K.Ş.

K.Ş.

Son dakika K.Ş. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan K.Ş. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını K.Ş. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

K.Ş.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan k.ş. gelişmeleri de dahil olmak üzere 289 k.ş. haberi bulunmuştur. Tüm k.ş. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadınlarda daha fazla! Bu ağrılara dikkat
Kadınlarda daha fazla! Bu ağrılara dikkat Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mehmet Serhan Kurtulmuş, hamileliğin son 3 ayında veya doğum sırasında meydana gelen basınçların kuyruk sokumu kemiğinde yaralanmalara neden olduğunu söyledi. Dr. Kurtulmuş, yeni tedavi yöntemlerinin geliştirildiğini belirterek, “Ağrılardan genel anestezi olmadan, tek seansta yapılan CRT enjeksiyonu ile kurtulmak mümkün” dedi.
26.09.2019 Sağlık
Kız öğrencisiyle yakınlık kuran öğretmen meslekten atıldı
Kız öğrencisiyle yakınlık kuran öğretmen meslekten atıldı Edirne'nin Keşan İlçesi'nde, evli ve 2 çocuk babası öğretmen 43 yaşındaki Ali M., 16 yaşındaki kız öğrencisi K.S. ile 'duygusal ve fiziki yakınlık kurduğu' iddiasıyla hakkında açılan idari soruşturma sonucu meslekten ihraç edildi.
24.01.2017 Yaşam
Servis şoförü, liseli kıza kabusu yaşattı
Servis şoförü, liseli kıza kabusu yaşattı SİVAS’ın Suşehri İlçesi’nde öğrenci servisinde şoförlük yapan evli ve 2 çocuk babası 47 yaşındaki Yaşar G., liseli K.Ş.’nin kabusu oldu. Yaşar G.’nin önce aldatıp cinsel ilişkiyi girdiği, sonra da şantaj ve tehditle defalarca birlikte olup hamile bıraktığı K.Ş.’nin dramı, polisin kimlik kontrolünde ortaya çıktı. Beş aylık hamile liseli K.Ş. devlet korumasına alınırken, servis şoförü Yaşar G. de 'reşit olmayan kişiyle cinsel ilişkiye girmek' suçundan tutuklandı.
25.09.2016 Yaşam
Acil tıp teknisyenine cinsel istismardan hapis cezası
Acil tıp teknisyenine cinsel istismardan hapis cezası Adana'da 16 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen acil tıp teknisyenine 15 yıl hapis cezası verildi.
29.04.2016 Yaşam
10 yaşındaki yeğenini defalarca taciz etti
10 yaşındaki yeğenini defalarca taciz etti DİYARBAKIR’da 2013 yılında kız kardeşinin 10 yaşındaki kızına birden fazla kez cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 39 yaşındaki B.S. hakkında 19 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Çocuğun annesi K.S. hakkında da şüpheli ağabeyi B.S.’yi bıçakla yaraladığı suçlamasıyla 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
25.03.2014 Yaşam
Gece kulübünün tuvaletinde...
Gece kulübünün tuvaletinde... Ünlü işadamı Reina'nın tuvaletinde basılınca yaka paça dışarı atıldı
23.07.2013 Magazin
Meclis'te Kamer Genç kavgası!
Meclis'te Kamer Genç kavgası! Kafalar, yumruklar atıldı, küfürler havada uçuştu.TBMM'de gergin anlar...
29.09.2021 Gündem
BDP'li vekil öyle bir tweet attı ki!
BDP'li vekil öyle bir tweet attı ki! BDP'li vekil Buldan İçişleri Bakanı'nı eleştirdi
23.08.2012 Siyaset
Türkiye’nin en gözde sörf merkezleri
Türkiye’nin en gözde sörf merkezleri Popüleritesi her geçen gün artan bir doğa sporu sörf...
18.06.2010 Arşiv
16 genç kız botoks kurbanı!
16 genç kız botoks kurbanı! İnsanların güzelleşmek için son gözdeleri olan botoks ölüme yol açıyor. Peki ama neden?
28.01.2008 Sağlık
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri...
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri... Ünsüz benzeşmesi herhangi bir kelimeye eklenen ve ünsüz bir harf ile başlayan çekim ve yapım eklerinin kendinden önce sert ünsüz geliyorsa benzeşmesi durumudur. Ünsüz benzeşmesinde son harf yumuşak ünsüz ise yumuşak ünsüz harf ile sert ünsüz ise sert harfle başlamak zorundadır. 
4.02.2024 Gündem
Konya'da 4.8 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu
Konya'da 4.8 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu Konya'nın Kulu ilçesinde 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. 6 Şubat depremlerinden sonra uzmanlar Türkiye’nin kaydığı yönünde açıklamalar yapmıştı. Bu kaymanın Konya'da yaşanan depremleri tetikleme ihtimali var mı? Prof. Dr. Murat Utkucu 'harita' detayına dikkat çekerek gerçeği açıkladı.
29.08.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
(İl içi tayin başvurusu ve ihtiyaç listesi) MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? Öğretmen il içi atama ve yer değiştirme takvimi
