İyi Parti İstifa

İyi Parti İstifa

Son dakika iyi parti istifa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iyi parti istifa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iyi parti istifa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İyi Parti İstifa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iyi parti istifa gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.185 iyi parti istifa haberi bulunmuştur. Tüm iyi parti istifa haberleri aşağıda listelenmiştir.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Güner, partisinden istifa etti
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Güner, partisinden istifa etti İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ece Güner, partinin yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara'da iş birliği tekliflerini reddetmesi nedeniyle İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı.
14.12.2023 Gündem
İYİ Parti istifa dalgası! İYİ Parti'den istifa edenler kim, kaç kişi İYİ Parti’den istifa etti? İYİ parti istifa eden milletvekilleri, il başkanları oldu mu? İYİ parti istifa sayısı!
İYİ Parti istifa dalgası! İYİ Parti'den istifa edenler kim, kaç kişi İYİ Parti’den istifa etti? İYİ parti istifa eden milletvekilleri, il başkanları oldu mu? İYİ parti istifa sayısı! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6’lı masanın dünkü toplantısı sonrasında Genel İdare Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantı sonrası açıklama yapan Akşener, 6’lı masanın dağıldığını ifade etti. Söz konusu açıklamaların ardından İYİ Parti’den istifalar başladı ve istifa edenler sosyal medyadan bunu duyurdu. İYİ Parti istifa dalgası sonrası İYİ Parti'den istifa edenler kim, kaç kişi İYİ Parti’den istifa etti? İYİ parti istifa eden milletvekilleri, il başkanları oldu mu? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte İYİ Parti istifa sayısı…
4.03.2023 Gündem
İYİ Parti'de deprem! Ahat Andican'dan istifa kararı
İYİ Parti'de deprem! Ahat Andican'dan istifa kararı İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Ahat Andican’ın, grup başkanlığı görevinden istifa etti.
8.11.2018 Siyaset
İYİ Parti'de istifa depremi
İYİ Parti'de istifa depremi İYİ Parti Şırnak merkez ve 5 ilçe başkanı ile 860 üye, genel merkezin il başkanlığı tayinini gerekçe göstererek Şırnak il teşkilatından istifa etti.
14.10.2018 Siyaset
Son dakika: İYİ Parti'de istifa depremi! Tam 100 kişi...
Son dakika: İYİ Parti'de istifa depremi! Tam 100 kişi... İYİ Parti Kırıkkale teşkilatında, parti üyesi, delege ve yöneticilerden oluşan yaklaşık 100 kişinin partilerinden istifa ettiği bildirildi
15.08.2018 Siyaset
İYİ Parti'de bir istifa daha!
İYİ Parti'de bir istifa daha! İYİ Parti Tokat Kurucu İl Başkanı Afşin Ünverdi ve İl Başkan Yardımcısı Emrah Köknar, görevlerinden istifa etti.
14.08.2018 Siyaset
Nevzat Bor kimdir?
Nevzat Bor kimdir? Nevzat Bor kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. İYİ Parti kurucu üyelerinden Nevzat Bor'un istifa ettiği haberi gündemde... İşte Nevzat Bor'un hayatına dair merak edilen bilgiler...
6.08.2018 Gündem
Son dakika! İYİ Parti'de deprem! Kurucu üyeler istifa etti
Son dakika! İYİ Parti'de deprem! Kurucu üyeler istifa etti İYİ Parti'de kurucu üyeler Nevzat Bor, Özcan Yeniçeri ve Yusuf Halaçoğlu istifa etti. İstifa sonrası İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray açıklama yaptı. Çıray, "Bor, Halaçoğlu ve Yeniçeri'nin istifa gerekçelerindeki siyasi parti tarifinin, geçmiş tecrübelerinin aksine son çalıştayımızda da olduğu gibi, görüşlerini özgürce ifade ettikleri İYİ Parti'ye ve siyaset vicdanına uymadığı kanaatindeyiz." dedi.
