Kadın Öğretmen

Kadın Öğretmen

Son dakika kadın öğretmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın öğretmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın öğretmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Öğretmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın öğretmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.509 kadın öğretmen haberi bulunmuştur. Tüm kadın öğretmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok'
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok' Terzi ve ayakkabı tamircilerinin iş yükü katbekat arttı. Giysiler tamire valiz valiz getirilmeye başlandı. ‘Biz son nesiliz’ diyen meslek temsilcileri, işlerinin geleceğinden endişeli.
19.02.2024 Ekonomi
Kadın öğretmen adaylarına burs ve gelişim programı desteği
Kadın öğretmen adaylarına burs ve gelişim programı desteği Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında öğretmenlik mesleğine bir saygı duruşu olarak nitelendirilen ve Nisan ayına kadar sürecek olan proje kapsamında 100 kadın öğretmen adayı, yeni nesil eğitim teknikleri ve sosyal kabiliyetler kazandırmaya dönük gelişim programları ile destekleniyor.
19.02.2024 Gündem
Firari İngiliz öğretmen hakkında kırmızı bülten
Firari İngiliz öğretmen hakkında kırmızı bülten Büyükçekmece'de Ocak 2019'da özel bir anaokulunda, 4 yaşındaki kız öğrencisi E.K.'ye cinsel istismarda bulunduğu, darp ve hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan firari İngiliz kadın öğretmen Rebecca Kate R. (49) hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.
30.03.2023 Gündem
142 saat sonra gelen mucize! Meltem öğretmen sağ kurtuldu
142 saat sonra gelen mucize! Meltem öğretmen sağ kurtuldu Kahramanmaraş merkezli depremlerin en ağır yıkımı oluştuğu Hatay’da devam eden arama kurtarma çalışmalarının 142’inci saatinde 32 yaşındaki Meltem öğretmen 8 katlı binanın enkazından sağ olarak kurtarıldı. Genç öğretmenin kendisini kurtaran ekiplerden ilk isteği çay oldu.
12.02.2023 Yaşam
Batılı öğretmenlerden doğuda fedakarlık örneği! 'Yolları kürekle kendimiz açıyoruz'
Batılı öğretmenlerden doğuda fedakarlık örneği! 'Yolları kürekle kendimiz açıyoruz' Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Arpacık köyünde eğitim hizmeti veren Sakaryalı ve Konyalı kadın öğretmenler, tüm zorluklara karşı köylü çocukların eğitimden geri kalmaması için mücadele veriyor. İlk görev yeri olarak atandığı Ağrı’da mesleğini icra eden Antalyalı Tuğba öğretmen ise elinden tuttuğu çocukları geleceğe taşımanın heyecanını yaşıyor.
24.11.2022 Gündem
Bakan Akar: Bu yılın başından itibaren 3 bin 585 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: Bu yılın başından itibaren 3 bin 585 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bu yılın başından itibaren 3 bin 585 terörist etkisiz hale getirildiğini belirtirken "TSK, egemenlik ve bağımsızlığımız için; ‘hudut namustur’ anlayışıyla hudutlarımızın güvenliğini sağlamakta. Terörü kaynağında yok etme stratejisi ile yurt içinde ve sınır ötesinde tüm terör örgütlerine karşı mücadele etmekte." dedi.
22.11.2022 Gündem
Öğretmen çiftten okulda iğrenç istismar! 1'i erkek 8 öğrenciye...
Öğretmen çiftten okulda iğrenç istismar! 1'i erkek 8 öğrenciye... Konya'da, 8 öğrenciye işkence yaptığı ve cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan sınıf öğretmeni Gülşen E. (40) ve aynı okulda görev yapan eşi Ahmet E.’nin (40) yargılanmalarına devam edildi. Davanın 2’nci duruşmasına halen bir okulda öğretmenlik yapan çift, katılmazken, avukatları Beytullah Çetin de mahkemeye üstün başarı belgelerini sunup, duruşmaların gizli görülmesini, haber yasağı getirilmesini istedi. Mahkeme heyeti, bu talebi reddederek, Konya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çift hakkında yürüttüğü soruşturmanın mahkemeye sunulması, tanıkların da dinlenilmesi için duruşmayı erteledi.
2.07.2022 Yaşam
Lisede iğrenç olay! Kadın öğretmenden kız öğrenciye istismar iddiası
Lisede iğrenç olay! Kadın öğretmenden kız öğrenciye istismar iddiası İstanbul'daki bir özel okulda yaşanan akıl almaz olayda iddiaya göre, geçtiğimiz aylarda kadın beden eğitimi öğretmeni S.İ., lise son sınıftaki kız öğrencine cinsel istismarda bulundu. Genç kızın kendisini taciz ettiği iddiasıyla öğretmeninden şikayetçi olması sonucu başlatılan soruşturma kapsamında ifade veren öğretmen, suçlamayı kabul etmeyerek 'Böyle bir suçlama nedeniyle çok şaşkınım. Ben tümüyle kadınlara ilgili duymuyorum, zamanında erkek arkadaşım da oldu' dedi. Şüpheli öğretmen, adli makamlarca verilen karar sonrası kız öğrencisine 100 metreden fazla yaklaşamayacak.
