İzmir Konak

İzmir Konak

Son dakika izmir konak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izmir konak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izmir konak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmir Konak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izmir konak gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.719 izmir konak haberi bulunmuştur. Tüm izmir konak haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkur
İzmir maratonu 2024 güzergahı! 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? Maraton İzmir 2024 parkur İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Maraton İzmir nedeniyle kapalı yollar merak edildiğinden İzmir Maratonu 2024 güzergahı sorgulanıyor. Peki, 21 Nisan İzmir maratonu nedeniyle kapalı yollar hangileri, saat kaçta? İşte Maraton İzmir 2024 parkuru
20.04.2024 Yaşam
Romanlara konut müjdesi! Örnek evler ortaya çıktı: 'Her Roman’a Bir Yuva'
Romanlara konut müjdesi! Örnek evler ortaya çıktı: 'Her Roman’a Bir Yuva' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmi sosyal medya hesabından Roman vatandaşların yaşadığı bölgelere yönelik TOKİ eliyle yapılan konut uygulamalarına ilişkin paylaşımda bulundu.
21.01.2023 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! Bunu yapan ihtarsız tahliye ediliyor
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! Bunu yapan ihtarsız tahliye ediliyor Yargıtay, mülk sahibi ve kiracıyı yakından ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Hukuk Genel Kurulu, "Kiracı ve mülk sahibi arasında çeşitli sebeplerle açılmış ceza davaları varsa kira ilişkisi çekilmez hale geleceğinden tahliye kararı verilmelidir" dedi. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, tahliye kararı gerektirecek davranışlardan bahsetti.
7.12.2022 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren flaş tahliye kararı!
Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren flaş tahliye kararı! Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kiracı ve kiralayanı yakından ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Hukuk Genel Kurulu, "Kiracı ve mülk sahibi arasında çeşitli sebeplerle açılmış ceza davaları varsa kira ilişkisi çekilmez hale geleceğinden tahliye kararı verilmelidir" dedi.
5.12.2022 Ekonomi
Saat Kulesi'ndeki orijinal saat 1976'da bakım görmüş
Saat Kulesi'ndeki orijinal saat 1976'da bakım görmüş Antalya'nın simgelerinden tarihi Saat Kulesi'ndeki çalınan orjinal saat ile parçalarının bulunması için ilgili tüm kamu kurumları nezdinde arşiv taraması başlatıldı. İncelemede, kent tarihçisi Hüseyin Çimrin'in 'Kent Kronolojisi' adlı kitabında; 1976 tarihli bir yerel gazete haberini kaynak gösterdiği ve kuledeki orijinal saatin 28 Şubat 1976'da bakımdan geçip, kadranı değiştirildiği ortaya çıktı. Arşiv belgelerde, 1985 yılında yapılan kontrolde saatin orijinal olduğu belirtilirken, plastik saatle değişimin bu tarihten sonra olabileceği üzerinde duruluyor.
7.06.2022 Gündem
Kiralık ev fiyatlarında akılalmaz artış! Böylesi ilk kez oldu! Piyasayı yönlendiriyorlar, İstanbul, Ankara ve İzmir'de fiyatlar...
Kiralık ev fiyatlarında akılalmaz artış! Böylesi ilk kez oldu! Piyasayı yönlendiriyorlar, İstanbul, Ankara ve İzmir'de fiyatlar... Kiralık ev fiyatları ile ilgili açıklama geldi. Fiyatlar fahiş rakamlara ulaştı. Konut krizi giderek derinleşiyor. Vatandaşın ev sahibi olması neredeyse imkansız hale gelirken, kiralık ev tutmak da artık cep yakıyor. Kiralık ev yerine kiralık odalara yönelim başladı. Bazı bölgelerde kullanılamaz halde olan konutlar dahi, kiralık olarak vatandaşa sunuluyor. Kiracı adaylarına mülakat bile yapılmaya başlandı. Yatırım amaçlı birden fazla konut sahibi olan kişiler, fiyatları ile piyasayı yönlendirebiliyor. Kiracılar evlerinden çıkmak istemese de fırsatçı ev sahipleri, çeşitli bahanelerle kiracıları evden çıkarıyor. Kiracılar yüzde 30 zamma razı oluyorlar fakat ev sahipleri, yeni kiracıya daha yüksek bir fiyata evi kiralamak istediği için olan kiracıya oluyor. İşte kiralık ev fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
28.04.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu finali ne zaman, nerede yapılacak? İBB trafiğe kapalı olacak yolları duyurdu!
