İz

İz

Son dakika İz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iz gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.657 iz haberi bulunmuştur. Tüm iz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Define kazısında jeneratör gazından zehirlendiler!
Define kazısında jeneratör gazından zehirlendiler! Bursa’nın İznik ilçesinde mağarada define kazısı sırasında jeneratörden çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen Tevfik Özdemir, Tevfik Özdemir ve İbrahim Ergün hayatını kaybettiler.
18.04.2024 Gündem
Haluk Bayraktar'dan İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına sert tepki!
Haluk Bayraktar'dan İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına sert tepki! İsrail'e jet yakıtı sattıklarına yönelik iddialara yanıt veren Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslendi.
10.04.2024 Gündem
Çiftçiler damlama sulama sistemi tebliğini bekliyor! "Faizsiz kredi açıklaması istiyoruz"
Çiftçiler damlama sulama sistemi tebliğini bekliyor! "Faizsiz kredi açıklaması istiyoruz" Türkiye tarımının başkenti Adana’nın yüzde 38’inde tarım yapıldığını yüzde 38’lik alanın da yüzde 75’inin sulanabilir alan olduğuna dikkat çeken Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan; damlama sulama sistemi tebliğinin beklendiğini söyledi.
4.04.2024 Adana
Eylem Tok'un oğlu ile ilgili şok eden gerçek ortaya çıktı! 5 kez trafik cezası yemiş
Eylem Tok'un oğlu ile ilgili şok eden gerçek ortaya çıktı! 5 kez trafik cezası yemiş 17 yaşındaki Timur Cihantimur’un ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, “Çocuğun okula da aynı araçla gittiğini ve olaydan birkaç ay önce aynı bölgede 5 kez hızdan ceza yediğini öğrendik. Bu araç bu çocuğa tahsis edilmiş” dedi.
27.03.2024 Gündem
Ciltte iz bırakan lekeyi, kesiği yok ediyor! Bir miktar dökünce eser bırakmıyor
Ciltte iz bırakan lekeyi, kesiği yok ediyor! Bir miktar dökünce eser bırakmıyor Bazı yaralara ne yaparsak yapalım iyileşmez. Hassas ciltlerde oluşan bir kesik bile aylarca geçmez. Ancak bir yöntem var ki yaraları hızlıca iyileştiriyor.
25.03.2024 Yaşam
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntüleri kayıt altına aldığı ve bu görüntülerin bir kısmını şifreli bir hard diske aktardığı öne sürüldü. Tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuklardan R.Ş.’nin annesi S.Ş., “Ben hiç görmedim. Sucumuzdu, gidip geliyordu. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş" dedi.
21.03.2024 Gündem
Saykedelik müziğin vudu seansı Glass Beams Salon İKSV’de
Saykedelik müziğin vudu seansı Glass Beams Salon İKSV’de Avustralyalı saykedelik caz grubu Glass Beams 26 Mart’ta Salon İKSV’de dinleyicisi ile buluşacak.
17.03.2024 Magazin
İnci Taneleri Nehir kim olacak? İnci Taneleri Azem’in kızı kim, İnci Taneleri Nehir’i kim oynayacak?
İnci Taneleri Nehir kim olacak? İnci Taneleri Azem’in kızı kim, İnci Taneleri Nehir’i kim oynayacak? Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı İnci Taneleri dizisinde Nehir bilmecesi çözülüyor. Perşembe günleri yeni bölümü yayınlanan İnci Taneleri dizisinde Azem’in kızı ortaya çıktı. Yıllardır görmediği kızını kapısında bulan Azem Yücedağ gözyaşlarına boğuldu. Peki, İnci Taneleri Nehir kim olacak? İnci Taneleri Azem’in kızı kim, İnci Taneleri Nehir’i kim oynayacak?
15.03.2024 Magazin
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, duruşmanın tek tutuklu sanığı Furkan Ersanlı hakkında 'silahla kasten yaralama', 'spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabaka düzeninin bozulması' suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Mütalaada ayrıca, 5 sanık hakkında 'spor alanlarına yasak madde sokulması', 1 sanık hakkında 'spor alanlarına sokulan yasak maddeyi seyircilere temin etme', 8 sanık hakkında da 'müsabaka düzeninin bozulması' suçundan ceza istendi. Ayrıca 9 sanığın beraati talep edildi. Savcı, 15 sanığın güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını seyirden yasaklanması yönünde de görüş bildirdi.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maziden atiye köprüler kuruyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maziden atiye köprüler kuruyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi Açılış Programı'nda konuştu. "Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi'ni maziden atiye köprü kuran mütevazi ve önemli bir adım olarak görüyorum." diyen Erdoğan, "Burada zihinlerini ve gönüllerini besleyerek kendilerini yetiştirecek evlatlarımızın her biri geleceğin Mehmet Akif adayları olacaktır." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Emine Erdoğan'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Erdoğan, "Değişime ve dönüşüme öncülük eden emektar tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten tebrik ediyorum." dedi.
