İşyeri

İşyeri

Son dakika işyeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işyeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işyeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşyeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işyeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.350 işyeri haberi bulunmuştur. Tüm işyeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hibe kararı! Bakan Işıkhan duyurdu: 400 bin liraya yükselttik
Hibe kararı! Bakan Işıkhan duyurdu: 400 bin liraya yükselttik Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, engelli ve eski hükümlü vatandaşlara yönelik desteklerin artırıldığını söyledi.
17.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek açıkladı: KDV oranlarında artış yapmadık
Bakan Şimşek açıkladı: KDV oranlarında artış yapmadık Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "KDV oranlarında artış yapmadık! Suistimalleri engellemeye yönelik tedbir alıyoruz." ifadelerini kullandı.
16.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı!
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı! İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı. Raporda, işyeri dahilinde acil durum aydınlatmaları, yönlendirme levhalarının olmadığı, mevcut sprinkler söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı tespit edildi.
15.04.2024 Gündem
İstanbul'da balkon çöktü! Yaralılar var
İstanbul'da balkon çöktü! Yaralılar var İstanbul'un Kartal İlçesinde bulunan 5 katlı binanın birinci kat dairesinin balkonu çöktü. Bu sırada balkonda bulunan 63 yaşındaki Ayşe Bulduk düşerek yaralandı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken bina önlem alınarak boşaltıldığı belirtildi.
9.04.2024 Gündem
Ev sahibi olanlar dikkat! Artık geçerli değil, binlerce lira cezası var
Ev sahibi olanlar dikkat! Artık geçerli değil, binlerce lira cezası var Ev sahibi olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Kira gelirini beyan etmeyen 21 bin liralık istisnadan yararlanamayacak ve cezai işleme tabi tutulacak. 96 bin lira kira geliri elde edenin ödeyeceği vergi 9 bin 562 lira olacak. Öte yandan Konutu veya işyeri olan vatandaşlar için de kritik detay ortaya çıktı
4.04.2024 Ekonomi
Nisan ayı işyeri kira artış oranı 2024 (Hesaplama) 🏘️ Dükkan kira artış oranı ne kadar oldu, TEFE TÜFE'ye göre kira artış oranı 2024 yüzde kaç?
Nisan ayı işyeri kira artış oranı 2024 (Hesaplama) 🏘️ Dükkan kira artış oranı ne kadar oldu, TEFE TÜFE'ye göre kira artış oranı 2024 yüzde kaç? Nisan 2024 kira artış oranı yüz de kaç, dükkan kira zammı ne kadar oldu? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayı enflasyon rakamlarını duyurdu. Açıklanan verilere göre, enflasyon rakamları Mart ayında aylık bazda yüzde 3.16 yıllık bazda yüzde 68,50 yüzde arttı. Şubatta, aylık enflasyon yüzde 4.53, yıllık enflasyon ise yüzde 67.07 olarak açıklanmıştı. Her ne kadar konutta yüzde 25'lik zam sınırı uygulaması devam etse de ticari kirada böyle bir sınır bulunmuyor.
3.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Para transferinde yeni dönem! FAST limitler değişiyor, 4 Nisan'da başlıyor
Para transferinde yeni dönem! FAST limitler değişiyor, 4 Nisan'da başlıyor Bankada parası olan, para transferi yapan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Bankalar arası para transferlerinde yeni dönem başlıyor. TCMB'den yapılan açıklamaya göre, FAST işlem tutar limitleri 4 Nisan 2024 itibarıyla para transferlerinde 100.000 TL'ye, FAST-TR Karekod kullanılarak gerçekleştirilecek işyeri ödemelerinde ise 250.000 TL'ye yükseltilecektir.
2.04.2024 Ekonomi
Gebze'de işyerinde yangın! Dev yangın için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi
Gebze'de işyerinde yangın! Dev yangın için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, bir işyerinde yangın çıktı. Alevler işyerini kaplarken, çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
31.03.2024 Gündem
Yangın çıkan iş yerinde elleri arkadan bağlanmış erkeğe ait ceset bulundu
Yangın çıkan iş yerinde elleri arkadan bağlanmış erkeğe ait ceset bulundu Bahçelievler’e yanan iş yeri söndürüldüğünde elleri arkadan bağlanmış bir erkeğe ait yanmış ceset bulundu.
27.03.2024 Gündem
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından "gereği yapıldı" diyerek açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! 4 gün içerisinde müracaat edilmesi gerekiyor, 21 bin TL...
Ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! 4 gün içerisinde müracaat edilmesi gerekiyor, 21 bin TL... Evi olan milyonları yakından ilgilendiriyor! Son günlere girildi. 21 bin TL detayı oraya çıktı. Kira Gelir beyanında son gününü 1 Nisan olduğunu hatırlatan emlak uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Mesken kira geliri elde edenler elde ettikleri kira gelirinin 2023 yılı için istisna tutarı olan 21 bin TL’yi aşması halinde beyanname vermeleri gerekiyor. Vergi kesintisine (tevkifata) tabi işyeri kira gelirleri elde edenlerde ise, kira gelirlerinin brüt tutarı 2023 yılı için beyanname verme sınırı olan 150 bin TL’yi aşması halinde beyanname verirler'' dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Her 6 kişiden birinde bu hastalık var
Her 6 kişiden birinde bu hastalık var Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Polat, 50 yaş altındaki engelleyici hastalıklar arasında migrenin birinci sırada olduğunun altını çizerek Türkiye’de her 6 kişiden birinin migren olduğunu ifade etti.
25.03.2024 Sağlık
Küçükçekmece'de kuyumcuyu soygunu! Kameralara yansıdı
Küçükçekmece'de kuyumcuyu soygunu! Kameralara yansıdı Küçükçekmece’de yüzlerini maskeyle gizleyerek girdikleri kuyumcuda silah tehdidiyle gasp yapıp kaçan 2 şüpheli yakalandı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
15.03.2024 Gündem
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Küresel rüzgar bizi destekleyecek
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Küresel rüzgar bizi destekleyecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Milliyet Gazetesi Yazarı Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtlıyor.
7.03.2024 Ekonomi
Mersin'de Mahzen-4 Operasyonu! Bir suç örgütü daha çökertildi
Mersin'de Mahzen-4 Operasyonu! Bir suç örgütü daha çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin’de düzenlenen “MAHZEN-4” operasyonunda “Süleler” olarak bilinen organize suç örgütü çökertildiğini ve 9 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
7.03.2024 Gündem
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış yaşamı felç ederken, denizden karaya ulaşan 2 ayrı hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerinde ortalığı savaş alanına çevirdi. Seralar, tarım alanları, iş yerleri ve binalarda zarara neden olan hortumda 6 kişi yaralandı. Hortum, örtüaltı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm serayı yerle bir etti. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, "Üreticilerimizin bir kısmının sigortası vardı ama olmayanlar da var. Hortum 12 kilometre boyunca 70- 80 metrelik genişlikte zarar vererek geçti" dedi.
6.03.2024 Gündem
Mart ayı TEFE TÜFE 2024! Tefe Tüfe oranı ne zaman açıklanacak, mart ayı kira artış oranı belli oldu mu?
Mart ayı TEFE TÜFE 2024! Tefe Tüfe oranı ne zaman açıklanacak, mart ayı kira artış oranı belli oldu mu? Mart ayı kira zammı merakla bekleniyor. Mart ayına girilmesiyle ev sahipleri ve kiracılar Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)’nun paylaştığı enflasyon verilesiyle TEFE TÜFE oranını araştırıyor. Kira artış sınırlaması Temmuz 2024’e kadar uzatıl. Dükkan sahipleri kira artış oranını sorguluyor. Peki, Mart ayı kira zammı ne zaman açıklanacak?
2.03.2024 Ekonomi
İlkokul mezunlarına inşaat- işyeri bekçi alımı: İlanlar İŞKUR'da yayınlandı! KPSS şartı yok, 18-55 yaş arasına...
İlkokul mezunlarına inşaat- işyeri bekçi alımı: İlanlar İŞKUR'da yayınlandı! KPSS şartı yok, 18-55 yaş arasına... Son zamanlarda çokça aranan inşaat ve işyeri bekçiliği alımı İŞKUR'da başladı. Yayınlanan ilanlarda adayların ilkokul mezunu olması yeterli olduğu ifade edildi. Günlük olarak güncellenen ilanlarda birçok meslekten ilan var. İstihdam sağlama ve işsizliğe çözüm olmada İŞKUR ön ayak olmaya devam ediyor. KPSS şartsız ilanlarda 18-55 yaş aralığında adaylar bekçi alımları için başvuru yapabiliyor.
24.02.2024 Çalışma Hayatı
Kira vergisini ödemeyene ceza geliyor! Tarihler açıklandı
Kira vergisini ödemeyene ceza geliyor! Tarihler açıklandı Konut ve işyeri sahibi 2 milyonun üzerinde vatandaş 2023'te elde ettiği kira geliri için beyanname verecek. Hiç beyanname vermeyen ya da kira gelirini düşük gösterenler içinse cezai işlem uygulanacak.
21.02.2024 Ekonomi
İstanbul'da KAFES-42 operasyonu! 12 şüpheli yakalandı
İstanbul'da KAFES-42 operasyonu! 12 şüpheli yakalandı Organize suç örgütüne yönelik yapılan "Kafes-42" operasyonunda 12 kişi yakalandı.
18.02.2024 Gündem
3 suç örgütü daha çökertildi! 24 şüpheli yakalandı
3 suç örgütü daha çökertildi! 24 şüpheli yakalandı İstanbul’da eş zamanlı olarak düzenlenen "Kafes-40” operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda 2'si örgüt elebaşı olan 24 şüpheli yakalandı.
15.02.2024 Gündem
Ziraat Bankası'ndan esnafa güzel haber! Özel destek paketi devreye alınd ı
Ziraat Bankası'ndan esnafa güzel haber! Özel destek paketi devreye alınd ı Yeni destek paketini açıklayan Ziraat Bankası, sunmuş olduğu paket ile esnaflara maliyet avantajı sağlayacak. Uygulama kapsamında müşterilerin kredi kartı ve banka kartı ile yapacakları alışverişlerde esnaflar tercihlerine göre 2 seçenek kullanabilecek.
14.02.2024 Ekonomi
Yaptıkları 'pes' dedirtti! Dükkan mühürlendi, kameralar anbean kaydetti
Yaptıkları 'pes' dedirtti! Dükkan mühürlendi, kameralar anbean kaydetti Edirne’de bulunan bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan işletme sahibinin antihijyenik temizliği kameralara yansıdı. İşletme sahibinin fincanlara tükürerek temizlemesi üzerine Edirne Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri ruhsatı olmayan dükkanı mühürlendiğini açıkladı.
13.02.2024 Gündem
Yemek yardımında gözden kaçan detay! Maaşa ve prime doğrudan etki ediyor
Yemek yardımında gözden kaçan detay! Maaşa ve prime doğrudan etki ediyor Çalışan herkesi ilgilendiriyor. Şirketlerin gelir vergisinden istisna tutulacağı günlük yemek bedeli belli olmuştu. 2024 yılı günlük yemek bedeline yüzde 54.54 zam yapılmıştı. Konuyla ilgili merak edilen soruların başında 'yemek yardımı için sınır var mı?' geliyor. İşte yemek yardımıyla ilgili kritik detay...
9.02.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

İşyeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işyeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.