Kaç Para

Kaç Para

Son dakika kaç para haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaç para ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaç para haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaç Para

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaç para gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.403 kaç para haberi bulunmuştur. Tüm kaç para haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı!
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı! Atletizmin uluslararası yönetim kurumu Dünya Atletizm Birliği, Paris 2024 Olimpiyatları’ndan başlamak üzere altın madalya alan sporculara 50 bin dolar para ödülü vereceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Kibrinizde boğulun, paranız batsın
Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Kibrinizde boğulun, paranız batsın İstanbul’da T.C.’nin aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası, iki talebi olduğunu söyledi: “Babasız kalan torunumun hakkını onlara yedirmem. 20 yıllık eğitim masrafını peşin alacağım. Benim istediğim yerde oğlumun isminin yaşayacağı bir anıt istiyorum”
9.04.2024 Gündem
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi…
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi… Gastronomi dünyasının belki de en bilinen ismi Vedat Milor, Hürriyet'ten Hakan Gence'nin Youtube programına konuk oldu. Milor, programda; yemekten, lezzete, yemek konusunda seçici olmadan, yediği ilginç tatlara kadar birçok açıklama yaptı.
7.02.2024 Magazin
Sıfat Tamlaması Nedir, Nasıl Bulunur? Sıfat Tamlamalarının Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Sıfat Tamlaması Nedir, Nasıl Bulunur? Sıfat Tamlamalarının Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? İsim soylu kelimelerin nicelik ve nitelik bakımından tanımlandıkları, en az iki kelimeden oluşan söz gruplarına tamlama denir. Tamlamalar isim ve sıfat tamlaması olarak ikiye ayrılır. İsim tamlamalarında sadece isim soylu kelimeler yer alırken, sıfat tamlamalarında sayı, soru, işaret ve niteleme sıfatları yer alabilir. 
4.02.2024 Gündem
Bugün emekli olsam kaç para emekli maaşı alırım? Emekli maaşı hesaplama 2024: 4A emekli maaşı ne kadar 2024?
Bugün emekli olsam kaç para emekli maaşı alırım? Emekli maaşı hesaplama 2024: 4A emekli maaşı ne kadar 2024? 4A, 4B, 4C emekli aylık zammıyla SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi ve yeni emekli olacakların maaş oranları belli olacak. SGK emekli maaşı hesaplama robotu ile aylık hesaplamaları yaparak emekli maaşını öğrenmek mümkün. Emeklilikte prim gün sayısı, sigorta statüsü gibi faktörler de maaşı etkiliyor. Peki, Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? SSK, Bağkur, Emekli maaşı nereden sorgulanır? 4A, 4B, 4C emekli aylığı sorgulama ekranı ile emekli maaşı hesapla robotu…
4.01.2024 Emekli
Kafe ve restoranlarda artık zorunlu olacak! Uygulamaya sokuldu
Kafe ve restoranlarda artık zorunlu olacak! Uygulamaya sokuldu Eskişehir’de esnaf ile vatandaşlar, bugün yürürlüğe giren restoran ve kafelerde fiyat listesi asma zorunluluğundan memnun kaldıklarını söyledi.
2.01.2024 Ekonomi
Yemek parası, aile yardımı, çocuk parası kaç para oldu? İşte tüm detaylar...
Yemek parası, aile yardımı, çocuk parası kaç para oldu? İşte tüm detaylar... Çalışanların emeklilik hakkı kazanması ve sağlık hizmeti almasında devlete ödenen sigorta primi büyük önem taşıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) prim tutarı çalışanın aldığı brüt maaş üzerinden hesaplanarak belirleniyor. Yıllarca yatırılan bu primlerle sağlık harcamalarının bir kısmı, engelli veya malul olma durumunda bağlanacak maaş, raporda alınan iş göremezlik ödeneği, işsizlik maaşı karşılanıyor. Prim günü ve yaş dolduğunda alınacak emekli aylığının karşılığı olarak bu primler kesilmiyor. Öte yandan Yemek parası, aile yardımı, çocuk parası miktarı belli oldu. İşte tüm detaylar...