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu finali ne zaman, nerede yapılacak? İBB trafiğe kapalı olacak yolları duyurdu! İstanbul, 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabına ev sahipliği yapacak. 10 Nisan’da Bodrum’dan yola çıkan bisikletliler, 17 Nisan Pazar günü İstanbul’da pedal çevirecek. İBB, ülke sporunun tanıtımı için önem taşıyan organizasyona en üst düzeyde destek verecek. İBB 17 Nisan Pazar günü kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahları duyurdu. İşte İstanbul’da kapalı olacak yollar ve açık olan güzergahlar…
13.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu izle! Bisiklet turu 2022 hangi kanalda, saat kaçta? 57. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu canlı izle!
Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu izle! Bisiklet turu 2022 hangi kanalda, saat kaçta? 57. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu canlı izle! Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu hangi kanalda, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu canlı yayını araştırmaları devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (Tour of Türkiye), 207 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabıyla 10 Nisan tarihinde başladı. Bisiklet turu programı ve 57. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu izle…
12.04.2022 Diğer Sporlar
Radyo D,  57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında “Tarihe, Doğaya Saygı” turunda!
Radyo D, 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında “Tarihe, Doğaya Saygı” turunda! T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 10-17 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bu yıl “Tarihe,Doğaya Saygı” mottosu ile bir kez daha tüm dünyaya ülkemizin tarihi zenginlikleri ve doğal güzelliklerini gösterme gururunu yaşatacak.
8.04.2022 Televizyon
Büyük ikramiye kime çıktı? Milli Piyango Yılbaşı çekilişini kim kazandı? 30 milyon TL ikramiye kazanan talihli çekini teslim aldı!
Büyük ikramiye kime çıktı? Milli Piyango Yılbaşı çekilişini kim kazandı? 30 milyon TL ikramiye kazanan talihli çekini teslim aldı! Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde 30 milyon TL kazanan talihli çekini teslim aldı. Sisal Şans tarafından 31 Aralık Cuma günü düzenlenen Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde 30 milyon TL ikramiye kazanan talihli çekini teslim aldı. 987606 numaralarına isabet eden çeyrek Milli Piyango biletiyle 30 milyon TL kazanan adını vermek istemeyen talihliye çekini; banka yetkilisi ve Sisal Şans yetkilisi teslim etti. Peki, Büyük ikramiye kime çıktı? Milli Piyango Yılbaşı çekilişini kim kazandı, büyük ikramiyeyi kim kazandı?
5.01.2022 Gündem
Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde 30 milyon TL ikramiye kazanan talihli çekini teslim aldı!
Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde 30 milyon TL ikramiye kazanan talihli çekini teslim aldı! Sisal Şans tarafından 31 Aralık Cuma günü düzenlenen Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde 30 milyon TL ikramiye kazanan talihli çekini teslim aldı. 987606 numaralarına isabet eden çeyrek Milli Piyango biletiyle 30 milyon TL kazanan adını vermek istemeyen talihliye çekini; banka yetkilisi ve Sisal Şans yetkilisi teslim etti.
5.01.2022 Gündem
Milli Piyango sorgulama ekranı aktif oldu! Yılbaşı çekilişi sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır? Tam ve sıralı liste burada...
Milli Piyango sorgulama ekranı aktif oldu! Yılbaşı çekilişi sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır? Tam ve sıralı liste burada... Milli Piyango sorgulama ekranı aktif oldu. 2022 Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nin sonuçları belli oldu. 120 milyon TL'lik ikramiye "9 - 8 - 7 - 6 - 0 - 6- 6" numaralı bilete çıktı. Çekilişin ardından kazandıran numaralar resmi siteye yüklendi. Yılbaşı çekiliş sonuçları sorgulama ekranı ile Milli Piyango sonuçları tam ve sıralı listeyi öğrenmek için devam edin!
1.01.2022 Gündem
Milli Piyango 2022 kime çıktı? 120 Milyon TL’yi kim kazandı, büyük ikramiye kime çıktı, hangi ile ve hangi numaralara?
Milli Piyango 2022 kime çıktı? 120 Milyon TL’yi kim kazandı, büyük ikramiye kime çıktı, hangi ile ve hangi numaralara? Büyük ikramiye kime çıktı, 120 TL’yi kim kazandı? Milli Piyango sonuçlarının belli olmasıyla büyük ikramiyenin kime ve hangi ile çıktığı sorgulanmaya başlandı. 2022 Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi dün gece yapıldı ve kazanan numaralar açıklandı. Peki, büyük ikramiye hangi ile ve numaralara çıktı? Peki, milli piyango büyük ikramiye kime çıktı, hangi numaralara? 120 Milyon TL’yi kazanan isim belli oldu mu?
