Kadın Erkek

Kadın Erkek

Son dakika kadın erkek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın erkek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın erkek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Erkek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın erkek gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.864 kadın erkek haberi bulunmuştur. Tüm kadın erkek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sürekli yorgunluk ve stres cilt sağlığınızı etkiliyor! Kırışıklıkları azaltmanın en kolay yolu
Sürekli yorgunluk ve stres cilt sağlığınızı etkiliyor! Kırışıklıkları azaltmanın en kolay yolu Gözler, yüzün en dikkat çeken bölümlerinden biridir ve stres, yorgunluk ve yaşlanma belirtileri özellikle göz çevresinde kendini gösterebilir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, kadın erkek fark etmeksizin herkesin sorunu haline gelen göz çevresi sağlığını korumak ve genç ve canlı bir görünüm elde etmek için merak edilenleri anlattı.
28.04.2024 Yaşam
Uzman isim uyardı! Genellikle erkeklerde görülen hastalık kadınlarda artışa geçti
Uzman isim uyardı! Genellikle erkeklerde görülen hastalık kadınlarda artışa geçti Genellikle erkeklerde görülen akciğer kanseri vakalarının sigara kullanımının artmasına bağlı olarak son yıllarda kadınlarda artışa geçtiğine dikkat çeken Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Göğüs Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper Avcı, Akciğer kanserinin dünyada en çok ölüme sebebiyet veren kanser türü olduğunu vurguladı.
18.04.2024 Gündem
Teşrik tekbiri ne zaman getirilir? Teşrik tekbirinün hükmü
Teşrik tekbiri ne zaman getirilir? Teşrik tekbirinün hükmü Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle Müslümanlar teşrik tekbiri konusunu sorguluyor. Hz. Peygamber'in (s.a.s.) uyguladığı ibadetlerden biri olarak arefe gününden bayramın son gününe kadar sürer. Tekbirler farz namazlardan sonra getirilir ve bayramın son günü ikindi namazına kadar devam eder. Söz konusu bilgiler ışığında Ramazan Bayramı’nda teşrik tekbiri var mı, teşrik tekbiri Ramazan Bayramı'nda getirilir mi? Teşrik tekbiri ne zaman getirilir? Sorusuna yanıt aranıyor.
12.04.2024 Yaşam
Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar kaç yaşında, hangi aşiretten?
Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar kaç yaşında, hangi aşiretten? Şanlıurfa seçim sonuçları belli oluyor. Saat 20.00 itibariyle sandıkların 19,5'i açıldı. AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün oy oranı yüzde 35,05, Yeniden Refah Partisi'nin adayı Mehmet Kasım Gülpınar'ın oy oranı yüzde 36,64 oldu. Resim sonuçları henüz gelmemişken Mehmet Kasım Gülpınar’ın kim olduğuna dair araştırmalar hızlandı.
31.03.2024 Gündem
Sevgilisini başkasıyla yakaladı! Kavgayı erkekler ayırdı
Sevgilisini başkasıyla yakaladı! Kavgayı erkekler ayırdı Beyoğlu'nun Taksim semtinde kadın, iddiaya göre sevgilisini başka bir kadının yanında yakalayınca ortalık karıştı.Kadın, sevgilisiyle yakaladığı kadına saldırdı, kadınların kavgasını çevrede bulunan erkekler ayırdı. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.
18.03.2024 Gündem
Kadın Akademisi açıldı, Kent Meydanı 5. Etap’ın temeli atıldı! "Turist sayımız artıyor"
Kadın Akademisi açıldı, Kent Meydanı 5. Etap’ın temeli atıldı! "Turist sayımız artıyor" Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kadınların mesleki eğitim ve psiko-sosyal destek alacağı Kadın Akademisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Eş zamanlı olarak Kent Meydanı'nda, içerisinde ofisler ve dükkanların yer alacağı 5. Etap binasının temeli de atıldı. Açılış ve temel atma programının coşkusu, Kolpa müzik grubunun şarkılarıyla arttı. Adanalılar hem hizmetin sevincini yaşadı hem de konserle eğlendi.
10.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
Çalışan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Maaş detayını ortaya çıktı, TÜİK kalem kalem açıkladı
Çalışan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Maaş detayını ortaya çıktı, TÜİK kalem kalem açıkladı Kadın -erkek tüm çalışanları doğrudan ilgilendiriyor. Özellikle yüksek okul mezunları işe yüksek maaş beklentisi ile giriyor. Maaş miktarını eğitim, ve cinsiyet başta olmak üzere pek çok kriter belirliyor. TÜİK verilerine göre, Türkiye nüfusunun yüzde 49,9'u kadınlarda oluşuyor. ücret veya kazanç farkına bakıldığında cinsiyetler arası tüm eğitim düzeylerinde durum erkek lehine gerçekleşti. Öte yandan kadınlar erkeklerden 5,5 yıl daha uzun yaşıyor.
6.03.2024 Çalışma Hayatı
Büyükşehir'den kadınlara önemli eğitim
Büyükşehir'den kadınlara önemli eğitim 17 Şubat 1926’da Türk Medeni Kanunu’nun kabulünün yıldönümünde, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Barosu iş birliği ile “Medeni Kanun ve Kadın Hakları” konulu eğitim düzenlendi.
19.02.2024 Adana
Evlilik İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlilik İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Evlilik İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlilik İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslamiyet evlilik kurumunun kutsallığı ile ilgili Allah'ın sözleri olarak bilenen kutsal kitap Kuran-ı Kerimde yer alan ayetlerde belirtilmiştir. İnsan ilişkilerini düzenlemek ve hayırlı kadın erkek ilişkilerin ne şekilde olması gerektiğine Hz Peygamberimiz de hadisleriyle vurgu yapmıştır. Buna göre hem ayet hem de hadisler doğrultusunda evliliğin önemine vurgu yapılmış evlilik kurumunun nasıl işleyeceği ve özellikleri belirtilmiştir.
8.02.2024 Dini Bilgiler
Türkiye'de MOSSAD'a bilgi aktardıkları iddia edilen 7 şüpheli tutuklandı
Türkiye'de MOSSAD'a bilgi aktardıkları iddia edilen 7 şüpheli tutuklandı Türkiye'de İsrail İstihbarat Servisi MOSSAD'a bilgi aktardıkları iddia edilen 7 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
5.02.2024 Gündem
Tanzimat Dönemi Romanları Nelerdir? Tanzimat Dönemi Roman Yazarları Kimlerdir, Özellikleri Nelerdir?
Tanzimat Dönemi Romanları Nelerdir? Tanzimat Dönemi Roman Yazarları Kimlerdir, Özellikleri Nelerdir? 3 Kasım 1839 tarihin Tanzimat Fermanı ilan edildi. Daha sonrasında çıkarılan Tercüman-ı Ahval adlı dergi ile birlikte edebiyatımızda Tanzimat dönemi başladı. Bu dönemde divan edebiyatının şekilciliğine karşı çıkıldı. Bununla birlikte başta roman, anı ve öykü olmak üzere, divan edebiyatında olmayan türlerde birçok eser verildi. 
4.02.2024 Gündem
Modern Tiyatro Nedir, Özellikleri Nelerdir? Modern Tiyatro Temsilcileri Kimlerdir?
Modern Tiyatro Nedir, Özellikleri Nelerdir? Modern Tiyatro Temsilcileri Kimlerdir? Genellikle iki ya da üç perdeden oluşan, gösteri sanatlarına tiyatro denir. Her tiyatro oyunu "teks" adı verilen senaryolara bağlı kalınarak sahnelenir. Şiir ve müzik gibi kökü Antik Yunan dönemine dayanan bu sanat dalı geleneksel / klasik ve modern olmak üzere iki ayrılır. Geleneksel tiyatro başta üç birlik kuralı olmak üzere birçok kurala bağlıyken, modern dünya çok daha özgür bir yapıya sahiptir. 
31.01.2024 Gündem
Metafor Ne Demek, Nasıl Yapılır? Metaforum Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Metafor Ne Demek, Nasıl Yapılır? Metaforum Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? Orijinali "Metaphore" şeklinde yazılan sözcük, ilk kez M.Ö 5. yüzyılda, Antik Yunan şairleri tarafından kullanılmıştır. Eğretileme, istiare ve ödünçleme kelimeleriyle eş anlamlı olan metafor, edebiyat dışında felsefe, tarih ve mantık gibi bilim dallarında da sıklıkla kullanılmaktadır. 
31.01.2024 Gündem
Oniks Taşı Özellikleri Nelerdir? Oniks Taşının En Bilinen Faydaları...
Oniks Taşı Özellikleri Nelerdir? Oniks Taşının En Bilinen Faydaları... Oniks taşı yüzyıllar boyunca gizem kaynağı olmuştur. Eşsiz oniks taşı binlerce yıldır en popüler mücevher taşları arasında bulunmaktadır.
27.01.2024 Yaşam
"Rahim ağzı kanserinin farkında ol, kansere dur de hayata yol ver’’
"Rahim ağzı kanserinin farkında ol, kansere dur de hayata yol ver’’ Sosyal Medyanın kadın fenomenleri, Gaziosmanpaşa Meydanında trafik ışıklarının kırmızı yandığı anda, rahim ağzı kanserinin farkındalık rengi olan mavi tonlarda kıyafetlerle yoldan geçen arabalara ellerindeki uyarı yazılarını göstererek dans etti.