2.01.2024 Çalışma Hayatı
Fenerbahçe gruptan çıktı mı? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe son 16'ya kaldı mı?
Fenerbahçe gruptan çıktı mı? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe son 16'ya kaldı mı? UEFA Konferans Ligi'nde 5.hafta maçında Fenerbahçe Nordsjælland deplasmanına çıkıyor. H Grubu lideri olan sarı lacivertli temsilcimiz, son 16'ya kalmanın hesaplarını yapıyor. İsmail Kartal'ın öğrencilerinde hedef Konferans finali oynamak. Taraftarlar ise "Fenerbahçe gruptan çıktı mı?", "Fenerbahçe son 16'ya kaldı mı?" sorularına yanıt aramaya başladı. Gruptan lider çıkması halinde alacağı ücret de belli olan Fenerbahçe, gruptan çıkarsa kaç para alacak? Detaylar haberimizde.
30.11.2023 Futbol
Altın fiyatlarında aylar sonra deprem! Yatırımcıya uyarı geldi altında rüzgâr tersine dönecek
Altın fiyatlarında aylar sonra deprem! Yatırımcıya uyarı geldi altında rüzgâr tersine dönecek Altın fiyatlarında büyük deprem yaşandı. Ons altın ve gram altında aylar sonra yüksek oranda düşüş gerçekleşti. Haftanın ilk işlem gününde ons altın 1843 dolardan işlem gördü. Ons altında gün içerisinde en düşük 1842 dolar, en yüksek ise 1849 dolar seviyeleri görüldü. Yeni günde gram altın ise 1626 liradan işlem gördü. Öte yanda altın fiyatlarıyla ilgili uzmanlardan peş peşe tahminler geldi. Uzmanlar altında rüzgarın tersine dönüp rekorların geleceği tarihi açıkladı. Peki bu fiyatlardan altın alınır mı satılır mı? Altında düşüş sürecek mi? İşte altın fiyatlarıyla iglili merak edilen tüm detaylar...
2.10.2023 Ekonomi
Taksiciden akılalmaz taksimetre oyunu! Halkalı'dan Taksim'e 3 bin 500 lira...
Taksiciden akılalmaz taksimetre oyunu! Halkalı'dan Taksim'e 3 bin 500 lira... İstanbul'da turistten 3500 lira isteyen taksicinin akılalmaz taksimetre oyunu ortaya çıktı. İddiaya göre, yolculukta taksi şoförü taksimetreyi açmadı ve kendilerinden 3 bin 500 lira tutarında bir ücret talep etti.
24.09.2023 Yaşam
Balık fiyatları halde 20 lira tezgahta 100 lira! 5 katı fark balıkçıları isyan ettirdi: Fiyatları düşürün...
Balık fiyatları halde 20 lira tezgahta 100 lira! 5 katı fark balıkçıları isyan ettirdi: Fiyatları düşürün... Balık fiyatlarındaki farklar balıkçılar ile esnafı karşı karşıya getirdi. İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde denize açılmayan balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği sürüyor.
21.09.2023 Gündem
Altın fiyatları uçuşa geçti! Gram altın 2500 liraya gözünü dikti, tarih verildi
Altın fiyatları uçuşa geçti! Gram altın 2500 liraya gözünü dikti, tarih verildi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları sert düşüşün ardından yeniden yükselişe geçti. Öte yandan piyasaların gözü kulağı ABD Merkez Bankası’nın (Fed), 19-20 Eylül tarihlerinde yapılacak olan faiz kararına çevrildi. Piyasa analisti İslam Memiş için altın fiyatları için dikkat çeken bir rekor tahmininde bulundu. Gram altının 2500 lira seviyesine gelebileceğine dikkat çeken Memiş tarihi de işaret etti. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç para oldu? İşte altınla ilgili tüm detaylar...
9.09.2023 Ekonomi
Sosyal konut hamlesinde flaş gelişme! Dev projede evler hızla tamamlanıyor
Sosyal konut hamlesinde flaş gelişme! Dev projede evler hızla tamamlanıyor TOKİ, deprem bölgesindeki şehirlerde konutlar inşa ederken, diğer taraftan "İlk Evim" projesi konutlarının inşaat çalışmalarını da sürdürüyor. 6 Şubat depremlerinin ardından talep patlamasının yaşandığı Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde de TOKİ konutları hızla yükseliyor.