6.06.2022 Yaşam
Kadın öğretmen öğrencisini istismar etti! Çıplak fotoğraflar ve videolar ele verdi
Kadın öğretmen öğrencisini istismar etti! Çıplak fotoğraflar ve videolar ele verdi 30 yaşındaki Elizabeth Smith isimli bir beden eğitimi öğretmeni çıplak fotoğraflarını ve videolarını gönderdiği 14 yaşındaki öğrencisini taciz etme suçuyla tutuklandı. İkilinin mesajlarını göstermemesi konusunda öğrencisini tehdit eden öğretmenin okuldaki soyunma odasında öğrencisini ilişkiye zorladığı ve özel bölgelerine dokunduğu ortaya çıktı.
23.04.2022 Yaşam
Öğrencilerle ilgili Milli Eğitim Bakanı Özer'den açıklama! 'İlk defa oldu' diyerek duyurdu...
Öğrencilerle ilgili Milli Eğitim Bakanı Özer'den açıklama! 'İlk defa oldu' diyerek duyurdu... Öğrenci, öğretmen milyonları ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den flaş açıklama geldi. Bakan Özer, 'İlk defa geçti' diyerek duyurdu ve eğitime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Sözlerine eğitim yatırımlarıyla başlayan Özer, en büyük hedeflerinden birinin de kalite olduğunu ve eğitimde büyümenin kalite odaklı şekilde gerçekleştirilmesinin önemini vurguladı. Öte yandan kız çocuklarındaki okullaşma oranlarına da değinen Özer, "İlk defa kız çocuklarımızın okullaşma oranı, 2014 yılından itibaren erkekleri geçti. Türkiye son 20 yılda, kız çocuklarının eğitime erişimi kolaylaştı" ifadelerini kullandı.
24.03.2022 Eğitim
Öğretmen, kendisini uyaran müdür yardımcısını bıçakladı! Kadın öğretmene taciz mesajları attığı iddiası...
Öğretmen, kendisini uyaran müdür yardımcısını bıçakladı! Kadın öğretmene taciz mesajları attığı iddiası... Düzce'de, lisede tarih öğretmeni olan B.B.B., bir kadın öğretmene taciz içerikli mesajlar attığı iddiasıyla konu hakkında kendisini uyaran müdür başyardımcısı A.A.’yı bıçaklayarak yaraladı.
23.03.2022 Yaşam
‘Fakirlik iğrençtir’ diyen kadın öğretmene hapis cezası!
‘Fakirlik iğrençtir’ diyen kadın öğretmene hapis cezası! Antalya'da bir sitede çalışan Halil Ayaz, site sakinlerinden ilkokul öğretmeni A. Ö. hakkında ‘hakaret ve mobbing uyguladığı’ gerekçesiyle dava açtı. Manavgat 3. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davada, mahkeme A.Ö.'ye hakaret suçundan 3 ay ceza verirken, eylemini alenen gerçekleştirmesi nedeniyle 1/8 artırıma giderek 3 ay 15 gün hapis cezası verdi.
20.01.2022 Gündem
Öğretmen çift ile ilgili inanılmaz iddialar! Dayak, cinsel istismar ve dahası...
Öğretmen çift ile ilgili inanılmaz iddialar! Dayak, cinsel istismar ve dahası... Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde aynı ilkokulda görev yapan sınıf öğretmeni G.E. (40) ile kocası A.E. (40) hakkında, 2 yıl boyunca 1'i erkek, 8 öğrenciye aralıklarla işkence ve cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla Konya 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. ‘İşkence' suçundan 120 yıla kadar hapsi istenen G.E ile 'işkence ve cinsel istismar' suçlarından 132 yıla kadar hapsi istenen A.E., mart ayında hakim karşısına çıkacak.
20.01.2022 Yaşam
Öğrencisini cetvelle döven kadın öğretmen görevden alındı
Öğrencisini cetvelle döven kadın öğretmen görevden alındı Muğla'nın Milas ilçesinde, ilkokul öğretmeni Tuba T., yaramazlık yaptığı gerekçesiyle bir öğrencisini cetvelle dövdü. Cep telefonuyla çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepkiye neden oldu. Görüntüler bir süre sonra sosyal medyadan kaldırılırken, görevinden alınan Tuba T. hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.
30.12.2021 Gündem
Film gibi operasyon! Taliban yasakladı Afgan müzisyenler özgürlüğe uçtu...
Film gibi operasyon! Taliban yasakladı Afgan müzisyenler özgürlüğe uçtu... Afganistan'da Taliban’ın müziği yasaklaması üzerine gelecekleri tehlikeye giren Afganistan Ulusal Müzik Enstitüsü’nün aralarında kadın öğrenci ve öğretmenlerin de bulunduğu 101 üyesi, Katar elçiliğinin yardımıyla ülkeden ayrılmayı başardı. Önceki akşam Doha’ya varan ekip Portekiz’e gidecek.
6.10.2021 Dünya
CTE öğretmen alımı sonuçları açıklandı! İşte Adalet Bakanlığı CTE öğretmen alımı başvuru sonuçları ve CTE öğretmen alımı sözlü mülakat listesi!
