Jilet

Jilet

Son dakika jilet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jilet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jilet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jilet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jilet gelişmeleri de dahil olmak üzere 288 jilet haberi bulunmuştur. Tüm jilet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor!
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor! Adana'nın Pozantı ilçesine ait gelenek ve görenekler yüzyıllardır devam ediyor. Yapılan pek çok araştırmada kadınların doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrasın dönemlerde başvurdukları inanış ve uygulamalar yer almıştır. Kadınların gebelik sürecinde yaptıkları uygulamalar, bebeğin cinsiyetini ve nasıl görüneceğini bile belirleyebiliyor. İşte Adanalı kadınların ilginç doğum inanışları...
22.03.2024 Adana
Eşini öldürüp, deli numarası yapan sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası
Eşini öldürüp, deli numarası yapan sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası   Bursa’da eşini öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Nurullah Meral hakkında karar verildi. Her duruşmada "Eşim evin kapısını açınca içeriye yüzü maskeli 4 kişi girdi. Gelen kişiler beni öldürmeye geldiklerini söylediler. Ben de elime bıçak alıp eşimin boynuna dayadım. Bana müdahale edecekler korkusu ile eşimi bıçakladım" savunmasını yapan sanığa akıl sağlığının yerinde olduğu raporunu okuyan mahkeme heyeti, sanık hakkında indirim uygulamadan müebbet hapis cezası verdi.
27.12.2023 Gündem
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli'
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli' Vücuttaki istenmeyen tüyler hem kadınlar hem de erkekler için büyük bir sorundur. Günümüzde kullanılan kıl alma yöntemlerinin aksine lazer epilasyonda kalıcı çözümler elde edilir. Yüzde yüz oranında bitiş garantisi olmasa da ağda, cımbız, ustura ya da jilet gibi kıl köklerini daha fazla besleyen aletler ile istenmeyen tüyleri yok etmeye çalışmak bir süre sonra sıklaşacağı için yorucu hale gelmeye başlar. Lazer epilasyon, istenmeyen tüyleri kalıcı olarak azaltmak veya ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan bir kozmetik ve estetik tedavi yöntemidir. Bu yöntemde yoğun ve odaklanmış bir ışık enerjisi olan lazer, tüy foliküllerine (köklerine) yönlendirilir. Lazer ışığı, tüy folikülündeki melanin pigmenti tarafından emilir ve bu ışık enerjisi ısıya dönüşerek folikülü zararlı hale getirir veya yok eder.
3.09.2023 Sağlık
Askerde intihar etmişti, 7 yıl sonra şehit sayıldı
Askerde intihar etmişti, 7 yıl sonra şehit sayıldı Kars'ta vatani görevini yaparken psikolojik sorunları doktor raporu ile kanıtlandığı halde, terhis edilmeyen, sonrasında intihar eden Jandarma Er Sait Çığcı (20), açılan davada 7 yıl sonra şehit sayıldı. Mahkeme kararının ardından oğlunun mezarını ziyaret eden Emine Çığcı, "Sen şehitsin, şehitliğin ile gurur duyuyorum" dedi.
10.01.2023 Yaşam
Ekmek yerken ölümden döndü! 'Korkudan ekmek alamıyorum'
Ekmek yerken ölümden döndü! 'Korkudan ekmek alamıyorum' Arnavutköy’de bir kişi fırından aldığı ekmeği yedikten sonra boğazında acı hissedip hastaneye gitti. Boğazına yapışan 2,5 santimetre büyüklüğünde ki tel operasyonla çıkarıldı. Ölümden dönen Faruk Karayel, “Denetimler sıklaştırılmalı, çocuklarım yemiş olsaydı daha kötü şeyler olabilirdi” dedi.
24.11.2022 Yaşam
Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir?
Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? Kavak Yelleri dizisiyle tanınan, geçmiş yıllarda Survivor’da da yarışan ünlü oyuncu Dağhan Külegeç nişanlandı. Ünlü oyuncu, nişanda çekilmiş pozunu "Söz, isteme, nişan" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Peki, Dağhan Külegeç kimdir, kaç yaşında? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? İşte detaylar…
17.10.2022 Ünlüler Dünyası
Ayşegül'ün duruşmasında tercümanı jiletleyen ağabeyi tutuklandı
Ayşegül'ün duruşmasında tercümanı jiletleyen ağabeyi tutuklandı Kocaeli'de Afganistan uyruklu Muhammed Atikullah tarafından cinsel istismara uğrayıp başına taşla vurularak öldürülen Ayşegül Aydın (16) ile ilgili davanın ilk duruşmasında tercümana jiletle saldıran Ayşegül'ün ağabeyi Esat Aydın (21) tutuklandı.