1.01.2022 Gündem
Yılbaşı Milli Piyango 2022 sorgulama: Milli Piyango 2022 tam liste sonuçları nasıl sorgulanır, 2022 milli piyango bilet sorgulama!
Yılbaşı Milli Piyango 2022 sorgulama: Milli Piyango 2022 tam liste sonuçları nasıl sorgulanır, 2022 milli piyango bilet sorgulama! 120 milyon TL’lik büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı. Sisal Şans tarafından 31 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı. Milli Piyango yılbaşı çekilişinde bugüne dek verilen en yüksek ikramiye olan 120 milyon TL, 9 8 7 6 0 6 6 numaralarına isabet etti. Satılan tek çeyrek biletin sahibi 30 milyon TL’lik ikramiye kazandı. Amorti çıkan numaralar ise 4 ve 5 oldu.  Peki, Yılbaşı özel çekilişi sonuçları sorgulama nasıl yapılır? 31 Aralık 2021 Milli Piyango sorgulama sayfası aktif mi? İşte Milli Piyango sonuçları ve bilet sorgulama ekranı…
1.01.2022 Gündem
Milli Piyango listesi! Hızlı bilet sorgulama ile 2022 Milli Piyango sonuçlarına nasıl bakılır? Milli Piyango sonuçlarını sorgulama!
Milli Piyango listesi! Hızlı bilet sorgulama ile 2022 Milli Piyango sonuçlarına nasıl bakılır? Milli Piyango sonuçlarını sorgulama! Milli Piyango sonuçları ile büyük ikramiye ve amorti rakamlarını öğrenmek için aramalar yoğunlaştı. 2022 Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi yapıldı ve kazanan numaralar belli oldu. 120 milyon TL’lik büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı. Milli Piyango 2022 büyük ikramiye sonuçları tam listesi ve amorti rakamları sorgulanıyor. İşte Milli Piyango 2022 çekilişi büyük ikramiye ve amorti rakamları listesi…
1.01.2022 Gündem
Teselli ikramiyesi ne kadar? Teselli ikramiyesi kazanan numaralar!
Teselli ikramiyesi ne kadar? Teselli ikramiyesi kazanan numaralar! 2022 Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişinde büyük ikramiye kazanan bilet belli oldu. İzmir Konak'tan çeyrek bilete isabet eden büyük ikramiyenin ardından bilet alan milyonlar teselli ikramiyesinin hangi numaralara çıktığını araştırıyor. Peki, Teselli ikramiyesi ne kadar 2022? Teselli ikramiyesi kimlere çıktı? Milli Piyango bileti sorgulama!
31.12.2021 Gündem
Büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı! Çeyrek bilet nerede satın alındı?
Büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı! Çeyrek bilet nerede satın alındı? 2022 Milli Piyango Çekiliş sonuçları açıklandı. 2022 yılbaşı ikramiyesi çeyrek bilete isabet etti. Milyonlar Milli Piyango tarafından açıklanan sonuçları takip ediyor. Büyük ikramiyenin çeyrek bilete isabet etmesinin ardından çeyrek biletin nereden alındığını araştırıyor. Peki, Milli Piyango büyük ikramiyesi nereye çıktı? Çeyrek bilet nereye çıktı? Büyük ikramiye kime çıktı? Çeyrek bilet ikramiyesi ne kadar? İşte detaylar
31.12.2021 Gündem
Milli Piyango Çekilişi Sonuçları: Sıralı Tam Liste!
Milli Piyango Çekilişi Sonuçları: Sıralı Tam Liste! 2022 Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi tamamlandı! Büyük ikramiye sahibini buldu. 2022 Milli Piyango 120 milyon TL'lik büyük ikramiye İzmir Konak'tan çeyrek bilete isabet etti. Büyük ikramiyenin 9 - 8 - 7 - 6 - 0 - 6- 6 numaralı bilete isabet etmesinin ardından gözler diğer ikramiyelere çevrildi. Peki, 2022 Milli Piyango Çekiliş sonuçları yayınlandı mı? İkramiye isabet eden biletler hangileri? İşte Milli Piyango Sıralı Tam Liste!