21.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, memur ve emekli zamlarıyla ilgili konuşarak, "Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
21.08.2023 Gündem
Avukatın baro kimliğini kullanıp vatandaşları dolandırdılar
Avukatın baro kimliğini kullanıp vatandaşları dolandırdılar Adana'da avukat Ahmet Erleblebici'nin (33) ofisine gelen dolandırıcılar, baro kimliğinin fotoğrafını çekip, sosyal medyada adına sahte ara bulucu hesabı açtı. Kadın profiliyle erkeklerle cinsel içerikli fotoğraf paylaşıp, bu profilden kişilere ulaşan dolandırıcılar, "Konuştuğunuz kız 16 yaşında, bu eylem 'Çocuğun cinsel istismarı' suçuna giriyor. Bu suç uzlaştırmaya tabidir. Ara bulucu olarak ben atandım. Uzlaşmazsanız dava açılacak" diyerek para talep etti. Yüzlerce kişi dolandırılırken, mağdurların ulaştığı avukat Erleblebici, şikayetçi oldu.
21.08.2023 Yaşam
Yavru kedi, 4 metre yüksekte mahsur kaldı
Yavru kedi, 4 metre yüksekte mahsur kaldı Bolu’da sabah saatlerinde yaklaşık 4 metre yüksekliğindeki ağaca tırmanan yavru kedi ağaçta mahsur kaldı. İtfaiye merdiveni ile ağaçtan alınan yavru kedi, korkarak kendisini kurtaran itfaiye personeline sımsıkı tutundu.
21.08.2023 Yaşam
Vergisiz telefonda indirim kaç para olacak? Tek tek hesaplandı
Vergisiz telefonda indirim kaç para olacak? Tek tek hesaplandı Bugünkü Kabine toplantısında birçok başlık masaya yatırılacak. Biri ise gençlere verilecek vergisiz telefon. Peki vergisiz telefonda indirim ne kadar? SGK uzmanı Emin Yılmaz, 10 bin TL, 41 bin TL ve 73 bin TL'lik 3 farklı telefon için hesap yaptı.
21.08.2023 Ekonomi
Emekli ve memura büyük zam! Ek ödeme müjdesi, işte zamlı maaşlar
Emekli ve memura büyük zam! Ek ödeme müjdesi, işte zamlı maaşlar Emekli ve memur maaşlarına dev zam geliyor. Emekli ve memur maaşlarına yüzde kaç oranında zam yapılacağı tek tek hesaplandı. Emekli ve memur zammı için ilk rakam geldi. Her yıl 2 kez zam alan emekli maaşı ve memur maaşları Ocak 2024'te tekrar artacak. SSK, Bağ-Kur emekli maaş zamları refah payı hariç 6 aylık enflasyon oranı ile memur maaşları ise enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile belirleniyor. TÜİK'in Temmuz ayı enflasyon rakamlarını açıklaması ile Ocak zammı için belirleyici olacak ilk veri gelmiş oldu. Öte yandan ekonomistlerin ve Merkez Bankası'nın yıl sonu tahminleri ile maaş zammı hesaplama tablosu oluştu. İşte emekli ve memur maaşlarıyla ilgili tüm detaylar...
4.08.2023 Emekli
Fenerbahçe Alioski, Pelkas ve Mergim Berisha ile yollarını ayırdı
Fenerbahçe Alioski, Pelkas ve Mergim Berisha ile yollarını ayırdı Fenerbahçe Kulübü Pelkas, Alioski ve Mergim Berisha ile yollarını ayırdığını açıkladı.
2.07.2023 Fenerbahçe
Survivor ŞAMPİYONU servet kazanacak! 2023 Survivor şampiyonluk ödülü parmak ısırttı!
Survivor ŞAMPİYONU servet kazanacak! 2023 Survivor şampiyonluk ödülü parmak ısırttı! Survivor şampiyonluk ödülü nedir diye soranlara cevap geldi. 2023 Survivor'da finale kalan Özgür Tetik ve Nefise Karatay oldu. İki isimden birisi 13 Haziran 2023 akşamı adeta bir servete konacak. Seyirci, "Survivor şampiyonu kaç para kazanacak?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Acun Ilıcalı'nın bu akşam açıklayacağı ödül merakla beklenmeye başlandı.