23.09.2022 Yaşam
Canice katledilen Ayşegül'ün duruşması savaş alanına döndü
Canice katledilen Ayşegül'ün duruşması savaş alanına döndü Kocaeli'de yabancı uyruklu şahıs tarafından adım adım takip edilen ve başına taşla vurularak öldürülen 17 yaşındaki Ayşegül Aydın'ın duruşmasında kavga çıktı. Ayşegül'ün ağabeyi, sanığın "Ben yapmadım, kendisi düştü" ifadesini çeviren tercümana elindeki kesici aletle saldırdı.
22.09.2022 Gündem
Jandarma uzman erbaş alımı 2022! JGK 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir?
Jandarma uzman erbaş alımı 2022! JGK 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma Genel Komutanlığı 250 sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacak. JGK uzman erbaş alımı başvuruları 24 Nisan sona erecek. Peki, Jandarma 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir?
8.04.2022 Personel Alımı
Teğmen nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler teğmen olamaz?
Teğmen nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler teğmen olamaz? Teğmen, ülkelerin deniz, kara ve hava kuvvetlerinde gerçek görevi tim komutanlığı olan asteğmen ve üsteğmen arasında kalan bir askeri rütbedir. Teğmenlik mesleği, ordu için çok önemli bir meslek dalıdır. Teğmenin apoletinde bir yıldız bulunur. TSK’da subay sınıfında yer alır.
16.02.2022 Çalışma Hayatı
Yedek astsubay nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler yedek astsubay olamaz?
Yedek astsubay nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler yedek astsubay olamaz? Hem toplum içindeki saygınlığı hem de dolgun maaşı nedeni ile silahlı kuvvetlerde çalışmak pek çok gencin hayalidir. Yedek subay da bu meslekler arasında yer alır. Liseyi bitirmiş olan adaylar, yedek subay olmak için başvuru yapabilirler.
16.02.2022 Çalışma Hayatı
Eski eşiyle ilişkisi olan arkadaşını jiletle kesti!
Eski eşiyle ilişkisi olan arkadaşını jiletle kesti! Konya’da, gittiği gazinoda eski eşiyle gördüğü 33 yaşındaki arkadaşı Fidan K.’yi jiletle yüzünden ve omzundan yaralayan Ayşe Y. (38) 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Fidan K. ise hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı.
1.02.2022 Yaşam
Dövme yaptıranlar dikkat! Öldürüyor
Dövme yaptıranlar dikkat! Öldürüyor Üroloji Uzmanı Op. Dr. Eyüp Coşar, ileri evrede tanı konulan HIV taşıyıcılarında ortalama yaşam süresinin 12 ile 18 ay arasında olduğunu söyleyerek dövme yaptıranların da risk altında olduğunu belirtti.
30.11.2021 Sağlık
Hepatit B hastalığı tedavi edilebilir mi?
Hepatit B hastalığı tedavi edilebilir mi? Gastroenteroloji ve Hepatoloji Uzmanı Doç. Dr. Eylem Karatay, hepatit B ve tedavisi hakkında çok önemli bilgiler verdi.
12.11.2021 Sağlık
Subay nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler subay olamaz?
Subay nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler subay olamaz? Tarihimizde ordu ve millet anlayışının son derece önem taşıyor. Bu nedenle de pek çok neden subaylık mesleğine olan ilginin artmasında büyük bir rol oynuyor. Türk silahlı kuvvetleri bünyesinde görev yapan pek çok kişi, subay olarak görev yapar. Bunun için belirlenen bazı nitelikler ve şartlar bulunur. Bu noktada girilmesi gereken bazı sınav ve mülakatlar subay olma yolunda ilerlemek için çok büyük önem taşır.
20.10.2021 Çalışma Hayatı
Jandarma uzman erbaş alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? 5 bin sözleşmeli jandarma uzman erbaş alımı
Jandarma uzman erbaş alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? 5 bin sözleşmeli jandarma uzman erbaş alımı Jandarma uzman erbaş alımı başvuruları sona erdi. Jandarma Genel Komutanlığı 3.901'i jandarma, 804'ü lojistik alt branşlı, 250’si muhabere, 12'si at bakıcısı, 23'ü bot serdümeni ve 10'u havacılık branşlarında olmak üzere toplam 5 bin sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacak. Başvuru sürecini tamamlayanlar “Jandarma uzman erbaş alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt arıyor.
14.10.2021 Çalışma Hayatı
Jandarma uzman erbaş alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte uzman erbaş alımı 2022 başvuru kılavuzu!
Jandarma uzman erbaş alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte uzman erbaş alımı 2022 başvuru kılavuzu! Jandarma Genel Komutanlığı 5 bin sözleşmeli jandarma uzman erbaş alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, başvurular 01-10 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılabilecek. Peki, Jandarma uzman erbaş alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte Jandarma uzman erbaş alımı 2022 başvuru şartları ve ilanın detaylar…
2.10.2021 Personel Alımı
5000 uzman erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma 5000 jandarma uzman erbaş alımı 2021 başvuru formu ve koşulları…
5000 uzman erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma 5000 jandarma uzman erbaş alımı 2021 başvuru formu ve koşulları… Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli 5000 uzman erbaş alacak. Jandarma Genel Komutanlığına 3.901'i jandarma, 804'ü lojistik alt branşlı (mesleki nitelikli), 250'si muhabere, 12'si at bakıcısı, 23'ü bot serdümeni ve 10'u havacılık branşlarında olmak üzere toplam 5.000 sözleşmeli jandarma uzman erbaş (erkek) temin edilecektir. Başvurular 1 ila 10 ekim arası yapılacak.