6.08.2018 Siyaset
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe, meclis üyeliği ve görevinden istifa ettiğini açıkladı. İbrahim Efe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her zaman olduğu gibi vatandaşımıza hizmet adına gelişen bir olayda anlık öfke kontrolüne yenik düştüm. Düşürüldüm. Sonrasında gelişen olaylar şahsıma özellikle ailemi hakikaten çok etkiledi" dedi.
27.04.2024 Gündem
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti Yerel seçim sonrası Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Bilge Yılmaz, partisinden de istifasını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem
Ümit Özlale İYİ Parti'den  istifa etti
Ümit Özlale İYİ Parti'den istifa etti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda aday olmayacağını açıklamıştı. Bu gelişmenin üzerine İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, partisinden istifa etti.
8.04.2024 Gündem
Kozan’da 'Bergen' filminin gösterimini yasaklayan başkan koltuğunu kaybetti! İşte oy farkı
Kozan’da 'Bergen' filminin gösterimini yasaklayan başkan koltuğunu kaybetti! İşte oy farkı Adana'da Bergen'i öldüren Halis Serbest'in yaşadığı Kozan ilçesinde şarkıcının hayatını anlatan filmin gösterimini 'şiddet içerdiği' gerekçesiyle yasaklayan Belediye Başkanı Kazım Özgan, İYİ Parti'nin adayı olarak girdiği yerel seçimleri kaybetti.
3.04.2024 Adana
İyi Parti'nin kazandığı tek il Nevşehir oldu
İyi Parti'nin kazandığı tek il Nevşehir oldu 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçiminde İyi Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı oyların büyük bir çoğunluğunu alarak Belediye Başkanı seçildi. İyi Partinin Türkiye genelinde kazandığı tek il ise Nevşehir oldu.
31.03.2024 Gündem
Bilge Yılmaz, Meral Akşener’i istifaya çağırdı
Bilge Yılmaz, Meral Akşener’i istifaya çağırdı Seçimlere 81 ilde “hür ve müstakil” giren İYİ Parti’nin 2023 Genel Seçimleri’ne göre oy oranları düştü. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, partinin genel başkanı Meral Akşener’i istifaya çağırdı.
31.03.2024 Gündem
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Gündem
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de Yİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı... Kavuncu, İBB Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Esenyurt'ta yaptığı bir konuşmada 'Particilik yapmayın' sözlerine tepki göstererek, "Biz ayrı bir partiyiz, tüzüğümüz ayrı. Biz partimizin geleceğine herhangi bir siyasi figürün vereceği kararlara göre şekillendiremeyiz. "Efendim partizanlık yapmayın, sandıkta partinizi bir tarafa bırakın" çağrısı yapılıyor. Ya bu çağrıyı yapan kişi aynı zamanda kendisi bir partinin mensubu. O zaman logonu çıkar, bağımsız aday olarak çık milletin karşısına; yani CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de o zaman bunu söylemeye hakkın var" ifadelerini kullandı.
26.03.2024 Gündem
Çukurova Belediye Başkanı CNN TÜRK'te anlattı: CHP'de pusu kültürü oluştu, Genel Başkan pusu kurdu
Çukurova Belediye Başkanı CNN TÜRK'te anlattı: CHP'de pusu kültürü oluştu, Genel Başkan pusu kurdu CHP'den istifa ederek İYİ Parti'den aday olan Çukurova Belediye başkanı Soner Çetin, istifa sürecini CNN TÜRK'te anlattı. Çetin, CHP yönetimi tarafından kendisine pusu kurulduğunu iddia ederek "CHP'de bir pusu kültürü oluşmaya başladı. bizlere resmen pusu kurdular. Kurultay ve sonrasında genel başkan şeref namus sözü veriyorum ki ön seçim yapacağım dedi. Söz verdikten sonra ön seçim yapmamak nedir? Kurdukları pusuya kendileri düştüler." dedi.