31.12.2021 Gündem
120 milyon TL'lik ikramiye nereye çıktı? 2022 Yılbaşı büyük ikramiyesi kime çıktı?
120 milyon TL'lik ikramiye nereye çıktı? 2022 Yılbaşı büyük ikramiyesi kime çıktı? 2022 Yılbaşı Özel Çekilişi'nde 120 milyon TL'lik büyük ikramiye çeyrek bilete isabet etti. Büyük ikramiye çekilişinin tamamlanmasıyla birlikte pek çok kişi şanslı biletin satıldığı şehri merak ediyor. Peki, 120 milyon TL'lik ikramiye nereye çıktı? 2022 Yılbaşı büyük ikramiyesi kime çıktı? İşte detaylar...
31.12.2021 Gündem
2022 Milli Piyango Yılbaşı çekilişi sonuçları tam liste! 31 Aralık 2021... İşte büyük ikramiyenin çıktığı o ilimiz
2022 Milli Piyango Yılbaşı çekilişi sonuçları tam liste! 31 Aralık 2021... İşte büyük ikramiyenin çıktığı o ilimiz Milli Piyango 2022 yılbaşı özel çekiliş sonuçları açıklandı. Büyük ikramiye kazandıran numaraların belirlendiği son çekiliş olan büyük ikramiye çekilişi gerçekleşti. Büyük ikramiyenin isabet ettiği biletin numaraları 9- 8- 7- 6- 0- 6- 6 oldu. İşte, 2022 Milli Piyango bilet sorgulama ekranı ve yılbaşı özel çekilişlerinin sıralı tam listesi sonuçları. Öte yandan büyük ikramiyenin çıktığı ilimizde belli oldu. İşte haberin detayları...
31.12.2021 Gündem
Zam geldi! Kiralar tavan yaptı, kiracılar kendi formülünü buldu
Zam geldi! Kiralar tavan yaptı, kiracılar kendi formülünü buldu Kira fiyatları yükseldikçe yükseldi. Özellikle büyükşehirde kiralardaki artış nedeni ile çok sayıda ev sahibi kiracısını çıkararak evini yeniden kiraya vermenin yollarını arıyor. Kiralık evlere talep artarken kiralık ev sayısının az olması fiyatların daha da artmasına yol açtı. Yüksek kira bedeni ödemekte zorlananlar ise yeni yollar arıyor. Kiralardaki fahiş artışa karşı vatandaş kendi formülünü buldu; paylaşım modeli. Kirasını karşılamakta zorlananlar, ‘acil ev arkadaşı aranıyor’, ‘paylaşımlı ev’, ‘aile yanında kiralık oda’ başlığında ilanlar vermeye başladı. Öğrencilerin yanı sıra öğretmen, avukat, özel sektör çalışanı gibi farklı birçok meslekten vatandaş kiraya ortak arıyor.
24.10.2021 Ekonomi
MEB, İzmir Konak Necatibey Ortaokulu  açıklaması!
MEB, İzmir Konak Necatibey Ortaokulu açıklaması! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bazı medya organlarında yer alan İzmir Konak Necatibey Ortaokulu ve yerine inşa edilen okulla ilgili iddiaların doğru olmadığını bildirdi.
26.09.2021 Eğitim
Kan donduran olay! 21 yaşındaki Şenay başından vuruldu
Kan donduran olay! 21 yaşındaki Şenay başından vuruldu Son dakika haberi... İzmir'de Şenay Ay, erkek arkadaşı ile birlikte kaldığı suit otel odasında başından silahla vuruldu. Şüpheli bir şekilde yaralanan genç kadının, hayati tehlikesi devam ediyor.
8.08.2021 Gündem
Husumetli iki ailenin bıçak ve sopalı kavgası: 1'i ağır 5 yaralı
Husumetli iki ailenin bıçak ve sopalı kavgası: 1'i ağır 5 yaralı İzmir Konak ilçesinde husumetli olan iki aile arasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada 1'i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.
4.07.2021 Yaşam
Yasak aşk korkunç sonla bitti!
Yasak aşk korkunç sonla bitti! İzmir Konak'ta evli olan sevgilisi Deniz Özarslan ile tartıştıktan sonra 4'üncü kattan düşerek ağır yaralanan Derya Kılıç'ın olayı gizemini koruyor. İddiaya göre bir süredir eşiyle ayrı yaşayan Deniz Özarslan, kendisinden 11 yaş küçük sevgilisinden ayrılmak istedi.
18.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzmir Konak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izmir konak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.