1.10.2021 Personel Alımı
Arkadaş tavsiyesiyle gitti, dehşeti yaşadı! 'Yapışmayınca jilet atıyor'
Arkadaş tavsiyesiyle gitti, dehşeti yaşadı! 'Yapışmayınca jilet atıyor' Emlakçı E.B. bir süredir yaşadığı sağlık sorunu için arkadaşının tavsiyesi ile kaçak faaliyet gösteren hacamatçıya gitti. 35 yaşındaki kadın tedavinin ardından eve döndüğünde fenalaştı. Önce hastaneye sonra polise giden kadın şikayetçi oldu. Polis, Fatih'te 6 katlı binaya gittiğinde her hangi bir tabela göremedi. Üçüncü katın zilindeki 'sağlıkçı' yazısından yola çıkan polis daireye baskın yaptı. Polis, içerideki iki kişiyi ifadesini almak üzere karakola götürüldü.
26.08.2021 Gündem
Hakkari'de terör örgütü PKK'ya ait mühimmat ele geçirildi
Hakkari'de terör örgütü PKK'ya ait mühimmat ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda tespit edilen sığınaklarda mühimmat ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.
7.08.2021 Gündem
Azra'nın katilinin eski kız arkadaşı konuştu! 'Bana da jiletle işkence yaptı'
Azra'nın katilinin eski kız arkadaşı konuştu! 'Bana da jiletle işkence yaptı' Antalya’da vahşice katledilen üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu, gözyaşları içinde defnedildi. Kızını toprağa veren acılı babanın feryadı, yürekleri dağladı. Katil Mustafa Murat Ayhan'ın ismini vermek istemeyen eski kız arkadaşı, kendisinin de işkence gördüğünü anlattı. Ayhan'ın kendisi ile olan arkadaşlığında kendisini sürekli boğmaya çalıştığını, her seferinde son anda elini boğazından çektiğini söyledi.
5.08.2021 Gündem
Hepatit beklemez! Risk altındaki kişiler hekime başvurmalı!
Hepatit beklemez! Risk altındaki kişiler hekime başvurmalı! Viral hepatitlere dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak amacı ile Dünya Sağlık Örgütü ve Dünya Hepatit Birliği tarafından 28 Temmuz günü, Dünya Hepatit Günü olarak kabul ediliyor. Dünya Hepatit Günü’ne özel açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Hüsnü Pullukçu, hepatit B enfeksiyonundan aşı ile korunmanın mümkün olduğunu belirterek çoğunlukla sinsi ilerleyen hepatit C enfeksiyonuna dikkat çekti.
27.07.2021 Sağlık
İstanbul'da hamile gaspçı dehşeti! Bıçakla geziyor
İstanbul'da hamile gaspçı dehşeti! Bıçakla geziyor İstanbul Kadıköy’de fısıltı gazetesiyle kulaktan kulağa yayılan eli bıçaklı hamile kadın gaspçı yakalandı. Polisteki ifadesinde “Cinlerim var” diyen kadın, savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemece ev hapsi verilerek serbest bırakıldı.
27.04.2021 Yaşam
Pendik'te motokuryeye çarpan lüks otomobil sürücüsü kaçtı
Pendik'te motokuryeye çarpan lüks otomobil sürücüsü kaçtı Pendik'te aldığı siparişi yetiştirmeye çalışan motosikletli kuryeye D-100 Karayolu'nda otomobil çarptı. Motosikletiyle savrularak yol kenarındaki bariyerlere çarpan kurye yaralanırken, lüks otomobilin sürücüsü kaçtı.
12.01.2021 Gündem
Kampanyaların cazibesine kapılıp lazer epilasyon mağduru olmayın
Kampanyaların cazibesine kapılıp lazer epilasyon mağduru olmayın Cüzi ücretle ve kampanyalı fiyatlarla kuaför salonları, tırnakçı, güzellik merkezi gibi ruhsatsız çalıştığı tespit edilen 'merdiven altı' işletmelere başvuran kişilerin 'lazer epilasyon' mağduru olduğunu belirten uzmanlar uyarıyor. Dr. Seda Erdoğan, yanlış enerji dozu ve cihazlarla yapılan lazer epilasyon uygulamalarının, yanık, koyu leke, kıllarda sertleşme ve artış, kalıcı izler gibi pek çok olumsuzluğa neden olduğunu belirtti.
10.11.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Jilet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jilet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.