8.01.2024 Yaşam
Maaş artı prim ile çalışan milyonlara kötü haber geldi! Emsal karar verildi
Maaş artı prim ile çalışan milyonlara kötü haber geldi! Emsal karar verildi Yargıtay 9. Hukuk Dairesi'nden maaş artı primle çalışanları üzen karar çıktı. Yüksek Mahkeme, ücret artı prim usulü ile çalışmada fazla çalışmaya esas ücretin sabit ücret olacağına, prim ödemelerinin fazla çalışma ücretinin hesabında dikkate alınmayacağına hükmetti.
10.12.2023 Çalışan Hakları
Erken emeklilik fırsatı: Tarih 6 yıl geri çekiliyor! Kadın - erkek milyonlarca çalışanı kapsıyor
Erken emeklilik fırsatı: Tarih 6 yıl geri çekiliyor! Kadın - erkek milyonlarca çalışanı kapsıyor Erken emekli olmak isteyenlere güzel haber! Emeklilik tarihini geri çekmek mümkün. Hem kadın hem de erkek çalışanlar yararlanabiliyor. Yasalarımız emekli olabilmek için prim günü, sigortalılık süresi ve yaş şartını doldurmak gerekiyor. EYT yasasına tabi olanların yaş şartı kalktı. Ancak birçok çalışanın bilmediği emeklilik tarihini geri çekecek 7 formül bulunuyor.
10.12.2023 Çalışma Hayatı
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor Evli çiftler, ilk başlarda işler iyi ilerlese de sonrasında birbirlerine olan tahammüllerini kaybedebiliyor. Çok ufak tartışmalar, zaman geçtikçe fiziksel şiddete kadar uzanabiliyor, evliliklerin sonunu getirebiliyor. Bu boşanmalara, son yıllarda fiziksel ve psikolojik şiddet dışında cimrilik, ter kokma, ağız kokusu da eklendi.
24.11.2023 Gündem
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
Emekliye 5 bin lira ikramiyede yeni gelişme! İşte ödeme tarihleri
Emekliye 5 bin lira ikramiyede yeni gelişme! İşte ödeme tarihleri Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. SGK 5000 TL emekli ikramiyesi için ödeme tarihleri açıklandı. Cumhuriyet ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte 5000 TL emekli ikramiyesi ödeme tarihleri...
10.11.2023 Emekli
(3 KASIM CUMA HUTBESİ 2023) Bugünkü cuma hutbesinin konusu nedir? Bu haftaki (3 Kasım) Cuma hutbesi konusu ve içeriği
(3 KASIM CUMA HUTBESİ 2023) Bugünkü cuma hutbesinin konusu nedir? Bu haftaki (3 Kasım) Cuma hutbesi konusu ve içeriği Cuma hutbesi her hafta Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanıyor. Bu haftaki Cuma hutbesinin konusu 'Zulme Rıza Göstermek Zulümdür' olarak belirlendi. İşte 3 Kasım Cuma hutbesi tam metni...
3.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 8. Aile Şurası'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, AB 'Henüz ateşkes çağrısı yapamayız' diyor. Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım. Hiçbir zaman sizin gibi bu tür vahşetlere seyirci kalmadım. Ağız birliği etmişçesine saldırılara koşulsuz destek veriyor. Gazzeli mazlumların hayat hakkını yok sayıyor. Ne oldu insan hakları? Orada neler yazıyor, bakmıyor musunuz? İşlerine geldikleri için bakmazlar çünkü akan kan Müslüman kanı... Buradan soruyorum AB'nin ateşkes çağrısı yapabilmesi için daha kaç çocuk ölmeli, daha kaç ton bombanın Gazze'ye düşmesi gerekir." ifadelerini kullandı
26.10.2023 Gündem
Reçeteye gerek bırakmıyor! Saçlardaki beyazları yok eden doğal yağlar aynalara küstürmüyor
Reçeteye gerek bırakmıyor! Saçlardaki beyazları yok eden doğal yağlar aynalara küstürmüyor Aynaya her bakıldığında beyazlayan saçları görmek insanı yaşama küstürüyor. Kadın erkek demeden kafaya takılan bu soruna türlü reçeteler yazılıyor. Ancak doğanın mucizevi etkisi burada da kendini gösteriyor. Saçlardaki beyazları yok eden doğal yağlar dahili ve harici müdahalelerle kullanılığında etkisini anında gösteriyor.
22.10.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Erkek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın erkek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.