25.03.2024 Gündem
Cem Karakeçili İYİ Parti'den istifa etti
Cem Karakeçili İYİ Parti'den istifa etti İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Cem Karakeçili, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu.
26.02.2024 Gündem
Gökhan Zan milletvekili oldu mu? Gökhan Zan kimdir, hangi partiden, Gökhan Zan şu an milletvekili mi?
Gökhan Zan milletvekili oldu mu? Gökhan Zan kimdir, hangi partiden, Gökhan Zan şu an milletvekili mi? Eski Milli Futbolcu Gökhan Zan son günlerde konuşulan isimler arasında girdi. Depremden sonra CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş'a sık sık tepkisini dile getiren Gökhan Zan hakkında aramalar arttı. Vatandaşlar Gökhan Zan’ın açıklamaları sonrası “Gökhan Zan milletvekili oldu mu? Gökhan Zan kimdir, hangi partiden aday, Gökhan Zan şu an milletvekili mi?” sorularına yanıt aramaya başladı.
11.01.2024 Gündem
İYİ Parti'den kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti'den istifa eden milletvekilleri
İYİ Parti'den kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti'den istifa eden milletvekilleri 14 Mayıs'ta seçilen 600 milletvekilinden 52'si, seçimlerin üstünden geçen 7 ayda partisinden istifa etti, 1'i ise ihraç edildi. Peki, İYİ Parti'den kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti'den istifa eden milletvekilleri...
21.12.2023 Gündem
Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, İYİ Parti'den istifa etti
Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, İYİ Parti'den istifa etti  İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a 31 Mart'taki yerel seçimlerde desteğini açıklayarak İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu.
21.12.2023 Gündem
CHP ve İYİ Parti cephesinde neler oluyor? Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı
CHP ve İYİ Parti cephesinde neler oluyor? Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı CHP ve İYİ Parti Cephesinde sular durulmuyor. CHP ve İYİ Parti'de içinde süreç nasıl değerlendiriliyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, kulis bilgilerini aktardı. Canova, CHP'de "Meral Akşener'in savaş ilanı karşısında 'Sonuna kadar sabırla yürütmek gerekir' görüşünde olanlar var. 'Sükûnetimizi korumamız lazım. Ekrem Bey'in bazen Karadeniz damarı tutuyor' deniyor ama 'Meral Akşener'in açtığı yola giremeyiz' yaklaşımı var bu kesimde de" ifadelerini kullandı.
20.12.2023 Gündem
Meral Akşener, 'Bu bir savaş ilanı' dedi, açık açık meydan okudu
Meral Akşener, 'Bu bir savaş ilanı' dedi, açık açık meydan okudu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı sert sözlerle eleştirdi. Akşener, "Saraçhane'ye ikinci kere gittim. Ve bugün sövenler o gün rahmetli anama kadar götürdüler işi. N'aptım boyumu eğdim, kazanalım diye ağzımı açmadım, millet bu arkadaşları istiyor diye o masaya götürdüm. O masadan kovuldum. Ve ikisi de korktu, kabul etmedi. Ben değil, milletin istediğini kabul etmediler" ifadelerini kullandı.
19.12.2023 Gündem
İYİ Parti-CHP arasında kriz derinleşiyor: Bunun adı operasyon siyasetidir
İYİ Parti-CHP arasında kriz derinleşiyor: Bunun adı operasyon siyasetidir İYİ Parti son günlerde istifa ve görevden alma haberleri ile sarsıldı. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partideki istifalar sonrası açıklamalarda bulunarak CHP'yi hedef aldı.. İstifayla anılan İYİ Parti meclis üyesinin bir başka ilin meclis üyesi ile yaptığı konuşmayı anlatan Zorlu, 'Bunun adı operasyon siyasetidir, bunun adı eleştiri siyaseti değildir. Partimize yönelik planlı bir saldırının olduğunu ifade etmek istiyorum.' ifadelerini kullandı.
18.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İyi Parti İstifa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iyi parti istifa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.