Twitter ve Instagram çöktü mü? Twitter’da erişim sorunu var mı, neden açılmıyor? İnstagram’a neden girilmiyor?
Twitter ve Instagram çöktü mü? Twitter’da erişim sorunu var mı, neden açılmıyor? İnstagram’a neden girilmiyor? Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, TikTok ve daha birçok uygulamada erişim sorunu yaşanıyor. Sosyal medya uygulamalarında yaşanan sorun pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki, Youtube, instagram, Twitter’a neden girilmiyor? Twitter ve Instagram çöktü mü? Twitter’da erişim sorunu var mı, neden açılmıyor? İnstagram’a neden girilmiyor? İşte detaylar…
13.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması ne zaman, saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü!
İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması ne zaman, saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü! İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama ile ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. İlk açıklama İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan geldi. Vali Yerlikaya, patlamada can kaybı ve yaralıların olduğunu söyledi. Patlamanın nedeni ise henüz bilinmiyor ancak bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Peki, İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü!
14.11.2022 Gündem
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı!
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin bombayı bırakan Ahlam Albashir’in 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezasına çarptırıldığı davada gerekçeli karar açıklandı.
16.05.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
Banu Zorlu: Türk erkeklerini romantik bulmuyorum
Banu Zorlu: Türk erkeklerini romantik bulmuyorum Koronavirüs pandemisi döneminde İtalyan sevgilisinden ayrılan Banu Zorlu, "İtalyanlar daha romantik, Türk erkeği çok romantik değil" demişti. Ünlü şarkıcı, "Türk erkeklerini beğen miyorsunuz?" sorusuna cevap verdi.
6.06.2023 Magazin
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Tek bir terörist dahi yakayı kurtaramayacak
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Tek bir terörist dahi yakayı kurtaramayacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 6'lı masanın anayasa çalışmasına tepki göstererek "6'sı birden dizilmiş anayasa takdimi yapıyorlar. 6'sını bir araya getirsen bir milliyetçi hareket yapmaz. Bunların yapacağı anayasa yıkım anayasası, yenilgilerin egemen olduğu toplum sözleşmesidir" dedi. Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 5'er yıllık 3 dönem olsa da tamamen lider ülkeye doğru hızla götürsek" diyerek "Bu sistemden geri dönüş yoktur" ifadelerini kullandı. Bahçeli, muhtemel kara operasyonuna ilişkin, "Tek bir terörist dahi yakayı kurtaramayacak." diyerek, "Münbiç Tel Rıfat ve Ayn El Arab'ta terörist bırakılmamalıdır." açıklamasında bulundu.
29.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerle kol kola Kandil'de dolaşanlar bu milletin oylarının temsilcisi olamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerle kol kola Kandil'de dolaşanlar bu milletin oylarının temsilcisi olamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Parlamentoya öyle yada böyle girip, teröristlerle kol kola Kandil'de dolaşanlar bu milletin oylarının temsilcisi olamaz" dedi. "Ülkemizde misafir ettiğimiz mağdurları korumaya devam edeceğiz" diyen Erdoğan, "Particiklerden biri Karkamış'a geçmiş. Orada mültecilerle ilgili laf etmeye kalkınca 'Bugün bunun yeri değil. Burada siyaset yapmayın' deyip kovdular, o da bir dükkana sığındı. Daha bu iyi günleriniz" ifadelerini kullandı.
25.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlerin beklediği sonucu açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlerin beklediği sonucu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğretmenler Günü münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı Beştepe Sergi Salonu'nda düzenlenen etkinlikte konuştu. Erdoğan, ''Bizim varlık sebebimiz öğretmenlerimizdir. Teröre kurban verdiğimiz tüm öğretmenlerimizi rahmetle yad ediyorum'' açıklamasında bulundu. Okulları her alanda en modern imkanlarla donatıldığını söyleyen Erdoğan, ''Her yıl olduğu gibi bu yıl da bütçede aslan payını eğitime ayırdık'' ifadelerini kullandı.Erdoğan, Uzman ve Başöğretmen unvanını kazanan öğretmen sayısını da açıkladı.