13.06.2023 Televizyon
Altın fiyatları için yeni rekor ve tarih verildi! Gram altında ilk kez bu seviye konuşuldu
Altın fiyatları için yeni rekor ve tarih verildi! Gram altında ilk kez bu seviye konuşuldu Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı. Yatırımcısına kazandıran gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatlarıyla ilgili son durum açıklandı. Öte yandan piyasa uzmanlarından altın ile ilgili yeri rekor açıklandı. Altında yeni rekor için tarih de verildi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
9.06.2023 Ekonomi
Kurbanlık koç koyun fiyatları ne kadar, kurbanlıklar kaç para (TL)? Bu sene Diyanet büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu mu? 2023 kurbanlık fiyatları ne kadar olur?
Kurbanlık koç koyun fiyatları ne kadar, kurbanlıklar kaç para (TL)? Bu sene Diyanet büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu mu? 2023 kurbanlık fiyatları ne kadar olur? 2023 kurbanlık fiyatları ne kadar olacak, büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatları ne zaman açıklanacak? Kurban Bayramı’na az bir süre kalırken kurban kesecek vatandaşlar kurbanlık fiyatları için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Küçükbaş büyükbaş kurbanlıklar ne kadar oldu? Bu sene kurbanlıklar kaç TL, ne zaman gelecek? Kurban pazarı ne zaman kurulacak? İşte 2023 kurbanlık fiyatları hakkında merak edilenler…
31.05.2023 Ekonomi
Emekli aylığına ve memur maaşına dev zam yolda! Zam sonrası yeni emekli, memur maaşları hesaplandı, işte yeni maaş tablosu
Emekli aylığına ve memur maaşına dev zam yolda! Zam sonrası yeni emekli, memur maaşları hesaplandı, işte yeni maaş tablosu Emekli aylığına ve memur maaşına dev zam ek zam geliyor. Zam sonrası emekli ve memur maaşları tek tek açıklandı. Emekli ve memur zammı rekor artışlarla belirlenecek. Temmuz döneminde enflasyon farklarının yanında refah payı, seyyanen artışlarla yeni emekli ve memur maaşları belirlenecek. Memura kira yardımı verilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2000 TL emekli bayram ikramiyesi ve 7500 en düşük emekli maaşı için de çalışmaların yapıldığı sinyalini verdi. Yeni dönemde polis, öğretmen, hemşire, doktor zamlı maaşları kaç para olacak? Peki yeni emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? İşte emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
26.05.2023 Emekli
Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Altın yön değiştirecek, yatırımcı harekete geçecek
Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Altın yön değiştirecek, yatırımcı harekete geçecek Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın yatırımcısına dikkat çeken uyarı geldi. Geçtiğimiz aylarda rekor seviyeyi gören altın dip fiyatlara geri çekildi. Uzman isimler seçim öncesi altın fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulundu. İşte altın yatırımcısının yön değiştirmesine yol açacak altın tahmini...
24.05.2023 Ekonomi
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına dev zam! Zamlı memur ve emekli maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına dev zam! Zamlı memur ve emekli maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı Memur aylıklarına ve emekli maaşlarına büyük zam geliyor. Milyonlarca emekli ve memur yeni maaşlarının kaç para olacaklarını merak ediyordu. Son gelen verilere göre yeni zamlı memur maaşları ve emekli aylıkları kuruşu kurşuna hesaplandı. En düşük memur maaşı 22 bin TL seviyesine yükselirken bu durumun kademeli olarak bütün memur maaşlarına yansıması bekleniyor. Peki zamlı hemşire maaşı, polis maaşı, öğretmen maaşı, doktor maaşı, başkomiser maaşı, savcı maaşı ne kadar olacak? İşte milyonlarca vatandaşın merak ettiği zamlı maaşlarla ilgili tüm detaylar...
23.05.2023 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Kaç Para ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaç para haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.