: Gazzeli kanser hastaları Türkiye'ye getiriliyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazzeli 26 kanser hastasının tedavileri için Türkiye'ye getirileceğini açıkladı.
15.11.2023 Gündem
Bahçeli: Türkiye Cumhuriyeti, Gazze'yi bir İslam beldesi yapmaya hazırdır
Bahçeli: Türkiye Cumhuriyeti, Gazze'yi bir İslam beldesi yapmaya hazırdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti, Gazze'yi yüzü gülen çocukların şehri, kardeşlerimizin huzur ve güven içinde yaşayacağı bir İslam beldesi yapmaya hazırdır, buna da and olsun, hamd olsun muktedirdir" dedi.
21.10.2023 Gündem
3 operasyonda, 74 milyon lira değerinde uyuşturucu ele geçirildi! Büyük darbe
3 operasyonda, 74 milyon lira değerinde uyuşturucu ele geçirildi! Büyük darbe Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda 58 kilogram kokain, 30 kilogram morfin, 12 kilogram metamfetamin olmak üzere toplam 74 milyon lira değerinde 100 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.
21.10.2023 Yaşam
Kahire'deki Gazze Zirvesi'nde Bakan Fidan dünyaya seslendi
Kahire'deki Gazze Zirvesi'nde Bakan Fidan dünyaya seslendi Kahire'de düzenlenen Barış Zirvesi'nde konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan" Filistin'in acısı normalleştiriliyor. İsrail Gazze'de 2 bin kişiyi hapiste tutuyor. Adil bir çözüm bulunmalı. İki devletli çözüm yoluna geri dönülmesi gerekiyor." dedi.
21.10.2023 Dünya
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ederken kritik gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Gazze'deki can kaybı artarken ABD'den İsrail'de adeta soğuk duş etkisi yaratan bir haber geldi. Daha önce İsrail'e adeta sınırsız destek veren Biden'dan dikkat çeken bir Gazze uyarısı geldi. BM yaptığı açıklama ile Gazze'de temiz suyun tükendiğine dair uyarıda bulundu. İran ise rehineler ile ilgili flaş bir açıklamaya imza attı.
16.10.2023 Dünya
Bakan Fidan, Sisi'yle görüştü! Gazze için 4 çözüm önerisi
Bakan Fidan, Sisi'yle görüştü! Gazze için 4 çözüm önerisi Mısır'da temaslarını sürdüren Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail - Filistin çatışmalarına ilişkin çözüm önerilerini açıkladı. Bakan Fidan, Gazze'deki Türk vatandaşlarının tahliyesiyle ilgili son duruma ilişkin bilgileri de verdi.
14.10.2023 Gündem
Bakan Fidan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüştü
Bakan Fidan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile başkent Kahire'de bir araya geldi. 
14.10.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan kritik görüşme
Bakan Fidan'dan kritik görüşme Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi bir ziyaret için bulunduğu Kahire’de bugün Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile bir görüşme gerçekleştirdi.
14.10.2023 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
Yakup Kadri Karaosmanoğlu Eserleri Nelerdir? Yakup Kadri Karaosmanoğlu Eserleri'nin Özellikleri...
Yakup Kadri Karaosmanoğlu Eserleri Nelerdir? Yakup Kadri Karaosmanoğlu Eserleri'nin Özellikleri... Yakup Kadri Karaosmanoğlu, Türk Edebiyatı için çok değerli isimlerin başında gelir. Onun vermiş olduğu eserlerin halen çok sevildiğini ve sıkça okunduğunu söylemek mümkündür. Özellikle yazmış olduğu Yaban romanı çok önemli eserler arasında yer almaktadır. Eserde bir aydının kendini ve diğer aydınları eleştirisi vardır. Bunun yanında Yakup Kadri'nin çocukluğunun ilk yılları Kahire'de geçmiştir. 
11.08.2023 Eğitim
Yunan basını yazdı: Erdoğan yeni dönemin kapılarını açıyor! Pozitif gündemin dışında kalan tek madde
Yunan basını yazdı: Erdoğan yeni dönemin kapılarını açıyor! Pozitif gündemin dışında kalan tek madde Türkiye'deki gelişmeleri yakından takip eden Yunan medyası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun diplomatik ajandası ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı. Akdeniz'de yeni bir dönemin başladığı belirtildi.
8.07.2023 Gündem
Türkiye ile Mısır arasında normalleşme adımı!
Türkiye ile Mısır arasında normalleşme adımı! Türkiye ile ve Mısır arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi sürecinin en kritik adımı atılırken, iki ülke arasında 2013’ten bu yana maslahatgüzarlık seviyesinde yürütülen diplomatik ilişkiler, büyükelçilik seviyesine çıkarıldı.
5.07.2023 Gündem
13 yıl sonra bir ilk! Ankara'ya Mısır elçisi
13 yıl sonra bir ilk! Ankara'ya Mısır elçisi Dışişleri Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti ve Mısır Arap Cumhuriyeti iki ülke arasındaki diplomatik ilişkilerin büyükelçilik seviyesine çıkarıldığını duyurdu.
4.07.2023 Gündem
Gine - Mısır maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Gine - Mısır maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Naby Keita ve arkadaşları (Gine), Rui Vitoria ile çıkış yakalayan Mısır'a Marakeş Stadyumu'nda üstünlük kurmaya çalışırken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
14.06.2023 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Kahire ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kahire haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.