24.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan operasyon mesajı: Karadan da tepelerine bineceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan operasyon mesajı: Karadan da tepelerine bineceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Konuşmasının başında Düzce depremi ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Deprem Gölyaka'da çok sayıda binada hasara yol açmakla birlikte hamdolsun vahim bir yıkım ve kayıpla karşılaşmadık" dedi. Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatının sadece başlangıç olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En uygun zamanda karadan da teröristlerin tepesine bineceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı sonrasında 'Esad ile görüşme olabilir mi?' sorusuna "Olabilir, siyasette küslük ve dargınlık olmaz" yanıtını verdi.
23.11.2022 Siyaset
Pençe Kılıç Hava Harekatı nerede? Pençe Kılıç harekatı neden yapıldı? Harekat başladı mı, ne zamana kadar devam edecek?
Pençe Kılıç Hava Harekatı nerede? Pençe Kılıç harekatı neden yapıldı? Harekat başladı mı, ne zamana kadar devam edecek? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde bulunan bölgelere Pençe-Kılıç Hava Harekatı yapıldığını açıkladı. Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Pençe-Kılıç Hava Harekâtı"nı beraberindeki TSK Komuta Kademesi ile Hava Kuvvetleri Harekât Merkezi’nden sevk ve idare etti. Türkiye Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinden terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğini sağlamak, terörü kaynağında yok etmek maksadıyla Birleşmiş Milletler Antlaşması'nın 51'inci maddesinden doğan meşru müdafaa hakları doğrultusunda harekâtı gerçekleştirdi. Peki, Pençe-Kılıç Hava Harekatı nerede? Suriye Kuzey Irak harekatı neden yapıldı? Harekat başladı mı, ne zamana kadar devam edecek? Hava Kuvvetleri Harekat Merkezi’nde neler yaşandı? İşte detaylar…
20.11.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan İstiklal'de saldırının yaşandığı bölgede terörle mücadele mesajı
Bakan Çavuşoğlu'ndan İstiklal'de saldırının yaşandığı bölgede terörle mücadele mesajı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstiklal Caddesi’nde terör saldırısının gerçekleştiği noktada açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, terör örgütlerini nerede olursa olsun temizlemeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Bugün şu noktaya gelinceye kadar çok sayıda turist gördük. Uruguay’dan Malezya’ya kadar, Latin Amerika’dan Uzak Doğu Asya’ya kadar, her yerde turistler var. Türkiye’nin turizmi etkilendi demek istiyorlar. Aslında bir taraftan da Türkiye’ye gitmeyin demek istiyorlar. O anlamda da hedeflerine ulaşamamışlardır" dedi. 
18.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin Ahlam Albashır'ın savcılık ifadesinin detayları belli oldu. Albashır ifadesinde, çantada bomba olduğunu bilmediğini belirterek "Elledim çantayı içindeki yumuşak bir şeydi, üstte cips falan vardı. Uyuşturucu sandım. Bıraktım" ifadelerini kullandı. Tutuklanan Ammar Jarkas’ın Albashır’a olay sonrası ses kaydı attığı ortaya çıktı. Öte yandan Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklandı. İşte haberin detayları...
18.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Teröre destek verenler dökülen her kana ortaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Teröre destek verenler dökülen her kana ortaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasında düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'ndeki Medya Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısı ile ilgili; "Terör örgütüne destek verenler dökülen her kana ortaktır. Teröristlerin kimin arkasına saklanırsa saklansın kendilerini bekleyen akıbetten kurtulamayacaklardır." ifadelerini kullandı.
16.11.2022 Siyaset
İstanbul İstiklal Caddesi’nde patlama nerede oldu? Taksim’de patlama neden oldu?
İstanbul İstiklal Caddesi’nde patlama nerede oldu? Taksim’de patlama neden oldu? İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı bildiriliyor. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken Valilikten açıklama geldi. Valilik yaralı ve can kayıplarının olduğu belirtildi. açıklama bekleniyor. Peki, İstanbul İstiklal Caddesi’nde patlama nerede oldu? Taksim’de patlama neden oldu? Taksim patlamasında ölü var mı? Yaralı sayısı kaç? İstiklal Caddesi’nde patlama canlı bomba mı? İşte detaylar…
13.11.2022 Gündem
9 Eylül kutlama programı 2020! 9 Eylül Kuruluş ve Kurtuluşun Günü programı (İzmir kurtuluşu etkinlikleri)
9 Eylül kutlama programı 2020! 9 Eylül Kuruluş ve Kurtuluşun Günü programı (İzmir kurtuluşu etkinlikleri) 9 Eylül İzmir etkinlikleri yoğun bir şekilde takip ediliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, 9 Eylül’ü coşku dolu bir programla kutlamaya hazırlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Evlerinize ve iş yerlerinize bayraklarınızı asın" dedi.