(İl içi tayin başvurusu ve ihtiyaç listesi) MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? Öğretmen il içi atama ve yer değiştirme takvimi Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler için yer değiştirme takvimini yayınladı. 46 kentte il içi öğretmen listesi branş ve kontenjanları belli olurken İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yayınlanan liste araştırılmaya başlandı. Milli Eğitim Müdürlükleri, ihtiyaç bulunan alan ve kontejanların yazılı olduğu listeleri yayımlanmasıyla “MEB öğretmen ihtiyaç listesi 2023 nasıl sorgulanır, MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır?” sorularına yanıt aranıyor. İşte MEB il içi tayin 2023 ihtiyaç listesi ile MEBBİS öğretmen girişi ve İl içi öğretmen ihtiyaç listesi 2023, branş, kontenjanlar…
13.07.2023 Memur
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın duruşmaları devam ederken, flaş bir gelişme yaşandı. Doktorluk hayalini sahte belgelerle hastane koridorlarına taşıyan Özkiraz, yaşanan son dakika gelişmesinin ardından ilk kez konuştu. Yaptıklarını tek tek itiraf eden sahte doktor, bu sözlerle herkesten özür diledi.
30.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi! Tek tek itiraf etti: Utanç duyuyorum
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi! Tek tek itiraf etti: Utanç duyuyorum Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında 'resmi belgede sahtecilik' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar, 'özel belgede sahtecilik' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar ve 'yetkisiz hekimlik suçlarını düzenleyen 1219 sayılı kanuna muhalefet' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar olmak üzere toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın 5'nci duruşması bugün Çerkezköy 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıktı. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Gündem
'Çekiliş' vurgunu! Dolandırıcılara 5 ilde operasyon
'Çekiliş' vurgunu! Dolandırıcılara 5 ilde operasyon Zonguldak merkezli 5 ilde sosyal medyadan 'cep telefonu çekilişi' adı altında dolandırıcılık yapan şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Dolandırıcıların yöntemi ise şoke etti.
28.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz'a mahkemede son sözleri soruldu. Öte yandan iddianamede yer alan bilgilere göre Özkiraz'ın evinde onlarca sahte belge ve doktor kıyafetleri bulundu. İşte haberin detayları...
21.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. Bu kez duruşmaya tanık olan katılan Özkiraz'ın sevgilisinin anlattıkları şoke ederken, mahkemeden flaş bir karar geldi.
22.02.2023 Yaşam
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişme! Mahkeme kararını açıkladı...
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişme! Mahkeme kararını açıkladı... Tüm Türkiye'nin konuştuğu sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detaylar ortaya çıktı. Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde sahte doktorluk yaparken gözaltına alınarak ve tutuklanan Ayşe Özkiraz'ın yalanları bir bir ortaya çıkıyor. Çerkezköy Devlet Hastanesinde kendini çocuk cerrahı olarak tanıtıp, bir yıla yakın süre hasta muayene edip ameliyatlara giren ve Doktor Ayşem olarak kendini tanıtan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor
30.01.2023 Gündem
Bekçi alımı başvuru yap! Hangi illerde bekçi alımı yapılacak, bekçi alımı başvuru şartları neler, KPSS şartı var mı, askerlik şartı aranıyor mu?
Bekçi alımı başvuru yap! Hangi illerde bekçi alımı yapılacak, bekçi alımı başvuru şartları neler, KPSS şartı var mı, askerlik şartı aranıyor mu? 2023 bekçi alımı merakla bekleniyordu, Polis Akademisi Başkanlığı 26 ilde istihdam edilmek üzere 1250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan 2023/1. dönem çarşı ve mahalle bekçiliği giriş sınavı ilanına göre başvuru süreci başladı. Peki, Bekçi alımı başvuru şartları nelerdir, bekçi maaşı ne kadar? Çarşı mahalle bekçi alımı hangi illerde olacak 2023? İşte www.pa.edu.tr bekçi alımı başvuru e-devlet ekranı…
18.01.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan ve hakkında 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz hakim karşısına çıktı. Sahte doktor Özkiraz duruşma salonunda yaptığı savunmada çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
4.01.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ayşe Özkiraz (20) hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu. Çerkezköy'den sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu belirlenen Özkiraz'ın cezaevi yönetiminden istekleri de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Son planı da ifşa oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Son planı da ifşa oldu Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu.
22.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

K.Ş. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki k.ş. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.