İstinat Duvarı

İstinat Duvarı

Son dakika istinat duvarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istinat duvarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istinat duvarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstinat Duvarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istinat duvarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 242 istinat duvarı haberi bulunmuştur. Tüm istinat duvarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı Mardin’in Artuklu ilçesinin Yenişehir Mahallesi’nde üzerine istinat duvarı çöken 2 katlı müstakil ev, yıkılma tehlikesi nedeniyle tahliye edildi.
18.04.2024 Vatan TV
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı Mardin’in Artuklu ilçesinin Yenişehir Mahallesi’nde üzerine istinat duvarı çöken 2 katlı müstakil ev, yıkılma tehlikesi nedeniyle tahliye edildi.
18.04.2024 Gündem
Korkulukları yıkıp bina ile istinat duvarı arasına düşen otomobilin sürücüsü kurtarılamadı
Korkulukları yıkıp bina ile istinat duvarı arasına düşen otomobilin sürücüsü kurtarılamadı Bursa'da, yol kenarındaki evin korkuluklarını kırıp, binayla istinat duvarı arasına düşen otomobilde sıkışan sürücü Mehmet Ulu (70), kaldırıldığı hastanede 1 gün sonra hayatını kaybetti.
22.03.2024 Gündem
Avcılar’da 4 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü
Avcılar’da 4 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü Avcılar'da inşaat için temel kazısı yapılan alanın yanında bulunan 4 binanın istinat duvarı çöktü. Bina sakinlerinden Müslüm Damar," Bizim istinat duvarının altını oymuşlar. Altı oyulduğu için duvar çökmüş" dedi.
21.01.2024 Gündem
İskenderun sahili yine su altında kaldı; istinat duvarı yıkılan bina boşaltıldı
İskenderun sahili yine su altında kaldı; istinat duvarı yıkılan bina boşaltıldı Hatay'ın İskenderun ilçesinde, gece etkili olan sağanakla sahildeki caddeler yine su altında kaldı, iş yerlerinde baskın yaşandı. İstinat duvarı yıkılınca çökme tehlikesi yaşanan 5 katlı bina, tahliye edildi.
13.01.2024 Gündem
Denizin sıcaklığı havayı geçti; turistler yüzdü
Denizin sıcaklığı havayı geçti; turistler yüzdü Deniz suyunun havadan sıcak olduğu Antalya'da bahar havası yaşanıyor. Tatilciler sıcaklığı 20 derece olan denize girip yüzdü.
11.01.2024 Gündem
Kur korumalı mevduatta 50 milyar liralık düşüş
Kur korumalı mevduatta 50 milyar liralık düşüş Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar 2 trilyon 626 milyar 353 milyon liradan 2 trilyon 576 milyar 457 milyon liraya geriledi. Böylece KKM'de 49.9 milyar liralık düşüş gerçekleşti.
11.01.2024 Gündem
Üsküdar'da istinat duvarı çöktü: Bina boşaltıldı
Üsküdar'da istinat duvarı çöktü: Bina boşaltıldı Üsküdar'da 6 bloklu bir sitede açık otoparkın istinat duvarı inşaat çalışması nedeniyle çöktü. Sitede bulunan 4 katlı 20 daireli apartman tedbir amaçlı boşaltıldı.
11.01.2024 Gündem
Kum ocağı istinat duvarı çöktü: 1 işçi yaralı kurtarıldı, kuzeni için çalışılıyor
Kum ocağı istinat duvarı çöktü: 1 işçi yaralı kurtarıldı, kuzeni için çalışılıyor Diyarbakır'da, kum ocağı inşaatının beton istinat duvarı, 2 işçinin üzerine çöktü. İşçilerden Ahmet Güngör yaralı kurtarılırken, kuzeni Abdullah Güngör'ün (35) çıkarılması için iş makineleriyle çalışma sürüyor.