9.09.2020 Gündem
Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir, hangi kanalda?
Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir, hangi kanalda? 47. Emmy Ödülleri’nde Şahsiyet dizisi ile ‘’En İyi Erkek Oyuncu’’ seçilen Haluk Bilginer’in ardından dizi hakkında merak edilenler de arttı. 2018 yapımı olan dizi, hangi kanalda? Şahsiyet dizisinin konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir? İşte Şahsiyet dizisi hakkında merak edilenler…
26.11.2019 Yaşam
AK Parti sözcüsü Çelik'ten ek gösterge açıklaması
AK Parti sözcüsü Çelik'ten ek gösterge açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, "3600 ek gösterge konusu ile ilgili yaklaşımımız pozitif bir yaklaşımdır. Negatif ele aldığımız bir konu yok arkadaşlarımız çalışıyor." dedi.
28.10.2019 Gündem
İTÜ mezunu Halit'in ailesinden yürek yakan sözler
İTÜ mezunu Halit'in ailesinden yürek yakan sözler İstanbul'da öldürülen 23 yaşındaki İTÜ mezunu elektrik mühendisi Halit Ayar'ın ailesi konuştu. Halit Ayar'ı bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla yağmaya teşebbüs ve kasten öldürme suçlarından mahkemeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.
9.09.2019 Yaşam
İTÜ'lü gencin öldürüldüğü olayın görüntüsü ortaya çıktı
İTÜ'lü gencin öldürüldüğü olayın görüntüsü ortaya çıktı Taksim'de İTÜ mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Gözaltına alınan 2 zanlı ise adliyeye sevk edildi.
9.09.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi yanılma yaşayacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi yanılma yaşayacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Meydanların diline baktığımızda, bu seçimde çok ciddi bir yanılmayı anket şirketleri yaşayacak. Gerçek anketi pazar akşamı göreceğiz' dedi.
28.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. MHP lideri Bahçeli ile İstanbul, Ankara ve İzmir mitinglerinin yapılacağını söyleyen Erdoğan, İYİ Parti lideri Meral Akşener için de "Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı. 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Denizliler' dedi. Ardından Aydın'a geçti, 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Aydınlı vatandaşlarım' ifadesini kullandı.
14.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari'de flaş sözler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari'de flaş sözler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari Mitingi’nde yaptığı konuşmada, "Ezanı yuhlayan, ıslıklayan edepsiz pankartları ile saygısızlıkta sınır tanımayan o güruhun arkasında CHP, HDP var. Ezanımıza bayrağımıza saygı göstermeyene biz saygı da duymayız fırsat da vermeyiz" dedi.
11.03.2019 Siyaset
Şifreli dosyadan bombalama talimatı çıktı
Şifreli dosyadan bombalama talimatı çıktı İstanbul’da bombalı eylem hazırlığında olduğu iddiasıyla geçen yıl gözaltına alınan terörist, sorgusunda içinde saldırı talimatları olan şifreli dosyaları anlattı. Şifreler çözüldü. Korkunç plan ifşa edildi.
29.09.2021 Gündem
Terörün arkasında bu adam var
Terörün arkasında bu adam var ABD’nin DEAŞ ve PKK ile ortaklığı Rakka’da DEAŞ’lılar’ın tahliyesi, yerlerine PKK’lıların yerleştirilmesi tiyatrosuyla deşifre oldu. Bölgedeki terörün arkasındaki güç olan ABD’nin Suriye, Irak ve Türkiye’deki terör saldırıları Brett McGurk tarafından organize ediliyor.
29.09.2021 Gündem
Bilal Erdoğan, Osmaniye'de TÜGVA şubesinin açılışına katıldı
Bilal Erdoğan, Osmaniye'de TÜGVA şubesinin açılışına katıldı TÜRKİYE Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan, TÜGVA Osmaniye Şubesi'nin açılışına katıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri