Gazete Vatan Logo

Teselli ikramiyesi ne kadar? Teselli ikramiyesi kazanan numaralar!

2022 Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişinde büyük ikramiye kazanan bilet belli oldu. İzmir Konak'tan çeyrek bilete isabet eden büyük ikramiyenin ardından bilet alan milyonlar teselli ikramiyesinin hangi numaralara çıktığını araştırıyor. Peki, Teselli ikramiyesi ne kadar 2022? Teselli ikramiyesi kimlere çıktı? Milli Piyango bileti sorgulama!

Teselli ikramiyesi ne kadar? Teselli ikramiyesi kazanan numaralar!

2022 yılbaşı çekilişi sonuçları belli oldu. Milli Piyango 31.12.2021 tarihli kazanan biletlerin listesi belli oldu. 2022 yılbaşı çekilişi kazanan biletler tek tek açıklanırken, büyük ikramiye de İzmir'in Konak ilçesine çıktı. Çeyrek bilete isabet eden büyük ikramiyenin ardından pek çok kişi teselli ikramiyesinin ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki, Teselli ikramiyesi ne kadar 2022? Teselli ikramiyesi kimlere çıktı? Milli Piyango bileti sorgulama!

TESELLİ İKRAMİYESİ NE KADAR 2022?


MİLLİ PİYANGO LİSTESİ NEREDE AÇIKLANIYOR?

Bilet alan milyonlar, Amorti dahil olmak üzere tüm ikramiye sonuçlarını Milli Piyango Online web sitesi ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden takip edilebiliyor. 

2022 BİLET SORGULAMA EKRANI!

Milli Piyango çekilişleri devam ediyor. Çekilişler tamamlandıkça sonuçlar Milli Piyango'nun https://www.millipiyangoonline.com/milli-piyango/sonuclar sayfasında duyurulacak.

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Milli Piyango Yılbaşı 2022 Çekilişi İkramiye Kazanan Numaralar Sıralı Tam Liste

Haberin Devamı