8.03.2024 Gündem
Dedektif gibi 69 gün iz sürdüler! Sahibine teslim ettiler
Dedektif gibi 69 gün iz sürdüler! Sahibine teslim ettiler Giresun’un Bulancak ilçesinde bir market çalışanları, markette bir müşterinin düşürdüü altın kolyeyi 69 gün iz sürerek sahibine ulaştırdı. Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, market çalışanlarını teşekkür belgesi takdim etti.
7.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitinginde önemli açıklamalarda bulunarak, "Muğla ile birlikte Türkiye haritasının tamamını Cumhur İttifakı'nın renkleri ile boyamaya var mısınız? Şu an rakamı aldım, 50 bin kişi var. 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz. İkinci asra yakışır yeni kalkınma hamlesinin startını sizlerle sandıkta vereceğiz. Ülkemize en büyük müjdemiz bu olacak." ifadelerini kullandı.
3.03.2024 Gündem
23. Vehbi Koç Ödülü’nün sahibi KAHEV oldu
23. Vehbi Koç Ödülü’nün sahibi KAHEV oldu 55 yıl önce kurulan Vehbi Koç Vakfı’nın her yıl verdiği Vehbi Koç Ödülü’nün bu yılki sahibi Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) oldu.
21.02.2024 Vitrin
Anderson Talisca bombası patladı! Süper Lig devine imza atacak
Anderson Talisca bombası patladı! Süper Lig devine imza atacak Bir dönem Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla fırtınalar estiren Brezilyalı yıldız futbolcu Anderson Talisca, yeniden Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. Kariyerine Al-Nassr'da devam eden tecrübeli futbolcu, sezon sonunda Suudi Arabistan'dan ayrılacak. Brezilya basınında çıkan haberlere göre ise Talisca'nın Süper Lig'e geri dönme ihtimali bir hayli yüksek. Futbolseverleri heyecanlandırmayı başaran bu haberin yakın zamanda resmiyete de kavuşması bekleniyor.
20.02.2024 Beşiktaş
Sağanak yağış Antalya'da etkili oldu! Alt geçitte 1 kişi hayatını kaybetmişti, felaketin görüntüleri ortaya çıktı
Sağanak yağış Antalya'da etkili oldu! Alt geçitte 1 kişi hayatını kaybetmişti, felaketin görüntüleri ortaya çıktı Antalya yoğun yağışlardan sonra felaketi yaşadı. Halil Yıldız'ın (47) otomobil içerisinde ölü bulunduğu alt geçitteki su seviyesinin 2,5 metre yükseldiği görüldü. Suyun duvarda bıraktığı iz dikkati çekti. İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu yarın okullarda eğitime başlanacağını bildirdi. Muratpaşa ilçesinde ise su dolan bodrum katta mahsur kalan bir kediyi AFAD gönüllüsü kendi hayatını hiçe sayarak kurtardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
14.02.2024 Gündem
Bebeğini fındık bahçesine gömen annenin hapis cezası belli oldu
Bebeğini fındık bahçesine gömen annenin hapis cezası belli oldu Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Bilge Çapa (28), müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
6.02.2024 Gündem
Yapma Destan Ne Demek? Dünyada Yapma Destan Örnekleri Ve Özellikleri Nelerdir?
Yapma Destan Ne Demek? Dünyada Yapma Destan Örnekleri Ve Özellikleri Nelerdir? Toplumu etkileyen bir olayı şairin gerek destanlara benzetilerek söylemesi ile oluşan destan türü yapma destan olarak açıklanmaktadır. Destan türlerinden olan yapma destanın yazarı belli olmaktadır. Yapma destan türü yakın zamanı içermekte ve diğer destan türlerine göre olağanüstü durumlar daha az olmaktadır. Dünya edebiyatına bakıldığında pek çok yapma destan örneği görmek mümkündür.
5.02.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, "1 Nisan'dan sonra tüm hemşehrilerim müsterih olsunlar, ilk iş olarak su ücret tarifesinde yüzde 50 oranında indirime giderek, su faturalarını yarı yarıya indireceğiz" dedi. Öldürülen taksici Oğuz Erge'nin Buca'da yaşayan ailesini de ziyaret eden Dağ, destek sözü verdi.
3.02.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
Arkadaşlarının günde gördüğü altınlarını, anahtarı kopyalayarak çaldı
Arkadaşlarının günde gördüğü altınlarını, anahtarı kopyalayarak çaldı Denizli’de izin alıp aynı iş yerinde çalışan arkadaşlarının evini soyan kadının sinsi planı, akıllara durgunluk verdi. Altın günü düzenleyip evlerde tespit yapan kadının, mesaideki arkadaşlarının anahtarlarını kopyalayarak, 1.2 milyonluk altını iz bırakmadan çaldığı ortaya çıktı.
27.01.2024 Gündem
Galatasaray'dan 33.7 milyon euroluk rekor satış! Dursun Özbek açıkladı
Galatasaray'dan 33.7 milyon euroluk rekor satış! Dursun Özbek açıkladı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.
24.01.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

İz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.