25.12.2023 Gündem
3 çocuk annesi eşi kayıpken pavyonda kadınlarla eğlenmiş! Müge Anlı olayla ilgili pes dedirten bir bilgilere ulaştı
3 çocuk annesi eşi kayıpken pavyonda kadınlarla eğlenmiş! Müge Anlı olayla ilgili pes dedirten bir bilgilere ulaştı Müge Anlı’da pes dedirten olay yaşandı. 6 Temmuz’dan bu yana haber alınamayan ve cinayete kurban gittiği düşünülen Bedriye Kılıç’ın şüpheli eşi T.K.’nin, eşi kaybolduktan bir hafta sonra pavyona gittiği, mekanda çalışan kadınlarla birlikte alkol alıp eğlendiği ortaya çıktı.
12.10.2023 Gündem
Süt toplama kamyoneti kamyona çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Süt toplama kamyoneti kamyona çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, tali yola dönüş yapan kamyona çarpan süt toplama kamyonetindeki yolcu Fatma Topal (54) hayatını kaybetti, 2'si ağır 6 kişi ise yaralandı.
12.10.2023 Yaşam
Bodrum'da korkunç ölüm! Kontrolden çıkan motosiklet elektrik direği ile istinat duvarı arasına sıkıştı
Bodrum'da korkunç ölüm! Kontrolden çıkan motosiklet elektrik direği ile istinat duvarı arasına sıkıştı Muğla'nın Bodrum ilçesinde istinat duvarı ile beton elektrik direğinin arasına sıkışan motosikletli Cengizhan Kır (25), yaşamını yitirdi.
12.10.2023 Yaşam
Beşiktaş'ta yerinden kopan kaya parçaları istinat duvarını yıktı evlere zarar verdi
Beşiktaş'ta yerinden kopan kaya parçaları istinat duvarını yıktı evlere zarar verdi Beşiktaş'ta, yerlerinden koparak yuvarlanan kaya parçaları bazı evlere zarar verdi. Birkaç gündür süren yağışların ardından, toprağın yumuşaması nedeniyle koptuğu iddia edilen kaya parçalarının isabet ettiği bir evin yan duvarı yıkılırken, bir evin de kömürlüğü zarar gördü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, metrelerce yuvarlanan kaya parçalarından bazılarının da bir villanın bahçesine düştüğü öğrenildi.
2.10.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan su seferberliği mesajı: Geleceğimize sahip çıkalım
Emine Erdoğan'dan su seferberliği mesajı: Geleceğimize sahip çıkalım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Su Verimliliği Seferberliği ile ilgili, "İklim krizine karşı “Suda Sıfır Kayıp” ilkesiyle suyumuza yani geleceğimize sahip çıkalım." çağrısında bulundu.
2.10.2023 Gündem
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay ​Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde yaşanan bombalı eyleme ilişin yeni detaylar ortaya çıkıyor.
2.10.2023 Gündem
Zeytinburnu'nda istinat duvarı çöktü! 4 araç hasar gördü
Zeytinburnu'nda istinat duvarı çöktü! 4 araç hasar gördü Zeytinburnu'nda bir sanayi sitesinin istinat duvarı 4 aracın üzerine çöktü.
2.10.2023 Gündem
Sarıyer'de yol çöktü! Yol araç ve yaya trafiğine kapandı
Sarıyer'de yol çöktü! Yol araç ve yaya trafiğine kapandı Sarıyer'de inşaat alanının yanındaki yolda sabah saatlerinde çökme meydana geldi. İstinat duvarının bir bölümü inşaat alanına doğru çökmesi nedeniyle çevredeki binalarda büyük korku yaşandı. Deprem oluyor zanneden mahalle sakinleri kendilerini dışarı attı. Yetkililerin inşaat alanındaki incelemeleri sürüyor. İnşaat alanı ve çöken bölüm havadan görüntülendi.
5.08.2023 Yaşam
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor Samsun Valisi Zülkif Dağlı, 5 Haziran'da meydana gelen sel ve su baskınlarına yönelik hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "İl genelinde heyelan ve kaya düşmesi afetlerine ilişkin 38 mahallede, 47 lokasyonda yapılan incelemeler neticesinde 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yerinin nakline karar verildi" dedi. Vali Dağlı, 13 Haziran'daki sel ile ilgili de çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.