CTE öğretmen alımı sonuçları açıklandı! İşte Adalet Bakanlığı CTE öğretmen alımı başvuru sonuçları ve CTE öğretmen alımı sözlü mülakat listesi! CTE öğretmen alımı mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, sorusu yanıt buldu. Adalet Bakanlığı CTE 2021 yılı öğretmen alımı başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. İşte öğretmen alımı sonuçları ve CTE öğretmen alımı sözlü mülakat listesi
24.02.2021 Çalışma Hayatı
Bunu yapan kadın öğretmen! Bina görevlisini 'fakirlik iğrençtir' deyip tehdit etti
Bunu yapan kadın öğretmen! Bina görevlisini 'fakirlik iğrençtir' deyip tehdit etti Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir sitede güvenlik görevlisi Halil Ayaz, aynı sitede oturan kadın öğretmen A.Ö.'nün kendisine 'Hurdacılar, yorgancılar, fakir, fakirlik iğrençtir' diye hakaret ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Manavgat'ta görülen duruşmada mahkeme A.Ö.'ye 5 ay hapis cezası verdi. Olayın ardından Halil Ayaz'ı telefonla arayan tanımadığı bir kişi ise, "Evine adam yollarım, kaç paran var ki? Adliyeye gel, hakimi de savcıyı da bak nasıl dövüyorum" diye tehdit etti. Bu kişi hakkında da şikayetçi olan Halil Ayaz, "A.Ö., 'Fakirlik iğrençtir. Fakirlerin mezarda ölüleri bile kokar' diyerek bana hakarette bulundu" dedi.
11.02.2021 Gündem
Kadın öğretmene şok! Müdüre fırlattığı sandalye silah sayıldı...
Kadın öğretmene şok! Müdüre fırlattığı sandalye silah sayıldı... Trabzon’da meslek içi eğitim seminerine katılmadığı gerekçesiyle hakkında tutulan tutanağı yırtan kadın sınıf öğretmeni H.A., tartıştığı okul müdürü T.Ö.’ye sandalye fırlattı. Sandalye, suç duyurusu üzerine iddianameye ‘silah’ olarak girerken, öğretmen hakkında da, 2 yıldan 3.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
15.12.2020 Yaşam
Rusya’da bir öğretmen 4 yaşındaki oğlunu asarak öldürdü
Rusya’da bir öğretmen 4 yaşındaki oğlunu asarak öldürdü Rusya'da Lyubov Melnikova adlı kadın öğretmen, eşi ve kızları koşuda olduğu sırada dört yaşındaki oğlunu taytla asarak öldürdü.
12.10.2020 Dünya
İğrenç iddiaların ardından flaş gelişme!
İğrenç iddiaların ardından flaş gelişme! İstanbul Büyükçekmece'de özel bir anaokulunda, 4 yaşındaki kız öğrenci E.K.’ye 2019’un Ocak ayında cinsel istismarda bulunduğu, darp ve hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan firari sanık İngiliz kadın öğretmen Rebecca Kate R.’nin (49) duruşması görüldü. Heyet, Birleşik Krallık’a yazı yazılarak sanığın SEGBİS yoluyla savunmasının alınıp alınmayacağına dair mahkemenin bilgilendirilmesine karar verdi.
30.06.2020 Gündem
FETÖ şüphelisi kadın öğretmen saklandığı evde yakalandı
FETÖ şüphelisi kadın öğretmen saklandığı evde yakalandı Elazığ'da, 'FETÖ/PDY üyesi olmak' suçundan aranan Y.Ü. adlı meslekten ihraç edilen kadın öğretmen, saklandığı evde yakalanarak, gözaltına alındı.
17.06.2020 Gündem
Ortaokul öğretmeni evinde asılı bulundu
Ortaokul öğretmeni evinde asılı bulundu Avcılar'da psikolojik rahatsızlığı olduğu ileri sürülen kadın öğretmen evinde ölü bulundu. Polis çok yönlü soruşturma başlattı.
12.04.2020 Yaşam
Öğretmenlerin gezisi kazayla bitti! 2 ölü, 2 yaralı
Öğretmenlerin gezisi kazayla bitti! 2 ölü, 2 yaralı Şanlıurfa’da otomobilin seyir halindeki çekicinin dorsesine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında öğretmenler Hatice Şimşek (28) ile Zümrüt Aslan (29) hayatını kaybetti, 2 arkadaşları da yaralandı.
8.03.2020 Yaşam
'Kadın öğretmenler yönetici olmak istemiyor'
'Kadın öğretmenler yönetici olmak istemiyor' MEMUR-Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 'Kadın Öğretmenlerin Çalışma Hayatı: Tespitler ve Öneriler' raporuna göreöğretmenlerin yüzde 71'inin yönetici olmak istemediklerini söyledi. Yalçın "İş- aile uyumu açısından yaşanan sorunlar, küçük yaş grubunda çocuğa sahip olmak, iş yükünün fazla olması tercih edilmeme noktalarından" dedi.
6.03.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Öğretmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın öğretmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.