15.06.2023 Gündem
Ankara'da şiddetli sağanak sele neden oldu! Yollar göle döndü
Ankara'da şiddetli sağanak sele neden oldu! Yollar göle döndü Ankara'da aniden bastıran sağanak ve dolu yağışında bazı bölgelerde su baskınları yaşanırken, sokaktaki vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Ankara Valisi Şahin, trafiğe kapatılan yolları açıkladı.
11.06.2023 Gündem
Bakan Kurum Maltepe'de: 25 günde 100’ü aşkın projenin temelini attık
Bakan Kurum Maltepe'de: 25 günde 100’ü aşkın projenin temelini attık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Maltepe'de önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "Sadece 25 günde Maltepe’den, Bağcılar’a, Kağıthane’ye, Şile’ye 39 ilçemize emin olun milyarlarca lira değerinde 100’ü aşkın projenin temelini attık." dedi.
3.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: İstanbul’da 100 yılın dönüşümünün temellerini attık
Bakan Kurum: İstanbul’da 100 yılın dönüşümünün temellerini attık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Bir tarafta ülkemiz, milletimiz için ‘Türkiye Yüzyılı’ diyenler var diğer tarafta ülkemizi yüzyıl geri götürmek isteyenler var.” dedi.
25.04.2023 Ekonomi
Deprem nedeniyle kapanan yollar ve kapanan yollara alternatif güzergahlar! Türkiye KGM haritası ile Maraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman kapalı yollar!
Deprem nedeniyle kapanan yollar ve kapanan yollara alternatif güzergahlar! Türkiye KGM haritası ile Maraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman kapalı yollar! Deprem nedeniyle kapanan yollar araştırıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler ve kar yağışı nedeniyle kapanan yollar için alternatif güzergahları açıkladı. Hatay Havalimanı'nın pistinin enine doğru yarıldığı, asfaltın kalktığı görüldü. Pist kullanılamaz hale geldi. Peki, hangi yollar kapalı, ne zaman açılacak? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası ve deprem sonrası yol durumu…
7.02.2023 Gündem
Gaziantep Kalesi ne zaman inşa edildi? Yıkılan Gaziantep Kalesi ne için kuruldu? İşte Gaziantep Kalesi tarihi önemi
Gaziantep Kalesi ne zaman inşa edildi? Yıkılan Gaziantep Kalesi ne için kuruldu? İşte Gaziantep Kalesi tarihi önemi Gaziantep Kalesi yıkıldı. 7.4 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası bölgeden haberler gelmeye devam ediyor. Depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Gaziantep'te tarihi Gaziantep Kalesi'nin yıkıldığı öğrendil. Roma döneminde gözlem amaçlı inşa edilen Gaziantep Kalesi'nin özellikleri nedir, ne zaman inşa edildi? İşte Gaziantep Kalesi'nin tarihi önemi...
6.02.2023 Gündem
Öğretmenlerin içinde olduğu araç kaza yaptı! 3 yaralı
Öğretmenlerin içinde olduğu araç kaza yaptı! 3 yaralı Kayseri'nin Talas ilçesinde, Öğretmenler Günü’nde 2 öğretmenin içinde bulunduğu otomobil, korkulukları yıkıp 5 metre yükseklikten düştü. İstinat duvarı ile cami duvarı arasına sıkışan otomobildeki öğretmenler ile 1 kız çocuğu yaralandı.
24.11.2022 Yaşam
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı Beklenen yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu, yollar göle döndü çok sayıda araç sulara gömüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünkü kuvvetli yağışa karşı çok sayıda kenti uyardı. Özellikle Marmara Bölgesi'nde görülecek yağışlar için CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Su baskını, hortuma kadar gidebilecek bir risk var.' ifadelerini kullandı ve yağıştan en çok etkilenecek şehirleri sıraladı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından beklenen yağış sabah saatlerinde başladı. İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olan yağış sonrası Maltepe’de sokaklar göle döndü, araçlar sular altında kaldı. Bursa'da da sağanak nedeniyle Mudanya ilçesindeki Işıklı Deresi taşarken, araçlar ise sular içinde kaldı. Eminönü'nde yağmurun etkisiyle Kapalıçarşı ile Mısır Çarşısı'nda bazı işyerlerini su bastı. AFAD'tan ise son dakika hortum uyarısı yapıldı...
15.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstinat Duvarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istinat duvarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.